- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
Új hozzászólás Aktív témák
-
rumos14
nagyúr
fektetett vagy állított képernyővel szoktál gépelni? az előbbi természetesen a nagyobb hely miatt jobb tud lenni, csak éppen alig marad látható rész a képernyőből... illetve kétkezessé válik a mutatvány. én nagyon értékelem az i780-ban hogy utcán, bárhol, egy kézzel is tudok gépelni.
-
rumos14
nagyúr
nem ismerem ezeket a progikat, de utánanézek.
amúgy csodálkozom, hogy Omniát vettél. szép meg jó, kellemes kézbe fogni, de sztem a képernyőn gépelni továbbra sem lehet, nyomába sem ér egy jó kis qwerty bill-nek. persze kinek mire van igénye. a tapipad bejön? nekem az i780-on egérként használva abszolút, pedig voltak fenntartásaim. -
Dare2Live
félisten
"Ha a használhatóságra,a kezelőfelületre gondolsz, annak csak a fantázia szab határt, annyira széles a rendelkezésre álló programok köre."
Hát ha leírod mit kell tennem, hogy szifon kezelhetőség/sebességű legyen a WMes készülékem azonnal nekiesek......
wizzard: Véletlen se a video konvertálásra gondoltam.... 3"on filmnézés az önkinzás szvsz engem nemérdekel.....
-
-
macikos
addikt
"A kamera 5 megapixeles, autofókuszos. Nagyon kíváncsian kezdtem el fotózgatni, ekkora felbontással ugyanis még nem találkoztam Pocket PC-ben, a HD tehát ebből a szempontból úttörőnek tekinthető."
Ezzel szerintem arra gondolt, hogy ez inkább hasonlít egy klasszikus PDA, mint az Omnia...
-
törölt tag
szerintem itt arra kell gondolni, hogy a HTC először alkalmazott ilyen szenzort. az oprendszer szempontjából halálmindegy, hogy milyen cmos van benne, itt a gyártó a lényeg, ami az Omnia esetében a Samu.
róland: a zAndroid is linux alapú, csak buheráltak vele (rosszul sajnos, leglaábbis eddig úgy tűnik).
bár azért kíváncsi lennék egy ilyesmi megoldásra is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra (Új, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titánium fehér-ezüst)
- Samsung Galaxy s23 256GB !!! (Snapdragon Gen 2-es SOC) Cream színű gyári gari + carbon szálas tok.
- Apple iPhone SE 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Új Poco F7 Ultra 512/16GB Black 3év garancia!
- Honor 400 Lite+ Honor Choice Earbuds fülhallgató, fekete, bontatlan, eladó
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Digital edition! OLVASS!
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest