Új hozzászólás Aktív témák
-
LGA 911
tag
-
Játékos
addikt
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy mi annak a proginak a neve, amivel be lehet állítani, hogy melyik programban forogjon a kép 90 fokonként? Az egyik ROM-ban találkoztam vele, és most nagyon jól jönne...
Köszi a segítséget!Ha szeretet van az életünkben, az pótol ezernyi dolgot, ami hiányzik. Ha nincs szeretet, mindegy, mink van, sose lesz elég...
-
BaLee
addikt
Lenne egy kérdésem. Van egy eladó Diamond a gond csak annyi, hogy elvileg se headset, se a szinkronkábel, se a CD-DVD nincs meg hozzá.
Láttam a Speedshopban ilyeneket, ezek vajon ugyanazok mint amit gyárilag adnak hozzá?
szinkronkábel, headsetIlletve van-e olyan dolog a CD-n illetve DVD-n amit netről nem lehet letölteni hozzá mondjuk a gyártó oldaláról? Azaz ezeknek a cuccoknak a hiánya érint bármiben hátrányosan (esetleg gariztatásnál) vagy meg lehet őket venni külön is?
-
bizi990
senior tag
válasz Murderer69 #5593 üzenetére
A melegedést tudtam, csak írtam, hogy volt az is.
Hard reset után adataim elvesznek, az ok, de hálózati (vodafone) beállítások stb szintén? Gyakran csinál ilyet a dia?! -
Murderer69
őstag
válasz bizi990 #5592 üzenetére
a melegedés alap ez hozzá jár
a problémádra pedig itt a megoldás hard resethttps://www.flickr.com/photos/118057417@N08/
-
bizi990
senior tag
Segítsetek lécci!
Múlt pénteken vettem, ma mintha elszállt volna a képernyője. Nem érzékelt semmit, aztán hirtelen megjavult, majd megint elszállt, most meg mintha "beragadt" volna vmi, a gombokkal se tudok semmit csinálni.
Mielőtt elkezdte ~20 percet használtam a google maps-et gps-el, aztán kb 1 óráig nem használtam és utána hülyült meg először. Amikor végre megjavult kb 5 percet beszéltem skype-on, majd utána kicsit később megint behalt és most is sz@r. Mindkét esetben elég meleg lett a telefon.
Másnak volt ilyen? Ez softveres bug lehet vagy behalt vmi?
Előre is köszi! -
Fetyoka0
tag
válasz Murderer69 #5579 üzenetére
Itt is egy jó print screen progi. És ráadásul izgalmas is
-
-
Artika
aktív tag
válasz Murderer69 #5579 üzenetére
Screenshot[link]
Az idegbaj öröklődő betegség. Én is a gyerekeimtől kaptam...
-
KLIOS
aktív tag
Köszi trobi28 a progit.
-
Murderer69
őstag
hy all linkelne nekem valaki valami jó sreenshot progit előre is thx
https://www.flickr.com/photos/118057417@N08/
-
kisocsi
tag
Kb. 1 hónapja feltettem 1 romot,és előtte 3 alkalommal kihagytam a gyári flasst. A rom telepítése után csináltam 1ből 1 HR,és mikor felállt volna a rendszer,fehér képernyő maradt,és SR segített(minden HR után ezt csinálta). Vissza tettem a gyári romot,és utánna feltoltam ugyan azt a romot,és többet nem csinálta. Nekem ez a tapasztalatom.
Most melyik romot használod? Én a BsB 6.5L,és szerintem nagyon jó. -
korimv6
aktív tag
válasz trobi28 #5570 üzenetére
Ha nem tudsz paypallal fizetni, akkor ne is vedd meg inkább banki utalással. Novemberben vettem cuccot 1 euróért. 4 volt postával együtt. Ehhez képest több mint 5e ft-ba került mire hazaért. A bankom elég rendesen lerántott, persze találtak kifogást mit-miért kellett fizetnem.
Körbe zárt villám.
-
Murderer69
őstag
Na kipróbáltam ezt is [link] meglepően jól használható és elég pofás
-
Murderer69
őstag
nem tud valaki véletlen manila-hoz plusz cuccokat mármint plusz órákat stb stb előre is köszi
-
kisocsi
tag
válasz Murderer69 #5564 üzenetére
A rom cserék között vissza szoktad flesselni a gyári romot? Mert a szakácsmesterek ezt javasolják. És én is tanusíthatom hogy ha elötte visszatettem,utánna jobban működött a dia.
-
őstag
válasz Murderer69 #5552 üzenetére
Szerintem jobban jársz 20k-ért alsó-felső részt cseréltetni a hivatalos szervizben
Precision M7710_&_Precision M7740- CPU: 9980HK, RAM: 32GB/3200MHz, GPU: RTX5000, IGZO 4K-UHD, SSD: 2TB Force MP510, 2TB ADATA XPG SX8200 PRO, 1TB SK HYNIX Class 50 SSD
-
őstag
Diamond Tweak létezik magyar nyelvűben is??
T9 magyar verzió Sms-hez :T9 Pred. bevitel
Raphael Manila BsB 6,5: BsB Manila
[ Szerkesztve ]
Precision M7710_&_Precision M7740- CPU: 9980HK, RAM: 32GB/3200MHz, GPU: RTX5000, IGZO 4K-UHD, SSD: 2TB Force MP510, 2TB ADATA XPG SX8200 PRO, 1TB SK HYNIX Class 50 SSD
-
trobi28
addikt
válasz Murderer69 #5560 üzenetére
Lehet vele még buherálni dolgokat de én mást nem szoktam.
Boldogok a tudatlanok, akiket nem terhel gondolat súlya!
-
trobi28
addikt
válasz Murderer69 #5549 üzenetére
Ha a Manila tárcsázóra gondolsz azt az AdvancedConfig-al,van egy olyan menü hogy Phone és ott az első menü pontot kell modositani.Ujraindul és eltünik.
Boldogok a tudatlanok, akiket nem terhel gondolat súlya!
-
Kakumix
senior tag
válasz bizi990 #5539 üzenetére
Ugyanazt az aktív autóstartót linkeltem amit gege71.hu linkelt csak nem UK, hanem US lap. Az ár is ugyanaz csak itt dollárban és nem fontban
Én azt hiszem rendelek egyet. Vajon az iGO hangja "kijön" rajta vagy csak a telefont hangosítja ki? Ha kijön az iGO hangja akkor a TMC adást is tudja venni rajta keresztül a Dia?
Ha ezt mind tudja akkor tuti rendelek egyet.[ Szerkesztve ]
Legyen szép napod!
-
Murderer69
őstag
szedte már valaki szét a telóját?
mert most akarok rendelni hozzá plexit [link]és nem tudom hogy merjek e belevágni
vagy menjek valami gsm-be azt csináltassam meg ott
szedtem már szét 1-2 telót csináltam már tácsossat is de ettől egy kicsit félekVANESSZA1 nekem valamiért nem működött a mainla a bsb-n de lehet hogy csak én voltam béna
[ Szerkesztve ]
-
őstag
Szerintem eddig a legjobb ROM a
BsB 6,5 + ManilaPrecision M7710_&_Precision M7740- CPU: 9980HK, RAM: 32GB/3200MHz, GPU: RTX5000, IGZO 4K-UHD, SSD: 2TB Force MP510, 2TB ADATA XPG SX8200 PRO, 1TB SK HYNIX Class 50 SSD
-
trobi28
addikt
válasz Nocsesz #5547 üzenetére
Én a Sone 2.1-et nyúzom de nem használom ezt a tárcsázót mert majdnem 10 mb-ot megzabál .
Helyette a InesoftPhone-t használom,az beéri 2-3 mb-al és ugyan azt tudja mint ez.
Nagy kép bejövő híváskor,rezeg ha fogadják a hívásom,bejövő hívásnál csuszkás képernyőzár. Nagyon jó progi,próbáld kiBoldogok a tudatlanok, akiket nem terhel gondolat súlya!
-
feenty
aktív tag
válasz korimv6 #5536 üzenetére
Hogy eddig én erre miért nem bírtam rákeresni?! Igy már bátrabban állnék neki a főzött balhéknak. Már csak egy megerősítés kellene. Van itt valaki aki vissza tudta állítani az eredeti SPL-t?
" everything that has a begining, has an end " ... E65 > Kaiser > Diamond> Raphael > Dream > Hero > Bravo > Vision > Ace > Pyramid > Endeavor > M7 > Hima > 10 > U11 > ? :) :D
-
Fetyoka0
tag
Végre nekem is megvan a harsSPL és már fölraktam pár romot. Vélemény(persze szubjektív): Az eddigi wm 6.5-ös bétákkal nem érdemes próbálkozni nekem lassúak és szerintem a manila odaveri őket simán.
Jelenleg most a sone v2.1 van fönt magyar mivolta miatt Állítólag a v2.2 jobb nagyon kicsivel de mivel a v2.1 magyar, így maradt ez. Eddig meg vagyok vele elégedve nagyon gyors veszi a lapot nincs akadás nincs gondolkodás. Hátrány: alapból nincsen benne opera(fölrakod a 9.7 meg is oldva), illetve kivették az mp3 triggert is(azt is fölrakhatod utólag). -
gege71.hu
addikt
-
korimv6
aktív tag
-
Artika
aktív tag
válasz kisocsi #5533 üzenetére
A progi telepítése után a gyári időjárás panelhez lehet hozzáadni városokat.
Elindítás után a legördülő menüből ország kiválasztása után lehet szerkeszteni a várost, vagy újat hozzáadni.
Új város hozzáadása: (pl Sopron)
Edit/Add city
Country : hungary
State: marad üresen
City: Sopron
Accu Weather Code
EUR|HU|HU013|SOPRON
Próbáld ki...[ Szerkesztve ]
Az idegbaj öröklődő betegség. Én is a gyerekeimtől kaptam...
-
kisocsi
tag
Sziasztok.
Leszedné nekem valaki a netről Sopron időjárás kódját ami a manilaba kell? Angolból analfabéta vagyok,eddig nem sikeült.
Segítségetek előre is köszi!!! -
O$zkł
aktív tag
a clean ramot használom mindig is használtam amióta megvan nagyon hasznos progi de ahogy elindítok vmilye progit már alig látni hatását
amúgy meg asszem a legfrissebb gyári rom/rádió van fenn annyira nem rossz csak az az igazság hogy nem tudok mihez viszonyítani mert ezzel használtam mindig is szóval lehet hogy a főzöttekhez képes egy tragédia
szerk: 2.03.401.3 WWE rom és 1.09.25.23 rádió van fenn ennél van újabb?
[ Szerkesztve ]
"Be the change you want to see in the world"
-
kisocsi
tag
Nagyon jó az a progi amit Artika linkelt,de a gyári dia romnak olcsó vigasz. Nem tudom hogy melyik rom verzió van fenn neked,de az összes hivatalos dia rom 1 kalap sz.r. Nekem csak nyüg volt amíg az volt fenn. Az XDA olvasgass,ott biztos megtalálod hogyan lehet visszalítani a gyári SPL-t(mert vissza lehet).
-
őstag
Radio frissítése hogy történik?
-
O$zkł
aktív tag
válasz Murderer69 #5521 üzenetére
nekem viszont van még 2 év gari nem tudom hogy megéri e kockáztatni ezt a gyári romban a memóriaszivárgás idegesít"Be the change you want to see in the world"
-
O$zkł
aktív tag
válasz Murderer69 #5519 üzenetére
kösz
sztem én is ezt fogom akkor felrakni már csak attól félek hogy a hardspl-től elmegy a gari ez tart vissza hogy kipróbáljam"Be the change you want to see in the world"
-
O$zkł
aktív tag
válasz Murderer69 #5516 üzenetére
engem az érdekelne, hogy alap ikonos? az aksi töltöttségét jelzi %-ban?
-
KLIOS
aktív tag
válasz Murderer69 #5516 üzenetére
Köszi a választ.
-
Murderer69
őstag
magyarul sajna nem tud de érezhetően gyorsabb igazából sok különbség nincs a 2.1 és a 2.2 között csak ennyi meg mínusz egy két sallang azt kész ja meg a tf-ban van auto landscape amikor belépsz a tf valamelyik részébe bekapcsol a giroszkóp...
-
KLIOS
aktív tag
válasz Murderer69 #5514 üzenetére
Én kérdeznék,magyarul tud a Sone v2.2? Miben más mint aSone v2.1?
-
O$zkł
aktív tag
válasz Murderer69 #5509 üzenetére
én a 3.5-es átalakítót a gyári fülesből alakítottam át és még telefonálni is lehet vele tök faxa lett
-
engusz
veterán
válasz Murderer69 #5508 üzenetére
Világos, persze. Én viszont már nagyon szívesen kipróbálnám a WM6.5-öt. Viszont nem szeretném elhamarkodni a dolgot. Inkább kivárok, keresem a legjobb ROM-ot.
Nézzék meg közelebbről! Mert minél közelebb hiszik magukat, annál kevesebbet fognak látni.
-
-
engusz
veterán
válasz Murderer69 #5504 üzenetére
Mondjuk a WM6.5 felülete eleve egy rendkívül jól használható cucc. Nem mondom, hogy TF3D magasságokba ér, de az alap WM felületnél sokkalta jobb.
Nézzék meg közelebbről! Mert minél közelebb hiszik magukat, annál kevesebbet fognak látni.
-
engusz
veterán
válasz Murderer69 #5501 üzenetére
Az a "fel le húzogatós menü" a Windows Mobile 6.5 sajátja. Ez van a megszokott Today helyett. Gondolom, hogy ki lehet kapcsolni valahol. Úgy sem tudod belőni a Manilát?
-
WiZARD
addikt
válasz bizi990 #5496 üzenetére
én ebayről vettem 1€ -ért töltőt, és speedshopban 3500 körül egy univerzális tartót, karral együtt. (vettem már 8k körül telóhoz való tartót, semmivel se jobb, cserébe ha lecserélem a telefont, akkor hajamra kenhetem)
karnál figyelj arra, hogy ne flexibilis, hajlítgatós izé legyen, hanem valami fix, csavarokkal állítható cucc. (a flexibilis kar az összevissza rugózik, meg rezeg)fóliának kijelzőre mindenképp a brando ultraclear fóliát ajánlom (speedshop)
tokot passzolom, nem használok.
[ Szerkesztve ]
Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. * phenomestraps.com *
-
Murderer69
őstag
na tesztelés alatt a SONE WM 6.5 B16
kb fél órája van a vason eddigi észre vételek:
-gyorsaság példás
-kinézet elég silány de ez elég szubjektív
-kezelhetőség példás
-néhány dolgot viszont nem értek
pl:
az igo8-at simán eldobja semmi hibaüzenet vagy valami csak nem indul
finger keyboard-nál nem akart befejeződni a telepítés azt soft reset és ott volt a program listán teljes egészébe
manila nem tud vele semmit sem kezdeni szóval marad ez a fel le húzogatós menü ami szvsz sokkal rosszabb tf3d-nél de használható ha van kérdésetek vagy kérésetek hogy mit nézzek meg akkor bombázzatokhttps://www.flickr.com/photos/118057417@N08/
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium 91% akksi iCentre sérülés
- iPhone 16 pro max 512gb
- BONTATLAN Új Iphone 13 128-512GB 1év hivatalos Apple garancia gyári független Deák Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 15 és 15 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- Samsung Galaxy Z Flip6 256GB új BONTATLAN 3év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest