- iPhone topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen GPS-t vegyek?
- Magisk
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
Huawei Ascend P6 szakmai topik
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
csaszika33 #20136 üzenetére
Ez valamilyen segéd program lehet ami megpróbálja a játékot mind a 4 magra szétosztva futtatni mert ugye a p6 -unk paramétereiben hiába bika a valóságban úgy viselkedik mint ha csak 1 magos lenne, legalábbis a legtöbb esetben. Azért kérdés hogy ezek a hókuszpókuszok mennyire hatásosak, ki kell próbálni. Állítólag ha a performance mód be van kapcsolva sokat segít a játék gyorsaságon.
-
racerx
őstag
válasz
csaszika33 #20099 üzenetére
Ami a leírásban van azokat. Au nem lesz hangosabb.
-
James67
aktív tag
válasz
csaszika33 #20090 üzenetére
Nekem a B132-vel nincs panaszom egyikre sem. És nincs maximumra húzva.
-
marilllyo
veterán
válasz
csaszika33 #20088 üzenetére
Tudtommal nem. Azt javaslom tokban használd. Az elemeli a hangszórót egy picit az asztaltól. Azzal is lehet nyerni pár dB-t.
-
marilllyo
veterán
válasz
csaszika33 #20086 üzenetére
Csengés hangerőn azt tudom javasolni, hogy az általad kiválasztott mp3 hangerejét emeld fel szoftveresen.
-
duvi
nagyúr
válasz
csaszika33 #19538 üzenetére
A Google eddig is sok gondot okozott a droidos rendszerein. Viszont nem hiszem, hogy csak ez okozná a fórumban jelentkező gyors merüléseket és melegedéseket. Ugyan is egyre többen tiltjuk le/töröljük a kugli saját alkalmazásait. Ettől függetlenül köszi a cikket, mindenképpen hasznos infó
-
arminlok
senior tag
válasz
csaszika33 #19538 üzenetére
Én a végén minden egyes google appot letöröltem akkorsem lett jobb.
-
gabancs
addikt
válasz
csaszika33 #18956 üzenetére
Ahhoz, hogy módosítani tudd, előbb a fájl jogait kell átállítanod írhatóra.
-
icemad
nagyúr
válasz
csaszika33 #18956 üzenetére
Én valahogy leellenőrizném, hogy sikerült e a root. Ahhoz, hogy a rendszerfájlokat (pl. build.prop) át tudd írni, kell a root, ezt az adott fájlkezelőben egy felugró ablak jelzi is. Ha a felugró ablakban engedélyezted a root jogokat, akkor valami más gubanc lesz. Lehet, hogy csak olvasásra és nem szerkesztésre nyitottad meg a fájlt.
Ha nem jelenik meg egy felugró ablak, akkor nem jó vagy nincs is root jogosultságod. -
duvi
nagyúr
válasz
csaszika33 #18951 üzenetére
Úgy néz ki, hogy a Signed_116 megoldás nem kompatibilis a KK-al
.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 FE 8/128GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- Iphone 14 Pro fehér-ezüst 128GB újszerű, dobozában.
- Iphone 13 128GB Zöld Nagyon Szép Állapotban, Üzletből Garanciával
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest