- Garmin Fenix 8 AMOLED - a csúcshódítás költséges
- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Android szakmai topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
Avicularia
veterán
válasz Viktor0610 #6468 üzenetére
Ma reggel próbáltam az ndrive-ot és elég jónak tűnik,csak kissé fapadosnak látszik elsőre.
Viszont szép folyamatosan mozog és nem késik annyit mint az igo.Meg van benne pár hülyeség.
Mondjuk itt TA térképpel használtam,de az elég jó. -
Avicularia
veterán
válasz C.Brigante #6467 üzenetére
Hát google maps alatt folyamatos adatkapcsolat kell,tölti le a térképet a szerverről,ahogy haladsz.
Valamelyik nap néztem,szépen ugrálva halad a térképen,tehát nem folyamatos a mozgása,és navigációra alkalmatlan,mivel hangja ugye nincs. -
Avicularia
veterán
válasz gyuri81 #6343 üzenetére
Erre a programra van szükséged hozzá.
WMwifirouter -
Avicularia
veterán
Rákényszerültem,és kíválóan beválik a kicsike mint wifi router.
Egyszerre 2 laptop is lóg rajta,gyakorlatilag alig lassabb mint direktbe a 3G-s modemmel. -
Avicularia
veterán
Asszem a HTC elmehet a sunyiba a nem megfelelő support miatt. A mai napig nem kínálja fel az oldaluk a kettes ROM-ot, miután bepötyögöm a kütyü azonosítóját. Pedig abban olyan alap dolgok vannak javítva, mint pl. a music lag...
Erről van szó.Mocskosul visszaélnek vele,hogy nincs sok alternatíva a készülékeikre.
Magasról tesznek a vásárlóik fejére -
Avicularia
veterán
Ismerem az 5800-at,most adtam el egyet itt kint,kicsit használt volt ,de rajta az a csíkos gyári fólia.Volt hozzá az a csuklószíjas tok,meg egy töltő,semmi más,no gari.
Már a hirdetés napján vitték volna 52K-ba,jó áron ment el nagyon.
Szánalmas az a készülék,a görgetésétől majdnem agyhugykövet kaptamÉs ja ,az az usb kábel röhej,tipikus lehúzás,hogy vedd meg sokkal drágábban ,ha esetleg kell és nincs eredeti
[ Szerkesztve ]
-
-
Avicularia
veterán
Kéne nekem is feldobnom másik romot,már február eleje óta ez van fent.
De jól működik,semmi bajom vele,ha valami jó,akkor minek piszkálni.
Meg a sok progit sincs kedvem feltelepítgetni,beállítgatni,pedig időm az lenne rá.Meg elvileg rendeltem vasárnap SE xperia2-öt hihetetlen jó áron,itt egy boltban.
3 hét szállítási időt mondtak rá,állítólag kínából jön a cucc.
A faszi azt mondta,már 20 darabot eladtak belőle,remélem nem kamu.Mondjuk előre nem kellett semmit se fizetni,remélem öszejön. -
Avicularia
veterán
Nekem is meggyűlt a bajom ezzel,kurv@ hülyén van megcsinálva.
Webes felületen asztali gépen belépsz a profilodba,és ott kijelölöd azokat a számokat amiket vissza akarsz állítani.
Ha mindet ,akkor természetesen nem lehet kijelölni mindet,mert miért is lehetne
De elég ha az első oldalon kijelölöd a számokat és visszaállítás a telefonra menüpontot megkeresed.
Utána a telefonon szinkronizálsz,és visszatölti a számokatSzerintem agybeteg ,elferdült logikája volt annak aki ezt így kitalálta
-
Avicularia
veterán
-
Avicularia
veterán
válasz tomee007007 #5782 üzenetére
Úgy tudom,a géppel együtt lévő akksira legalább 1 évet kell adjanak.
Ha külön veszed,akkor talán adhatnak kevesebbet.
Garancia topikban biztos jobban meg tudják mondani. -
Avicularia
veterán
Elképesztően esik az ára,itt már 25K környékén hirdetik az eladók.
Touch pro is van 45K-ért. -
Avicularia
veterán
Nekem kb január közepe óta Sone 2.1 van fent,nagyon jó gyors.
Nincs kedvem nap mint nap azt a rakat cuccot újrarakni,beállítani ami fent van. -
Avicularia
veterán
válasz Murderer69 #5409 üzenetére
Akkor hardspl ,és tolj fel valami angol romot.
Manx sone romjai nagyon jók. -
Avicularia
veterán
válasz Viktor0610 #5406 üzenetére
Igazad lehet,én eddig csak angol nyelven használtam.Lehet rápróbálok egy svédre,úgyis gyakorolnom kellene a nyelvet.
-
Avicularia
veterán
válasz Murderer69 #5403 üzenetére
Akkor romot kell frissítened.
Nézd meg a htc oldalon,hogy a sn számodra milyen romot ajánl fel.
Ha csak spanyolt,akkor kénytelen leszel hardspl-t feltenni,ha angol romot szeretnél.Szerk.
Viktornak igaza van,valszeg HR után felajánl angol nyelvet is ,akkor nem kell a hardspl.[ Szerkesztve ]
-
Avicularia
veterán
válasz Viktor0610 #5209 üzenetére
Legalább kárt nem csinált
-
Avicularia
veterán
válasz Viktor0610 #5207 üzenetére
Hát nem tudom,ki kellene próbálnod.
Bár lehet hard reset lenne a vége,de nem hiszem. -
Avicularia
veterán
válasz Davebowman #5205 üzenetére
Parancsolj
[link] -
Avicularia
veterán
Felraktam ezt a gps fixet,de az erkélyre kiállva lassabban talál holdat mint eddig.
Nemsokára megyek el,akkor majd letesztelem lát-e több holdat menet közben ,illetve csökkent-e a gps lag. -
Avicularia
veterán
Ja ezért tud minden svéd szinte angolul,mert a svéd szinkron olyan mint a becsületes c....y,csak a mesében létezik
Vagy megtanulsz angolul,vagy mindig olvasnod kell a feliratot.
Otthon sem ártana ezt bevezetni,de mindenki utálja a feliratos filmeket,pedig abból lehet tanulni. -
Avicularia
veterán
Nem,a kijelzőn van rajta,és csak azt a célt szolgálja hogy védje a touchscreent.
Használat előtt le kell venni,nem azzal kell használni.
Kitakarja a hangszórót,és halk tőle a készülék.
Jó pár embert megviccelt ez.
Ha neked nincs fent,akkor más probléma áll fent.Szerk.
Most nézem,hogy felületesen olvastam el a hozzászólásod,neked nem a telefonálás halk,hanem a hangszóró.
Ez esetben semmis a hozzászólásom.[ Szerkesztve ]
-
Avicularia
veterán
Én Jabra BT3030-ast használok.
Hátránya,hogy lejátszó programokban nem működik jól a számváltás,nem az adott programban ugrik a next trackre ,hanem a tf3d beépített zenelejátszójában.
Nem tudom érthető-e amit írtam.
Asszem mindegyik bt sztereó headszettel ez a gond.
xda-n van valami topik ,ami ennek a megoldásával foglalkozik,de már jó ideje nem kísérem figyelemmel,lehet már találtak gyógyírt a problémára.
Egyébként jól működik,hangerő is,ezen kívül ez multipointot is tud,ha van másik telefonod,akkor tudod arról is fogadni a hívásokat.
Ja és még a saját 3.5 fülesedet tudod használni vele,ha van valami minőségibb darabod.[ Szerkesztve ]
-
Avicularia
veterán
Szintén g-alarmot használok régen és mindig ébresztett,ha töltőn van ha nincs akkor is.
-
Avicularia
veterán
Én max. úgy tudom elképzelni a cserét,ha megjelenik svédbe a szolgáltatóknál és lesz valami jó konstrukcióban,akkor dia1et eladom és beugrok a 2-be.
De rendes áron meg nem venném, annyival nem ért többet a 2 ,mint amennyivel többet kérnek érte. -
Avicularia
veterán
válasz C.Brigante #4830 üzenetére
Szerintem sem okozhat gondot,mivel a gps passzív ,nem bocsájt ki semmilyen jelet,csak veszi azokat.
Bár felszálláskor az egyik stewardess rászólt egy fickóra,hogy kapcsolja ki az mp3 lejátszóját,amit hallgatott.
Meg azt is mondták,hogy mindenki kapcsolja le a telefonját,a repülő mód sem megengedett.
Bár a dia kikapcsolható,régebbi pda.gsm kombókat csak az akksi kivételével lehet teljesen lekapcsolni.
Szerintem ez már túlzás,bár nyilván senki nem akar rosszat magának. -
Avicularia
veterán
Most repültem vissza szerdán magyarországra és kipróbáltam a gépen a gps-ét.
Igaz az ablakhoz kellett tartanom,de korrektül ment a repülőben is.
Majdnem 11K m magasan repültünk,és a gép leggyorsabban 865-el ment.Szóval még ilyen körülmények között is jól teszi a dolgát.
-
Avicularia
veterán
válasz C.Brigante #4810 üzenetére
A tapasztalatom,hogy jóval kisebb a lag amigo alatt,mint igo8 alatt.
Pld.ha fordulok az autóval,akkor közben már forditja a képet is egyből.
8 alatt már rég kigyorsítok az egyenesben,mire sikerül elfordítania a képet.
Viszont annyira egyszerű,mint egy faék,totál ki van herélve.
Ezt szvsz olyan embereknek találták ki,akinek egy távirányító kezelése is gondot okoz. -
Avicularia
veterán
Kipróbáltam spanyol barátunkat,megyek nyolchoz képest nincs lag szinte semmi.
De milyen kis gagyi már az egész,végletekig leegyszerűsítve. -
Avicularia
veterán
Pár napja ,ha rábökök a start menüre,akkor klattyogó hangot ad,pedig nincs bekapcsolva az a funkció,hogy érintésre hangot adjon.
Viszont csak a start menünél csinálja,nem tudom mi állíthatódott el,nem raktam fel semmit mostanában. -
Avicularia
veterán
Problémám van.
Adott egy HP dv5-1160-as új laptop.Már szűz vistával sem jön be a windows mobile eszközközpont.
Ha rákattintok akkor bejön a kapcsolat beállításai,de oké után nem jön be a progi.
Ha rádugom a telefont akkor érzékeli,a szinkronizáló központban látszik is.Itt van egy másik laptop egy FS svéd vistával,azon tökéletesen megy.
Valami ötlet,hogy mit állítsak,nem ismerem a vistát még eléggé. -
Avicularia
veterán
Arra tud valaki megoldást,hogy hosszabb út után igoban ha letérek az útról és újratervez,akkor ne lépjen ki out of memory hibaüzenettel?
Jelentkezik mind dimka mind gurjon skin alatt és rohadt idegesítő.
Alap skinnel nem lép ki,de az gyakorlatilag alig ad információt menet közben. -
Avicularia
veterán
válasz Viktor0610 #3383 üzenetére
Jobban belegondolva ,igazad lehet
-
Avicularia
veterán
Tegnap érdekes dolgot tapasztalatam.
SONE 2.1 van fent most,music lag ritkábban mint gyári rommal ,de van.
Bedugtam a diát usb kábelen keresztül egy philips lcd tévébe disk drive módban és azon keresztül hallgattam zenét.
Egy ugrás nem volt a zenében ,pedig jó sokáig hallgattam.
Nem értem így miért nem jelentkezik a music lag -
Avicularia
veterán
Annyira tipikus magyar szánalmas oldal.
Ha már .hu domain alatt van,oké hogy angol az oldal,külön lehet egy csomó fordítást kérni,de magyar nyelven véletlenül sem elérhető az oldal
Vagy csak én nem találom?Nincs bajom az angollal,értem mi van leírva,de magyarként nem kellene anyanyelvünkön is megcsinálni az oldalt?
Vagy ez túl nagy munka
Navngo-éknál legalább ez megvan -
Avicularia
veterán
válasz drizzt1666 #2975 üzenetére
Persze,egyetlen dolog,amivel az xda-n foglalkoznak is,hogy az AVRCP-n keresztül csak a tf3d felületen tudod állítani a számokat.
Tehát hiába indítasz el mondjuk pocket music progit,ha lejátszás közben rányomsz a next track-re a fülesen,akkor a tf3d lejátszóját fogja kezelni.
Van valami topik az xda-n ,ahol ezt próbálták megoldani,de nem kísértem figyelemmel mostanában.
Ezt leszámítva tökéletesen működik együtt a diával. -
Avicularia
veterán
válasz C.Brigante #2955 üzenetére
windows?
viccen kivül nem tudom,de szoktak ezek meghülyülni néha
diával még nem volt nekem ilyen gond,de pld kaiserral volt olyan,hogy miközben álltam,szerinte 500km/h-val téptem át a városon,árkon bokron keresztül
SR megoldotta -
Avicularia
veterán
Másik fórumból másolom
Ha főzött romokat akar az ember feltenni, vagy csak külön rádió romot, akkor minden esetben UNSIGNED HARD SPL kell a telefonra. Én a következőkben két emberke SPL-jét ajánlom, de általában az adott főzött rom topicjában (XDA-developers.com) odaírják, hogy a rom készítője melyiket ajánlja. (Elvileg tök mindegy melyik Unsigned hard spl van fent, utána bármelyik főzött rom felmegy a telóra és a hard-spl-t elég csak egyszer feltenni!)
FONTOS! MINDENKI CSAK SAJÁT FELELŐSSÉGRE CSINÁLJA, A PDA GAJRA MEHET ÉS PAPÍRNEHEZÉK LESZ BELŐLE. ÉN SE ÉS SENKI MÁS NEM VÁLLALJA AZ ESETLGES HIBÁKÉRT A FELELŐSSÉGET!!!
Előkészületek:
1. A PDA-t összekötöd a géppel ActiveSync segítségével! Fontos, hogy ActiveSync kapcsolat legyen és NE! DiskDrive!
2. A PDA akkumulátor töltöttségi szintje 50% felett legyen (ajánlott a 100%!)!
3. A számítógépen kikapcsolsz minden energiatakarékos üzemmódót, hogy a PC véletlenül se bontsa az ActiveSync kapcsolatot. AJÁNLOTT Laptopon csinálni, az esetleges áramszünet miatt!!!
Előkészületekkel készen állsz!Telepítés:
1. a kicsomagolt tartalmakból elíndítod a diamond-sspl.bat fájlt. Ez egy MS-DOS ablakban futó alkalmazás, követed az utasításokat. (nyomj bármilyen billentyűt, amikor azt kéri.) Megjelenik a PDA kijelzőjén is egy üzenet, lényege: CSAK SAJÁT FELELŐSÉGRE CSINÁLD!!! nyomsz egy Continue-t (PDA kijelzőn) --> a PDA kijelzője elsőtétül!!! Semmiképp se bontsd a kapcsolatot, ne rémülj meg, minden OK!
2. A PC-n a kicsomagolt tartalmak közül kiválasztod valamelyik mappát (Hard-SPL 1.23 vagy Hard-SPL 1.24) és elindítod a DiamondCustomRUU.exe fájlt!
Követed az utasításokat és ha mindent "leokéztál", akkor elindul a HARD SPL telepítése. Ezalatt a PDA kijelzője folyamatosan fekete, nem mutat semmit, csak a PC-n követed a telepítés menetét.
3. Amikor kész, automatikusan újraindul a PDA, és feláll az OS (ugyanaz a ROM fog betöltődni, ami eddig is futott a PDA-n!!!
Ezzel kész! Feltelepítetted az új Unsigned HARD-SPL-t a telefonra. Innentől kezdve bármilyen főzött romot, vagy rádió romot feltepíthetsz. Ígyál meg bátran egy sört a nagy izgalmakra, megérdemled! SörÉs igen: HARD-SPL telepítése sajnos csak és kizárólag ActiveSync-es kapcsolattal lehetséges, ezért a legbiztonságosabb LAPTOP-pal csinálni!!!
Az Olinex 1.40-es HARD-SPL-t kicsit másképp kell telepíteni, de a Jocky HARD-SPL is tökéletes a célnak! (Ha igényli bárki, szívesen leírom azt is!)
További infó Olinex 1.40-es HARD-SPL-jének telepítéséről itt találtok: Kattints ide
Mégegyszer: CSAK SAJÁT FELELŐSSÉGRE CSINÁLD!ROM és/vagy Rádió ROM frissítése az Internal Storage-ből (4GB belső memória) ActiveSync kapcsolat nélkül:
Pár FONTOS dolog:
A. EZT IS MINDEKI SAJÁT FELELŐSSÉGRE CSINÁLJA!!!
B. A HARD SPL csere és a nem gyári rom frissités miatt ugrik a garancia a telefonról. De vissza állítható az eredeti, itt van leítva hogyan: Kattints ide
DE ha nem tudod visszaállítani, mert pl. a telefon nem indul, akkor nem biztos, hogy tudod érvényesíteni a garanciát, amennyiben kiderül, hogy megbuheráltad és nem a gyári dolgok vannak rajta!!!
C. Ha romot frissítesz minden adatod el fog veszni (kivéve azt ami a 4GB memórián van) készíts biztonsági másolatot ha szükséges! Ajánlom a PIMBackup programot, a személyes adatok mentésére (amit vagy PC-re, vagy a 4GB memóriába ments!!!)
D. Ha csak RADIO ROM-ot frissítesz, akkor megmaradnak az adataid és frissítés után ugyanaz a ROM fog menni, ami eddig, csak a RADIO ROM frissül!
E. Léteznek olyan romok (99%-ban ezek a gyár HTC által publikált romok) amik egyben tartalmazzák a rádió romot is. De a gyári romoknál általában nem szükséges a HARD SPL csere
F. Elvileg ennél a frissítési módnál elég, ha az akku 20-30%-ig van feltöltve, de javasolt a minimum 50%, inkább a teljes töltöttség!ROM/Radio ROM frissítés
1. Letöltöd a kinézett főzőtt ROM-ot, vagy a Rádió ROM-ot a gépedre. Kicsomagolod ha szükséges.
2. Megkeresed benne a legnagyobb fájlt, a kiterjesztése *.nbh!
3. Átnevezed diamimg.nbh-ra! (újabban számos rom csomagban már alapból így találod az nbh fájlt és mellette csak egy CustomRUU.exe fájl van)I.
4. Átmásolod a dimaimg.nbh fájlt a PDA Internal Storage gyökerébe. (azaz így fog kinézni: /Internal Storage/dimaimg.nbh) BOnthatod a PC-PDA kapcsolatot, de nem szükséges!
5. Újraindítod a telefont (SOFT RESET) és 3mp-en belül megnoymod és nyomva tartod a HANGERŐ LE és VISSZA NYÍL gombot. Mindaddig nyomva tartod, amíg a szürke képernyő bejön.
6. Megnyomod a POWER gombot (amikor ezt kéri) és elindul a frissítés.
7a. Amikor kész (SUCESS) nyomsz egy SOFT RESETet, a teló újraindul a rendszer feláll és kész! Van egy zsír új ROM/Rádió rom a telefonodon, csak be kell állítgatni.
7b. Ha szeretnél egy HARD RESETet: (néhány főzött romnál javasolják, hogy frissítés után, csinálj egy HARD RESET-et, mert így jobb lesz a teljesítménye a ROM-nak. Ízlés kérdése).
Miután kész a frissítés (SUCESS), nyomsz egy Soft Resetet és 3 mp-en belül megnyomod és lenyomva tartod a HANGERŐ LE és KÖR gombot (a középső navi gomb). HANGERŐ FEL gombbal indítod a HARD RESETET, ha kész újra HANGERŐ FEL gomb és indul a rendszer. -
Avicularia
veterán
válasz Viktor0610 #2858 üzenetére
Ne felejtsd el,hogy a pro-ban 50%-al nagyobb kapacitású akksi van.
A standby-ban lévő fogyasztása pedig ugyanannyi mindkét cuccnak kb.[ Szerkesztve ]
-
Avicularia
veterán
-
Avicularia
veterán
Felraktam új speedcam adatbázist,ebben ahogy elnéztem már benne vannak az M0 trafik.
[link]RS link,úgyhogy csak 10x lehet letölteni.
[ Szerkesztve ]
-
Avicularia
veterán
válasz lamazonia #2840 üzenetére
Tehát nem nyeklik meg a zenelejátszás,netrádió x percenként?
Valamint pld a gps speed sentry érzékeli az elindulásodat max 1 mp-en belül? (1 másodpercenként frissiti elvileg a gps poziciót)
Szerintem csak nem veszed észre.
Olyan ez mint az fps a játékokban.Van akinek a 30 is elég már ,van akinek ez bőven karcsú még. -
Avicularia
veterán
Ja és még ennyit kiváló lokálpatrióta cégünkről.
[link]
Egész észak amerikát kb 10K-ért árulják ott,nálunk mennyit is kérnek egy európáért?Ott tudják nagyobb kártyával árulni,elkerülendő a cserélgetést? Itt miért nem?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Garmin Fenix 8 AMOLED - a csúcshódítás költséges
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- One mobilszolgáltatások
- Digitális Állampolgárság Program
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Filmgyűjtés
- Milyen autót vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Autós topik
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Google Pixel 9 Pro XL - Hazel - Használt, szép állapotban - 2027. 08. 26-ig
- iKing.Hu Honor Magic 6 Pro - Black - Használt, újszerű állapotban - 2027. 09. 30-ig Bizti
- Samsung Galaxy A16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 16 pro max 256 gb. 2025.10.25 ig garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest