- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- MIUI / HyperOS topik
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Redmi Note 11 és 11S - biztos alapra jobb építeni
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
feenty
aktív tag
válasz BandiHUN #5256 üzenetére
Lorenzo9:
Én azt javaslom neked, hogy itt a ph-n olvasd el a Diamond tesztjét, majd vedd elő a pl. a Diamond 2 vagy a Touch HD tesztjét. Én amondó vagyok, hogy szerintem pl. a 2 említett utód egyik sem hozott annyi újitást, hogy érdemes legyen értük annyival többet kiadni. Természetesen mindenkinek maga kell eldöntenie, hogy mire van szüksége.Nagyon nagy zárójelben megjegyzem, hogy én Diát vennék
Atirag:
Ha emlékezetem nem csal a hivatalos frissítésben van radio frissítés is, aminem elvileg ilyen hibát nem lenne szabad produkálni.
Viszont ha főzött romot használsz azoknál gyakorta megesik, hogy nem szeret adott rádio verziókat, vagy csak éppen egy adott verzióval hajlandó hibátlanul működni.
Egy szó mint száz: Ha főzött romod van, akkor érdemes próbálgatni a rádiókat, vagy a rom leírását elolvasni, azokban szokták jelezni, hogy melyik rádióval ajánlják.[ Szerkesztve ]
" everything that has a begining, has an end " ... E65 > Kaiser > Diamond> Raphael > Dream > Hero > Bravo > Vision > Ace > Pyramid > Endeavor > M7 > Hima > 10 > U11 > ? :) :D
Új hozzászólás Aktív témák
- Jó, jó, mechanikus billentyűzetet... de milyet?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- MIUI / HyperOS topik
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Peugeot, Citroën topik
- Projektor topic
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 11 Pro 64GB Midnight Green , 100% akku, független
- Apple iPhone 14 Pro Max, Silver, 128Gb, 100% gyári akku, 3 hó garancia, független.+ Uag tok
- IPhone 12 mini gyári független megkímélt gyári akku 94%
- Samsung Galaxy Note 8 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával