- CES 2025: A Garmin Instinct is AMOLED-re váltott
- CES 2025: 6 centiméteres akadályt mászik meg ez a porszívó
- CES 2025: Ötletes és bivalyerős külső akkut hozott az Anker
- CES 2025: Piacra kerül végre a kifejezetten vékony Velia okosgyűrű
- CES 2025: Vagy rúd, vagy morzsa, vagy robot, de mindenképpen porszívó
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Netfone
- Az Oppo is rápróbál a kompakt csúcskategóriára
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Garmin topik
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
desigo
senior tag
Radio cserének van valami előnye?
Én több mint egy éve az 1.09.25..23-ast használom
xdan is ez kapta a legtöbb szavazatot,hogy jómi változás van az újabbakban?
-
tibi666
senior tag
üdv!
tud ez a telefont usb host funkciót?
-
Landon
őstag
válasz korimv6 #6997 üzenetére
HardSPL kész (1.4Olinex). Radio kész (1.15.25.14). ROM most jön, abból egy olyat szedek ami nem az az agyonszerkesztett cucc hanem az alap 6.5-re hajaz és benne van minden remélhetőleg.
There are no traffic jams along the extra mile.//\\Never argue with stupid people. They will drag you down to their level and beat you with experience.//
-
korimv6
aktív tag
Sztem, ha használsz Today kezelő progit (Manila vagy MobilShell) akkor nem érdemes szenvedni a WM6.5-tel. Több helyet fogla és ugyan az a kaki mint a 6.1 csak kicsit könnyebben kezelhető. Azért nagyon sok jól használható, főzött 6.5 rom van (pl ManX Sone romjai), tehát nyugodtan próbálgasd, mert ami nekem jól működik, nálad lehet hogy állandóan fagyni fog. Rádióból most az 1.17.25.09 van fenn, előtte az 1.15.25.14 volt. Utóbbi mindig ment rendesen, előbbinél még nem próbáltam a gps-t.
Körbe zárt villám.
-
Landon
őstag
válasz SzlobiG #6994 üzenetére
Ja így értem már. Én azt hittem ez úgy megy, hogy van a WM6.5 alap és akkor az mehet htc készülékekre. De Diamond-ra miért nincs 6.5? Csak üzlet vagy van hardware beli korlát is? Mert az utóbbi már nem lenne jó...
There are no traffic jams along the extra mile.//\\Never argue with stupid people. They will drag you down to their level and beat you with experience.//
-
Landon
őstag
Najoh átnyálaztam az xda forumot... szívesen neki állnék a teló szétflashelésének mert nem nagy show de egy baj van: nem találok ORIGINÁL nem "birizgált" WM6.5 ROM-ot ami lehetőleg a legújabb. Ebben esetleg tud valaki segíteni?
-
Landon
őstag
Najoh én most neki állok és felteszek egy clean rom-ot... egyenlőre nem kezde a cooked romokkal. Az a leírás amit találtál dxa-n tökéletes annál jobb nem is kell, köszönöm!
edit: bárhogy olvasom azt a cleanrom-os topicot amit linkeltél nekem az akor is saját cooked rom-nak tűnik ehh..
[ Szerkesztve ]
-
Landon
őstag
válasz GangBAng^ #6990 üzenetére
Mire itt vki hozzáértő válaszol addigra rég meg is vagy... Hogy állsz? Minden ok? Lehet akkor én is neki állok inkább, hamarabb meg van mint várni... csak ebből lehet brick
-
GangBAng^
tag
közben nekiláttam, a hard spl megvolt most jön a radio
GangBAng^
-
GangBAng^
tag
Közben találtam még linket >>
- hard-spl felrakása: http://modmydiamond.info/index.php?option=com_content&task=view&id=22&Itemid=26
- radio felrakása: http://modmydiamond.info/index.php?option=com_content&task=view&id=15&Itemid=26
- rom felrakása: http://modmydiamond.info/index.php?option=com_content&task=view&id=12&Itemid=26&limit=1&limitstart=4GangBAng^
-
Landon
őstag
Én nem is tudtam h WM6.5 már ki jött de ahogy olvasom ezek szerint ki jött. Én valamiért azt gondoltam az minimum egy CD méretű lesz... nem pedig 100pár MB. Nekem a WM6.1 amit Dia-hoz kaptam az 1CD bár nem néztem pontosan mekkora helyet is foglal rajta...
-
GangBAng^
tag
Csatlakoznék én is az előttem szólókhoz. Keresgéltem, találtam pár linket.
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=416211 >>itt le van írva hogy kell, de érhetőbb lenne magyarul
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=593678 >> wm6.5 cleanrom sense ui 2.5
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=592389 >> wm6.5 főzőtt rom, vannak benne progik is.vki segítene nekünk hogy mit is kéne? pl a radio cuccbol melyik kell meg ilyenek,
GangBAng^
-
Landon
őstag
Sziasztok!
Ma elhatároztam, hogy felteszem a Diamondom-ra a WM6.5-öt és egy kicsit megpróbáltam utána járni a dolognak, találtam is egy pontos leírást ITT de ez már elég régi és felmerült bennem egy pár kérdés. Előre is elnézést kérek ha ezek már ki lettek tárgyalva, viszonylag kezdő vagyok ezen a területen:
1: WM6.5 egyáltalán kinn van már hivatalosan vagy még mindig csak vmi betat lehet a pdara tenni? Amennyiben kinn van honnan lehet beszerezni? (Kerestem a 't' betűvel kezdődő és végződő helyeken de nemigen volt)
2: Milyen firmware-t ajánlanátok a legjobban hozzá ti?
3: Van valahol vmi újabb/jobb leírás annál amit én is linkeltem?Válaszotokat előre is nagyon köszönöm, inkább PÜ-ben várom őket mert ide gondolom nemigen lehet "mindent leírni".
Üdv,
EDIT: Nah most nézem, az általam linkelt oldalon a "what you'll need"-nél van egy olyan h win6.5 ROMs, ez maga az OS lenne akkor? Én azt hittem az OS alá való hackelt rom-ra gondol... :S
Na egyenlőre totál kavalkád van bennem... ha valaki esetleg felvilágosítana azért nagyon hálás lennék!
[ Szerkesztve ]
-
Játékos
addikt
-
Játékos
addikt
Most nekem se megy sehogyse! Két lehetőség van: vagy rosszul emlékszem, vagy pedig a TF3D-ben tettem a képeket a nevekhez. Ott is úgy van, hogyha a "Contact"-oknál illeszted be a képet, akkor kis felbontású, he ha a "lapozgatós" kedvenceknél a "Change picture"-t használod, akkor szép éles a kép. Viszont ezt nem tudom kipróbálni, mert az én ROM-omban nincs ilyen opció sajnos...
Ha szeretet van az életünkben, az pótol ezernyi dolgot, ami hiányzik. Ha nincs szeretet, mindegy, mink van, sose lesz elég...
-
Játékos
addikt
Biztosan nem a S2U2 hibája, mert néhány nappal ezelőtt, mikor még másik ROM-ot használtam, akkot nagyon szépen jelenítette meg a képeket! Ööööö...monydjuk akkor MobileShell-el használtam. Lehet, hogy a baj a Manilával van?
Na mindjárt kipróbálom.Ha szeretet van az életünkben, az pótol ezernyi dolgot, ami hiányzik. Ha nincs szeretet, mindegy, mink van, sose lesz elég...
-
Kloss
őstag
válasz Játékos #6978 üzenetére
Szia!
Ezt már én is észrevettem, hiába rakok be nagyfelbontású képet. a végeredmény siralmas lesz. Nem az S2U2 hibája, minden program amit próbáltam rossz minőségben jeleníti meg.
Nem tudom pontosan mi az oka, de valamiért rossz a megjelenítés minősége. A teljes képernyős megjelenítés szánalmasan néz ki.
Talán az Outlook ilyen kis méretben rögzíti a névhez a képet és a programok onnan olvassák ki. -
Játékos
addikt
Sziasztok!
EZT a ROM-ot használom 2 napja, nagyon nagy megelégedettséggel. Nagyon szép, elég sebes is, mondjuk a memóriával nem spórol, de valamit valamiért. Egyet szeretnék kérdezni, hátha tudtok segíteni. Nem egy iszonyatos probléma, de jó lenne...
Szóval, használom a S2U2-t, és az ugye a hívó képét muutatja teljes képen. Ezzel csak az a baj, hogy a beállított nagyfelbontású képet iszonyatosan csúnyán, pixelesen, pontosabban homályosan mutatja a kis felbontás miatt. Tehát az eredeti képről készít egy saccra 64x48 pixeles kicsinyítést, és az van egész képernyőn!
Hogy lehetne ezen segíteni? Vagy ez a ROM ilyen, és kész?
Előre is köszi!Ha szeretet van az életünkben, az pótol ezernyi dolgot, ami hiányzik. Ha nincs szeretet, mindegy, mink van, sose lesz elég...
-
Gebriel
veterán
Hy all!
Lenne egy olyan kérdésem, hogy hol lehet beállítani, hogy a névjegyzékbe nem mutassa egyidejűleg a SIM és a Telefonban tárolt neveket
Köszi előre is. -
Fulmi
senior tag
-
SzlobiG
félisten
Valaki aki kipróbálta már a TMC-t leírná pontosan hogyan kell megcsinálni?
-
csdm
senior tag
Screenshotot hogy tudok lopni 6.1 alatt? Billkombináció van rá?
Más:Giroszkópot használó progikat ( játék, alkalmazás, hülyeség, akármi) honnan tudnék szerezni? -
Inarus
addikt
válasz jocek13 #6964 üzenetére
azt is megnézted, hogy hogyan kell host kábelt csinálni? (kell neki áramforrás is. gyanítom ezért nem működütt a diamonddal. Amikben nincs gyárilag host funkció, azoknál külső áramforrás kell.) Ott van a az xda-dev-es Zeno topicban linkelve egy leírás képekkel. Valamikor én is neki esek egy ilyennek.
-
Gebriel
veterán
Hy all!
IGO-val kapcsolatban tudna valaki segíteni?
-
Inarus
addikt
válasz jocek13 #6955 üzenetére
Fogalmam sincs, hogy ez milyen oldal, de a cikkben is linkelve van a Zeno - féle megoldás, amit állítása szerint a cikkíró is kipróbált és neki nem működött. Arra azért kíváncsi lennék,hogy kábelt is szerkesztett a dologhoz, vagy csak driver fel és rádugom módszerrel ment-e neki a dolognak...
Linket beszúrni a hozzászólásba pedig az új hsz írásakor látható "Link" gombbal lehet (második sor első gombja).
[ Szerkesztve ]
-
Csííírke
csendes tag
Sziasztok!
G Alarm progi problémáim vannak.
1.) este töltőre kell tennem a telót, mert az ébresztő progi lezabálja az aksit. Fogja magát és valamikor éjjel kivilágít a telefon és úgy is marad. Reggelre meg tök kuka, mert lemerült.
2.) Reggel fullra töltötten viszem el otthonról, max. 2-szer beszélek vele 5 percet és estére már "haldoklik", lemerül.
Egyértelmű, hogy a G Alarm csinálja, mert amikor kikapcsoltam az ébresztést, akkor egész jól bírta.
Használtam más ébresztő progit is, de a Touch Alarm regisztrációt kért 30 nap után, amit meg is tettem volna, de magyarországról nem engedte, a Klaxon meg nem indult el.
Légyszi-légyszi segítsetek, mert eddig nem találtam tökéletes ébresztő progit. -
Játékos
addikt
Sziasztok urak!
Tudtok olyan progiról, ami a hívó fél képét egész (vagy majdnem egész) képernyőn jeleníti meg? Előre is köszi!
Ha szeretet van az életünkben, az pótol ezernyi dolgot, ami hiányzik. Ha nincs szeretet, mindegy, mink van, sose lesz elég...
-
jocek13
tag
próbálok beszurni egy oldalt ez érdekelne http://en.golb.be/htc-touch-diamond-external-storage/ remélem sikerül
-
jocek13
tag
butuska kérdés valyon USB host funkció???
-
Zirowe
nagyúr
Tudnátok mondani egy programot,ami txtbe menti le az smseket?
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
feket663
tag
Rápróbáltam én is erre a romra, de nekem valahogy nem jött be. Először nagyon szépen futott, pár perc múlva viszont borzasztó módon belassult, a tárcsázó felület volt, hogy kb. 10 másodperc után jött elő, vissza a Home screen szintén Így vissza is raktam a gyári 2.03-ast. Pedig amúgy minden nagyon szép rajta, az időjárásos háttér is szépen működik. Lehet, hogy én vagyok maradi, de nekem a gyári 2.03-as Rom jött be a legjobban, azokra a dolgokra, amik miatt megvettem ezt a telefont. Ezzel boldogulok a legjobban. Ha majd Sense felületre vágyom, venni fogok egy HD2-t
-
őstag
Nagyon karaj az új SONE 2.5 WWE + Sense Rom.
Ja, és nem mellékes ,hogy gyors is....
Precision M7710_&_Precision M7740- CPU: 9980HK, RAM: 32GB/3200MHz, GPU: RTX5000, IGZO 4K-UHD, SSD: 2TB Force MP510, 2TB ADATA XPG SX8200 PRO, 1TB SK HYNIX Class 50 SSD
-
Fulmi
senior tag
válasz C.Brigante #6944 üzenetére
letezik egy olyan program h NoGPRS, hasznald azt erre a celra
-
C.Brigante
veterán
helló fiuk.
lefuttattam a dián a connection wizárdot, most használja a pannon GPRS-t, viszont a számlámat is erősen használja azóta, hogyan tudom megszüntetni, h ne használja abszolute? már töröltem a kapcsolatot is, nem használt, az automatikus net kapcsolatot my work network-re illetve egy álltalam kreáltra tettem, de mindig használja, tudtam, h ez lesz belőle egyébként..... valaki? thx
uɐqoɔsǝʇ ɐ ʇǝʇǝznʎʇuǝllıq ʞǝzsǝʌ ɯǝu ʇǝqqoʇ /
-
-
Tessai
csendes tag
Még valami. A kérdés az lenne , hogy a lakásban miért nem tudok Wi-Fi-vel csatlakozni a netre.
Látja a hálózatot (Avaible) de mikor nyomon a csatlakozást kiírja hogy conecting utána megint csak azt hogy avaible.
Az útválasztóm Netgear RageMax WNR834B. -
Tessai
csendes tag
Köszi
-
Tessai
csendes tag
Sziasztok. Segítség kellene. Van egy Diamondom, Romot akartam frissíteni de nem működik. Felment rá de mikor bekapcsolom csak annyit ír ki , hogy Touch Diamond fekete képernyőn és semmi tovább. Ha valaki tudna segíteni azt megköszönném.
-
Artika
aktív tag
válasz ádika86 #6937 üzenetére
DIAMOND!!! IGEN! 3X
amik kellenek:
-ne zörögjön, nyikorogjon stb. normálisan legyen összerakva,Igen. Ez mind igaz hisz érintőképernyős, a 3 gomb kivételével
autófókusz, office,pdf dokumentumok olvasgatása, email, net, wifi menjen normálisan és viszonylag gyorsan,
Igen,minden van rajta de olvasgatásra szerintem kicsi a képernyője, wifi és a net használata tökéletes (szerintem...nap mint nap használom Opera böngészővel)
1-2 hasznos alkalmazás, pl total commander vagy androidnál láttam ilyet mint quick settings amivel marha egyszerűen lehetett tiltani vagy engedélyezni a netes hozzáférés
Igen, rengeteg hasznos alkalmazás van hozzá (én spec a Resco és az SPB progijait használom, de TCM, más explorer is szépen fut rajta, aki fél a vírusoktól Eset is van hozzá, Takarítónak pesig Pocket Mechanic, szótárnak Lingvosoft)
Erősen ajánlom
Teszt[link][ Szerkesztve ]
Az idegbaj öröklődő betegség. Én is a gyerekeimtől kaptam...
-
ádika86
aktív tag
nah itt is felrakom a kérdésem
szóval teló vásárlás előtt állok. végül is a HTC Touch Diamond 1-es és az LG Arena között vacillálok. A diamondnál nekem ez a tengernyi ROM választék meg ezernyi program, de ki tudja melyik értelmes, annyira nem jön be. Jobb szeretem az egyszerű megoldások (pl iPhone csak az drága )amik kellenek:
-ne zörögjön, nyikorogjon stb. normálisan legyen összerakva, autófókusz, office,pdf dokumentumok olvasgatása, email, net, wifi menjen normálisan és viszonylag gyorsan, 1-2 hasznos alkalmazás, pl total commander vagy androidnál láttam ilyet mint quick settings amivel marha egyszerűen lehetett tiltani vagy engedélyezni a netes hozzáférést.ami nem érdekel:
-zene (van jó mp3 lejátszóm), GPS, videótelefonálás, videókészítés...Objektív szemmel nézve ti melyiket választanátok? Tudom, hogy az Arena nem okostelefon, de ha megnézitek mikre lenne szükségem, kell egyáltalán nekem az, hogy "okos" legyen? Azért nem tudom eldönteni, mert még soha nem volt se pda-m, se drága telefonom. Ez lenne az első és lövésem sincs hogyan döntsek. Ha tudnátok néhány tippet adni azt nagyon megköszönném! :
-
jocek13
tag
sziasztok felpakoltam az ájgo 8.3.4 et tud valaki valami vga 480x640 skin a gyári helyett mert deeig amiket használtam sajna egyik sem fut rajta és a gyári nekem eléggé gagyi
előre is köszi az infókat
-
erdoke
titán
A boltban vásárolható verzió microSD kártyán van, amihez hardveresen kötődik, tehát nem tudod használni a Diamondon, lévén nincs kártyás bővíthetőség. A fejlesztőtől lehetett egy időben vásárolni speciális verziót a Diamondhoz, amit a belső tárhelyre lehet telepíteni.
Minden más megoldás nem kivitelezhető itt a fórumon.A legjobb aláírás a héten
-
cosmo
aktív tag
Sziasztok!
Egy haveromnak szeretnénk htc touch diamondjára feltenni az igo navi szoftvert de lövésem nincs hogy hogyan is kell.
Tudnátok egy oldalt linkelni ahol le van irva pontosan hogy mit is kell tenni?
Köszönöm