Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
Új hozzászólás Aktív témák
-
Morden24
nagyúr
válasz
Dare2Live #2356 üzenetére
Ezek szerint szerencse kérdése is. Nekem gyári rom-om van (igaz, nem gyári rádió), annyira azért nem nyaltam át az xda-t, mégis tökéletes a gép, nem lassú, nem fagy. A Symbian kb. ugyanez, az Android nem ér semmit, az OSX-en meg kicsit sok a megkötés, a Blackberry-t meg sokan nem kedvelik a fizetős appok miatt. Hát ez van, ezek közül lehet válogatni
Amúgy mint mondtam, megértem. Én inkább elvagyok a Diával (ha nem WM, akkor max Symbian, a többi részemről kuka) mint hogy röghözkössenek egy iPhone-al pl. Persze ha szar is lenne a telóm, akkor már nem tetszene annyira
Új hozzászólás Aktív témák
ma Kicsi, gyönyörű, mindent tud, innovatív - viszont lassú. A HTC giroszkóppal ellátott készüléke megmutatja, a WM is lehet kezelhető.
- Nem tudom a dal címét, előadóját
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Ukrajnai háború
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- iPhone topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- iPhone 15 128GB Apple garancia! Akku 100%!
- GOOGLE PIXEL 9 PRO / 256GB / HAZEL / ÚJ
- Huawei Pura 70 PRO!!!! GOOGLEVAL! Független, 2 sim, 9 hónapos,számla-doboz van,részlet-hűség NINCS!
- ALZA garanciás iPhone 14 Pro 128GB Silver eladó.
- HUAWEI P60 PRO 8/256 független,karcmentes, Google-val! Doboz,98% akku!!
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest