- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Netfone
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Galaxy Buds Core nevű fülesen dolgozik a Samsung
- Apple Watch
-
Mobilarena
Huawei Ascend P6 szakmai topik
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabancs
addikt
válasz
marilllyo #20555 üzenetére
Alapvetően mióta létezik az android, mindig is maga kezelte a memóriát. A v2.3 korszakban volt divat különböző memória tisztító programokat használni. Kiderült, hogy felesleges, mert a rendszer úgy is visszaindítja azt a programot, amit akar.
Alapvetően nagyon sokat fejlődött az android memória kezelése. A gond ott van, hogy mi még mindig a JB kernelét használjuk. Még akkor is a Huawei össze-vissza pach-elte.
Tehát ha valaki nem használ egy programot, érdemes lefagyasztani. -
marilllyo
veterán
válasz
marilllyo #20547 üzenetére
Lejártam sry.
1: Bocs a szóismétlésért2: 5 program van "védett"-re rakva az energiatakarékosságnál. Hangout, Viber, Messenger, Google Play, Gmail. A Google+ nincs védetté téve...ennek ellenére a messenger, hangout értesítések nem jönnek...de minden 5. kijelzőbekapcsolásnál kiírja, hogy nagy fogyasztású alkalmazás a google+ és be kéne zárni.
Btw. ettől függetlenül nincs gáz az akksi merüléssel.
-
fornettisuti
veterán
válasz
marilllyo #20539 üzenetére
van valahol, olyan beallitas, ahol meg lehet adni, hogy kepernyozarkor a rendszer leallitsa futo programokat, legalabbis p6s-en. szerintem nektek is van ilyen es lehet alapbol benne van play is. erdemes lehet megnezni.
beallitasok/energiatakarekossag/vedett alkalmazasok -
Uuser
tag
válasz
marilllyo #20304 üzenetére
Akkor is. Mondom, egyedül MIUI alatt marad úgy a fényerő ahogy beállítom.
Egyébként jellemzően akkor veszi vissza, ha energiaigényesebb alkalmazást használok - általában együtt jár a melegedéssel, vagy ha merülőfélben van az akksi - 50% alatt. Tulajdonképpen tök jól működik, csak nem érdekli a telót hogy nekem erre nincs igényem -
icemad
nagyúr
válasz
marilllyo #20289 üzenetére
P6-on nekem(!) gyorsan talál pozíciót, tartja is azt. Teljesen használható offline, hangos navigációt természetesen tud. Szerintem ár/érték arányban jó, ha valaki hivatalos navigációt akar a telójára, nem pedig virágbolti "YouStop" navit...
Azt csak halkan jegyzem meg, hogy a 7napos próbaverzió ingyen letölthető a playből a Sygichez, ennyi idő alatt te is eldöntheted, hogy megéri e vagy sem...Szerk: És amennyire én tudom, elég egyszer megvenni, utána használhatod másik androidos telón/tableten is, ha esetleg készüléket váltasz.
-
crue
őstag
válasz
marilllyo #20080 üzenetére
Akkor érdemes volt hozzányúlni csak azért, hogy ne legyen ott az a 3 ikon az asztalon. Csak a Jóisten és a google programozói tudják, mi mivel van összegfüggésben és mekkorát lehet ártani egy látszólag felesleges program törlésével.
racerx: lehet, hogy nálad hardveres baj van, mert nálam az 512-vel is pillanatok alatt talál fixet, ugyanúgy mint az előzőekkel.
-
törölt tag
válasz
marilllyo #19707 üzenetére
Lehet, de a vitatott fotó kültéri, áll a hajó ha jól látom, gondolom fény is bőven. Ha a fény kevés akkor max zajos a fotó de ez egyszerűen életlen, olyan mint ha valamilyen nagyon kezdetleges géppel készült volna, tuti hogy szabadtéren ennél sokkal jobbra képes.
Az más kérdés hogy a fórum kezdetén, a teszt után, arról szóltak a hírek hogy a P6 szinte áttörés a mobil fotózásban, az egyik legjobb. Ehhez képest mára az alsó kategóriába vagy legfeljebb a középbe került. -
icemad
nagyúr
-
layerke
aktív tag
-
layerke
aktív tag
válasz
marilllyo #19522 üzenetére
Nem tudom kell-e hozzá rendszergazda hozzáférés, de megnézem hátha nem, akkor nem kell az estét megvárnom csak gyorsan lecserélem a recoveryt meg nyomok egy 3gombost és kész. Köszi a tippet!
Szerk: nem megy, ennek is kell a driver amit mivel nem vagyok rendszergazda nem áll módomba telepíteni. Majd este sima adb-vel megoldom parancssorba az a biztos. Köszi
-
arminlok
senior tag
válasz
marilllyo #19353 üzenetére
A 4.2-ben fényévekkel jobb a fényképezö most csináltam pár benti képet kb oylan mitnha 3 megapixeles kamerával lett volna fotozva. Volt egy labda tölem 3 méterre és az egy ilyen szinfolt volt a képen
Többször megprobáltam...
Azt figyeltük már amugy a 4.4 nél hogy duplakattintásnál a föképernyöre elöhozza a zenelejátszot ahol az albumboritokat teszi be háttérképnek elég franko ez is. Ezt közbe ugy találtam meg hogy TomWexX kollégának kerestem a videot.
[link] 1.50-töl láthatod. De elég rosszul mutatja be a feloldást de mindjárt talán találok egy jobbat.
-
arminlok
senior tag
válasz
marilllyo #19304 üzenetére
A google+ t a google ujságost a google játékokat töröltem csak le a google szolgáltatásokat meg most disable-öztem. De mindezt azért csináltam mert már az elsö orában elkezdett szopatni a 20 százalékos merülésével az a baj h most melo miatt pont nem érek rá ilyen kisérletekre és pont kurva idegesitö ha 6 ora alatt lemerül. Ugyhogy nekem nem maradt csak megint a huaweiesek anyját szidni.
-
arminlok
senior tag
válasz
marilllyo #19234 üzenetére
Xda-n is irták hogy elmentek a mentéseik.
emui 3.0 azoka gombok mennyir gagyin néznek már ki atya ég.
Hát mi az a nyil..lol. Ezt igy nagyon nem kellett volna összemosni az android L gombokat a saját elképzeléseikkel. Arra sem mondom hogy szép de az legalább egységes.
-
layerke
aktív tag
-
arminlok
senior tag
válasz
marilllyo #19124 üzenetére
Fasza, én attol a melegedéstöl a falramászom szoval akkor tuti nem rakom fel ha más is ezt irja. Direkt csodálkoztram is még az elején hogy telefonálás közbe egyátalán nem is melegszik fel a telefon mikor bezsélek 1 orát. Ezt lecserélni arra hogy képernyö feloldáskor is melegedjen nem egy bizalomgerjesztö ötlet.
-
-
duvi
nagyúr
válasz
marilllyo #19080 üzenetére
Szeretsz nagyban játszani
Miért jó az ha több változóval kell számolni? Ha gond van, akkor ki a hunyó?
Az új app vagy a zsír új rom
Van belőle trial verzió is: Smart Keyboard Trial -
duvi
nagyúr
válasz
marilllyo #19075 üzenetére
"Van e rá lehetőség, hogy egy mozdulattal visszatöröld az utolsó szót...mint a swiftkey-nél?!"
Négy mozdulatot lehet testre szabni, rengeteg funkcióra. Jobb/Bal/Le/Fel. Van benne visszatörlés vagy szó törlése (ez kell neked) funkció isKipróbáltam és tökéletesen működik
Ezúton is köszi az ajánlást Zsolt_72!
(#19079) Gabreal
Igen. Baromi részletesen lehet állítgatni.
Asszem, hogy kell még egy pár nap mire a finomhangolással végzek -
Caldera1
tag
válasz
marilllyo #19032 üzenetére
Megpróbálok feltenni egy képet a színelmosódásról, de most perpillanat éppen jó a teló.
2 napja benn voltam vele szíervízben és történetesen ott sem csinálta a hibát, így nem volt miről beszélni. És megnyugtattak, hogy nemigen szokott szervízben lenni. Este összeszakadt. Az ilyen hiba a legrosszabb, vagyis amikor nem folyamatosan áll fenn. -
Caldera1
tag
válasz
marilllyo #19030 üzenetére
Kb. 1 hete nem kapható a t-mobilenál...
Amitől viszont nagyon félek garinál, az a szervízek "minőségi munkája". Cd lejátszómmal hónapokig tartott az egész hercehurca, koszosan, piszkosan jött vissza a szervízből, persze a hibát produkálta, végül nagy nehezen kicserélték, de senkinek se kívánok ilyen macerát. -
icemad
nagyúr
válasz
marilllyo #18888 üzenetére
Meg is dögölhetne, aki ilyen árakat kitalál...
Én pár évet lehúztam Kazahsztánban, ott voltak reális árak.
Pl. 1 perc hívás/videótelefon 15 forint, a 61. másodperctől ingyenes (max 30perc/hívás).
SMS bárhová bármikor 22 forint. (Ezt a mai napig használom itthon.)
Mobilnet 6000forint/10giga (Skype, ip telefon, torrent nincs korlátozva!)
Roamingdíj: 1 perc hívás 22forint...Szóval itt a fejlett júnióba lenne még hová fejlődni...
(Arról nem is beszélve, hogy mennyivel egyszerűbb beállítani/használni ott a dolgokat, mint mondjuk Németországban vagy itthon...)
-
icemad
nagyúr
válasz
marilllyo #18866 üzenetére
Lehet, hogy rosszul fogalmaztam... Ez nem ikonpack, ez csak 3 kattintás a programban. Szóval az ikonokat elrejted, az ikon nevét megnöveled, meg adsz hozzá keretet, és kész is. Mindennek a méretét, színét, dőlését, átlátszóságát, fedését személyre lehet szabni. Ügyesebbek scriptek segítségével még tovább bonyolíthatják.
Nem túl elterjedt launcher, mert sokat kell vele pöcsölni, mire az alapokat megtanulja az ember... (kb. 10-12 óra nyomkodás, csak az alapszintű beállításokig.)
Magyar nyelvet ismeri, de külön kell letölteni hozzá. Root és egyéb cuccok nem kellenek hozzá. A lockscreent és a popup widgetet is ezzel csináltam, ezeket a program alapból tudja.TomWexX: Az ikonok visszakapcsolása csak egy gombnyomás a beállításoknál. De nem találtam a háttérhez passzoló ikonokat... A színes szagos ikonok meg nem tetszenek nekem, szerintem nem illenek egy fekete p6-hoz... De majd csinálok egy olyat is.
-
layerke
aktív tag
válasz
marilllyo #18782 üzenetére
Elképzelhető lehet a túlmelegedés is, bár ebben az esetben nem volt indokolt, mert nem dolgoztatta semmi sem olyan szintent a telefont, hogy ezt produkálja. Na mindegy, jó ez a telefon amíg nem veszek másikat, ami szintén ócska lesz, mert nincs normális mostanában, legalább is amíg 2 havonta ki tud adni egy gyártó 3-5 féle telefont, addig ne mondja nekem senki, hogy azok normálisan meg is vannak csinálva, mert nem igaz. Akár hardveres akár szoftveres részen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gitáros topic
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen TV-t vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- E-roller topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nintendo Switch 2
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- iPhone 15 Pro 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4318
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Eladó ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy A05s 4/64GB ezüst / 12 hónap jótállással!
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Újszerű HP Pavilion 14-ec0004nh - 14"FHD IPS - Ryzen 5-5500U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest