- Telekom mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZFD
tag
Éppen ezzel a van a problémám az Omnia-val
Pár nap múlva majd írok róla egy szöveget, hogy mi történt velem az utóbbi 2 hónapban
Másban akkor ugyanazt tudja mint az Omnia? Teljesítményre? Mert hát, a ramja ugye több... Egyébként a HD "simán" elfér a zsebben ? Vagy azért vannak vele gondok? Fagyásokról pl. mi a tapasztalat? Tudnátok írni egy összehasonlítást a Touch HD és az Omnia között?
Köszi szépen válaszokat!
-
Mac!
aktív tag
Épp most írtad, hogy ott már 806 MHz-es procik futkosnak, de ha emlékeim nem csalnak, akkor kamerában is egy pindurit el vagyunk maradva, de ide sorolható talán a mobil TV is, meg egy-két apróság.
oyko: Bocs, most néztem a linket, hogy a teszt nem a lejátszási képességről szólt, hanem szimplán teljesítményről. Ilyeneknek örülök kicsit, mert legalább nem érzem magam annyira egyedül a sötétségben.
-
Mac!
aktív tag
Már bocs. De ez most mosolyt csalt gondterhelt orcámra.
Nézd már meg, hogy azon a környéken milyen telókat árulnak, és hány évvel vagyunk mi lemaradva...
rumos14: Lassan igazolódik, hogy mégiscsak igazam volt az elején, hogy erősen függ a felbontástól a lejátszási képesség, amiért mindenki lehurrogott.
oyko: szerintem a tesztben nem használták azt a beállítást, amitől 4-5-szörös eredményt lehet előcsalogatni.
-
Dare2Live
félisten
Az a baj, hogy mindegyik "csúcs" tapinak van baja rendesen a dia, HD, omnian át mindennek.... oké a problémák egy nagy részének a WM az okozója és nem a "vas" de ez az usert nagyon nem érdekli..... és bár ezen oldalrol a szifon kvázi "tökéletes" más oldalrol viszont mondom úgy: Nekem(ünk) nagyon nem kéne.......
WMes készülékhez WM7ig tuti hozzá nem nyúlok..... még ami talán az a Nokia tapi, kiváncsi vagyok 5800, hogy indít de főleg a jövőre érkező Es tapik érdekelnek.... Es Nokiaba én még nem csalódtam....
Tényleg samu is hoz ki jövőre symbis tapit?
-
Mac!
aktív tag
"Both devices were pretty good at near VGA-res XviD video playback – we played a DVD ripped movie encoded with XviD for playback on desktop PC and luckily there were no skipped frames. The Core player, as well as a software benchmark we used additionally, reported that the Touch Diamond has a better video playback performance (about 50% better) – it’s probably due to the dedicated graphics chip. We are glad that HTC have finally sorted their low video performance issues that plagued the Touch Cruise and the TyTN II.
The Samsung Omnia has a widescreen display that should generally be better at widescreen videos. But in reality, even widescreen videos looked better on the higher resolution Diamond screen. So here you go, that's another score for the Diamond VGA display. We guess the Diamond is a sealed deal already for movie aficionados."
rumos14:
"it’s probably due to the dedicated graphics chip. We are glad that HTC have finally sorted their low video performance issues that plagued the Touch Cruise and the TyTN II."
Valami itt nekem nem kerek... Most azért sírunk, mert az xy benchmarkja 20%-ot adott, vagy azért, mert nézhetetlenül szarok a lejátszott videók?
Mellesleg ez a képessége érdekel a legkevésbé, nem tudom miért pont ezen vitatkozok. -
WiZARD
addikt
arra az 1 képre gondolsz, ahol egymás mellett vannak, és a HD pont olyan szögben van, hogy full tükröződik rajta valami, a szifon meg úgy, hogy ne tükröződjön semmi?
(nem mondom hogy melyik jobb vagy rosszabb, nem láttam még élőben egymás mellett a kettőt, de ezen kép alapján nem lehet semmit se eldönteni)
-
joey04
titán
Nem csak a felbontás számít, de az az alapja, ezért nem jönnek be nekem pl a Samsung új telói(jónak írom
)
se az omnia se az i8510.pedig mind a 2 nagyon tetszene.
az igaz hogy a felbontás nem minden pl egy N95 8GB meg egy F480 is papíron egyezik mégis az F480 kevésbé pixeles.viszont pl egy omnia meg egy iphone kijelzője ég és föld sajnos.ha az omniába jobb kijelző lenne jajjj.(tudom hogy lassan érkezni fog)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest