- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fotók, videók mobillal
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- iPhone topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cosmograph
tag
válasz
pizzas84 #1881 üzenetére
Sziasztok!
Nekem is kijelzőcserém volt, komplett keretes és az a problémám, hogy amíg feláll a rendszer, kijelzi a logót semmi gond de amint bejön a főképernyő 3 másodperc múlva becsíkosodik a kijelző aztán elhalványul és se kép se hang...
Nem értem mert például szerviz vagy Recovery módban tökéletesen működik...
Valami ötlet? Lehet rossz kijelzőt küldtek a rízsevők? -
patyiboy82
csendes tag
válasz
pizzas84 #1851 üzenetére
Sziasztok!Sajna betont fogott a szeretett G7 telefonom.Már sok helyen érdeklődtem a kijelző csere felől de a legjobb ajánlat is 22e ft volt! Őszintén szólva ennyit nem költenék rá!A ebay-en talátam hozzá "eredetinek" írt koplett kijelzőt 7000ft ért! Van benne ragasztó csíktól kezdve csavarhuzón át minden ami a szét és össze szereléshez kell!Néztem videót is a szétszerelésről.Szeretném házilag megoldani a cserét csak félek el rontom!Valakinek tapasztalata esetleg tanács,hogy mire vigyázzak???
-
patyiboy82
csendes tag
válasz
pizzas84 #1851 üzenetére
Sziasztok!Sajna betont fogott a szeretett G7 telefonom.Már sok helyen érdeklődtem a kijelző csere felől de a legjobb ajánlat is 22e ft volt! Őszintén szólva ennyit nem költenék rá!A ebay-en talátam hozzá "eredetinek" írt koplett kijelzőt 7000ft ért! Van benne ragasztó csíktól kezdve csavarhuzón át minden ami a szét és össze szereléshez kell!Néztem videót is a szétszerelésről.Szeretném házilag megoldani a cserét csak félek el rontom!Valakinek tapasztalata esetleg tanács,hogy mire vigyázzak???
-
bodeesz
tag
válasz
pizzas84 #1842 üzenetére
Igen, a statusbar-os nyitás megvan, de szimpatikus feature lenne az a lockscreen-es értesítés, és annak használata.
Nekem változó az SW/HW fogyasztás aránya, de közel 50-50. Vibert kukáztam mert a rendszer szerint látványosan zabálta az aksit. Ez mellett is 1 nap 7 óra használat, 16%-on van perpill, és 7 óra 11 perc screen on idő, szóval az aksi kezelés tuti hogy javult valamennyit.
Mi volt az aksi cseréd oka? Nem teljesített jó, vagy csak "vérfrissítés"?
Honnan szereztél hozzá aksit? Netán sikerült hozzá gyárit szerezni? -
bodeesz
tag
válasz
pizzas84 #1840 üzenetére
Köszi a tippet. Az a beállítás (értesítések) hiányzott a vibernek hogy tudjon lockscreen-re is értesíteni. A jelenség nálam is ugyanaz. Értesítés megérintése után visszadob zárképernyőre. Külföldi fórumon is értekeztek erről, és sokaknál a béta lolli-ról frissítés után jött elő. (Bétában még még működött
)
-
bodeesz
tag
válasz
pizzas84 #1835 üzenetére
Aksi tekintetében most még nincsenek pontos megfigyeléseim, inkább csak impresszió hogy jobb lett.
Ami nálam fajsúlyos bug az az, hogy vannak beállítások amiket egyszerűen nem tart meg (pl fejlett 4G képességek használata kikapcsolás).
Közben csináltam egy kis workaround-ot és úgy tűnik a másik súlyos bug mégsem bug.
Ami nekem nagyon hiányzik KK-hez képest, az a zár képernyőről zene indítás. Itt csak akkor jelenik meg a kontroll, ha már megy zene a lejátszón.
Összefoglalva kb 2 napi használatot, a rendszer elég jól sikerült, aksiról esetleg később majd még riportolok, nálam hogy bírja. -
bodeesz
tag
válasz
pizzas84 #1822 üzenetére
Szia. Nekem lenne pár kérdésem az új rommal kapcsolatban.
1; Ezt a romot raktad fel a magyar Huawei oldaláról? Huawei G7-L01 Firmware(G760-L01, Android 5.1, EMUI 3.1, C432B331CUSTC432D003, Hungary)
2; Mióta használod az új romot? Bíztató amit írtál, de külföldi fórumokon inkább a negatív vélemény van túlsúlyban.
3; Frissítés menete hogy volt? Semmi wipe, se előtte se utána, simán csak frissítettél menüből és kész?
4; A meglévő rendszert mennyire nullázta? Appok, sms stb megmaradtak?
Bocsi a kérdés zuhatagért, de nekem jelenleg atom stabil kitkat-el a teló, igy jó lenne tudni, valóban megéri-e a frissítés.
Előre is köszi ha válaszolsz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- AKCIÓ! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged