- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
-
Mobilarena
Huawei Ascend P6 szakmai topik
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabesz199
csendes tag
válasz
Daniel Alves #11050 üzenetére
Szevasztok
olyan kérdésem lenne hogy mikor lesz már a Kittkat? -
kemotox
addikt
válasz
Daniel Alves #10996 üzenetére
Hajrá-hajrá! Megbánni tuti nem fogod. Van néhány apró hülyesége, de nem vészes hibák, legtöbbjük csak szokás kérdése. Tökéletes telefon úgy sincs. A felhasználói élmény viszont kárpótol. Szép telefon, szép kezelőfelülettel. Én most nemrég letöltöttem néhány olyan témát ami még a betűtípust is, a navibárt, meg az értesítési sávot is megváltoztatja, baromi jól néz ki, imádom. Eddig úgy voltam, hogy majd valami launcher progival megcsinálom álomszépre a homescreent, de úgy döntöttem, hogy mostmár lojális maradok a Huawei EmotionUI-jához
A HiSuite progival (ami szinkronizálásra, app telepítésre, másolgatásra meg ilyenekre van) lehet témát gyártani/szerkeszteni, szóval elég jól testre lehet szabni. Plusz hamarosan jön a 4.4 EmotionUI 2.3-al.. Nagyon várom már.
-
RealZuperman
tag
válasz
Daniel Alves #10955 üzenetére
Nekem karcolódott. Ezen a fórumon írta valaki, hogy mit is jelent a Gorilla Glass. Mindenesetre vettem fóliát előre-hátra (az eladó automatikusan leszedte mindkettőt vásárláskor).
-
kemotox
addikt
válasz
Daniel Alves #10933 üzenetére
Én is pont így voltam. S3 LTE vagy ez a cuccli. Ha tehettem volna, az előbbit választottam volna. Mikor nézegettem kb novemberben akkor még 81-83 körül volt, aztán mire összejött a pénz addigra felnyomták T-nél 103 ra
Így a P6-ra esett a választás. Természetesen miután meglett a Huawei, bejött egy akció a T-nél és megint 80 körül volt az S3... De nem gáz, teljesen meg vagyok elégedve a telefonnal, nekem nagyon bejön. Féltem, hogy a vékonysága miatt kényelmetlen lesz (első butatelefonom, hozzá voltam szokva a vastag kockafonokhoz), de valami eszméletlen jó fogni. Hamarosan jön a 4.4-es csoki, ami sok újdonságot fog hozni valamint gondolom kijavítja azt a pár hibát is, ami elő szokott jönni. (wifi eldobás például, én ezzel csak frissítés előtt találkoztam talán kétszer, azóta semmi.)
Amivel nekem egy kicsi problémám van, az az elrendezés. Kamera a sarokban, hát persze hogy mindig belelóg a virsli ujjam a képbe. De természetesen ez csak megszokás kérdése, máshogy kell fogni azt jólét. USB felül, furcsa. Nem lehet olyan faszán dokkolni, mint más telókat. De ez is csak egy kis kényelmi dolog, ettől nem lesz roszabb. A jack is érdekesen az oldalán van, ha nem L alakú dugót nyomsz bele akkor elég fura. De ez is javítható egy 20 forintos csatlakozóval.
Na de visszatérve a lényegre. Pontosan azért tetszett meg ez a telefon, amiért te is gondolkodsz rajta. Nagyon szép, nincs gagyi műanyag hatása, nagyon fasza. Kamerája meg szerintem elég jó, bár nincs is nagyon viszonyítási alapon.
Ja meg ugye ami elég nagy negatívum a telefonnak, az az, hogy a komolyabb grafikájú játékoktól már behány. De ez emberfüggő, hogy kinek hátrány. Én személy szerint az ilyen kis logikai feladványos puzzle játékokat imádom, de nagyon. Azok meg simán elmennek rajta.
-
duvi
nagyúr
válasz
Szia!
Bő egy hónap használat után, kicsit ellentmondásosnak érzem a P6 kamra teljesítményét. Jó fényviszonyok között kimondottan jó képeket lehet vele lőni. Beltérben illetve rossz fényviszonyoknál már drasztikusan romlik a helyzet. Egy valamiben viszont verhetetlen! Makró képek készítésében. Nagyon közelről (2-3 cm), hihetetlenül jó minőséget tud produkálni. Nehéz döntés az S3 és a P6 közötti választás. Én is ezek között vacilláltam. Ha csak a fotózás a fennmaradó kérdés, akkor talán az S3-at javasolnám. De eléggé határeset -
layerke
aktív tag
válasz
Nekem nagyon tetszik az intelligens funkció, ez az alapból beállított, könnyű vele fényképezni, én nem várok sokat egyik telefontól se ezen a téren, mert ha fényképezni akarok akkor majd veszek fényképezőt, de apróságok megörökítésére abszolút alkalmasnak találom. Jópofa még a célkövetés, amivel kijelölhetsz egy pontot és folyamatosan arra fókuszál, ha mozgatod a telefont vagy mozog a kijelölt pont.
Kontra - nyilván telefon, ezért nem csúcskategóriás a fényképezője, de szerintem semmivel se rosszabb, mint egy samsung telefoné, sőt a szoftver miatt még bizonyos funkciók jobbak is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox tulajok OFF topicja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Hardverkemping június végén
- Marcona Thermaltake léghűtés jött HEDT processzorokhoz
- Milyen videókártyát?
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest