- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
-
Mobilarena
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
tkonya
aktív tag
Megmaradt egy vadi új nillkin flip tokom, meg egy bontatlan fóliám.
Akit esetleg érdekel, privátban írjon.
[ Szerkesztve ]
Motorola Edge 30 Fusion
-
tkonya
aktív tag
válasz #86973952 #1683 üzenetére
Nem vitázni szerettem volna, csak leírtam, nem két nap telt el a szemezgetés és a vétel között.
Tényleg azt hittem, rendesen körbe jártam a dolgot. Annak örülök, hogy másoknál ezek a hibák nincsenek, ezek szerint a hiba ebben a készülékben volt.Második kiválasztásával hasonlóan vagyok...
Még nem tudom mi lesz, majd idővel kiderül. Az alternatív leírásokat köszönöm, majd ismét beleugrok a mobil tesztekbe, mert kell másik.
Motorola Edge 30 Fusion
-
tkonya
aktív tag
válasz #86973952 #1681 üzenetére
Tegyük tisztába a dolgokat!
Mielőtt megvettem, teszteket olvastam, és több helyre bementem nyomogattam próbálgattam.
De...a hd képek nyitását nem néztem, csináltam képet, visszanéztem, nem volt probléma.
Menüben a védett alkalmazásokkal nem foglalkoztam, alkalmazások nyitása, menüben navigálás, mediába wifin volt a készülkék, így volt alkalmam netet is megnézni.
A készülék használata után, már úgy mentem vissza boltokba, hogy ezeket a problémás részeket nézem. Megvoltak, ezzel nem tudok mit kezdeni.A 14 napos elállás pedig arról szól, hogy vásárolsz a neten, de nincs módod kipróbálni (ezt vélelmezik) és mondjuk nem tetszik valami és meggondolod magad, elállsz a vásárlástól. Erre van egy nyilatkozat, azt elküldöd a boltnak, ők leírják hova küldd vissza a telefont, majd megvizsgálják hogy sérülés mentes és minden tartozéka hibátlanul meg van e, amennyiben minden rendben visszautalják a vételárat.
Végigjártam a készüléket minden irányból, az hogy így jártam az egy dolog,
Motorola Edge 30 Fusion
-
tkonya
aktív tag
válasz philoxenia #1678 üzenetére
Tiszta sor, kompromisszumokra képes vagyok, mint írtam tudtam volna dolgokkal együtt élni.
Motorola Edge 30 Fusion
-
tkonya
aktív tag
válasz philoxenia #1675 üzenetére
Most viszont bajba vagyok...nekem ez a telefon volt "AZ".
Lövésem sincs mit csináljak...merjek bevállani egy másikat, vagy másik gyártó és típus.Motorola Edge 30 Fusion
-
tkonya
aktív tag
válasz philoxenia #1675 üzenetére
B133 volt elvileg a legfrissebb elérhető. porterocka fórumtárs segítségével frissítetem, mert még a B116 volt rajt.
[ Szerkesztve ]
Motorola Edge 30 Fusion
-
tkonya
aktív tag
Egy hét intenzív használat után.....
SZERETNÉM HOZZÁTENNI....lehet hogy az én példányom volt hibás, de az általam kifogásolt és lentebb leírt problémákat (akadás) tudtam produkálni boltban lévő telefonnal is....több helyre bementem kipróbálni.
Sajnos a telefont vissza küldtem a boltba ahol vettem
Kis vélemény összefoglaló.Nagyjából elolvastam a teszteket amelyek eme készülékről írodtak, sajnos egy kivételével. A bitportossal kellett volna kezdenem, akkor ma nem írnék ide.
Leszögezném, 100000+ fizettem a telefonért, tehát úgy érzem joggal lehettek elvárásaim a készülékkel szemben, főleg hogy prémium kategóriába sorolja a Huawei!Előnyök, amelyek tetszettek:
A telefon gyönyörű, ez vitathatatlan! Kézbe fogva nekem még pont az a méret ami egy kézzel használható.
Akksi már kezdett beállni, üzemidő az én felhasználási igényeimnek bőven megfelelt, 1.5 nap. (ez idővel biztos javult volna még).
Sokat nem játszottam a telefonon, így melegedést sem tapasztaltam. Elsőre a felhasználói felülettől féltem, hogy olyan mint klasszikus menü nincs, de teljesen jól konfigurálható volt, 3 oldalra sikerült minden számomra fontos alkalmazást kitennem, nagyon bejött a végére ez a megoldás.
Kamera számomra több mint elegendő volt, nekem tetszenek az általa készült képek.
A telefon rengeteg pluszt ad, kezdve a saját clean masterhez hasonló optimalizáló programmal, a védett alkalmazások menü is nagyon tetszett!!! Intelligens tok támogatás, a mappákba rendezés lehetősége.Ami nem tetszett:
A telefon, már a menüben való lapozásnál is képes volt akadni, nem kicsit hanem látványosan.
Pl,
Védett alkalmazások menü, csak fel és le kell görgetni, már szembetűnő hogy problémákat okoz a készüléknek a görgetés.
Hd képek megnyitása, az élesítés zavaró.
Téma választó megyitása, az előképeket lassan nyitotta meg (csak a téma menüben lévő előképeket, nem magát a témát). Alap témánál ez nem volt, téma váltásnál viszont zavaró volt.
Ezekkel a "problémákkal" simán együtt tudtam volna élni, viszont azzal nem hogy mind 4G, mint 2G-s hálózat esetén, helytől független beszélve a hívott fél nem minden esetben hallott...akadozó hangot, recsegést említettek.Összegezve teljesen vállalható telefon, Én azt gondolom az akadás kizárólag szoftveres probléma, hardveresen azért nem gyenge ez a telefon.
Nagyon sajnálom hogy vissza kellett küldenem, de ez jelen esetben már túl sok kompromisszum lett volna, független attól hogy a véleményem nem változik, jelenleg az egyik legszebb készülék a piacon.
[ Szerkesztve ]
Motorola Edge 30 Fusion
-
tkonya
aktív tag
-
tkonya
aktív tag
válasz philoxenia #1559 üzenetére
Azt lehet tudni, hogy az az 5% képernyő használat pontosan mennyi időt takar?
Motorola Edge 30 Fusion
-
tkonya
aktív tag
válasz Atlantisz48 #1534 üzenetére
Ma volt szerencsém egy S5- ön megnézni egy picture mappában található képet, ott annyi van hogy az egész képet egy pillanat alatt élesítí, de ott is látható a jelenség mint a mi esetünkben.
Ez pipa :-)Motorola Edge 30 Fusion
-
tkonya
aktív tag
válasz #86973952 #1545 üzenetére
Az optimalizálás szerintem fontos, hiszen a rendszer gördülékenysége múlik rajta. Nem az egy napot bíró akksi miatt akad egy rendszer, szerintem ez egyértelmű.
Szombaton már belakott volt a vas, feltöltöttem este reggelre 2 % eset az akksiból.
Nincs semmi extra a telefonon, ezt azért már megtanultam amióta droidozok :-)Motorola Edge 30 Fusion
-
tkonya
aktív tag
válasz #86973952 #1537 üzenetére
Én is telefonról írok, azért szerkesztek többször is :-)
Sd-re gondoltam de a picture mappa nem azon van.
A lényeg...
Eddig LG F6-om volt, és az egy betyár jól optimalizált telefon. Fiam meg volt érte őrülve, megkapta. Pénteken jött meg a P7, és még furcsa a cucc. Ilyen F6-on nem volt, kicsit lehet hogy jobban figyelek mert új a cucc. Azért volt már egy-két döccenés is, ehhez se kellett az elmúlt időben hozzászoknom. Én úgy látom, van itt még csiszolni való, mert péntek óta csak töltés idejére nem volt a kezembe a telefon és pikk pakk sikerül döccenteni.
Alapjába véve jó telefon ez, és lehet hogy én akarok sokat, de van azért itt még mit finomítani. Van több mint egy hetem hogy eldöntsem visszaküldjem-e.Motorola Edge 30 Fusion
-
tkonya
aktív tag
válasz Atlantisz48 #1530 üzenetére
Akkor meg külön érdekes :-)
Reméljük, ez egy olyan probléma, amit későbbiekben orvosolni fognak.Motorola Edge 30 Fusion
-
tkonya
aktív tag
válasz Atlantisz48 #1527 üzenetére
Nem tudom, F6-nál ilyen nem volt azért kérdeztem.
Motorola Edge 30 Fusion
-
tkonya
aktív tag
-
tkonya
aktív tag
válasz Atlantisz48 #1519 üzenetére
Igen, csak nem tudtam megfogalmazni :-)
Nyugtass meg, ez nem hiba ugye?[ Szerkesztve ]
Motorola Edge 30 Fusion
-
tkonya
aktív tag
Kis segítség kellene...
A galériába a "picture" mappát nézze már meg valaki, nekem jópár hd minőségű kép van benne, de mintha problémája lenne a telefonnak hardveresen megnyitni. Itt arra gondolok hogy megjelenik a kép, és még mintha egy réteg fehéret húzna rá. De az összes képnél ezt csinálja ami hd, mintha gyenge lenne a hardver hd képek nyitásához.[ Szerkesztve ]
Motorola Edge 30 Fusion
-
tkonya
aktív tag
A "Több képernyő" funkció mire lenne jó??
Tudtok erről valamit?Motorola Edge 30 Fusion
-
tkonya
aktív tag
-
tkonya
aktív tag
-
tkonya
aktív tag
válasz #86973952 #1460 üzenetére
Lehet rosszul csináltam. F6-nál a telefonkönyvbe belépve az adott telszám szerkesztésénél lehetett képet hozzáadni. Ott is sd-n voltak a képek, simán kiválasztottam és működött.
Itt ugyanígy jártam el. Képeket nem méreteztem át, mindössze kiválasztottam galériából.Igen telefonkönyvbe látszódnak a képek, híváskor viszont nem.
[ Szerkesztve ]
Motorola Edge 30 Fusion
-
tkonya
aktív tag
Egy észrevétel..
Amennyiben az energiagazdálkodásnál bekapcsoljátok a rog technológiát akkor a képernyő felbontás 720*1280 változik.
Nem tudom ezt nézte e már valaki.Motorola Edge 30 Fusion
-
tkonya
aktív tag
A névjegyekhez raktam képet, amelyeket ha oda belépek szépen meg is mutat.
Híváskor azonban nem mutat képet csak egy fehér négyzetet. A képek helye a külső sd-n van, ez lehet a probléma??Motorola Edge 30 Fusion
-
tkonya
aktív tag
F6 biztonsági mentése nagyjából 500 Mb esetemben. P7-en ez nagyjából 10 Mb....
Javítsatok ki, de ez nem kevés így???
Gyári visszaállítás után mit kapok én ebből a mentésből vissza??
Próbálta ezt már valaki?[ Szerkesztve ]
Motorola Edge 30 Fusion
-
tkonya
aktív tag
-
tkonya
aktív tag
Sziasztok,
Ma megjött a készülék, fehér...nagyon szép, fogása kellemes
Nem túl friss verzióval érkezett, ezen még a b116sp03 van...
Felajánlotta a b121sp1-es frissítést...Na most vagyok bajba
Beállítottam mindent amit akartam, kontaktok, hangok...egyebek...mindezt a frissítés előtt.Kérdésem annyi lenne, hogy ha csinálok egy biztonsági mentést, majd megcsinálom a frissítéseket, akkor visszakapom az eddigi beállításokat a visszaállítással??? Vagy érdemesebb végigzongorázni a frissítéseket és újra beállítani mindent????
Segítségeteket köszönöm!
[ Szerkesztve ]
Motorola Edge 30 Fusion
-
tkonya
aktív tag
Első okos telefonom az y200 volt, P6 nagy álmom volt, de nem volt rá zsé, P7 nagyon tetszik, és a fórumot végigolvasva azért ez a hardver nem annyira gyenge.
F6 is korrekt cucc, de igazából a P7 lenne a nyerő :-)Motorola Edge 30 Fusion
-
tkonya
aktív tag
Sziasztok,
Pár kérdés, választ nem nagyon találtam rá itt a fórumba. Segítségeteket előre is köszönöm!
Tv-vel összeköthető a készülék, mint például a htc one mini?
Deezer és a facebook együttesen használható? Nem zárja be valamelyiket folyton?[ Szerkesztve ]
Motorola Edge 30 Fusion
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Spórolós topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Bundle topik
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- TCL LCD és LED TV-k
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Iphone 13Pro 128Gb Graphite független Eladó!
- iPhone 15 128GB green 6 hónapos német ALZA vásárlás! Akku 100%! 2025 június 18-ig Apple garancia!
- Iphone 13 128GB Blue 84% Akku
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest