Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CES 2026: A Hohem kompakt SSD-je telefonos USB-elosztó is
Új hozzászólás Aktív témák
-
D79
csendes tag
Hello! Na megvan a gyöngyszem. Eddig imádom, volt rajta alapból iGO 8, úgyhogy megmaradnak a hajszálaim is.
Idétlen kérdés következik: SIM kártyáról hogy tudom átpakolni a kontaktokat? Bocsánat, hogy ilyen együgyü kérdés, de nem jöttem rá.
Köszönöm! 
-
feenty
aktív tag
válasz
Játékos
üzenetére
Hidd el, adni fogja magát a dolgok mikéntje. PC-n a futó AS-ben engedélyezni kell a BT-n való csatlakozást, és ugyanezt a dián is. Az internet elérés megosztása pedig ha jól emlékszem az AS-ben alapértelmezettként engedélyezve van.
A távirányításra meg biztosan fogsz találni rengeteg progit a google-ban
Én anno használtam is valamit, de már nem emlékszem a progi nevére ezért nem is akarok neked hülyeséget mondani.A fektetett SMS írással megfogtál. Soha nem használom fektetve a kütyüt, nekem fel sem tűnt ezért hogy nem hajlandó rá.

-
Játékos
addikt
Valóban nagyszerű a Fingerkeyboard!
Viszont fektetve nem lehet SMS-t írni? 
-
feenty
aktív tag
válasz
Játékos
üzenetére
megoldható valahogy, hogy bluetoothon szinkronizáljam az asztalival? - IGEN
Milyen követelménynek kell megfelelnie a PC-nek? Illetve arra csak az AS kell, meg mondjuk egy usb bluetooth bele, és annyi? Csak AS kell és egy BT adapter, ha ezeket viszi a géped akkor minden rendben
lehet a telcsivel bluetoothon irányítani a PC-t? IGEN
Illetve bluetoothon tudja a PC a netet a telcsi felé osztani? IGENAmi pedig a billenttyűs kérdésed illeti: nem tudom hogy melyik az a bill., én ezt ajánlom neked, ez nagyon jó: Finger Keyboard 2
-
Játékos
addikt
Namegmégegy. Hol is lelhető fel pontosan a Diamond2 billentyűzet? Nem volt egyétrelmű számomra az a múltkori link...

-
Játékos
addikt
Sziasztok!
Nem volt kis meló, de végigolvastam az egész topikot, így rengeteg kérdezz-felelektől megszabadítottam magunkat. Azért maradt 1-2 kérdésem:
- megoldható valahogy, hogy bluetoothon szinkronizáljam az asztalival? Milyen követelménynek kell megfelelnie a PC-nek? Illetve arra csak az AS kell, meg mondjuk egy usb bluetooth bele, és annyi?
- lehet a telcsivel bluetoothon irányítani a PC-t?
Illetve bluetoothon tudja a PC a netet a telcsi felé osztani?
Most nézem, hogy ezeket feltehettem volna valami blútúszos topikban is...
Egyébként befosásjó a gép!
-
poltools
csendes tag
Sziasztok. A segítségeteket szeretném kérni! Nemrég tettem szert egy MDA Compact IV-es készülékre. Nagyon tetszik, csak nem tudom hogyan lehetne eltüntetni róla azt a nem éppen szép T-Mobilos indítóképernyőt és magát a témát. Témákat már találtam,de nem tudom hogyan kell rátenni. Előre is köszönöm.
-
Mops
tag
Köszönöm mindenkinek a segítséget.

Úgy tűnik, hogy sikerül hozzájutnom 50e-ért egy - lényegében - új omniához, így az lesz.

-
Mops
tag
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni.
Telefonvásárlás előtt vagyok és egy Diamond és Samsung i900 Omnia között hezitálok.A HTC mellett szól, hogy olcsóbb, kisebb és talán szebb is mint az omnia. Megéri inkább többet költeni rá (+10-15e Ft-ot) és az időtállóbb (
) Omniát venni?Tudom, hogy nem a legjobb helyen kérdezem ezt, de máshol nem kaptam egyértelmű választ.
Várom a segítségeteket/tanácsaitokat.
Előre is köszönöm

-
engusz
veterán
-
Artika
aktív tag
válasz
Játékos
üzenetére
Parancsikont (shortcut) bármely fájlkezelővel (Pl Resco xplorer) készíthetsz az .....exe indítófájlra hosszan rányomsz és feladja a lehetőséget. Send=create shortcut...... én az Igo t a felvevő gomb hosszú nyomásához rendeltem.
Az SPB 3 sztem nagyon jó én azzal használom. sokkal jobban testreszabható mint a Tf -
Játékos
addikt
Köszi! Megtaláltam közben az uninstallt. A harmadik kérdésem az volt, amit elfelejtettem, hogy parancsikont hogyan tudok létrehozni? Egészen koknrétan például átmásoltam az iGO Amigo-t, és az intézőből indul az indítójával, de a programok között nincs jelen, illetve Mobile Shell-ben se tudok neki parancsikont csinálni...
-
Játékos
addikt
Sziasztok Urak!
Én is vettem egy ilyen gyöngyszemet. Több kérdésem is lesz biztosan, egyelőre gyűjtögetem őket, de hármat fel szeretnék tenni Nektek, előre is köszönet a válaszokért!
Íme:
- feltettem rá a Spb Mobile Shell 3.0-t. Ezt hogy tudom visszaállítani TF-ra?
- Mobile Shell-hez, vagy valami Win alkalmazás, amivel normálisan lehet képeket nézegetni???
- 10 perce gondolkodom, de nem jut eszembe a harmadik...
Majd legközelebb...
-
D79
csendes tag
Tehát utólag fel lehet tenni iGO 8at ezekszerint a Diára gond nélkül. Annak örülök.

-
Davebowman
senior tag
válasz
:::maddog:::
üzenetére
Az RTL(klub) és aTv2 kerekedelmi csatorna, így nincs fent a neten. Nincs hozzá link, amúgy ingyenes lenne wifin keresztül.
-
:::maddog:::
csendes tag
a diamond tv-hez nem tudtok címeket mondani? rtl vagy tv2-t esetleg lehet nézni?? ez ha wifin megy ingyenes ugye?
-
engusz
veterán
~2500 km-es úton használtam a Diamond-ot iGO8-cal navigációra. Elégedett vagyok, mert az összes országban, ahol jártunk, megfelelően működött a kombó. Viszont egy dolgot nem értettem: amikor feldobja a kék vagy zöld táblákat (pl. így), akkor nálam nem dönti be a nézetet, ezért ezek a táblák pont kitakarják a lényeget. Más gépen, ugyanazzal a sys.txt-vel ilyenkor bedől a nézet. Találkoztatok már ezzel a jelenséggel?
-
-
D79
csendes tag
Sziasztok! Egy kis segítséget szeretnék kérni. Nemsokára tervezek venni egy ilyen telefont, és érdekelne ez a ROM kérdés, hogy mi az aktuális legjobb/legfrisebb, illetve ezt hol lehet beszerezni? A másik kérdésem a GPS-szel kapcsolatos, mégpedig, hogy milyen progi a legmegfelelőbb, és hol lehet ugyancsak ezt is beszerezni?
Előre is köszönöm a válaszokat!
-
q13579
senior tag
Sziasztok!
Szeretnék rendelni e-bay-ről autós szettet. Itthoni árak igen borsosak, 2000 Ft-ot pedig megér nekem egy próbát...
Szeretném megkérdezni, hogy valaki vásárolt-e már így ilyen szettet és ha igen (ha ne
), melyiket ajánlanátok?Ezt szeretném megrendelni:
[link]Szerintetek?
-
juhasz.p
aktív tag
Használja valaki ezt a romot?
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=517300
-
LGA 911
tag
ezt én is tapasztalom
először a gyári 1.93 volt rajta azzal működött a kamera
aztán hard reset nem működött
utána gyári 2.03 felrak azzal megint működik
aztán hard reset most megint nemnem zavar mert idáig egyszer kellett volna a kamera fél év alatt
de azért ha valaki tud megoldást örülnék -
Artika
aktív tag
Az "Új" Diamond
[link] -
feenty
aktív tag
válasz
BandiHUN
üzenetére
Lorenzo9:
Én azt javaslom neked, hogy itt a ph-n olvasd el a Diamond tesztjét, majd vedd elő a pl. a Diamond 2 vagy a Touch HD tesztjét. Én amondó vagyok, hogy szerintem pl. a 2 említett utód egyik sem hozott annyi újitást, hogy érdemes legyen értük annyival többet kiadni. Természetesen mindenkinek maga kell eldöntenie, hogy mire van szüksége.Nagyon nagy zárójelben megjegyzem, hogy én Diát vennék

Atirag:
Ha emlékezetem nem csal a hivatalos frissítésben van radio frissítés is, aminem elvileg ilyen hibát nem lenne szabad produkálni.
Viszont ha főzött romot használsz azoknál gyakorta megesik, hogy nem szeret adott rádio verziókat, vagy csak éppen egy adott verzióval hajlandó hibátlanul működni.
Egy szó mint száz: Ha főzött romod van, akkor érdemes próbálgatni a rádiókat, vagy a rom leírását elolvasni, azokban szokták jelezni, hogy melyik rádióval ajánlják. -
atirag
őstag
Segitséget kérnék.Rádiot is lehet frissiteni benne.Olvastam 1 külföldi forumon,hogy rom frissités után nem müködött a kamerája csak fekete kép.És a rádio frissitése után jo lett.Nekem ugyan ez a jelenség.Ugyan ugy kell frissiteni azt is?
-
BandiHUN
veterán
sziasztok! olyan kérdésem lenne,hogy jelenleg egy XDA Execet használok,de váltanék valami újabbra...igazából nem szeretnék többet rászánni,mint 100 ezer,de inkább kevesebbet,ebbe bele is férne egy szinte új,vagy talán már új is?
diamond garral,stb...viszont a kérdés:mivel hosszabb távra tervezem megvenni,tulajdonképp megéri most már ilyet venni?Merthogy elég régen megjelent már,van pár dolog,ami nem a legjobb benne,nem szélesvásznú az lcd,nem valami jó a kamera,nem bővithető a memória,processzorügyileg,ramügyileg igazából nem tudom,hogy áll az utódokhoz képest... viszont a nagy dög helyett mindenképp szeretnék valami újabbat,kisebbet,okosabbat,mit javasoltok?esetleg milyen alternativát gondoltok?mindenképp winmobil érdekel,qwerty NÉLKÜL,csak potyára nagyitja fel számomra a készüléket,az Execen jó ha 3x használtam... előreis
ja mégegy kérdés
ényleg nem a legjobb a Diamond GPS-e?mintha olvastam volna erről is régebben,hogy arra nem igazán a legjobb... 
-
juhasz.p
aktív tag
Valaki találkozott már olyan hibával, hogy a Sprite backup nem állítja vissza a contactokat? Minden mást vissza pakol csak azokat nem.
-
-
atirag
őstag
válasz
Viktor0610
üzenetére
igen.Probálgatom azota is.Olyan mintha nem látna ki a hátlaptol mert sötét a kép de ha hagyom akkor egy idő után kiirja,hogy kamera készenlétben.Mint amikor nem használom.
-
gyuzso
tag
Sziasztok kérnék segitséget.Vettem Htc touch daimond 2-öt és nem tudom telepíteni igo8-at . Előre is köszönöm.
Üdv
-
-
atirag
őstag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Akkor jo.Mindjárt megcsinálom.Mert egyébként nagyon jo kis készülék.
Köszönöm segitségeket eddig is. -
-
atirag
őstag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Gyári rom van rajta.Független elektroworls-ös.Csak akitöl vettem az szerencsésen szétbarmolta a csavarokat mikor szétszedte valamiért.igy nem tudom bevinni gariba.őedig van még rá több mint másfél év.
Egyébként a soft frissités nem csinál hard resetet?
Mert 2 hete frissitettem a telot amitől ráadásul angol lett,amivel nincs bajom azzal inkább,hogy nem tudom normálisan haználni a telot.
De mindjárt csinálok egy hard resetet mert ugy sincs semmi rajta.A touch flo az gyárilag van rajta igaz? -
-
atirag
őstag
Ezzel nincs is baj.Elküldi és kész.De azért irja ki mert nem tudja elinditani az adott dolgott.pl.a kamerát ami elég fontos mert mostanában azzal kell néznem infraledeket,hogy müködnek-e.És az nem megoldás,hogy ujra kell inditanom a telefont ilyenkor mindig.mert sokáig tart mig ujraindul.
-
Artika
aktív tag
-
atirag
őstag
Sziasztok.Olyan gondom van a diamondal,hogy elég sürün lefagy.Ujrainditásnál hibaüzenetet ir hogy küldje e a hibát a microsoftnak.A kamerát nem mindig sikerül elinditani és szintén kiirja hogy sorry...... és hogy küldje e a microsoftnak.Van ezen reset gomb?
Hirtelen ennyi.Volt már ilyen tapasztalat valakinek?
Köszönöm a segitséget. -
juhasz.p
aktív tag
A HR segített. De természetesen az összes adat elveszett. Nem baj. Azóta felraktam egy főzött romot, ami tetszik. (elég volt a gyári rom szarakodásából)
Csak azt nem tudom hogy a 1.14.25.55. rádiót miért nem tudom felrakni...
Valakinek ötlet?!
(Amit letöltöttem, nincs a csomagolt állományban CustomRUU.exe, csak egy .Nbh file) -
Csííírke
csendes tag
válasz
Davebowman
üzenetére
Ohóó, igeeen! Mégis uralkodhatok a káosz fölött. Köszi!

-
juhasz.p
aktív tag
Akkor mi van ha IS-ből akartam rádiót frissíteni de azt irja ki hogy FAIL, és persze nem akar újra indulni?!
Ha soft resetet csinálok, kiirja hogy Upgrade rom code error...
-
juhasz.p
aktív tag
válasz
Avicularia
üzenetére
Thx
-
Artika
aktív tag
válasz
Davebowman
üzenetére

-
Davebowman
senior tag
Ha beleugathatok: Én nem az IS-be telepitek, hanem a telóra és onnak átmásolom a progit az IS-re (könyvtárostul) és aztán uninstall. Lényege: megvan a progi egészben és nem cseszegeti sem a teló memóriáját, sem a registry-t. Másnéven: portable lesz.
Felhasználási terület: tweak-erek, játékok, lejátszók.
SPB Dhell, TF3D, DOTNET, stb. progik más tészta, azokat úgysem engedi máshova, mint a telóba.
Start menüben a programok linkjeit nyugodtan pakold ahova tetszik, pl.: \windows\start menu\games-be teszem a játékok lnk-ját, \office-be a szerkesztőket, writer, excel, stb létrehoztam egy tweak és egy apps könyvtárat ahova a diamondtweak-erek és a gyakran használatos progikat tettem. -
Artika
aktív tag
válasz
Csííírke
üzenetére
Valsz azért mert a játékok a storage könyvtárban vannak telepítve a Games könyvtár pedig a teló főmemóriában van.
A Dia automatán rákérdez hova telepítsd, a helytakarékosság miatt általában Internal storage-t választja az ember.
Akkor pedig az Internal st/program files ba tolja.
Ezt valsz nem nagyon pakolgathatod (én még nem próbáltam) de próbálkozz de előtte érdemes egy biztonsági mentés
-
Csííírke
csendes tag
Sziasztok!
Kb. 3 hónapja "esszük" egymást a Diámmal, de a szerelmünk őszinte és tiszta (még egyszer sem vágtam földhöz, pedig már sokszor kiakasztott - tudom nem Ő a hibás).
Kérdésem/kérésem lenne:
- linkeljetek nekem egy progit, vagy miszöszt, amivel rendezgethetem a progijaimat, mert már egy hatalmas összefüggő káosz van a Diámban. Eddig uralkodtam fölötte, de mostanra elért a vég.
Valahol volt róla szó korábban, de nem találom.Please...
-
poltools
csendes tag
Segítséget szeretnék kérni!!!!
Következő a problémám.: Egy hete van Dia-m, de nem tudom beállítani, hogy modemként használhassam internetezésre a PC-n. ( Win.XP). Eddig Nokia N82-t használtam, azzal tökéletesen működött, ennél viszont elakadtam. Olvasgattam a fófumon, de nem találtam rá megoldást. Kérnék segítséget amúgy "szájbarágósan", mert ez az első ilyen típusú készülékem és még nem nagyon ismerem ki magam rajta. Előre is köszi! -
Avicularia
veterán
válasz
Viktor0610
üzenetére
Legalább kárt nem csinált

-
válasz
Avicularia
üzenetére
This hotfix is not compatible with your device.

-
Avicularia
veterán
válasz
Viktor0610
üzenetére
Hát nem tudom,ki kellene próbálnod.
Bár lehet hard reset lenne a vége,de nem hiszem. -
válasz
Avicularia
üzenetére
Ez vajon az én Touch Promhoz is jó volna?

-
Avicularia
veterán
válasz
Davebowman
üzenetére
Parancsolj
[link] -
Davebowman
senior tag
Őőő. merre is van az az mp3lag patch? Nem látom, pedig 2x is visszaolvastam. Gps-t megtaláltam. Örexek.
-
kisocsi
tag
válasz
Jimmy66
üzenetére
Az 1.13.25.24 radio romot,innen tudod letölteni:
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=499676&page=2
Azt nem tudom hogy kell-e hozzá HSPL,mert nekem már fenn volt mikor a radio romot frissítettem. Nekem sokkal jobb lett a gsm térerő,és a GpsHotfix megjelenése elött,a gps is sokkal jobb lett. -
Artika
aktív tag
A legfontosabb hogy Magyarországon vásárolt (ha lehet) garanciális, sérülésmentes, készüléket vásárolj, a szoftvereket ROM ot otthon is tudod buherálni.
A régi HSZ emben megtaláltam:
1. A garancialevélen, számlán lévő adatok egyezzenek
a telóval
2. külső borítás megvizsgálása (karc, repedés ütődésektől mentes legyen), a kijelzőn lévő esetleges mikrokarcok még elfogadhatók, de amiben már beleakad a körmöd amikor végighúzod az már nem reparálható
Ha a gépet tapizod nyomkodod (próbából
) akkor nem szabadna hallani nyikorgást csak a nyomógomb mikrokapcsoló hangját maximum.
3. indításkor (soft reset) fekete képernyővel indul, ne legyen rajta pixelhiba.
4. ha beindul a start menüből indíts el pár progit és ha nem nagyon lassú (soft reset után 2-5mp indulási idő) az jó
Remélem segítettem.
Új hozzászólás Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házimozi belépő szinten
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- LEGO klub
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Iphone 12 Green (64GB) eladó!
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A36 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 9 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 8700K / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Apple iPhone 16e 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCÓ! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Imádom ezt a telefont! 
Idétlen kérdés következik: SIM kártyáról hogy tudom átpakolni a kontaktokat? Bocsánat, hogy ilyen együgyü kérdés, de nem jöttem rá.
Köszönöm!

Viszont fektetve nem lehet SMS-t írni?

ényleg nem a legjobb a Diamond GPS-e?mintha olvastam volna erről is régebben,hogy arra nem igazán a legjobb...