-
Mobilarena
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
zollee60
újonc
Sziasztok!
Én őszintén így teszten keresztül is első látásra beleszerettem ebbe a telefonba. Az Emotion UI nekem nagyon tetszik és már csak azért is ezt a készüléket választanám, mert kicsit más, mint a többi, viszont ahogy megnéztem több külföldi videótesztet és elolvastam több hazai tesztet, mindenhol megemlítették a processzor gyengeségét és a hétköznapi használat közbeni akadozást. Ez kissé elrettentett a megvételtől, viszont ahogy elolvastam itt a topik utolsó oldalán a hozzászólásokat, felcsillant a remény, hogy lehetséges, mégis jó vétel a P7.
Én az eddigi P7 tulajokat szeretném kérdezni, hogy a tesztekben említett akadozás mennyire számottevő és még az is érdekelne, hogyha olyan "súlyos" a helyzet, a mostani frissítés mennyire javítja a dolgot, mert ahogy itt olvasom az előttem lévő hsz.-eket, mintha több szabad memóriáról lenne szó.Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Nők, nőügyek (18+)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- TCL LCD és LED TV-k
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Gaming notebook topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen monitort vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Építő/felújító topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 128GB Onyx Black Megkímélt állapot, 100% akku!
- Honor X6a 4/128GB, Újszer, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor X6 4/64GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A34 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Huawei MatePad Pro / Wi-fi/ 12 RAM 512GB / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest