- Mobil flották
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Új középpályást igazolt a Qualcomm
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
-
Mobilarena
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
zollee60 #166 üzenetére
Akadozást nem tapasztalok igazán, normál használat, böngészés stb. közben.
Esetleg valami speciális igény? Természetesen gyengébb kell legyen a teló mint mondjuk a kb. duplájába kerülő S5 vagy Z2, ellenben sok feature nekem nagyon bejön, a "telefonkezelő" pl, az ultratakarékos üzemmód... Ha esetleg valamilyen speciális programmal kapcsolatos kérdés lenne tegyétek föl, ha tudok segítek, kipróbálom. Játékokat nemigen próbáltam egyelőre, nekem telefonon kevés jön be. Vagy a képernyő mérete, vagy a kezelés miatt. Antutuban nálam is hozta azt a pontot, amit általában írnak, 25,5 k körül, ha jól rémlik.
Nekem szép a telefon, minőségi hatást kelt, ez az érzés kezelés és használat közben is megmarad.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Ingatlanos topic!
- Mobil flották
- Spotify
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Apple asztali gépek
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Microsoft Excel topic
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- Dymo LabelWriter 400 hőpapíros címkenyomtató
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- Samsung Galaxy Book2 Pro 360 i7-1260P 16GB 512GB OLED touchscreen, GARANCIA: 1ÉV
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest