Új hozzászólás Aktív témák
-
Takashi
aktív tag
Mint írtam, KEVÉS (értsd: ünnepek miatt itthon voltam) használat mellett jött ki a 11 nap. Az én normál használatom mellett 6 és fél volt. Egyébként pedig ÉN IS csodálkozom a dolgon, mint írtam. Nem vagyok egyik gyártó felé sem elkötelezve, nem vagyok elfogult ezzel a készülékkel szemben sem. Nekem ennyit ment a cucc, így ezt írtam le.
-
Takashi
aktív tag
Igen, ezt alá tudom támasztani. Az előző telóm pont E71 volt, és valóban, nálam is max 6 napot bírt ki. Ezt meg én sem értem, elhihetitek. Az igaz, hogy a hálózat GPRS/EDGE-re van állítva 3G/HSDPA helyett, de E71-nél dettó így jött ki a 6 nap. RÁADÁSUL az E71-ben ennél valamivel erősebb (1500mAh-s aksi van). Rejtély, én mondom.
-
Gergi
senior tag
Ha nekem iphone-om lenne, akkor ezek miatt tuti lecserélném egy HD-ra:
" * Rendkívüli mértékben karcolódik a hátlapja, ha folyton kitesszük az asztalra.
* Az akksija baromi gyenge, igazi szégyen.
* A virtuális billentyűzeten gépelni felér egy kínzással.
* Folyton zsíros a teljes burkolata, a kijelző, az egész telefon.
* Vicc a GPS, autós navigációra teljesen alkalmatlan.
* Mass Storage? Az iPhone erről még életében nem hallott.
* Bluetooth fájlátvitel nincs, de a kihangosítókat is érdemes kerülni egy iPhone-nal!
* A beépített YouTube progi csúnyán lerontja a képminőséget.
* Nincs csoportos üzenetküldés. Sem SMS-ben, sem Mailben.
* Hogy a viharba gondolták a fejlesztők, hogy kikapcsolt állapotban nem tud ébreszteni??!!"Forráscikk: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- Samsung Galaxy S25 Ultra (Új, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titánium fehér-ezüst)
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Ideapad Gaming 3 notebook - i5 11320H 16GB DDR4 256GB+1TB SSD GTX 1650 4GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest