2018. május 25., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Tesztek » Okostelefon rovat

HTC Touch Diamond - tényleg majdnem

Kicsi, gyönyörű, mindent tud, innovatív - viszont lassú. A HTC giroszkóppal ellátott készüléke megmutatja, a WM is lehet kezelhető.

Hirdetés

Előszó, csomagolás

Click to read in English!

HTC Touch Diamond... rendszeres olvasóink bizonyára sokszor találkoztak már ezzel a névvel, mivel mostanában a csapból is ez folyik, holott az efféle reklámozás nem jellemző a Pocket PC-kre. A HTC mondjuk mindent máshogy csinál mint a konkurencia, ráadásul reklámozás terén is elég jók, úgyhogy ezen nincs mit csodálkozni. A masina csupán két hónapja mutatkozott be a nagyközönségnek, azóta viszont folyamatosan jönnek az újabbnál újabb infók, nehogy lankadjon az érdeklődésünk. Nem is lankad, az efféle gépek rajongói - hozzám hasonlóan - tűkön ülve várják a megjelenést.

Egy kisebb fajta csoda, hogy a tesztkészülék ilyen hamar eljutott hozzánk. Már vagy egy hónapja tudjuk, hogy július elején/június végén érkezik hazánkba az első szállítmány, az XXL PC valahogy mégis szerzett nekünk egy vadiúj példányt tesztelésre. Volt is örömködés, főleg mert a masináért a rózsaszín 7310-es Nokiát kellett visszaadnom. Őszinte leszek: nem esett nehezemre.


[+]

Már a csomagolás sem hétköznapi, az egyik legigényesebb amit valaha láttam, simán vetekszik bármelyik Apple termékével. A doboz igen érdekes, csonkagúla formájú, jól néz ki. A belső rész jó minőségű műanyagból van, felül a fülhallgató társaságában pihen maga a készülék, alatta találjuk a kiegészítőket, úgy mint hálózati töltő, adatkábel, pót stylus, kijelzővédő fólia és az elmaradhatatlan leírás/CD. A töltő kinézet szempontjából hű társa a masinának, egyenes vonalak és csillogó felület jellemzi, konnektorba bedugva pedig elkezd rajta világítani a HTC felirat. Elegáns, nagyon rendben van.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

Előzmények

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2018 PROHARDVER Informatikai Kft.