- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Google Pixel topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lecs@
addikt
válasz
mediumgecso #191 üzenetére
Békés Karácsonyt
-
Lecs@
addikt
válasz
mediumgecso #102 üzenetére
Ne nevettesd már itt magad légyszi szappantartó laggoló S4 készülékkel.
-
kokyt
senior tag
válasz
mediumgecso #107 üzenetére
"Ha netán a gyári hiba miatt le kell adnod a G7-et gariztatni, szerinted meddig fognak "ülni rajta"?? Úgy gondolod hogy fogsz tőlük kapni cseretelefont arra az időre, amíg javíták a telódat?? Csak kérdezz rá a szervíznél....."
Szolgáltatónál tapasztalatom szerint nem divat, hogy "ülnek rajta", amíg megjön tevepostán az ebay-en rendelt legolcsóbb cserealkatrész. Eddig T-nél voltam, ott max 3 hét volt amíg visszaért a szervizből. Azt tényleg nem tudom, hogy üzleti előfizetés esetében a vodánál hogy működik valójában, de a törvények rájuk is vonatkoznak. Csere telefon nem nagyon érdekel, van mindig egy itthon. A fontosabb az, hogy megjavítsák és lehetőleg szakszerűen.
-
Lecs@
addikt
válasz
mediumgecso #108 üzenetére
Hobby szinten ( vagy egyfajta betegség
) tesztelgetem a telefonokat, de most leragadtam
-
Lecs@
addikt
válasz
mediumgecso #105 üzenetére
Itt írtam pár készüléket, de szerintem mindez nem ide tartozik.
-
kokyt
senior tag
válasz
Nem hőbörögni kell, hogy "és ne gyere azzal", hanem olyat linkelni, ami megfelel a feltételeknek. Ez nem felel meg. Nem félévente veszek telefont, nem a szülők fizetik, nem pesti vagyok, hogy ha gond van beugrok, és még sorolhatnám. Nem véletlen, hogy nem bízok a bolti garanciában.
Egyébként igazad van, simán alázza hardverben. A lepattogó műanyag keret és a hátlap viszont nem épp prémium.(#99) ctvagyok:
Nem megkerestem a drágábbakat, hanem a külső-belső minőségben legközelebbi ellenfeleket adtam meg. Tulajdonképpen ha csak a hardvert nézzük, akkor a 30k Op3n dott-tól kezdve a 130k-s One mini 2-ig bezárólag minden az ellenfele, és akkor még nem számoltuk a kínai rendeléseket. Szűkíteni kell. A hardver csak egy paraméter, és nem mindenkinek az a legfontosabb. A g7 bőven hozza a kötelezőt, néhány paraméter alapján és anyagminőségben meg úgy tűnik, hogy csak egy-két árkategóriával feljebb van ellenfele. -
Lecs@
addikt
válasz
És mit akarsz egy szappantartó, laggoló, divattelefon S4 - el itt ? Még ha normális, árában korrekt telefonnal akarnád összehasonlítani. Felpofozza oda-vissza a döcögős, röcögős, laggoló Samsung UI mi ? ( nem eggyel volt szerencsém, tudom mit beszélek )
S5, Note4, amiben talán már használható, és nem élvezhetezlen menü lakozik. Kinézetről még nem beszélek....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- PlayStation 5
- Windows 11
- DUNE médialejátszók topicja
- Linux felhasználók OFF topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Fujifilm X
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 3540 - i5-4GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest