- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Légies iPhone halvány színei
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
-
Mobilarena
Huawei Ascend P6 szakmai topik
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-KP-
addikt
válasz
kecskebégető #7183 üzenetére
akkor ha tudom, majd kipróbálom máshol is.
tudom hogy jó a nexus 4, de tartok a bolti garanciától. ha ne adj isten gond lesz, akkor az ország déli részéről postázgassam a készüléket, és telefonon/e-mailben meg kb. úgy ráznak le, ahogy akarnak.
-
freemanone
addikt
válasz
kecskebégető #7172 üzenetére
akárcsak a power toggles.
viszont root nélkül fabatkát sem ér, hiszen a legfontosabb opciók (legalábbis számomra) csak azzal működnek. A gyáritól meg annyiból jobb mindkettő, hogy van bennük zseblámpa is, valamint nem ormótlan ikonokkal van teli.
-
gekko293
csendes tag
válasz
kecskebégető #7167 üzenetére
Kinek mit jelent a "sokkal jobb teljesítmény"? Valakinek már ez is bőven elég ennyiért. Csak az merült fel hogy ilyen hamar jön az utód. Nem mindenki tudja cserélgetni fél évente...De tény, ha nagyobb piacot akar a Huawei mobilok terén, akkor fel kell pörögnie.
-
freemanone
addikt
válasz
kecskebégető #7167 üzenetére
GPS, repülőgép mód, 2g/3g váltó biztos hogy igényel root-ot, minden ilyen app-ban. Amúgy Ez jobb annál szerintem: [link]
-
xtevo
őstag
válasz
kecskebégető #7031 üzenetére
@kecskebégető
Köszi a részletes beszámolót, az SP-t ezek alapján is, de végleg kizártam, az S4 Mini 3. helyre szorult, így a döntőt a P6 és az S3LTE vívja...@gabancs
-
torrrent
aktív tag
válasz
kecskebégető #7093 üzenetére
Az egészet röviden összefoglalva úgy értem, hogy P6-nál 2 óra alatt "belaktam" a telefónt minden alkalmazással együtt és App-al ahogyan az én izlésemnek tetszik. Sonyval kb 1 hónap mire megbarátkoztam és kicseréletem minden frusztráló dolgot és kezessé vált a rendszer. x peria u, xperia L
-
Mp3Pintyo
HÁZIGAZDA
válasz
kecskebégető #7058 üzenetére
Nem warez. Nem véletlenül raktam ki.
Ez az utolsó beta volt amit a srác kiadott csak nagyon kevés helyen lehet már megtalálni. A saját oldalán csak a beta1 van kint.
Mellékesen amit csak lehet azt mind megveszem... -
csiziktomi
senior tag
válasz
kecskebégető #7068 üzenetére
-
csiziktomi
senior tag
válasz
kecskebégető #7061 üzenetére
Nemértem nekem független B122 busyboxxal ,roottal.ás megy
-
TomWexX
addikt
válasz
kecskebégető #7048 üzenetére
Köszi a jelzést.
Most próbálgattam kicsit és tetszik, csak még annyi hiányérzetem van, hogy a pie-hoz nem lehet hozzáadni wifi ki/bekapcs, repülő mód, stb. dolgokat, ami az értesítési panel gombsor hiánya miatt jó lenne. Ha ezeket is hozzá lehetne adni, akkor annyira nem is hiányozna a felső panel, bár ha megoldanák hogy ahhoz nem nyúl, csak az alsó navibárt szabná át, maga lenne a tökély.(#7052) Revajzz: Nem cseszel el semmit, akkor teszed rá töltőre amikor akarod.
-
TomWexX
addikt
válasz
kecskebégető #7046 üzenetére
Nekem az óra és az aksi ikonja kellene.
Viszont a navibart nagyon jól megoldották, ha a felső sáv megmaradna, vagy tennének bele egy kapcsolót, akkor tenném is fel.
-
TomWexX
addikt
válasz
kecskebégető #7042 üzenetére
Ezzel az app-al csak az a baj hogy az értesítési sávot is eltünteti, ami viszont nekem kell, és nem is láttam erre beállítást.
Illetve van hozzá beállítás, csak az nem csinál semmit. -
alexander12
aktív tag
válasz
Otg-t tudja
-
Revajzz
tag
válasz
Nincs mit kommentelni!!
-
monroe8609
aktív tag
válasz
kecskebégető #7021 üzenetére
Örülünk Vincent!
-
Revajzz
tag
válasz
kecskebégető #7014 üzenetére
Linux jogok *.*
-
Newlachka
őstag
válasz
kecskebégető #6991 üzenetére
akkor ne fókuszálj rá..nem lesz rosszabb a minősége
de már megint te kezded...
vegyél 60-70k ért egy videókamerát amit erre találtak ki. ez telefon!
Ezerszer ki lett már hangsúlyozva, nem videókamera, nem fényképező.,ez arra van, ha valamit gyorsan el kell kapni akkor eltudd....(#6993) arminlok
hívd fel őket a 1430-on..ott is megtudod rendelni elv...
ill mytmobilra nem vagy be reggelve a domino-s kártyáddal.. szerintem úgy meglehet oldani -
gabancs
addikt
válasz
kecskebégető #6965 üzenetére
Na, haza értem és kipróbáltam én is. És ugyan nagyon diszkréten, de kattog. Ez ilyen. Viszont a minősége nagyon baba. Ha használnám ezt a funkciót, akkor sem zavarna, ha csak nem néma filmet akarsz videózni. Ha van hang, zaj zene a felvételen, akkor már nem biztos, hogy ennyire észrevehető lenne. Ráadásul ez csak fülessel hallható, normál módban, mondjuk egy TV-n nézve már nem hiszem, hogy zavaró lenne.
-
TomWexX
addikt
válasz
kecskebégető #6953 üzenetére
Most csináltam egy felvételt, semmi kattogás nincs, szépen fókuszál tapintásra. Tehát a hiba nálad van, de nem kizárt hogy szoftveres gondról van szó. Nem töltöm fel a videót, mert nem publikus a környezet.
-
monroe8609
aktív tag
válasz
egész közel vagyok
én pont az az ember vagyok aki... Gondolod ha nem lennék megelégedve vele használnám?.? Ráadásul ennyi pénzért??
Nem egy telot vittem már vissza mindenféle piszlicsáré ügyek miatt, vagy tovább adtam. Ezt a telefont egy ideig megtartom!!!
Ráadásul én személy szerint gèpet úgy veszek h nyomkodom és tesztelem előtte. Zsákbamacskát nem veszek
-
gabancs
addikt
válasz
Én meg azt tartom durvának, hogy valaki a videó felvevő képességéről ítél meg egy TELEFON-t.
Egyébként meg nem hallottam róla, hogy a Huawei kést tett a felhasználók torkára, hogy meg kell venni ezt a telefont. Nem kell!
-
dirtyego
újonc
válasz
kecskebégető #6943 üzenetére
na amúgy csináltam egy próbafelvételt, és semmi... gyönyörű kép, jó hang... semmi fókusz zaj...
-
monroe8609
aktív tag
válasz
kecskebégető #6943 üzenetére
Soha nem szaggatott nekem. Se brutal hang touch fokusznal. A képe szép és a hangja is kiváló!VIDD VISSZA!!!
-
dirtyego
újonc
válasz
kecskebégető #6938 üzenetére
szóval akkor igazából elsősorban a routerrel van a hiba? mert melóhely melleti menzán a wifin nem jelentkezik ez a probléma... Mondjuk otthon vagyunk egy páran akik neteznek, sokszor ugyanakkor... Rendben. Amúgy melyik szoftvert ajánlod/ajánljátok?
De gondolom ti is nagyon szeretitek ezt a kütyüt -
freemanone
addikt
válasz
kecskebégető #6932 üzenetére
kipróbáltam és nekem is hallattszik a koppanás.
-
dirtyego
újonc
válasz
kecskebégető #6935 üzenetére
ne haragudj, nem direkt volt
egy rendes mobilboltban rendeltem
mindent kaptam origi csomagolásban
szerinted akkor orvosolható a kis problémám? -
dirtyego
újonc
válasz
még nem próbáltam a videót.. igazából csak fotózni szoktam...
-
dirtyego
újonc
válasz
tessék? amúgy vodás vagyok...
-
monroe8609
aktív tag
válasz
kecskebégető #6922 üzenetére
Nekem van egy videóm de nem tudtam ide feltenni neked
minden nekem se mehet
-
kecskebégető
aktív tag
válasz
kecskebégető #6913 üzenetére
(#6913) kecskebégető ------Erre valaki?.Fontos lenne és kellene viszonyítási alap.
-
kecskebégető
aktív tag
válasz
kecskebégető #6912 üzenetére
Valaki srácok lenne oylan szives csendes környezetben prezentálni nekem egy videót amin szintén touch focusol jópárat egy 20 másodperc időtartama alatt
agyon megköszönném
-
törölt tag
válasz
kecskebégető #6910 üzenetére
Így egyértelműen csere.
-
monroe8609
aktív tag
válasz
kecskebégető #6907 üzenetére
Ez Sztem csere
nálam nincs ilyen
-
törölt tag
válasz
kecskebégető #6907 üzenetére
Ki van kapcsolva a stabilizátor?
A kevés fény miatt az AF sajnos pumpál egyet, ez elég ronda. Olyan, mintha a képstabid akarná kompenzálni.
Ha ki van kapcsolva, akkor egyértelműen az optika hibája. -
cexh15
újonc
válasz
kecskebégető #6879 üzenetére
Nekem van egy cwm-es backup egy vodás P6-ról, amit később kicseréltettem, de az újjal már nem szenvedtem cwm felrakásával és úgy emlékszem a visszavitt telón se ment azzal a cwm változattal a restore, mert valami hibát írt, de nem baszta el a telefont csak factory reset lett belőle, viszont a B606 nem ment vissza.
-
tbajusz
tag
válasz
kecskebégető #6904 üzenetére
Másik camera app- al sem megy az auto. fókusz?
-
mikesa
tag
válasz
kecskebégető #6889 üzenetére
B119 van fent, 3 gombossal. Object tracking be. Ha újra belépek a kamerába és nem nyomok a képre, akkor auto fokuszál a kép közepére!
-
törölt tag
válasz
kecskebégető #6899 üzenetére
A szaggatás nálam és ahogy olvastam többeknél is csak akkor jelentkezett amikor a rezgés stabilizátor be volt kapcsolva, mondjuk nekem akkor is csak minimálisan. Annak biztos hogy van valamilyen oka hogy így oldották meg, ha a felvétel elindítása előtt megy az autófókusz akkor miért ne mehetne közben is ha a fejlesztők nem láttak ebben valamilyen problémát?
-
törölt tag
válasz
kecskebégető #6889 üzenetére
Van AF, de nem intelligens, hanem te jelölöd ki neki a hasznos objektumot. (Ráböksz a kijelzőn)
Ez nem rossz, mert nem mindig középre komponálunk. -
törölt tag
válasz
kecskebégető #6883 üzenetére
Ha szakmailag nézzük, akkor azt mondhatjuk, hogy nincs manuális fókusz.
Automata van, ott, ahová kéred. Viszont követő AF nincs, vagy csak nagyon kezdetlegesen. -
gabancs
addikt
válasz
kecskebégető #6883 üzenetére
Nem tudom, hogy mennyire zavaró ez a dolog, mert én nem használom ezt a funkciót.
-
TomWexX
addikt
válasz
Nem először írom le hogy elég ha bármilyen hivatalos rom van a telefonon, a garancia megmarad. B606-ot sehonnan nem lehet megszerezni.
Azért annyira nem mindegy hogy melyiket rakod fel, pl a B116-117 nem ajánlatos. A legújabb a B119-122, az előbbi európába, az utóbbi ázsiába szánt. -
gabancs
addikt
válasz
Van autó fókusz, csak nem úgy, ahogy te képzeled. Bekapcsoláskor automatikusan fókuszál középre, és azt a beállítást tarja meg. Ha ezen változtatni akarsz, megteheted, oda böksz a képre, ahova a fókuszt szeretnéd, és ismét beáll.
-
TomWexX
addikt
válasz
kecskebégető #6876 üzenetére
Videó alatti fókusz csak érintésre van. Ahova tapizol, oda fókuszál.
Értesítő led eddig egy vodás tagnál nem működik, lehet te vagy a második.
Ez a voda szoftver nem tűnik valami jónak. -
Zlika
aktív tag
válasz
kecskebégető #6876 üzenetére
Autofocus nincs azt senki nem is mondta hogy lenne.Led kellene hogy legyen de pl az nekem sincs b122 alatt.
-
TomWexX
addikt
válasz
kecskebégető #6841 üzenetére
Én ma többször is megcsináltam és gond nélkül működik.
-
TomWexX
addikt
válasz
kecskebégető #6839 üzenetére
Root+Build.prop átírással eltüntethető a navibar. A Téma összefoglalóban le van írva.
-
kecskebégető
aktív tag
válasz
kecskebégető #6837 üzenetére
Jól elbeszélgetek magammal na sebaj
A lényeg ha van root van problémámra megoldás.Tabon használtam eddig most beugrott.Testreszabható tökéletes cucc .
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Háztartási gépek
- Jogász topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- 3DMark 11 eredmények
- Hardcore café
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- NOTEBOOK / MacBook beárazás
- További aktív témák...
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone SE2 64GB fekete, gyönyörű újszerű állapotban, 3db van, 85% 92% és 100% akkuval
- iPhone 12 128GB, fekete vagy fehér színben, újszerű állapotban
- Samsung Galaxy A35 5G 128 GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 128GB, fekete és fehér színben, több db
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- OLCSÓBB!!! DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest