- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- iPhone topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
a2d2
addikt
Huh, úgy tűnik sikerül megmentenem.
Próbáltam már mindenhogy amit mondasz, de nem ment.
Most viszont találtam egy ilyen frankó oldalt, ahonnan leszedtem ezt:
[link]Már 13% és növekszik
Ezután mehet a legújabb olinex-es hardspl, és az új rom
Amit linkeltél az előbb oldalt, letöltöttem ezt: sone_2.5_mn_2.5v1.rar
Ez milyen ez a sone? Windows 6.5-ös? Gyors a diamondon?[ Szerkesztve ]
A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt
-
havri1
félisten
-
Sir Gunar
aktív tag
Sajna Yetike címzetű moderátorunk 1 év után törölte warez címén a diamond segédletek linkjeimet az aláírásomból , így akinek esetleg majd kellene privátban megkapja!
-
imis
senior tag
egy kis segítség kellene:
S2U2 van a telón, hogyan tudom elérni, hogy amikor hívnak ne engedjen a hardver-gomboknak (állandóan mellényúlok) és a hívásbefejezéskor azonnal zárja le a telót (mikor befejezem a beszélgetést, a zsebem mindig újratárcsáz). -
Jimmy66
senior tag
Sziasztok!
Az időjárás napok óta nem frissül... valaki tudna segíteni? Előre is köszi!
-
mno
tag
sziasztok
Nekem is egy HTC Touch Diamond telefonom van, használtan vettem kb 2éve. Pár napja úgy tűnik megadta magát . Reggel villogott a képernyő, kikapcs-bekapcs, de nem múlt el, kivettem akkut úgy indítottam újra, akkor sem múlt el. Egyik után már be sem kapcsolt. Szereztem bele új akkut azzal sem kapcsol be.
Esetleg valaki találkozott-e ilyen meghibásodással, talán javítható.
Lehetőség van-e a beépített memóriáról valahogy lementeni a dolgokat?köszi, üdv: mno
Joe
-
zati19
csendes tag
Sziasztok! Tegnap tettem fel a Diára a SONE 2.2 nomanila romot, de ebben más a dialer, mint a 2.1-ben volt. Ez enyhén szólva is ocsmány... Az eredeti kéne, amikor ha hívnak, a csúszkát kell jobbra-balra húzni, hogy mit akarsz tenni a hívással. Ez a mostani olyan, mint egy felugró buborékablak a winfosban... :S Még 1 kérdés. Ha valaki küld CAB-ot/linket, telepítése előtt kell törölni ezt a vackot, vagy felülírja? Jah és a Tachi dialer sem tetszik, eredeti kéne, köszi
Atesz
-
havri1
félisten
Helló!
A 2.2 -ben már nem melxem milyen volt, de rakd fel a 2.5 -t, az volt a legújabb, és sztem a legjobb is.
Amiben a buborékos van, az az alap win, tehát nincs alatta külön tárcsázó. Vot erre megoldás..de már nem emlxem a telepítőre
Ide raktam fel régen a cuccaimat, nézz körbe, hátha találsz használható cuccokat.havri
-
terrion
tag
csak azért irok ide hogy könnyen visszataláljak ha kell még valami
terrion
-
terrion
tag
üdv el kellene egy kis segitség
hülye fejjel rom update-t csináltam és eltünt a magyar
végig olvastam szinte az összes hozzászolást de igazán magyar nyelvü segitséget nem találtam mindig csak egy link az xda-ra vagy valami hasonlora
nekem az angol = a kinaival
szoval ha valaki tud magyar tehát emberi nyelvü segitséget illetve magyar nyelvü romot ami müködik diamondon akkor azt megköszönnémterrion
-
dawee_20
tag
-
transmission
tag
Sziasztok
Valaki tudna segíteni abban hogy hogy rakjak a telefonra Android rendszert? Ami működik is
http://www.neobux.com/?rh=6C616375733131 Internetes pénzkeresés! Ha többi infó kell, privátban írj!
-
Kloss
őstag
válasz transmission #9027 üzenetére
Szia!
Itt mindenre van válasz. Letöltheted, van telepítési segédlet is.
(angol) -
Kloss
őstag
válasz transmission #9029 üzenetére
Ez a legegyszerűbb formája.
Letöltöd, kibontod az IS gyökerébe vagy egy könyvtárba (ekkor a startup.txt-be meg kell adni az elérési utat), haret.exe-vel indul.
A másik verzió, mikor az IS-en partíciót hozol létre az androidnak.
Mindkét esetben megmarad a WM.
Ha telepíted a Gen.Y féle dual bootot, akkor reset után indulhat az android is, egyéb esetben mindig a WM indul. -
Kloss
őstag
válasz transmission #9031 üzenetére
Hát eléggé.
De próbáld ki, hogy tetszik-e?
Szerintem egy másik (nem XDAndroid) jobb. Pl Cyanogenmod is van Diára.
Majd kipróbálom azt is, ha lesz időm.
Ez a verzió használható (most próbáltam én is ki), de szerintem csak ismerkedni jó. -
Kloss
őstag
válasz transmission #9033 üzenetére
Szerintem minden működik rajta. Pár perc használat után egész kellemes sebességgel haladt.
Mondjuk alap, hogy a startup.txt-be írd be, hogy min 600-700MHz-en menjen a proci.
Az akksit ígyis-úgyis zabálni fogja.
Tovább nem teszteltem, mert vissza kellett adni az asszonynak
Majd ezt akarom feltenni. -
Davebowman
senior tag
Van egy link a legújabb hivatalos ROM-hoz? Asszony örökölné meg. Esetleg egy jól használható rom amit ujjal lehet vezérelni? (előre is kösz)
Eladó/Csere: Xiaomi AX3600
-
em_laci
csendes tag
Sziasztok!
Tud valaki működő QR code olvasó progit?
Köszi előre is!-Mi az a 7 billentyűkombinációból álló számítógépes hibamegoldási rendszer? -Ctrl-Alt-Del -mondom Ctrl-Alt-Del! akkor Reset.
-
Kloss
őstag
Szia!
Én ezt használom, működik.
-
atis05
csendes tag
Valaki le tudja nekem írni részletesen hogy megy a frissítés a telefonra? milyen programokat kell hozzá letölteni honnan mikor melyiket kell használni mert nem nagyon vagyok képbe a dolgokkal. És hogy mi vált be a legjobban erre a telefonra?
-
em_laci
csendes tag
Sziasztok!
Mivel eladósorba került a telefonom váltás miatt, le kellene mentenem minden adatot róla.
Van valami bevált módszeretek erreKöszi előre is!
-Mi az a 7 billentyűkombinációból álló számítógépes hibamegoldási rendszer? -Ctrl-Alt-Del -mondom Ctrl-Alt-Del! akkor Reset.
-
rocco021
tag
Sziasztok tudnátok nekem segíteni létszi letöltöttem erről az oldalról a [link] 6.1 romot és a magyarosítást és a rom fel megy meg minden de a magyar nyelv nem akarja feltelepiteni ezt írja ki confirmation: The files have been changed
Köszönöm előre is a segítséget
HTC Touch Diamond a teló -
rmartin94
aktív tag
Adott egy HTC Touch Diamond (P3700), amin én barom Radio verziót frissítettem valami 1.1.7 valamire, és most a telefont bekapcsol, rezzen egyet, de a HTC logónál megáll, és úgy is marad, csak az akksi kivételével tudom kikapcsolni. Gép se ismeri fel. Mivel a hangerő - gomb sem jó, ezért bootloader módba se tudodm tenni. Menthető még valahogy?
Mobiltelefonok szoftveres hibáinak elhárítása: http://hardverapro.hu/apro/mobilok_szoftveres_hibainak_szervizeleset_vallalom
-
mufi
senior tag
Ellopták a telefonomat és elővettem a régi Diamondomat...namost, valami ratyi régi rom van rajta és szeretnék valami főzött cuccot rátenni, de nézem az XDAn minden link halott...AZTOR, Dib vagy más hasnló rom érdekelne aki tud linket irjon...
Creed Aventus 500 ml splashre keresek jelentkezőket.
-
Barnuss
tag
Szerintem ez volt a legszebb telefonom
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Call of Duty: Black Ops 6
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- iPhone topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs