- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mac!
aktív tag
Ha annyit javulna, akkor pedig kijönne, hogy annyit tud, mint egy N560. Ami szintén nem igazán illene a képbe.
Mivel a Mio-d a feltételezésünkből lefelé lóg ki, így semmiképp sem cáfolja azt. Ha azonos procival, de legalább VGA felbontással is tudja valami az Omnia eredményeit produkálni, az egyértelmű cáfolat lenne. De egyelőre pont nem ez a tapasztalat.
-
rumos14
nagyúr
OK, akkor az i780-ban/Omniában újabb proci van mint az N560-ban, talán egy Marvell PXA310 624 mhz-es darab, ez viszont u.az mint ami a HP iPaq 214-ben van, ami viszont kb. u.olyan eredményeket ad mint egy N560 [link]. na most már bariomira off vagyok.
örülök, hogy meg lehetett érteni az észjárásom, csak moonman-nek nem sikerült
szerk: na megnéztem az i780-at, procira ezt írja: ARM920T PXA311
-
WiZARD
addikt
1 mbit körüli teljesítményt/határt én is tapasztaltam többi általam próbált videónál, ezért lepett meg, hogy ezzel a videóval jóval többet mutat.
eddig úgy gondoltam, hogy filmtől függetlenül a benchmark eredménynek hasonlónak kéne lennie, hisz tök mind1, hogy valamit gyorsabban vagy lassabban játszik le az eredetihez képest, az össz teljesítmény az ugyanaz. de nem. van aminél 900k/s a bench, van aminél 500 k/s, ennél meg 1.3 mbit/s
-
rumos14
nagyúr
azzal egyetértek, hogy igenis beszédes a CorePlayer benchmarkja.
de a saját példámból kiindulva, az én XScale 624mhz-es FuSi N560-am azért nem alázta porig a HD-t, de a te N560 eredményeid sem nagyságrendekkel jobbak.
Az Omina és i780 teszteredményeket pedig továbbra is fenntartással kezelem: ezekben u.olyan proci van (vagy nem? ennek is jó lenne a végére járni), mégis közel 2x eredményeket adnak, feltételezem, az alacsonyabb képernyőfelbontás miatt. -
Mac!
aktív tag
"A tcpmp/coreplayer benchmark rutinja minden, csak nem random generátor. Elég egyszerű kis rutin..."
Erre már linkeltem egy hsz-t erdoke-től, miszerint 50%-os eredmény mellett is folyamatos a lejátszás az Omniáján. Ráadásul egy szimpla beállítással 4-5-szörösére ugranak a %-ok.
"Ellenben olyan tesztet még nem láttam, ahol egy sima Xscale 520-624MHz-es procinál gyorsabb vagy legalább azt megközelítő eredményeket mutatott volna a HD videólejátszás terén."
rumos14 írta, hogy az ő N560-asa 10-20%-kal produkál jobb eredményt (hr. után még romlott is), mind a referenciaként használt korai ROM-os HD (a frisebb ROM-mal 5-7%-kal már többet dob a progi), ami viszont a te N560-as eredményeidhez képest 5-10%-kal rosszabb. Remélem követhető voltam.
Így ha adnék még egyáltalán valamit a dobált %-okra, akkor sem jelenteném ki, hogy meg sem közelíti az Xscale procis gépeket a HD. Az pedig, hogy azonos véletlenszerűen "kiválasztott" két gépen ekkora különbséget produkál ez az "egyszerű kis rutin", minden elismerésem.
Én továbbra is maradnék a használható, élvezhető kategorizálásnál, a %-okat meghagyom a nálam a témához jobban értőknek.
Minap megjelentek 140-145k-s árak GSM boltokban 24 hó gyári garival. Illetve hivatalos megoldás is létezik az iGO 8 használatához HD-n. (Találtam már ennél jobbat is
)
Kezdek kísértésbe esni... -
rumos14
nagyúr
[OFF]az én N560-om pár videonál gyengébb eredményeket ad, nem néztétek el a számokat? vagy kicsit nagyvonalú volt a kerekítés...
TCPMP 0.72, XScale
teszt.avi: 150%
video1: 110%
video2: 114%
video3: 122%
video4: 147%
video5: 156%
video6: 70%[/OFF]összességében ezek az eredmények nem olyan egetverően jobbak a HD-nál.
a videok persze gyönyörű szépek a VGA kijelzőn, feltételezem, hogy láthatóanszebbek mint Omnián. -
rumos14
nagyúr
-
rumos14
nagyúr
a gyakorlat csak részben igazolja azt mit leírsz. biztos vagyok benne, hogy a HP iPaq 114 jobb eredményt adna mint a 214. mindkettőben u.az a proci van, csak az előző qvga-s, a másik vga-s.
nézd, 1 napja még én is máshogy gondoltam, de mielőtt agyonfikázzuk ezt a Qualcomm cuccost, mutasson nekem bárki egy másik vga vagy wvga felbontású pda-t ami a Touch HD-nél lényegesen jobb eredményt produkál. -
rumos14
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 5
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Építő/felújító topik
- Philips LCD és LED TV-k
- Path of Exile (ARPG)
- Horgász topik
- További aktív témák...
- Honor 400 Lite+ Honor Choice Earbuds fülhallgató, fekete, bontatlan, eladó
- Samsung Galaxy s23 256GB (Snapdragon Gen 2-es SOC) Cream színű gyári garanciás + carbon szálas tok.
- iPhone 11 Product RED Független 64GB
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Poco F7 Ultra 512/16GB Black 3év garancia!
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Apple iPhone X, 256GB, Kártyafüggetlen
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest