Hirdetés
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Yettel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Bemutatkozott az Infinix GT széria új generációja
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
Új hozzászólás Aktív témák
-
a) Szerintem valami hiba van a HTC oldalával, a saját gépemre való frissítéseket sem engedi letölteni -még bejelentkezve sem.
b) A Start - Settings - System fül - Power ikon - Advanced fül alatt éred el a kijelző kikapcsolásával kapcsolatos beállításokat.
c) Start - Settings - (Personal fül - ) Phone ikon - Band fül. Itt a Select your network type alatt álíthatod csak GSM-használatra.Szerk.:
Lassulok, de alaposabb leírást adtam, illetve az én Comm Managerem alapból nem tartalmazott 3G-ki-bekapcsoló gombot...
-
-
Fulmi
senior tag
sziasztok!
ma vettem egy diamondot es lenne par kerdesem:
a) ezeket a dolgokat, hogy tudom letolteni? mert downloadra kattintva, csak egy ismerteto jon be.
b) elvileg a settings-system-ben kene, hogy legyen egy backlight menupont, ami nalam nincs, hogy tudom beallitani ennek ellenere, hogy ne 30 mp utan kapcosljon ki a kepernyo?
c) 3g-t ki tudom valahogy nyomni valahol vagy hasznaljam az advenced config progit?
koszi a segitseget: fulmi
-
BaLee
addikt
válasz
Viktor0610
üzenetére
Nagyon jó köszi!

-
BaLee
addikt
válasz
Viktor0610
üzenetére
Nincs programok között windows live, azt néztem.
A linkelt oldalt természetesen megtaláltam, de ha megmutatod honnan töltsem le innen a windows live-ot vagy a messengert akkor respect.

Nem találtam semmilyen letöltési linket csak egy helyet ahova mobilszámot lehet beírni de az nem működött.
-
BaLee
addikt
Hogyan tudok MSN-t tenni a telefonra?
-
6.1-es win van fent. amikor vettem a keszuleket(kb 1 honapja) akkor lett ra felteve az uj rom. tehat mar akkor felettem 1 kepernyo forgatot es nem igazan kedvelte! sztem 1 uj rom lehet,hogy megoldana, de most jutottam el olyan szintre,hogy mindent beallitottam a pda-n illetve a szamomra szukseges progikat feltettem.
-
Kloss
őstag
Szia!
Én is Trinity-t cseréltem. A Trinity után nehéz dolga van az új készüléknek, ez biztos.
Azonban a Trinity felett eljárt az idő.
- memória sokszor kevés
- túl nehéz
- túl vastag
- a teljesítmény néha kevésnek bizonyult
A Diamond eszméletlen kicsi és könnyű hozzá képest.
- az akksi valóban gyenge, nálam 2 nap és vége (hétvégén jön a nagy hozzá)
- amit Kakumix írt, a hátlap miatt billeg
- a GSM rész gyengébb mint a Trinity-é (térerő)
- gombok: amit Kakumix írt, viszont pozitívum, hogy nem lehet véletlenül megnyomni, ez viszont nem igaz a Trinity-re, azzal folyton elutasítottam vagy felvettem a hívásokat.
- óriási hiány a görgető
viszont ami van, legalább testreszabhatóbb- teljesítményben lényegesen jobb, persze megfelelő rom szükséges hozzá, mert van amelyikkel lassabb
- memória van bőven
- ahogy előttem írták, nagyon szép kijelző
- GSM rész telefonáláskor alig fogyasztja az akksit
- GPS sokkal gyorsabban talál műholdakat (ugyanott ahol Trinity 30-90s Diamond 15-30s!)
- nincs keret
- könnyű!!! vékony!!!
- imádom, hogy automata a fényerőszabályzása, napfényben elővéve is látható, viszont reggel nem süti ki a szemem
- sokkal testreszabhatóbb a kezelése, rengeteg program (itt jegyezném meg, hogy szerintem sokat kell dolgozni vele, hogy igazán jó legyen)
- szerencsére nekem nem kell sűrűn újraindítani, bár még nincs hosszabb távú tapasztalatomÉn ezeket tapasztaltam, úgy gondolom mindenképp megérte váltanom.
-
Kloss
őstag
válasz
gyuri81
üzenetére
Milyen oprendszert használsz? Vagy az elején jó volt aztán később kezdett akadni?
Lehet egy hard reset megoldaná.
Nálam a BsB jól működik, csak én a Memory Sweeper-t használom takarításra, na ez kitakarítja a BsB-t is
, úgyhogy le kell cserélnem másik memória pucoló programra. -
duckhead
csendes tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Many thanks
Az a gond, hogy soha nem tudom milyen kulcsszavakra keressek 
üdv.,
-
duckhead
csendes tag
Hello,
Nem találok sehol ilyesmit. Van mód arra hogy kézzel lecseréljem a wifi/network/battery indikátorokat a felső sorban? Kicsit gáz ahogy kinéznek, a Blackberry megoldása sokkal jobban tetszik.üdv.,
-
Kakumix
senior tag
Szia!
Én is a Trinity-t cseréltem le (+20 ezret fizettem rá). Nem tudom azt mondani, egyértelműen hogy megérte.
pár dolog amiben jobb a Diamond:
- nagyobb a képernyő felbontása, ezért szebb
- több a RAM (ez a Trinity-n nagyon ritkán kevés volt)
- nincs kiemelkedő keret a képernyő körül (könnyebb tapizni)
- kamera (autófókusz)
- rádió és ez TMC-hez is használható
pár dolog amiben rosszabb, mint a Trinity volt:
- kicsi akku (nem bír egy napot sem csak nagyon trükközve)
- hangja nagyon rossz
- a gombok nem igazán használhatók amik a képernyő alatt vannak és nincs kereke sem
- a hátlap "design-os" ezért billeg, ha sima felületre teszed (mondjuk a Trinity-m is billegett miután elhagytam az antenna csatlakozás gumipöckét, de ezt sikerült pótolnom)
- nincs memóriakártya (a beépített elég lehet, de nem cserélhető)
- nem találtam még hozzá olyan ROM-ot ami igazán jó lett volna, mindnek van valami olyan hibája ami engem nagyon zavar
Szerintem, ha már unnod a Trinity hackelését akkor cseréld le és ezzel kicsit másképp folytathatod. Még nem volt olyan ROM rajta amit ne kellett volna 1-3 naponta reset-elni, a Trinity-re volt olyan amit elég volt 1-2 hetente. Sajnos érzésem szerint egyik sincs közelebb a tökéleteshez mint a másik.2 dolog sokkal jobb a Diamond-ban: a képernyő felbontása és a kamera. Ha ezek számítanak cseréld.
Én szívesen lecserélném másikra, de az igazsághoz az is hozzátartozik, hogy nem találtam nála jobbat sem 100-120 ezer forintig (e fölött már nem is kerestem
).Remélem segítettem

-
Fulmi
senior tag
sziasztok!
szerintetek megeri venni 45 ezerert egy 1 ev garival rendelkezo diamondot?
htc trinitymet cserelnem le ra, jol fogok vele jarni?koszi a segitseget: fulmi
-
-
sziasztok!
Ti milyen képernyő forgató progit használtok? nekem sajna mindegyik(gsen,gyrator2) tetű lassú
. A g szenzorom egyébként jól működik..... (album,teeter) -
-
VANESSZA1
őstag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Magyarítani lehet?
-
-
Kloss
őstag
-
VANESSZA1
őstag
Sone Rom-okat honnan lehet leszedni?
Mert tudtommal van már 2.23 -as is , de az az xda-n nincs fent.
Van valami másik fórum, vagy oldal is? -
horitomy
tag
-
poltools
csendes tag
Bocsika!
-
poltools
csendes tag
Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni. Diámra szeretném telepíteni s Sygicet, de nem találok hozzá semmi okosságot. Ezt a programot találtam: DRIVE7528_WINDOWSMOBILE . Ez el is indul, de viszont nem találja a térképeket. ( lehet, hogy nem jó helyre teszem, vagy nem jó a térkép?) Aki használja a programot kérem válaszoljon! Köszönön előre is.
-
zentus
csendes tag
A készülékben egyik irányba nem müxik a g szenzor (hosszanti). Nem tragédia, mert nem használnám
Valami megoldás van rá? Szoftveres vagy csak hardveres
Ha hardveres ki ért hozzá? 
-
WiZARD
veterán
http://www.nuerom.com/BlogEngine/post/2009/09/06/Touch-Pro-running-at-800MHZ.aspx
de jó lenne, ha nem lenne kamu...

-
horitomy
tag
Bajban vagyok! Nagyjából sikerült beállítanom a telefont, de súlyos "hiba" történt.
Feladat:
SMS-t bepötyögtem, elküldtem. A kimenők közé be is került, de az elküldöttek közé már nem rakta be, vagyis nem küldte el. SMS-t fogadni tudok, csak a küldés nem megy.
Használtan vettem a készüléket, lehet, hogy elállítottak rajta valamit?
T-mobile szolgáltatónál vagyok (ha ez fontos)Mi hol van elállítva? Miért nem olvastam senkinél ilyen gondról?
Segítsetek. Köszönöm! -
zentus
csendes tag
Hali
Nem is tudtam, hogy ATI video van benne
drivert itt találtok. Amit észrevettem, hogy kicsit gyorsabb a 3d-s alkalmazások. 
-
-
horitomy
tag
Melyik programmal tudom gyorsan a telefonba a telefonkönyvet beírni számítógéppel? (Szép egy mondat lett.)
-
bizi990
senior tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Sejtettem, hogy vmi ilyesmi balfékség van a háttérben, ezért írtam kollegának.
-
-
zentus
csendes tag
válasz
korpicschess
üzenetére
Meg van mi volt a gond........ amit felraktam csengőhangot azt nem játszotta le... Érdekes, mert amikor beállítottam akkor lejátszotta

-
zentus
csendes tag
Lassan már minden okés benne
hogy a rákba lehet sms-s csengőhangot beállítani? -
zentus
csendes tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Felraktam a legfrissebb ROM-t nagyon gyors lett
Csak 1 baj van most dójcs
akarom mondani német. Ebből, hogy lehet angolt csikarni vagy magyart? -
ROM ügyben a HTC oldalára nézz el, a Support részen lesz hivatalos frissítés a géphez.
Programok tekintetében a zinternet kifogyhatatlan tárhely, csak keresni kell...
Én jópár programot fel szoktam telepíteni a gépeimre:
- Total Commander - fájlkezelő
- WkTASK - feladatkezelő és programindító
- TCPMP vagy Core Player - médialejátszó
- stb... -
zentus
csendes tag
Hali!
Ma jön meg a kicsike:
Olvastam, hogy illik felrakni a legfrissebb ROM-ot. Honnan tudom letölteni?Milyen hasznos progikat javasoltok?
-
VANESSZA1
őstag
IGO -ból az Áprilisi változatot kell feltenni. Az kezel mindent, és ami fontos nem lép ki hibaüzenettel navigálás közben, és a traffipax-ot is kezeli..

-
zentus
csendes tag
Még egy kérdés valami okos 5let kellene telefon számok átvitelére
jelenleg SE k800i-m van.
Kb: 600 telefon számmal és egyéb adatokkal (email, web cím, cím, stb)... 1esével sosem viszem be az tuti
esetleg az sms-eket sem ártana átvinni abból is van kb.: 200 
Előre is köszi a válaszokat!
-
zentus
csendes tag
Köszi a sok infot!
Nem kell nekem mindenhová GPS.
Sokszor gps-t csak, akkor kapcsolom be, ha már ott vagyok az adott városban és nem találom az utcát vagy az adott helyet ahová kell mennem... Mindig utoljára GPS-re támaszkodom... Sokszor átvágott már, de egy útra utálok ezer kütyüt vinni.. mondjam azt hogy szükséges rossz
Jövőhéten remélem már meglesz a kiszemeltem
akkor onnan még zaklatom a társaságot, ha nem megy valami (user error várható) 
-
Játékos
addikt
Hali!
Én alapvetően nem navigálni vettem a telcsit, egy jó ideje pl. autóm sincs. Viszont amikor használom, semmi bajom nincs vele. Nem vesztette el a jelet, nem fagyott le közben.
Egy hét múlva meg lesz dolgoztatva, mert megyünk Erdélybe, ott sokat fogom nyúzni. Remélhetőleg a véleményem nem változik majd azt követően...
-
BaLee
addikt
Tapasztalataim IGO-val. Első utamon nagyon felhős volt, ekkor folyamatosan elvesztette a jelet. Azaz navigált 30mp-ig, elvesztette a jelet, majd kb. ugyanennyi idő múlva újra megtalálta. Orszgágúton nem volt idegesítő, városban az lett volna, de ahogy hallottam ez a legtöbb GPS-el így van.
Ha felteszed a QuickGPS progit amivel netről (akár gépre dugva, wifiről vagy akár előfizetéses netről) letölti 1 hétre előre a GPS koordinátákat és mire az IGO elindul már látja is a műholdakat. Ennek hiányában 1-2 percig is eltarthat amig műholdat talál főleg ha mozgásban vagyunk.
Csinált olyat, hogy valami miatt nem vette a gps jeleket (elejétől kezdve, szóval nem közben hülyült meg) emiatt a telefont újra kellett indítani ez ugye beletelik 1-2 percbe. Sőt egyszer lefagyott, mikor elvesztette a jelet.
Összességében azonban az esetek 90%-ában jól használható.
Wifivel nem volt gondom, nekem stabilnak tűnik (fent van mint a gps mint a wifi hotfix). -
-
Ugyan én nem ilyen gépet használok (ennek a QWERTY-billentyűzetes nagytestvérét nyúzom több mint egy éve), sokat olvastam a topikját.
A legfrissebb hivatalos ROM-verzióval teljesen jó sebességgel használható. A GPS a korábban már számtalanszor kivesézett GPS-késés miatt kissé problémás lehet, de összességében jól használható. Nekem csak ritkán volt vele gondom (általában olyankor zavarodott meg, mikor sok manőver következett egymás után, rövid időn belül), akkor pedig az újratervezés visszavitt a helyes útvonalta.
-
zentus
csendes tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Oks
Köszi a választ
Készülékről mi a véleménye(d)tek?
Elsősorban gps érdekelne ig8, hogy remekel rajta. A másik kérdés a wlan (Skype) miatt használnám (külföld).
Rom frissítés mekkorát dob rajta? -
Majdnem biztos, hogy elírás -a Telefongurut inkább nem kommentálom, mert kis túlzással nincs olyan telefon, aminek adatai között ne volna téves információ...

Azért sem lehet benne eGPS, mert az elvileg mindenhol működik, GPS-műholdak nélkül is. Nos, ez biztosan nem igaz erre a gépre.
Épületen belül nem talál műholdakat. -
zentus
csendes tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
-
-
zentus
csendes tag
Most állok vásárlás előtt és a HTC Touch Diamond eddig a befutó...
Hogy is működik a gps-e elég sokat olvastam róla, hogy egps van benne... Ez tényleges gps? vagy a mobil tornyok jeleiből számolja ki, hogy merre van a készülék?
Köszi előre is a válaszokat!
-
duckhead
csendes tag
Sziasztok,
Egy kérdésem még hadd legyen:
iGO8 gyönyörűen megy a Diamond-on, de amikor navigál a program, a bluetooth kapcsolatot leoldja, így a kocsi kihangosítójával nem működik együtt. Amikor leteszem a háttérbe az iGO-t, akkor a bluetooth összekapcsol, ha visszaveszem az iGO-t, szétkapcsol.
Valaki látott már ilyet? Mi lehet a megoldás?
ROM 2.03 WE.köszi,
-
O$zkł
aktív tag
válasz
kisocsi
üzenetére
ha valamit nem tudsz letölteni akkor regisztrálj
1:spb ms3-mat feltelepíted
2:feltelepíted a mortscript 4.2-őt
3:feltelepíted a message2reg.cab nevezetű filet
4:feltelepíted a kijelződ felbontásának megfelelő mc scene.cab nevezetű filet
5:újraindítod a telefontremélem tudtam segíteni(ha nagyon zavar a francia akkor google translate és fordítsd magyarra de sok lesz benne a hiba és értelmetlen mondat)
-
rjg
őstag
válasz
Nocsesz
üzenetére
Nekem most a 3.3.0.0 verzió van fent. Program indulása után, jobb funkciógomb: Menu - More Settings - Connections. Feljön egy ablak, benne a kapcsolatokkal, jellemzően wap, mms és internet. Rá kattintasz arra, amelyiken változtatni akarsz és addig nyomogatod, amíg az Enabled-et meg nem látod. Utána Pipa a "keret" alatt lévő Disconnect after négyzetbe és kiválasztod az alatta lévő legördülő mezőből, hogy mennyi idő múlva bontsa az adott kapcsolatot. Nekem ez az internetnél egy perc, de a céges apn-nél csak 10 mp.
-
Nocsesz
csendes tag
válasz
Davebowman
üzenetére
Az hiszem a phonEx-nek van ilyen funkciója de nem biztos mintha olvastam volna valahol.
-
Davebowman
senior tag
Figyusztok! Mivel hallottam, hogy vannak kalózok a hívásoknál(2000euros hívás, ha visszahívod) azon gondolkozok, hogy engem csak +36 -os számokról hívnak, le lehet tiltani (vagy korlátozni) a bejövő és kimenő hívásoknál, a hívószámokat, vagy országkódokat? Mondjuk a skype-os hívás is külföldi asszem
. Esetleg valami 5let? -
Nocsesz
csendes tag
Hol vagy hogy lehet beállítani, hogy ne állandó legyen az adatkapcsolat, hanem ha nem használjuk szétkapcsoljon automatikusan ?
-
szalkaim
csendes tag
-
Artika
aktív tag
válasz
Crusader01
üzenetére
Akkor itt van sense UI:
[link]
De szerintem jobb a Mobile Shell 3
-
VANESSZA1
őstag
válasz
Crusader01
üzenetére
már van, csak lassú.. idő kérdése..
-
VANESSZA1
őstag
Én már több főzött ROM-ot nem rakok fel. Megvárom míg ezt
megcsinálják a HTC Diamondra...

-
korimv6
aktív tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Tudom, hogy jött ki javítás, de mikor feltelepíteném, kiírja, hogy This hotfix is not compatible with your device. Amúgy Sone 2.2 mellett fennvolt, és akkor még durvábban akadt. A másik 3 hotfixből csak a BLA_S002789-et engedte feltelepíteni. Arra gondoltam, hogy ez a rom már tartalmazza a hotfixeket.
-
válasz
Avicularia
üzenetére
Amire már szerencsére megvan a gyógyír.

-
korimv6
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple MacBook
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Gumi és felni topik
- Projektor topic
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Azonnali processzoros kérdések órája
- További aktív témák...
- iPhone 16 128GB Ultramarine Karcmentes, 100% akkuval!
- Apple iPhone 14 Plus 84% Akku megkímélt,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- iPhone 14 Pro 128GB gyári független új akku!
- Samsung Galaxy A55 5G 8/128GB Megkímélt,Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8265U I 16GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Lenovo MIIX 520-121KB i5-8250 8Gb 256Gb NVMe, számla, garancia
- Apple iPhone 12 64GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- GAMER PC! Intel i9-12900KF / RX 7900 XTX / 32GB DDR4 /1TB Gen4 / B760 /1350w Platinum! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

viszont ami van, legalább testreszabhatóbb
nem tudom mivel akadhat össze. egyébként az Opera böngészőm se vált át fekvő módba....
. A g szenzorom egyébként jól működik..... (album,teeter)