- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
Új hozzászólás Aktív témák
-
WiZARD
addikt
-
klepto
addikt
válasz
#16820480 #81 üzenetére
Na igen, az exkluzivitás
De akkor sem vagyok képes felfogni, megérteni, hogy mi kerül ezen a telefonon ennyibe
Vagy itt hasra ütés szerű árakon dolgoznak a gyártók? Belekerül 25.000.-Ft-ba, és ebbe már benne vannak a szoftverek licensz díjai is, de mivel jól néz ki, és kinevezzük iPhone konkurensnek, ezért legyen az ára ahhoz közeli, mondjuk 150.000.-Ft(a 30.000.-Ft mondjuk legyen a nagyker, és a kisker haszna összesen)
Ennyire pofátlan árképzést egyetlen kevésbé patinás márkát birtokló cég sem mer meglépni, és a nagyok közül is egyre kevesebben alkalmaznak pofátlan árképzést a márkanevük miatt... (pl. a Sony már lejjebb vett az agarakból, de az Armani még mindig a termék valódi értékének a dupláját kéri el a márkaneve miatt)
Persze lehet, hogy én látom rosszul a kérdést, de ezen az áron akkor is kiakadtam -
2T
tag
válasz
#16820480 #63 üzenetére
Hogy kell normálisan beszúrni egy képet a fórumba?
Arra gondolsz hogy nem töltöttem le, forgattam el, kicsinyítettem le, majd töltöttem vissza a netre a képeket? Ha adsz érte pénzt megcsinálom, jó? De az időm kell pénzt keresni..
Egyébként az én hiányom feltünöbb lenne mint a Tiedkisstom: Majd az 5800 és utódai..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest