- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
zolmesz
aktív tag
"...Persze ebből is sajnos sok minden hiányzik (gps, photo, video), de legalább amiről szó van, az részletes..."
Ha jól értelmeztem, ezeket a második részben fogja bemutatni.
"In Part Two of our HTC Touch HD review, we’ll be looking at GPS performance, the media functionality of the smartphone - including the camera, audio and video - and battery life. We’ll also be exploring how the Touch HD performs as a phone. Keep reading SlashGear for Part Two!"
-
Bocha
HÁZIGAZDA
A videó és a GPS-es rész hiányát eltekintve mi hiányzik a tesztből? Videónak egyébként rohadt egyszerű oka van: nincs videófelvételre alkalmas fényképezőgépem, Boggal meg nem tudtam összefutni az alatt a kemény két nap alatt, amíg nálam volt a masina. Visszaszerzem még úgyis a GPS miatt, akkor lehet, hogy csinálok videót, de igazából nem teljesen értem, hogy min pörögtök, leírtam, hogy gyors a cucc, egyébként semmi újdonság nincs a menürendszerében, amit olyan nagyon le kéne videózni.
-
macikos
addikt
Egyetértek.
Egy élőkép sincs a kijelzőről bekapcsolt állapotban, pedig ez a leglényegesebb része a készüléknek szerintem... jó a screenshot, de nem sok mindent ad vissza
Igaz a fotó se, de azért mégis.
Ha meg már az iPhonehoz van hasonlítva, akkor mellé lehetett volna tenni egy fotó erejéig, hogy mégis milyen a kijelzője, vastagsága, stb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios 300 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2060 6GB WIN10
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest