Hirdetés
- Mobil flották
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Akciófigyelő: Laptop jár a Razr 60 Ultra mellé
-
Mobilarena
Huawei Ascend P6 szakmai topik
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mobistvan
csendes tag
Én is a rendszer vissza állitását tervezem. Kitkatrol JB-re. Ha lehetséges!
Ez a tisztitó cucc erre az esetre való a leírásban?"Tisztító script
Van lehetőség tiszta telepítésre is, ami annyit jelent hogy ROM install előtt le kell törölni a system partíciót (nem egyenlő a data wipe-al) egy recovery alól indítható programmal. Előnye, hogy a szoftver nem akad össze a régi rom maradványaival.
Vigyázat!!! Ez törli a system partíciót, a kernelhez, a recoveryhez és a külső SD-hez nem nyúl! Ezután vagy még a recovery-ből, vagy 3 gombos telepítéssel kell feltenni a ROM-ot!
Letöltés:
[link] (tesztelve)
Megjegyzés: Külső SD kártyáról kell indítani, a belsőről nem működik."
Új hozzászólás Aktív témák
ma Megrázta magát a Huawei, olyan masinát tettek le az asztalra, amiben minden tudásuk benne van. Állati szép, rettentő kezes, kiemelkedően minőségi készülék lett az Ascend P6.
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Garanciában Cserélt Új Készülék! 6 Hónap Garanciával
- IPhone 15 128GB gyári független 2025 09.08. Apple jótállás
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független gyönyörű akku 97%!!!
- Samsung Galaxy A33 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor 200 Lite 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 8GB COOLER MASTER CMP 510 CM 750W
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R5 3550H / GTX 1650 / 8GB DDR4 / 500GB SSD
- GENIUS vezetéknélküli, rózsaszín csajos egér
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest