Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
-
Mobilarena
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
repvez
addikt
Ma megérkezett a google cardboardom és kipróbáltam vele a telefont, hát filmezéshez nagyon jó lenne ha találnék egy olyan alkalmazást amiben a filmeknél tudom állitani, hogy mekkora legyen a kép és hogy a képarányt tartsa meg még akkor is ha side by side módba is játsza le, ez a 3D-s filmeknél is fontos.
Mert a YT-os videokat tul közelinek látni és igy nem mindenhol jól látni a képet.Mert mig a PC-n némelyik video alatt van olyan opció, hogy full screen és half screen a 3d-s opciónál addig a mobil appnál nincs és csak a halfot játsza le, és mint ahogy régebben irtam csak 720p-ig, mikor tudja a készülék az 1080p-t is.És itt nem ártana a nagyobb felbontás amikor egy nagyitó lencsén keresztül nézem a telefon kijelzőt 5cm-ről.Igaz a látvány olyan mintha mozivászon elött ülnél.És egyvalamit felfedeztem, hogy bár giroszkóp az tényleg van benne és müködik is addig a mágneses erőtér érzékelő maradt ki. ugyanis hiába mozgatom a mágnest a szemüvegen ami a kattintást szimbolizálja nem reagál r a telefon, igy jelentősen leszükitve illetve bonyolitva a használatot.
Új hozzászólás Aktív témák
- 152 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-12450H, RTX 4060
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 1G, áfás
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- HP ProBook 650 G8 Intel i5-1145G7 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- Samsung Galaxy S23 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest