Hirdetés
- MIUI / HyperOS topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- CES 2026: Android és iOS kompatibilis nyomkövetőt hozott az Anker Eufy
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Jimmy66
senior tag
Megvan a t-email és minden működik! Mégegyszer köszi!

-
Jimmy66
senior tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Köszi minden segítséget...
-
-
Jimmy66
senior tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Szerintem nincs t-email címem.
Nagyon gáz??
-
-
Jimmy66
senior tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
T-mobile számról szeretnék freemail címről küldeni
Vagy lehet, hogy most már nem is tudom mit akarok... -
Jimmy66
senior tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Minden így van és mégis visszadobja a kimenő levelet!
-
válasz
Jimmy66
üzenetére
Mivel fogadni már tudsz, a fiók kész, nem lesz olyan bonyolult.

Belépsz az üzenetek közé, abba a fiókba, amit módosítani szeretnél. Majd Menu - Tools - Options... Itt kiválasztod ismét a módosítandó fiókot, majd kattints rá. Válaszd az első, Edit Account Setup lehetőséget, majd Next 4 alkalommal, egészen addig, míg el nem jutsz az Outgoing (SMTP) mail server: feliratú oldalra. Itt értelemszerűen beírod a helyére a kimenő szerver cmíét, majd az alatta lévő két lehetőségeket (Outgoing server requires authentication, Use the same user name and password for sending e-mail) is pipáld be, majd Next, Next és Finish.(Remélem, nem gond az angol, nem tudom, hogy van pontosan magyarul.
) -
gege71.hu
addikt
iGO 2006 Myway plus-szal néhány tapasztalat:
Miután a korábban már belinkelt módosított filet betettem a megfelelő helyre a telefonon, simán feltelepült és szépen fut. ITT A FÁJL jelszó xda, hogy egy post-ban meglegyen a jelszó is
Ami nagyon szembetűnő, hogy a FU-SI n560os PDAm-hoz képest sokkal gyorsabban elindul a program a telefonon(tök ugyanaz az a verzió mind2-n) ami meg még elképesztőbb, hogy pillanatok alatt talál műholdat akár egy fél napos napos használatlanság után is.
Az n560-nak ha nem megy egy napot pl akkor minimum 2-3 perc mire műholdat talál és pozicionál. Egyébként a pda így eladóvá érett, hisz a teló kiváltja a szerepét abszolút mértékben.
Az iGo8hoz képest (továbbra is állítom
) sokkal gyorsabb, gördülékenyebb, áttekinthetőbb és könnyebben kezelhető vezetés közben is. Azon felül nincs az a kb. 5 méteres késés a kijelzés és a valós térbeli (autós) mozgás közt ami az iGo8nál elsők közt tűnt fel használat közben. -
Jimmy66
senior tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Sajnos nem sikerül...
lámáknak is érthetően vezess rá légyszi -
-
gabs
tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Na ez is volt beállítva, és nem ment vele, erre voda-boltban mondta a rendkívül tájékozott kishölgy, hogy akkor mail.vodafone.hu.

VodafoneMail-re nem vagyok előfizetve, ám ennek ellenére gmail-es fiókkal oda-vissza mennek a levelek minden gond nélkül.
-
-
gabs
tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Szia!
Hasonlóra lenne szükségem, de Vodafone-hoz. Valamiért a mail.vodafone.hu nem megy...
Bármi tipp? -
-
Jimmy66
senior tag
Kis segítséget kérnék!
Hogyan kell beállítani a Diamondot, hogy tudjak e-mailt küldeni? Fogadni tudok, a szolgáltatóm T.
-
desigo
senior tag
Nah igen a kép mentése kimaradt
így aztán kereshettem
kösz! -
-
desigo
senior tag
Az MMS képeket melyik mappában találom meg?
-
C.Brigante
veterán
válasz
Viktor0610
üzenetére
ok, akkor csak nekem volt egyértelmű a "külön" segédprogi használata, én az előző pdaimból szoktam meg, gyárit sosem használtam.
gege: akkor félreértettük egymást, sorry
-
gege71.hu
addikt
válasz
C.Brigante
üzenetére
Ja szórri...én a Start/settings/connections fül/connection setup-ra gondoltam azon hozzászólásod alapján. Annak van egy ilyen varázspálcás ikonja.(mint ugy altalaban a wizard szirszaroknak).
Ilyen egyszerű a félreértés gyökere.
A 3556 hsz-ed végén utalsz erre egyáltalán nem egyértelműen. "Futtasd le a gprs wizardot..."
Ha mondjuk gprs wizard nevű letölthető segédprogi-ként hivatkoztál volna rá akkor biztos elkezdem keresni a neten.
Kicsit lazíthatsz a lekezerlő, jófejkedő stíluson egyébként "bogaram". Már a "lelkem"-ezés is bőven elég volt.
-
válasz
C.Brigante
üzenetére
Van a gépben egy gyári GPRS beállító program (Start - Settings - Connections fül - Connection Setup ikon), és valóban csak a T-Mobile van benne.

-
gege71.hu
addikt
Megy az iGO8 a gépen, ill ment mert most uninstalláltam. Köszi, hogy segítenél, ezt nagyra értékelem, de nem tetszik.
FUSI n560as PDA-mon is használtam már, a telón is kipróbáltam. Nem jön be és kész. Ez most olyan mintha a vistá-ra akarnál rábeszéli. Ízlés dolga, azon pedig kár vitázni, mert nincs értelme. Praktikussági szempontból sem tetszik az iGo8. Lehetséges, hogy azért mert már több mint 2 éve a 2006ot használom ami bár nem ír ki házszámot és nincsenek ilyen 3d-s "jedi-dolgok" benne, de nekem sokkal áttekinthetőbb, használhatóbb a kocsiban. -
C.Brigante
veterán
válasz
gege71.hu
üzenetére
bogaram, ezt az értetlenkedést direkt csinálod? milyen gyári wizárdról beszélsz, ugyanazt mondtam, írtam, hogy futtasd le a GPRS WIZARDOT ez ugyanaz mint amit viktor linkelt utánam pár hsz-el! ha így sem érted akkor kezdem felfogni miért mennek ilyen nehézkesen a dolgaid!
kitartás -
gege71.hu
addikt
válasz
C.Brigante
üzenetére
A "gyári" wizard-dal az volt a baj, hogy nem az eredeti romom van fenn, hanem egyel ujabb amiben valamiért az országunknál csak a tréhóm-ot adja/adta be lehetőségnek...töki!(husom, vérem, "lelkem")!

-
gege71.hu
addikt
Itt a megoldás:
[IGO 2006 MYway plus módosított application.dat Touch diamondhoz]Ki is próbáltam. Működik!
-
Artika
aktív tag
-
gege71.hu
addikt
válasz
Viktor0610
üzenetére
Köszi! Ez nagyon kis patent segédeszköz!..Ha tegnap este már tudtam volna..ehh...
Nem kevés időt spórol meg ezzel az ember, hogy nem kell végirogatni a beállításoknál a cuccokat. Bár mostmár rutinból 5 perc alatt feltenném, de elsőre elég szopóálarc volt, főleg hogy elírtam az mms szerver ip címét és jó darabig nem vettem észre

-
-
noisee
csendes tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
...mondom hogy hülye vagyok... azt hittem ki kell csomagolni és úgy telepíteni.
Most működik. Gondolom minden progit így kell majd feltenni ugye?
Köszi a segítséget.
-
Hogyami?

Az általam linkelt CAB-fájlt úgy, ahogy van, másold fel a PDA-ra. Ezután egy fájlkezelőből -File Explorer, Total Commander, stb.- indítsd el, ezzel telepíti magát. Mikor megkérdi, hova telepítsd, mindenképp' a "Device" lehetőséget válaszd (az elsőt, nem tudom, hogy van magyarul). Miután települt, a program a Start - Programok részen lesz elérhető, GPRS wizard névre hallgat. Kattints az ikonjára, majd válaszd ki a szolgáltatód, majd OK.
-
noisee
csendes tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Magával a telepítéssel nem boldogulok...
Felmásoltam a kicsomagolt cuccot egy GPRS Wizard nevű mappában az Integral Storage-ra, majd megnyitottam. Néhány cab fájl mellet egy setup nevű van, erre kattintva elindul az Opera, és itt vége nem csinál semmit. Máshogy kéne??? -
-
noisee
csendes tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Hello!
Ez a progi nekm is jól jönne, de abban segíthetnél hogy mit csináljak vele, hová tegyem hogyan telepítsem. Még kicsit hülye vagyok az ilyesmihez... tudod első pda. thnxs -
gege71.hu
addikt
válasz
C.Brigante
üzenetére
köszi!
Az MMS-sel megszenvedtem mire beallitottam. Az ip cimnel 1 szamot elgepeltem....de mire erre rájöttem!!!
Mar kezdtem rezgős idegbeteg lenni. Pedig leellenőriztem többször is de az ip címnél a szám nem tűnt fel, hogy 1 helyen el van ütve...
Ennyit tudok 
Más:
igo 2006 myway plus. Hol és mit kell átírni, hogy fusson ne csak sd kártyáról?
Gondolom ennek is van valahol egy sys file amiben at lehet irni mint az igo8-nál.
Az igo8at képtelen cvagyok megszokni. pda-n 2 éve a 2006ot használom és többszöri próbálkozásra sem tudom megszeretni a 8ast. Egyszerűen nem tetszik. -
C.Brigante
veterán
válasz
gege71.hu
üzenetére
Start/Settings/Connections fül/Connections/Advanced fül/Select Networks/MyISP/New
General fül:
Enter a name for settings: pannon mms
Modem fül/New
Enter a name for connection: pannon mms
Select modem: Cellular Line(GPRS)
Next
Acces point name: mms
Next
Finish-------- Nincs user,pw,semmi!!!!
Proxy Settings fül:
This network connects to the Internet: pipa be,de CSAK ide,a másik opció üres marad.
OK
My ISP kiválasztása (különben nem fog menni az internet)
OK
OK- Evvel a kapcsolat kész, következhet az MMS beállítás -
Start/Messaging/Menu/Go To ->MMS
Menu -> MMS Settings
MMSC Settings fül -> New
Profil name: Pannon MMS
MMSC: Kattints ide
Data Connection: pannon mms
Gateway: WAP 2.0
IP Address: 193.225.154.22 port: 9201
Done
okde ha lefuttatod a gprs wizardot kapcsolat gyanánt az első lépés helyett szerintem egyszerűbb.
-
C.Brigante
veterán
egy sima front burkolat mennyibe kerülhet a diához, már ha nagyon karcosoda...? meg hát akkor már hátlap is
-
gege71.hu
addikt
Bár már keresgéltem a topikban, de nem találom igazán a megoldást.
Pannon szarait hogy kell jól beállítani. Van vhol egy step by step az MMS meg gprs meg ilyesmikhez.
Automatikusan rátalál pl a Tréhóm cuccaira, azt le is tolti de hát...ez pánnyon.
A pannont nem mutatja ha Hungary- alat keresem a konfignál. Kicsit kusza beállítási dolgai vannak.
sms + telefonálaás persze megy.
mms-hez beirtam a gatewayt meg ilyeneket ami a pannon oldalon van..de...baxik kuldeni mms-t

gege
-
-
BITBOYS
addikt
-
BITBOYS
addikt
Kitakaróztam reggel és elfelejtettem, hogy a takarón van a telefon. Gyakorlatilag a falhoz vágtam egy mozdulattal. De nem a fal adta meg neki a kegyelemdöfést, hanem a szék lába amire ráesett pont a kijelző felével. Erre mondják, hogy bal lábbal keltem

Az ajánlott cég 20.500Ft-ért javítja/cseréli a kijelzőt, az ár tartalmazza a munkadíjat is. 1-2 nap a javítási idő. Szerintem teljesen korrekt ajánlat.
-
engusz
veterán
Engem is érdekelne a kijelző cseréjének költsége, illetve az is, hogy mi történt vele.
Ja, a Diamond II-nek szép az új virtuális billentyűzete, s a képen alapján sokat tekertek a TF3D-n. Remélem mindent portolnak majd az ügyes XDA-sok. És akkor felnövök a feladathoz, hogy kitchen ROM-omot telepítsek.
(Vagy valakit megbízok pár sörért cserébe!
) -
WiZARD
veterán
válasz
Avicularia
üzenetére
azt is írd le mennyiért cserélik, kiváncsi vagyok.
-
BITBOYS
addikt
Köszi srácok! Beszéltem velük és igen baráti áron cserélik a kijelzőt.

-
BITBOYS
addikt
No, én ma reggel kinyírtam a kijelzőjét a diának. Már így is totál elegem volt belőle...
Mennyiért cserélik az érintett alkatrészt? Azért kérdem, mert eladom és a vevőnek szeretnék pontos javítási költséggel szolgálni. -
engusz
veterán
válasz
Viktor0610
üzenetére
A hivatalos (nem) frissítést pedzegették valamelyik oldalon: az XDA-s fiúk majd megoldják.

-
-
-
engusz
veterán
válasz
Jimmy66
üzenetére
Ízlések és pofonok, tiszta sor. Viszont több dolgot nem értek/nem fogadok el. Nem értem, hogy miért kellett "hardver" gomb (csúszka, érintőpad) a kicsinyítés-nagyítás funkciónak. Lehet, hogy valami WM6.5 feature lesz, vagy a TF3D, esetleg a vele szorosan együttműködő programok fogják támogatni. Úgy gondolom (és itt lesz az, amit nem fogadok el), hogy két készüléktípusnak, ill. méretnek van értelme. Az egyik a Diamond I és a hasonlóan kis készülékek, míg a másik az, amit pl. a HD (vagy akár iPhone is) képvisel. Zsebben hordható, kecses, formás, ahogy a Diamond I. Nagy, sokat tudó, bitang felbontású, ahogy a HD. Utóbbira viszont már nem biztos, hogy ráhúzható a zsebes jelző. A Diamond II valahol a előd és a HD közé fér be a saját mércémmel nézve. Szerintem elég lett volna, ha csak hardverben (és szoftverben persze, TF3D+) lépnek ekkorát, a külcsíny pedig marad olyan, amilyen jelenleg is. Különleges, egyedi, szép és letisztult.
Méretben és súlyban egyértelműen "fejlődtek" az utódok, erre itt egy jó ábra. HTC Says Bigger is Better: azaz a nagyobb az jobb is. Meglátjuk.
15 óra fele elkezdődött a Microsoft bemutatója az MWC-n, ahol jelenleg Steve Ballmer tart előadást a WM6.5-ről, amelyről egy Diamond II segítségével mutogatnak sajtófotókat. A szoftver még ebben az évben meg fog jelenni.
-
Jimmy66
senior tag
Tiszteletben tartva a vélemenyed... nekem bejön!Diamond II
Touch Diamond II 528 MHz-es processzor 288 MB RAM és 512 MB ROM, 5 megapixeles, autofókuszos kamera, integrált navigáció és 3,6"-os, 480x800 képpontos érintőkijelző.
-
engusz
veterán
Követitek a Mobile World Congress-t? A Touch Pro II ígéretes darab, de a Diamond II-nél szerintem egy picit mellé lőttek. Vagy egyáltalán nem akarták azt tovább vinni, amit az előddel elkezdtek. Ja, igen. A WM6.5 is alakul, előkerültek a hivatalos screenshotok is.
-
Gondwana
addikt
Ezekbe a megnövelt hátlapokba az akku mellé 3 napi hidegélelem is elfér - vagy oda lehet elcsomagolni a töltőt/szinkronkábelt.
-
Madgamer001
csendes tag
nekem van egy eladó speedshop-ban várásolt
Akkumulátor (P3700), 1800mAh, Li-ion, akkufedéllel
egyszer volt töltve csak.
Utalás esetén 6000Ft postával együtt
madgamer001@gmail.comaz a baj vele hogy nagyon vastag lesz tőle, nekem tetszik, inkább töltögetem sürűn másikat

-
válasz
gege71.hu
üzenetére
igen az 1340-es aksi vastagabb mint a 900-as ezért kapsz hozzá új hátlapot. Aminek az előnye, hogy matt, azaz nem lesz állandóan ujjlenyomatos (vagy csak nem annyira
).viszont a diamondnak kitalált autós tartóba így nem fér be a telefon, plusz 4 mm-rel vastagabb lesz (ha jól emlékszem, lehet hogy csak 2)
ha akarsz vehetsz hozzá utángyártott aksit is, ami 3000 mAh-s bár, akkor "kicsit" vastagabb lesz a telefon

-
gege71.hu
addikt
válasz
C.Brigante
üzenetére
Végülis igazad van
Bár van egy olyasfajta megközelítés is, hogy DE_HA_ÉN_AZT_AKAROM_AKKOR MŰKÖDJÖN_A_ROM_FRISSÍTÉS_AKKOR_MŰKÖDJÖN és kész!!!Tegnap vettem a kütyüt (2 és fél hónapos) és ez a rom frissítősdi inkább arról szólt, hogy megizzasszam a technikát (meg magam
).
Végül sikerült úgy belőnöm, hogy igazán gördülékenyen és gyorsan fut rajta minden.
Rátettem a 3.5-ös .net frameworköt, meg egy Diamond Tweak 0.5.3_English nevő jópofa kis util progit amivel egész jól el lehet bűvészkedni a beállításokkal.
ja és iGO8 is felugrott (sajna igo2006 myway plus nem akart menni rajta, ha valakinek van leírása, miket kellene beállítgatni, hogy az is fusson megköszönném).
Egész hamar talált műholdat lakásban a tetőablak alatt.
Összességében egyelőre nem bántam meg a vételt. Szokni kell a kezelését az tény, de ha rutinná válik a tipi-tapi akkor remek kis darab lesz ez.
Jut eszembe az 1340mAh akksi nagyobb (vastagabb) mint a gyári 900as? -
C.Brigante
veterán
válasz
gege71.hu
üzenetére
igazából van alapja annak a mondásnak, hogy ami műxik azt ne basztassuk... én most így vagyok ezzel a rom mániával, lassú a gépem? nem, van valami ami idegesít? nincs, amit gyakran használok az baszakodik? nem akkor minek cseréljem le, hogy adjak esélyt egy esetleges csomónak? ami régen jó volt az most nem lett jó!!!?? én ezért nem baszódom vele, meg a htc oldal nekem amúgy is csak francia romot dobott az ökör azt voda fűggő loál
szal mindenki másképp csinyájjja -
gege71.hu
addikt
válasz
gege71.hu
üzenetére
1.93.831.1 verziójú romot sikerült ráraknom...hál istennek...kicsit berezgett a térgyem, hogy hazavágtam

A 2.03 másnál se megy fel? Vagy mi lehet a gond?
Amúgy ha a sorozatszámot beütöm a hivatalos oldalon akkor ez van:
Sorry, this software download is not suitable for your device.
gege -
gege71.hu
addikt
Neke, ez a 1.93.479.3 rom volt
ráküldtem ezt:_file_RUU_Diamond_HTC_Europe_2.03.401.2_Radio_Signed_Diamond_52.51.25.26_1.09.25.23_Ship.exeMost meg a színes 4 sávos képernyő és rom update failure.
Baszik mukodni.
Hard reset nem segített. Most pcrol ujra rakuldtem de felek, hogy valamit jol elbaxtam
Sikerült gallyravágnom?
gege -
C.Brigante
veterán
most, hogy nincs magyar a gépemen, akárkit felhívok azok is angolul beszélknek, ez lehet a sw eltávolítása miatt?
-
-
gabs
tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Köszi! Megpróbálom este.
-
engusz
veterán
válasz
gege71.hu
üzenetére
Pár napja már InterWrite Pro nélkül vagyok, s most már biztonsággal kijelenthetem, hogy ez a fajta magyarosítás egy kisebb katasztrófa a gép sebességére nézve. De úgy látszik, hogy másnál, más gépen is csak a bonyodalom van. Ezeket a rendszereket (WM 6.1) lehetne már MUI pack-kel ellátni, mint a Vista-t, nem?
-
gabs
tag
Megoldható. Csatlakozz fel a wifi netre. Utána kösd össze a laptoppal USB kábelen.
Majd Start -> Programs -> Internet Sharing. Itt a két legördülőből kiválasztod, hogy USB, majd a csatlakoztatott hálózatot, és hamarosan feláll a rendszer.Nekem bluetoothon keresztül még nem sikerült összehozni a dolgot, valakinek nincs tippje, hogy hogy lehet úgy csatlakoztatni?
-
gege71.hu
addikt
Bár más gép, meg egyel előbbi oprendszer, de a sunnysoft magyarítás a FU-SI n560as pda-mon is csak a bajt/lassúságot okozta nálam. Régóta már csak az eredeti angol oprendszerrel használom, gond nélkül.
Egyébként volt olyan progi / funkció ami a magyarítás után egyáltalán nem működött az n560on, (pl saját gps progi, meg a belépési jelszókezelő el se indult. Hibát se jelzett, csak semmi nem történt indításukkor) -
desigo
senior tag
Megoldható valahogy az,hogy a Dia wifis netet továbbadjon usb kábelen egy laptopnak?
-
<NewL>
addikt
Közben rájöttem az ébresztő "hibájára". Nem a gép volt a bűnös hanem én,hogy nem vettem észre a dátum egy hónapos eltérését.
Még javában januárban jártam. (nem most jöttem rá,nyugi)
Valami mást is észrevettem. A héten nem volt időm nagyon nyomogatni,a gyári akkuval igy ki is birt 3 napot
. Amikor hozzányúltom olyan volt mintha fényévekkel lassabb lenne. Ha nem használom lelassul vagy mi a szösz?A Diát úgy néz ki hétfőn megveszik tőlem. Eladom mert nincs időm,energiám megszokni. De a legnagyobb gond az ,hogy nekem nem kell touch. Egy jó darabig biztos nem.
Nekem nem jött be,vezetés közben abszolut nem tudom használni. Visszanyargalok valami nokiára asszem.
De egyébként nagyon jó kis masina,szép,jó volt vele villogni pár napot.
-
engusz
veterán
válasz
C.Brigante
üzenetére
Engem nem idegesített. Olvastam valahol (talán itt), hogy más is már leszedte, gyorsabb lett tőle a gép. Tegnap különös indíttatást éreztem rá, hogy én is megtegyem. És láss csodát...

Új hozzászólás Aktív témák
- Apple asztali gépek
- LEGO klub
- MIUI / HyperOS topik
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- PlayStation 5
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Fejhallgatós találkozó
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Temu
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A36 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi 15 5G 4/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor 90 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- iPhone 17 256 GB Levander - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Wacom Cintiq DTK-2260 digitális rajztábla
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

)

Mar kezdtem rezgős idegbeteg lenni. Pedig leellenőriztem többször is de az ip címnél a szám nem tűnt fel, hogy 1 helyen el van ütve...
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)