Hirdetés
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CES 2026: A Hohem kompakt SSD-je telefonos USB-elosztó is
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- MIUI / HyperOS topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
woodbear
addikt
Most, hogy bele lendültem, persze, hogy a cégnél felejtettem bedugva a töltőt
JEE
le is merültem szépen.
-
siofok
őstag
sziasztok!
arra van lehetőség,hogyha használt htc-t szeretnék,akkor vhogy megnézzem mikori "évjáratú?
a gép tárolja vhol? -
hobie cat
csendes tag
válasz
feket663
üzenetére
Biztos én vagyok a béna. De azt sem tudom, mit jelent signed ill. unsigned spl.
Leírom, hogy mit csináltam. Feltelepítettem egy gyári rom-ot a htc.com-ról.
Aztán letöltöttem RUU_Signed_SPL193stock.zip
Aztán letöltöttem RUU-SSPL-withoutNBH.zip
Beleraktam az egészet egy mappába és próbáltam elindítani a SSPL-Manual.exe-t.
Erre azt írta ki, hogy SSPL-Manual.exe hibát észlelt, ezért leáll. A kellemetlenségért elnézését kérjük.Most mit tegyek?
Üdv
-
hobie cat
csendes tag
válasz
feket663
üzenetére
Biztos én vagyok a béna. De azt sem tudom, mit jelent signed ill. unsigned spl.
Leírom, hogy mit csináltam. Feltelepítettem egy gyári rom-ot a htc.com-ról.
Aztán letöltöttem RUU_Signed_SPL193stock.zip
Aztán letöltöttem RUU-SSPL-withoutNBH.zip
Beleraktam az egészet egy mappába és próbáltam elindítani a SSPL-Manual.exe-t.
Erre azt írta ki, hogy SSPL-Manual.exe hibát észlelt, ezért leáll. A kellemetlenségért elnézését kérjük.Most mit tegyek?
Üdv
-
kelekyle
őstag
Weather infókat netről tölti le de a pontos helyedet cella infóból állapítja meg tehát az ingyenes de az időjárás frissítése az nem ahoz kell internet kapcsolat

-
woodbear
addikt
Na most nagyon belendültem

Bocsi, hogy tele floodolom a topikot. Kérdésem csupán annyi, hogy a weathert tudja frissíteni GPS adatok alapján? Tehát ingyen
és nem GPRS, wifi és hasonló finomságokon kívül?Köszi szépen.

-
woodbear
addikt
Na ez az a felület amit szerettem volna alapból. Emiatt tetszett meg a diamond. Kicsit szomorú is lettem amikor tegnap átvettem a telefont és nem az a látvány fogadott ami minden képen és videon

TETSZIK iPhone-nál örültem ennyire utoljára egy kezelő felületnek, sőt most majdnem jobban.
Egyébként erre a gyári rendszerre most így lehet igo-t rakni?
Totalcommanderbe áthúzom az internal memóba és kész? -
kelekyle
őstag
Zsír

-
woodbear
addikt
-
woodbear
addikt
Nem megy tovább a csík. Mi lehet a baj??
-
woodbear
addikt
ezt a "HTC_Diamond_5in1_EEU_2_03_VC" -t ezt meddig telepíti? Mert már jópár perce ott áll a csík.
-
-
woodbear
addikt
Tehát Hard resetnél visszaállítódik olyanra, mint a gyári?
Tehát ilyenre? kép
Jelenleg azthiszem 2.3-as SPL-em van rajta. Tegnap vettem használtan, tehát nagyon nem vagyok benne a témában. iPhoneom meg symbianom volt eddig csak.Tuningolni nem szeretném csak a legjobb használhatóságot szeretném elérni, és a gyári menü annak tűnik.
Lassulás lesz, a jelenlegihez képest?
ill. egy iGo mindenképpen kellene rá. Azt shell nélkül tudok telepíteni? Mert internalon van most egy, de az nem indul mert kéri az eredeti SD kárytát. Viszont van egy igo amigo is, az fut, de csak magyarország térkép van benne. Nekem pedig kellene egy viszonylag új full európás.
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat.

-
Nyezso
csendes tag
válasz
kelekyle
üzenetére
Yah, az jó.. mert ott van több minden..

kelekyle: öö.. hol tudom átállítani ezt a videó megjelenítő izét..? Ebből nem sok mindent értettem.. xD
A softver csere alatt azt értetted, h ha elforgatom néha megfagy? Csak mert a srác azt mondta h elvileg ez a legjobb rom ami most rajta van.. -
kelekyle
őstag
@ Nyezso: Core player tökéletesen lejátsza a youtube videót mindőssze a video megjelenítőt kell átállítani egy másikra pl direct drawra de próbálgasd valamelyikkel csak megy. A szoftverre meg az ötlet, hogy cseréld le egy másikra

-
Nyezso
csendes tag
Szóval akkor kiveszem a cerkát lenyomom a hang down meg karika gomb meg megnyomom a cerkával a resetet? Aztán várok még nem jön ki az a kiírás.. majd hang up op megnyomom.. Így?
Meg az a gáz, h attól is félek, h ezen szépen fel van csapva az igo..
most már ncore sincs
és le se tudom szedni, mondjuk a srác megajándékozott egy ilyen verzióval: iGo 8.3.2.91972 nem tudom ez mennyire friss és használható.. a jelenlegi se frissebb sztem.. Viszont nem tudom menni fog -e a felrakása.. :S komoly progit erre még nem telepítettem
, mint az iGo és láttam hozzá vmi ilyet a mappájába, az installba: http://www.nyezso.hu/igo8.htm ez most.. ilyeneket is kell majd állítgatni.. vagy ez csak olyan, h lehet de nem kell..? Vagy mi? 
-
Nyezso
csendes tag
-
sajnos (vagy nem) a közösségi érzést reklámozó (de egyébként ahhoz vajmi kevés köze van ezeknek a sz@roknak, mint facebook) marhaságoknak még nem fog leáldozni az idejük, mert nincs más helyette, sokan meg még lekötik magukat azzal, hogy 10 éves kiscsajok menőzési kényszerből kipakolt félmeztelen fotóit keresgesse egész nap ezeken az oldalakon. Olyannyira sért szerintem minden alapvető jogot például a belépés logolása és felületre kitétele, meg minden aktivitás azonnal világgá kürtölése, hogy egyetlen próbaperrel be lehetne mindet tiltatni, csak amíg érdekek és pénz áll mögöttük, nyomják ezt a sok birka arcába... az meg külön dühítő, hogy egy okosnak mondott telefont úgy adnak el, hogy legfőbb tulajdonsága egy pár száz KB-os progi, ami ilyen odlalakkal tart kapcsolatot. Hát gratulálok.
Bocs a kirohanásért...

-
hobie cat
csendes tag
-
Nyezso
csendes tag
Hali!
Gondoltam már írok, mert kicsit idegesítő és nem tudom mi okozza ezt vagy.. mi van már..
Szóval, nemrég vettem egy ilyen PDA-t, használtan, innen ph -ról, sztem nincs semmi gond vele, vagyis gondolom én, eddig még soha nem volt PDA -m, de.. ezen a.. hibán vagy min kívül más rosszat nem tudok rá mondani. A probléma az, hogy amikor csak simán látom a.. fő képernyőt vagy főmenüt vagy mit.. és ott elforgatom a pda-t, elfordul a kép.. ezzel az baj, hogy 1. elég gagyin fordul el, szóval.. nem tudja normálisan elforgatni és az esetek felében kb. ilyenkor le is fagy.. kámpó.. semmire nem reagál, akisi ki- be és bekapcsol.. és kicsit idegesítő, h csak kicsit másképp tartom a telót vagy megyek vele pár lépést , elfordul és képes meghalni.. Az előző tulaj azt mondja, h neki a fő menü az a fő képernyő v nemtom h hívják nem fordult el.. én meg azóta semmit nem állítottam el rajta meg semmi és nekem elfordul.. asszem egy flash playert tettem rá, mert youtube os vidiket nem játszotta.. Ebből ered egy másik apró probléma, Core Playert feltette rá az előző tulaj, operában szaggat a youtube vidi, explorer mindig core playerhez társítja, ami természetesen nem játssza le.. de ilyen társítással kapcsolatos dolgot nem találtam.. Erre van vmi megoldás vagy van vmi külön lejátszója ennek , h jó legyen a youtube?
Előre is köszi a segítséget! -
VD
őstag
Meg ha a beosztottaidat akarod csekkolni, hogy mit csinálnak éppen!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Ezt is a és a twittert, meg a többi n@ci szarságot is betiltanám mindenestül!
Aki nem képes a barátaival, rokonaival tartani a kapcsolatot social szarok nélkül az jelentkezen az antarktiszra pingvin számolónak! -
-
hobie cat
csendes tag
Sziasztok!
Segítenétek? Egy HTC Touch Diamondot kellene garanciális javításra vinnem, de Olinex SPL van rajta. Hogyan tudom visszarakni az eredeti SPL-t? Találtam egy megoldást az xda developers forumon, de én nem tudom (merem) végrehajtani. Hogyan tudom felvenni a kapcsolatot cmonex-szel?
Előre is köszi.
Zoli -
kelekyle
őstag
XDA se megy (se német se amcsi oldalak nem jönnek be -.-' szar ez így látszik, hogy aludni kéne ilyenkor)

-
kelekyle
őstag
Gyerekek itt a világ vége
Se facebook, se hotmail (kicsit ingadozik), és majdnem az összes amcsi szerver is lerohadt se IRC se TS se semmi -.-' Remélem minjdárt visszajön minden 
-
kelekyle
őstag
Igen én is az USBs módszert preferálom sokkal biztonságosabb. Amúgy hogy letudd tölteni a romot regisztrálnod kell előtte amúgy megéri mert azon az oldalon nem csak romok vannak hanem játékok programok is csak szét kell nézni

-
válasz
-atesz-
üzenetére
A 2.hsz-ben vannak a linkek Itt. Neked a Gen.Y D2X R2.6 WWE kell (illetve az a legfrissebb), az lesz az angol. Magyar nincs ebből.
Ennek a telepítése előtt MTTY nem csak ajánlott, kötelező! Máskülönben tud bizonytalanságokat művelni és annak csak fejfájás a vége. MTTY itt van leírva angolul, itt magyarul (1-2 parancs azóta változhatott, vesd össze az angollal), de inkább kérdezz, ha nem megy valami, nehogy hazavágd a készüléket.

-
kelekyle
őstag
Én sima ilyen mini usb-t hasznnálok

és vettem egy nagyon kicsi motorola töltőt is,hogy elférjen a zsebemben meg amúgy is a gyárinak megvolt törve a kábele
-
válasz
-atesz-
üzenetére
A kábel a problémás. Sűrűn előforduló hiba, hogy a gyárilag adott kábel szórakozik az emberrel. Nekem egy Motorola teló USB kábele vált be a HTC helyett. Hogy mit tudnak elcseszni benne, nem tudom.

korimv6:
Nálam a 17-es simán netezik és a Wi-fi gyors, stabil. Nem lehet, hogy messze vagy a routertől vagy árnyékol valami? -
korimv6
aktív tag
Próbálgattam a radio romokat. Ahol az 1.17-essel nem tudja fogni a wlan jelet, ott még az 1.15-össel -bár kicsit lassan, de megy a net wlanon keresztül.
-
-atesz-
aktív tag
Sziasztok! Van nekem o2 xda diamondom. Az a gondom ,hogy nam kapcsolódik egyik módban sem a számítógéphez. A töltés elindul de mást nem csinál. A gép más telókat lát ,de ezt nem. Ha tudtok segítsetek légyszi.

-
woodbear
addikt
Folyamatos zenelejátszással mennyit bír a kis Dia?
-
kelekyle
őstag
Igen amúgy én nem értem ezt a melegdést a diamond nagyon forró fejű de a mostani legújabb android portolásainknál nem melegszik annyira a diamond még 620MhZn sem
Amúgy iGo eszméletlenül szívja az akksit és igen régi TFT panel meg nagy felbontás és gyenge akksi
Ez van ezt kell szeretni, amúgy nem tudom ki az a robot aki 2,5 órát megállás nélkül olyan helyen tudja nyomogatni a telefonját ahol nincs konnektor 
-
BaLee
addikt
válasz
kelekyle
üzenetére
Én kipróbáltam mennyit bír fullos használat mellett. 2, max 2.5 órát.
Fullos használatnak az számított, hogy IGO ment rajt egy szimulált navigálással, folyamatos háttérvilágítással. Igaz ezen még sokat lehetett volna nyerni ha be van állítva, hogy kapcsoljon ki a háttérvilágítás, ha nincs kereszteződés vagy útirány változás, mivel ugye ennél a kütyünél is a képernyő szívja a legjobban az akksit a maga 640x480-as felbontásával, pár perc alatt érezhetően fel is melegszik.
-
BaLee
addikt
Radio romok próbálgatásával illetve 3G kikapcsolásával lehet egy kis plusz akksi időt nyerni Diamondon. Touch HD-n nem tudom mi a helyzet.
Nekem volt mikor simán kibírt 4-5 napot is de akkor minimálisat használtam. Mostanában 2 nap után már bőven 50% alatt van az akksi, de böködöm is rendesen. El kell fogadni, hogy ez ennyit tud. De közel ennyit tud az összes színes kijelzős okostelefon mostanában.
-
Norb3rto
őstag
Sziasztok!
Diamondhoz honnan tudok programok tőlteni ill játékot és sok okosságot
,thx 
-
BaLee
addikt
Igazából csak annyi, ha be van kapcsolva akkor pl. az időjárás tabon automatikusan belövi, hogy hol vagy éppen (gps jel alapján).
Az alsó pipa meg azt jelenti, hogy ha bepipálod akkor automatikusan engedélyezed az összes olyan szolgáltatásnak ezt a funkciót ami használná.Szerintem érdemes bekapcsolni.
-
siofok
őstag
sziasztok!azt vki megtudná nekem mondani,hogy a system settingen bellűl,a location setting menüpont mire szolgál?
location service settings
(improve location service by collecting location data at any time when device is in use)
és
HTC location service lehetőség,és
(automatically decline location service in all htc software that attempts to use location) van bennelőre is köszönöm!
-
djkoxos
tag
nekem töltövel sem fexik le ugyemléxem.
Lehet ugyan manuálissan elforditani a kijelzőt az iGO beállitásaiban de nemfexik ugysem le normálissan tehát fekve is áll a kép és lelógott a kijelzőről az alja és nemtudtam visszaállitani mert nemlátszodtak az alsó gombok és ujrakellett raknom az egész iGO-t ezmiatt
Láttam youtube videón is h ellehet forditani autómatikussan szal valahogy jolenne müködésre birni az enyémet is
A másik h a GPS vétel 2-3 másodpercet késik azt vettem észre. Tehát én már átmentem a hidon mikor a nyíl még csak az elején van. Hogy lehet ez ta késést csökkenteni valahogy szeritetek?
Üdv
-
Tecsa
aktív tag
az igo beállításait kell az igényeknek megfelelően beállítani. Nekem töltővel balra fekszik a kép.
-
djkoxos
tag
Sziasztok!
Diamond-on iGO8-at használom. Azlenne a kérdésem h mért nem fordul el a kép a kijelzőn mikor elforditom azt?
A telefonos verzióbol kihagyták ezt? vagy csak az én iGO-m ilyen..?
Tud valaki valami megoldást rá?
THX
-
Djuree
félisten
az első kamerát lehet valahogy használni? mondjuk váltogatni a hátsó és első kamera között? ha pl. magam akarom látni a kijelzőn

-
kelekyle
őstag
Ubuntu a világ 2. legegyszerűbb linuxa SZVSZ. Nem nehéz neked elég lesz a Live is a művelet végrahajtásához (a winchestereden semmilyen változást nem csinál) de ha hosszabb távra megszeretnéd tartani akkor wubi)
Aztán ha feltelepült a cucc rohadt egyszerű az egész Alkalmazások Ubuntu szoftverközpont beírod keresőbe, hogy gparted és kész aztán a többi levan írva nyitsz egy terminált és pötyögöd be a dolgokat persze a csatolási pont egészen biztos, hogy más lesz neked mint neonak a leírásban
Amúgy másokat is bíztatok erre a dologra aki letud mondani fél gigáról... Mi elértük azt amit senki más és ez még javulni fog (ez inkább Neo érdeme és még elég sok más is)... Nem forrósodik a hátulja és az akksi is egész jól bírja (csak a legutóbbi SuperEclair egyenlőre...de a mostani vanilj is úgynéz ki, hogy jó lesz most tesztelgetem és holnap közzétesszük a kis tweakekkel együtt) (készenléti állapotban kb 30óra). Ez azért különös mert a squashed (becsomagolt fat32ről futó átlagos) winmo android (windroid) nem bírja kb 2-3 óráig se az újjabbak készenlétiben kb kibír 6-7órát.Elég sokat beszéltem vele és az első szempont, hogy ez használható legyen és "elsődleges" op rendszerként lehessen használni.[A következő lépés az, hogy flashable lesz a dolog de erre eddig úgy néz ki, hogy a kicsi Dia kevés... Erre még nem is tudtunk ép ötletet kitalálni]
De viszont nekem van egy megoldásom a kamerára ami kb még pár hét [de lehet, hogy kevesebb] (szabad idő hiánya) és kész lesz. Eddig mindegyikben volt újítás és mindegyik jobb lett vagy ha nem és besül akkor ki se adjuk természetesen.
Mindenki bátran kezdjen hozzá és ha elakad itt vagyok segítek
-
kelekyle
őstag
Most vettem észre, megkaptam a kvázi-tag rangot

-
kelekyle
őstag
először ubuntuban leformázod a belső memóriát én úgy csináltam, hogy 450mb ext2; 100mb linux swap és a maradék fat32
Utána a HARET PAKET V1.2 tartalmát (igen kicsomagolod) átrakod a fat32 partícióra. Aztán ha ezzel meg vagy kitömöríted a tar.gz-t a terminál segítségével (ez levan írva abban a linkben amit postoltam ezelőtt.)
De várj most egy kicsit mert pár óra és kijön a legújabb verzió csak még most tesztelünk. Ez sokkal jobb lesz mint az előzöek.Holnap akár MSNen is segítek de egy próbát szerintem csinálj (format, kicsomagolás)
-
kelekyle
őstag
válasz
matykooo
üzenetére
Ez általában gyári és egyből jelentkező hiba (samsungnál előfordult...) Szerintem ha beviszed azt fogják mondani neked, hogy alaplap hibás és, hogy nem javítható de természetesen a vizsgálási költséget elfogják kérni. Szerintem először telefonálj körbe pár GSM boltot hátha van valami ötletük...
-
matykooo
aktív tag
Sziasztok!
Az akksi "csere" sem oldott meg a problémámat...
Miszerint a telefonom kb 2 óra alatt lemerül, és melegszik... minden megvolt, hard reset, rom csere, mtty formázás... új rom, új radio minden...
Szval a telefonomat nem lehet használni...
Na most ha beviszem egy szervízbe, ott mit fognak vele csinálni? (Gari levele megvan, csak nincs kitöltve, szval felejtős)
Mert ha a szervízbe is cserélnek rajta romot, meg megformázzák és azt mondják h nem lehet megcsinálni, de adjak 5ezret a fáradalmakért akkor köszi nem...
Esetleg valamilyen jótanács? -
kelekyle
őstag
persze tudok segíteni és minden működik az összes verziónkban kivéve a camera azon most dolgozok egy másik androidos verzióbol próbálgatom átszedni a camera drivert de eddig egyik se ment...
Én a CM pre releaset ajánlom az egész jó de viszont a superE is jó csak a 3ddriverrel van egy kis probléma még de ezt te nem érzékeled csak mi mert a célunk, hogy az msm7200a processzor neocore átlag eredményét (26fpst) elérjük eddig 23-24fps sikerült ami egy ilyen portolt ext2 sdről futó androidnál nagyon jó és mondom a max az 26-27fps volt rendes android telefonnál de azt hiszem ott nem 640x480nál
-
kelekyle
őstag
-
kelekyle
őstag
weather tabnál az optionsban (azthiszem csak most androidon vagyok nem tudom pontosan)
-
kelekyle
őstag
Én multkor átutaztam az országot és fél óránkénti frissítésen van a weather és mindig a legközelebbi nagy várost rakja be falukat nem ! Siófok meg elég nagy város ha ott vagy ott frissítesz akkor szerintem menni fog. Amúgy nekem néha rossz várost adott meg rosszul pozicionált a GSM (azt hiszem cella infoból szedi de lehet, hogy GPS) és akkor újra kell frissíteni (enable my location feltétlenül)
Amúgy meg akit érdekel az android: [Neopeek]
Ezen belül a stories/android vagy community groupsnál találod meg az androiddal foglalkozó témát. Egy német sráccal és még 3 fejlesztővel csináljuk a dolgot. Ránk fér a support. (Főleg tesztelni kéne én most spec a t-mobile mobil internetre vagyok kíváncsi, hogy megy mert a pannon 3gre nem akar ráállni)
-
Tecsa
aktív tag
Erre én is kíváncsi vagyok. Hozzá lehet adni a listához, egy korábban még benne nem szereplő várost? pl.: Veszprém
-
Fetyoka0
tag
Sziasztok,
tud valaki olyan programot amivel videót lehet készíteni a képernyőről és a menüben való mindenféle ügyködésről?
Olyat mint a shake and share, csak videós változat érdekelne.
Új hozzászólás Aktív témák
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Építő/felújító topik
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- Cyberpunk 2077
- Riasztó topik
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Horgász topik
- Házimozi haladó szinten
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A36 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G1 - Ryzen7 I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3920
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Seagate Desktop SSHD 2TB 3,5" - ST2000DX001 45-80%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
JEE

és le se tudom szedni, mondjuk a srác megajándékozott egy ilyen verzióval: iGo 8.3.2.91972 nem tudom ez mennyire friss és használható.. a jelenlegi se frissebb sztem.. Viszont nem tudom menni fog -e a felrakása.. :S komoly progit erre még nem telepítettem
, mint az iGo és láttam hozzá vmi ilyet a mappájába, az installba: http://www.nyezso.hu/igo8.htm ez most.. ilyeneket is kell majd állítgatni.. vagy ez csak olyan, h lehet de nem kell..? Vagy mi? 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Se facebook, se hotmail (kicsit ingadozik), és majdnem az összes amcsi szerver is lerohadt se IRC se TS se semmi -.-' Remélem minjdárt visszajön minden 
,de nem segített. Próbáltam már másik gépen is ott sem megy...
Amúgy iGo eszméletlenül szívja az akksit és igen régi TFT panel meg nagy felbontás és gyenge akksi