- Fotók, videók mobillal
- 70mai Omni 4K - körszem-őrszem
- TKSTAR TK905
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Jövőre ismét csak három Galaxy S csúcsmodell lesz?
- Megindult az Ulefone éjjellátó szörnyetegének értékesítése
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
-
Mobilarena
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
tkonya
aktív tag
Sziasztok,
Ma megjött a készülék, fehér...nagyon szép, fogása kellemes
Nem túl friss verzióval érkezett, ezen még a b116sp03 van...
Felajánlotta a b121sp1-es frissítést...Na most vagyok bajba
Beállítottam mindent amit akartam, kontaktok, hangok...egyebek...mindezt a frissítés előtt.Kérdésem annyi lenne, hogy ha csinálok egy biztonsági mentést, majd megcsinálom a frissítéseket, akkor visszakapom az eddigi beállításokat a visszaállítással??? Vagy érdemesebb végigzongorázni a frissítéseket és újra beállítani mindent????
Segítségeteket köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
ma A P6-ból három milliónyi talált gazdára. Az utód többet tud, erősebb, értelemszerűen ettől is komoly sikereket vár a gyártó, ami leginkább az árazáson fog múlni.
- Vivo x200 Pro 16/512GB (Új)
- Apple iPhone 15 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB/12 Dual Sim Független Black 2026 februárig garanciális
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Akku: 84%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Akku: 85%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A8 2018 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest