- One mobilszolgáltatások
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Megdöntheti az iPhone 4 rekordját az iPhone 17
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Nothing Headphone (1) – nem kell ide idézet
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Magisk
- Kínos szituba keveredett a Nothing
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- iPhone topik
-
Mobilarena
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
repvez:
Én egy nagyobb SD -t használok, de csak adattárolásra. Képek, dokumentumok, néhány + apk, FW -k (almappában, becsomagolva), 1 - 2 backup, meg témák.16 gigát természetesen nem kotorja ki a törlés, mert abból maga az alaprendszer, az UI és a gyári cuccok is foglalnak helyet.
Aki mondjuk nagyobb játékokat használ, annak jól jön, de elsődlegesen ott is szerintem ajánlatos a belsőről indítás, a stabilitás miatt. Bár nekem SD -n is volt már, de én nem vagyok nagy játékos. Sőt, most egy játék sincs fent a telefonon.
Cruzolka:
1. Minden widget eltávolítható, variálható.
2. Témákkal kapcsolatban találsz információkat az Összefoglalóban. Ahogy letölthető tartalmakat is.Elég sok fajta van, bár én külön app -val is szoktam csinálni külön, egyedi ikonokat, meg widget szerű, különböző méretű widgetet/ikont.
gyivipali:
Mire van állítva a helymeghatározás?Akksi amúgy be fog állni. Persze extrém használat mellett nálam is minden telefon 1 napos, de általában az emberek nem szokták ennyit használni, mint én.
Ez normális dolog, hogy pár nagyfogyasztású app droidon elkezdi megzabálni a telefont és belassítja. DE szerintem ezt te is tudod.
Itthon sem olcsón került be, de mint az a Huawei -re ez jellemző, hamar dob le az árából. Sokat esett már az ára a bekerülés óta. Én még júniusban vettem, akkor kevés volt a P7 tulajdonos. Túlárazva szerintem akkor sem volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Képregény topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- BestBuy topik
- Battlefield 6
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Windows 11
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Viccrovat
- Greenwashing és zöld sivatag miatt támadják az Apple Watch-ot
- További aktív témák...
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad WUXGA Touch i5-1145G7 vPro 16GB 256GB 4G LTE GPS Win11 Pro Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M i5 12400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 4060 8GB Rampage Shiva Cooler Master 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3264, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest