Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• repvez

addikt

Ma megérkezett a google cardboardom és kipróbáltam vele a telefont, hát filmezéshez nagyon jó lenne ha találnék egy olyan alkalmazást amiben a filmeknél tudom állitani, hogy mekkora legyen a kép és hogy a képarányt tartsa meg még akkor is ha side by side módba is játsza le, ez a 3D-s filmeknél is fontos.
    Mert a YT-os videokat tul közelinek látni és igy nem mindenhol jól látni a képet.Mert mig a PC-n némelyik video alatt van olyan opció, hogy full screen és half screen a 3d-s opciónál addig a mobil appnál nincs és csak a halfot játsza le, és mint ahogy régebben irtam csak 720p-ig, mikor tudja a készülék az 1080p-t is.És itt nem ártana a nagyobb felbontás amikor egy nagyitó lencsén keresztül nézem a telefon kijelzőt 5cm-ről.Igaz a látvány olyan mintha mozivászon elött ülnél.

És egyvalamit felfedeztem, hogy bár giroszkóp az tényleg van benne és müködik is addig a mágneses erőtér érzékelő maradt ki. ugyanis hiába mozgatom a mágnest a szemüvegen ami a kattintást szimbolizálja nem reagál r a telefon, igy jelentősen leszükitve illetve bonyolitva a használatot.

Új hozzászólás Aktív témák