- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Zsoleszq #1640 üzenetére
Nem valószínű, hogy több kerül hozzám, mert ezek a tág baráti körömből kerültek ki. Illetve a 3. az biztos nem fog a hétvégén hozzám jutni, mert tegnap nem érkezett meg a csajszihoz a webshop -ból (neten rendelte az egyik szolgáltatótól). Hétvégén meg nem hiszem, hogy visznek ki telefon. DE ezt pontosan nem tudom, nem rendeltem még szolgáltatótól neten. Szerintem csak hétkznap szállítanak.
Remélhetőleg egy P7 mini kerül hozzám rövidesen, de az meg teljesen más konfiguráció, kívül-belül.
Szerk.: Ami nálam járt, illetve itt a fórumon (meg külföldin) nem találkoztam még ilyennel. Külföldi fórumot sokat nézek az infók miatt. Egyről tudok, de az is leesett, azért olyan.
Új hozzászólás Aktív témák
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Epson nyomtatók
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Telekom mobilszolgáltatások
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen légkondit a lakásba?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Apple Iphone 15 Pro Max 512Gb
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3328, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3326, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3327, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3323
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Edge Használt, újszerű állapotban 12 GB RAM / 512 GB tárhely
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10500T / RTX 3050 / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- Dymo LabelWriter 400 hőpapíros címkenyomtató
- HP 15-dw0101nl - i5 8275U - 15,6" FHD - 8 GB DDR4 RAM - 512 GB NVMe SSD - billentyűzet hibás
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest