Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- One UI zápor esett a hétvégén
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Yettel topik
- Huawei G8 - próbálja figyelni a nagyokat
-
Mobilarena
Huawei Ascend P6 szakmai topik
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Newlachka
őstag
-
dogi01
aktív tag
Köszönöm a válaszokat! Telefon cserélgetés a hobbim, fő szempont az hogy anyagilag jól járjak
A P6 néhány ezressel drágább és esetemben szeptemberi telefonról van szó, tehát újabb mint a G(vásárlás ideje szerint) . Volt már a kezemben ez a vékony csoda de most jobban ki akarom próbálni. -
kerpok
tag
Uram, úgy látom, jobban látja a dolgokat!
Esetleg, hogy ne fogjak ki ilyen szériát, forogtatok olyanon esetleg hogy bizonyos serial számú gépeknél voltak jellemzőek ezek?! vagy tökre random jöttek elő?
Hol tart most a frissítéseknél a P6, milyen Rom számot nézzek vásárlásnál? Tnapi MM-os B106 volt... asszem
-
-
Szia!
Látom te nagy "mágus" vagy lenne egy kérdésem!
Az összefoglalóban ami van B114 ROM ha letöltöm akkor csak simán bemásolom a telefonba és frissíthetem?
Most B112-őn vagyok!
Vagy a B114-nél újabb vagy jobb ROM amit érdemesebb felrakni?
Nem rootolt a teló és nem is akarom azzá tenni!
Köszi előre is ha válaszolsz -
Mett
senior tag
a 117-ben a hangerő lock is belekerült úgy láttam. nem próbáltam. vagy nem figyelmeztet a nagy hangerőre vagy a korlátra vonatkozik. 0-ra van állítva 11 helyett. próbáld ki a mókodban
config.delay nem a tárcsázást gyorsítja meg? azonnal hív a 2 mp késés helyett. csak tipp
a sar meg a káros sugárzás kibocsájtás szerintem, de nem akarok hülyeséget írni. nfc engedélyezi. szerv, ahol átmegy a teló. mint egy műszakin -
v1kt0hr
tag
na végigfuttattam a 3 gombos modszerre kiirta a végén hogy ok ilyen kibaszott nagyban meg hogy minden zsírul végigfutott és kikapcsolt.
vártam de semmi válasz se nem világit a led ha ráteszem töltöre se nem csinál semmit ha hosszan nyomom a kikapcsolást.... valami ötlet emberek? -
-
törölt tag
Azért ez is érdekes, olyan jellemzően Kínai.
Csinálnak egy most már egyre többek által (S4, HTC ONET-ról is P6-ra áttérők) elfogadott, jónak minősített telefont, aztán csomagolnak hozzá még tokot is hogy a vásárló még elégedettebb legyen, és kap a csomag egy használhatatlan szar fülset, ezzel hasba szúrják az egészet. Erre csak a Kínaiak képesek.
-
törölt tag
Igen, lehet ez is. Azért én remélem hogy ha valóban lesznek már kiforrott frissítések, egyebek akkor sokkal többen lesznek akik csak jókat tudnak írni a P6 ról. Szerinted figyelik a visszajelzéseket, a problémákat, foglalkoznak ezzel? Gondolom ezek ugyan úgy fennállnak máshol is nem csak Magyra kórság ez is.
-
törölt tag
Ezek az emberek talán nem tudják hogy valamikor a Samsung és az LG kommerszebb kategóriából indult mint a Huawei. Annyira kommersznek tartották a Samut és az LG hogy hogy a műszaki nagykerben ahol akkor dolgoztam a Panasonic és a Sony magyarországi képviselete még azt sem engedte meg hogy a bemutató teremben 1 polcon legyenek sőt még ugyan azon az oldalon sem az akkor nagy márkákkal. Ehhez képeset ma...?
-
okoska74
senior tag
Hogyan lehet visszaállítani a tégla
Amit van:
Ennek eredményeként, a sikertelen akciók lóg a logó egy okostelefon.
Belépési kísérletek a rekaveri (Volume Up + teljesítmény) ismét felveszi a logó
Megpróbálja varrni a három gomb (hangerő fel + hangerő le + bekapcsoló) ismét Logo
Belépési kísérletek a FastBoot egy FastBoot (számítógép határozza meg, hogy az Android okostelefon készüléket, de a képernyő még mindig ugyanaz logó)Következő lépések:
Letöltése archívum Flash Recovery
Megyünk az üzemmódban FastBoot (hangerő le + teljesítmény)
Csatlakoztassa az okostelefont a számítógéphez, és várjon, amíg a számítógép felismeri, hogy
Archívum kicsomagolása az asztalra
Futtatni a fájlt flash recovery.bat
Végén az okostelefon újraindul -
Mett
senior tag
ha kell valakinek viheti. nexus 5 kell nekem helyette, de egyelőre most jelentik be.
nem tudom milyen hangchip van benne, ezért nem hasonlítgatnám viszont jól szól.
build propban talán lehetne még a mintavételezésen állítani, csak nem tudom mit-hogyan.
az első 2 sor a hangchippé -
TomWexX
addikt
+gabancs
Beletettem mindkettőtök javaslatát, a dload mappa törlésénél odaírtam hogy célszerű megtartani, de az veszélyes is lehet.
ITT A FRISSÍTETT VERZIÓ -
gabesz199
csendes tag
Hali srácok én is P6 tulaj vagyok
nemtudom milyen rendszer van rajta ezek az adatok:
modell: huawei p6-u06
buildja: p6-u06v100r001c00b107az a gondom miért csak 8-9 órát bír ha 3gről netezek meg amúgy valamit csinálo... amikor megvettem teljessen lemerítettem, este 6 fél7 fele feltettem töltőre másnap 8 kor szedtem le reggel... mi a baj?:S
-
Newlachka
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Megrázta magát a Huawei, olyan masinát tettek le az asztalra, amiben minden tudásuk benne van. Állati szép, rettentő kezes, kiemelkedően minőségi készülék lett az Ascend P6.
- Milyen videókártyát?
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Okos Otthon / Smart Home
- Sweet.tv - internetes TV
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Spórolós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Karcmentes, független, Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB /8GB RAM/ Onyx Grey
- iPhone 14 Plus 256GB Éjfekete független - 88% akku
- IPhone 16 Pro 128GB gyári független 2025.09.22. Apple jótállás
- Apple iPhone 16 Pro 128GB 2026.03.09-ig Apple Garancia 100% Akku Újszerű állapotban!
- iPhone 12 64GB Fekete Független - 87% Akku
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bezámítás! Lenovo Legion 5 15IMH05H notebook - i5 10300H 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1660Ti W10
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest