- Magisk
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Augusztusban jön a Honor Magic V Flip 2
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
2T
tag
válasz
asadasad22 #92 üzenetére
Tudom, hehet hogy tapintatlan voltam, de az már akkor volt miután a házigazdák közölték velem hogy a kérésem baromság. Elötte ha megfigyeled kedves voltam és aranyos
A kijelzőröl pedig, mintha a Diamondé fényesebb lenne:
eami:
Elég szégyen hogy a winmonak a nagyobb multjával se tud felmutatni olyan felhasználói élményt mint az alma.. De nem akarok hitvitát, kinek a pap.. -
2T
tag
Példát mutathatnál mint házigazda, hogy milyen stílusra vágysz a fórumban.
"Ha nem tetszik, el lehet húzni máshová" jellegű az én számból gondolom nem tetszene..Én tényleg csak fotókat szerettem volna látni a bekapcsolt készülékről, ha ez kiverte a biztosítékot, sajnálom, nem tudtam hogy lehetetlent kérek.
Mivel videó a telórol valóban akad bőven a neten ezért az nem olyan nagy baj hogy kimaradt, de a másik dologban valóban az elsők lehettetek volna, meg a screenshotok száma is elenyésző a készülék tudásához képest. Vagy titeket sem csigázott fel annyira a tartalom hogy többet foglalkozzatok vele? Ebből is látszik, hogy a winmo unalmas, középszerű és grafikailag is erőteljesen kifogásolható a htc felületét leszámítva. Szerintem. -
2T
tag
válasz
#16820480 #63 üzenetére
Hogy kell normálisan beszúrni egy képet a fórumba?
Arra gondolsz hogy nem töltöttem le, forgattam el, kicsinyítettem le, majd töltöttem vissza a netre a képeket? Ha adsz érte pénzt megcsinálom, jó? De az időm kell pénzt keresni..
Egyébként az én hiányom feltünöbb lenne mint a Tiedkisstom: Majd az 5800 és utódai..
-
2T
tag
Igen mert nagy a környezet fényereje, ergó nappal a szabadban ilyen.
Itt kevesebb a fény:
Ha tényleg olyan frofik lennétek mint ahogy tartjátok magatokat, akkor lenne kijelzőfotó nappali fényben és sötétben is. De eztán meg ne sértődjetek
Na mindegy majd megvárom a mobilmania vagy gsmarena tesztet ők elég lassan dolgoznak de legalább igényesen -
2T
tag
Nekem nagyon hiányzott pár olyan fotó ahol BEkapcsolt kijelzővel látszik a készülék. Kikapcsolva túl sok látnivaló nincs rajta, 5 szinte tökegyforma kép van a cikkben
Itt pont a vizuális élmény a lényeg, amiröl lemaradtunk
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Ingatlanos topic!
- Építő/felújító topik
- Androidos fejegységek
- Elkezdtek szállingózni az Arctic P Pro sorozatú ventilátorai
- Nyaralás topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Nagyrobogósok baráti topikja
- További aktív témák...
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest