- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Garmin Fenix 8 AMOLED - a csúcshódítás költséges
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Android szakmai topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
Morden24
nagyúr
Ennek fuss neki még egyszer. Nem a gépedre kell telepíteni a Net 3.5-öt (bár bajod nem lesz belőle), hanem a telefonodra.
Ezt kell letöltened, és úgy telepítened, hogy közben össze van kötve a géped a telefonnal, tehát NEM telefonról kell indítani a telepítést.
Sectumsempra - For Enemies
-
MODERÁTOR
-
Morden24
nagyúr
Bocs srácok, most töltöttem le Dutty 3.6-os romját arról a tetves rapidshare-ről (minek használják azt a szennyet?), és le van kódolva a zip. Komolyan, vak vagyok, de nem látom az első kommentek között a kódot.
Valaki tudja, vagy most mi van ezzel? És egyébként is, mi a francért kell lekódolni? Úgy vagányabb?
Ehh, megtaláltam, csak kicsit nehezen volt észrevehető az eléggé összebaszott módon megszerkesztett két első hsz. között. Egyébként most komolyan, ez mi a tökömért volt jó?
[ Szerkesztve ]
-
juhasz.p
aktív tag
válasz Viktor0610 #2591 üzenetére
Megtaláltam, köszönöm. De miért nem lehet kikapcsolni?
...ha a szar felkerül a polcra, máris azt hiszi lekvár lett belőle...
-
MODERÁTOR
válasz juhasz.p #2585 üzenetére
Nem hiba, hanem az átirányítás ideje nincs jól beállítva (vagy csak túl rövid a megadott idő).
Ennek beállítására a Start - Settings - (Personal fül - ) Phone ikon - Services fül. Itt Call Forwarding sor, majd Get Settings... A Forward phone calls only if: No answer lehetőség alatt a Forward after értékét állítsd minél magasabbra, a max. 30 másodperc lehet.Xiaomi 13T
-
LGA 911
tag
válasz kiskacz #2584 üzenetére
szia!
érdekel honnan van a dátum és a szolgáltató alatt lévő függöny mert én is ki szeretném próbálni
próbáltam függöny nélkül is de néhol zavaró hogy a csuszka alatt nincs semmi
esetleg van arra megoldás hogy a dátum és a szolgáltató alatt ne legyen semmi
de az alsó csuszka alatt igen?köszi!
-
juhasz.p
aktív tag
Biztosan nagyon triviális a kérdésem, de nálam a hiba ha két csörgés után elhallgat a telefon és nem fogadott hivást jelez?
-
kiskacz
senior tag
OK. kész is!
Valami a benti géppel nem stimmelt. Simán felszaladt!
[ Szerkesztve ]
Huawei Mate 8
-
kiskacz
senior tag
válasz Morden24 #2580 üzenetére
...és van valami poz/neg tapasztalat?
Most, hogy hazaértem - megpróbálom újra.
Ennek a:
Radio v1.08.25.20 (52.44.25.24H)(Quad Band)(NEW)
Radio v1.08.25.08 (52.44.25.24U)
H - ill. U.-nak van jelentősége? mert pölö a 08-08-as simán felszaladt. - Vagy honnan töltötted le?
[ Szerkesztve ]
Huawei Mate 8
-
kiskacz
senior tag
válasz Morden24 #2573 üzenetére
"HardSPL nélkül nem tudsz rádiót cserélni. Rádiót cserélni külön nem lehet, az egyetlen módja, hogy a hivatalos romfrissítéssel együtt felmegy."
Akkor (már megint) nem értek valamit. Felraktam a múltkor az 1.08.25.05- öt HRDSPL-el, akkor úgy értettem, hogy "meg van hekkelve " a gép, a következő rádió cserénél már csak az új rádiót, vagy romot kell rányomnom - és így is tettem.
Akkor ezek szerint ismét el kellene játszani a HardSpl-es dolgot? .. és minden rádió cserénél?
Huawei Mate 8
-
Gondwana
addikt
Azt csak nálam játsza a széndarab, hogy Opera alatt a prohardver lapcsalád fórumja az esetek nagy részében olvashatatlan, egyszerűen random fekete téglalapokkal kimaszkolódik?
Ehhez a hozzászóláshoz is elő kellett szednem az X31-et... megy a csiga hazafelé ... (One World One Dream One More Thinkpad, Please [ o] )
-
kiskacz
senior tag
FRISS ÉS MELEG!
Megjelent a :
Diamond Radio Thread [Updated 12.12.2008 - new:1.08.25.20(Original Diamond radio)
- Van valakinek tapasztalata vele?
Huawei Mate 8
-
WiZARD
addikt
válasz juhasz.p #2559 üzenetére
ha valakit hívni akarsz, akkor ne a contacts-ban keresd, hanem a telefonáló izében (phone) kezdd el a nevének betűit T9 szerűen beírni.
tehát Béla esetén 2-3-5-2
utána már csak rá kell bökni a névre, és hívja is. vagy hívás gomb...
Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. * phenomestraps.com *
-
Morden24
nagyúr
válasz Avicularia #2565 üzenetére
Van egy olyan bejegyzés az Advanced Configban, ami kikapcsolja a hangerőszabályozást. Azt vágd át enabled-re, valszeg ez lehet a gond.
-
Avicularia
veterán
Ehh,közben rájöttem,hogy hülyeséget írtam.
Csak akkor halkul le teljesen ha silent-re nyomok.
Ha kézzel lehúzom a sávokat a csörgésnél a legaljára,akkor a system marad a helyén.Viszont átállítottam standard wm-re a volume control control type-ot,de ugyanúgy nem tudom szabályozni hívás közben a hangerőt.
[ Szerkesztve ]
-
Avicularia
veterán
válasz Morden24 #2554 üzenetére
Ezt hol is kell megtenni?
Mondjuk nem zavar ,hogy nem lehet állítani,mert nem szoktam,de az alap szisztéma jobb lenne.
Ami zavar az az,hogy nem lehet külön lenémítani a csörgést,úgy hogy a pda funkcióknak maradjon hangja.
Kaiseren lehetett rendesen állítani a két csúszkával,de itt ha lenémítom a csörgést ,akkor a pda hangereje is nulla.Szerk.
Na nem olvastam végig a hsz-okat,akkor le is írtad,köszi.[ Szerkesztve ]
-
juhasz.p
aktív tag
Akkor most írok egy pár szót az eddigi tapasztalataimról a diával.
Még csak egy pár napja van nálam, de azért leírom mit eddig megtudtam.
Nekem még nagyon nehézkes kikeresni az embereket ha telefonálni akarok.
Sms-t még nem írtam, de még nem tudom hogyan lehet az ékezeteket előcsalni.Néha nagyon gyenge a térerő még a város közepén is. (Miskolc)
A megyek8 viszont egész jól megy rajta, nem volt jel vesztés, gyorsan megtalálja a műholdakat, kicsit késik, de szerintem ez nem a dia hibája.[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz juhasz.p #2555 üzenetére
asszem alapból az end gomb hosszú lenyomásával tudsz billt lezárni, vagy a kikapcsológomb rövid megnyomásával lezár mindent.
annyi a gondja, hogy ha hívnak akkor ahogy veszed ki a zsebedből lehet felveszed, vagy elutasítod ...
ezért én telepítettem a s2u2-t, s
lenne egy kérdésem: Hogy miért van az, hogy rövid ideig csörög, majd elutasítja a hívást? :$
-
juhasz.p
aktív tag
Hogyan lehet a gombokat lezárni? Ezen a kütyün nincs billentyűzár?
Mi van akkor ha a tokjába teszem és megnyomódik rajta valamelyik gomb?...ha a szar felkerül a polcra, máris azt hiszi lekvár lett belőle...
-
Morden24
nagyúr
válasz Avicularia #2551 üzenetére
A hangerőszabályzót is a WM-esre kell állítani, és működik hívás közben kikapcsolt TF3D híváskezelővel is... én így használtam vagy 2 hónapig, és mindig ment.
-
veterán
nekem ez a beconfigolás nem nagyon megy le tudnád írni részletesen, hogy hogyan kell csinálni?
mert azt szeretném, ha alapjába véve a tf3d lenne a telcsin, de a hívásfelvételes dolga, a nem fogadott hívásos cucca jó lenne ...
más: van valami olyan program, hogy adott csoportból érkező hívást nem fogad bizonyos időközönként?
gondolok ilyenre hogy a business-ben lévők csak 9-17 óráig tudjanak hívni ...
[ Szerkesztve ]
-
veterán
pedig a hangerő szabályozás kellene ... akkor hogy fogom tudni változtatni a hangerőt?
-
juhasz.p
aktív tag
Hogyan lehet a nokiás telefonomról a névjegyek a legegyszerűbben átrakni a diára?
Csak ez a Outlook-on keresztüli megoldás létezik?Létezik ékezetes billentyűzet? Már úgy megszoktam amikor sms-t írok.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz Avicularia #2546 üzenetére
hogyan lehet beállítani, hogy mikor hívnak akkor a tf3d ne eröltesse a saját hívásfogadó bigyóját? mert tetszik ez a progi, csak hülyén néz így ki hogy villog, hogy melyikkel akarom felvenni ... :$
-
engusz
veterán
Morden24, Avicularia, köszönöm a tippeket. Azt gondoltam, hogy létezik valami gyári beállítás erre a témára. Mondjuk, a WinMo saját tárcsázójának használata pont beleesik ebbe a kategóriába.
Nézzék meg közelebbről! Mert minél közelebb hiszik magukat, annál kevesebbet fognak látni.
-
Morden24
nagyúr
Két opció: más rom, vagy pedig kapcsold ki a Manila híváskezelő skinjét. A WinMo-é ugyan kevésbé szép, de pici a híváskezelő gomb, ergo nem nyomódik be.
Esetleg telepíthetsz 3rd party appokat, pölö s2u2, de ezeknek elég sok bajuk volt még akkor, amikor én néztem, azaz inkább idegesített, mint használt a dolog.
-
engusz
veterán
válasz Morden24 #2543 üzenetére
Igen. Egye ilyen árú, stílusú és tudású készülék mellé kötelező jelleggel kellene járnia a kiegészítők garmadájának. Talán még az is járható út lett volna, ha ezért valamennyivel drágábban adják az egész pakkot. Én pl. hajlandó lettem volna valamivel többet fizetni, ha tudom, hogy tele van a doboz mindenféle földi jóval.
Lenne egy más jelleggű problémám is. Híváskor, ha a tokban van a telefon, s nem veszem észre, hogy keresnek (ergó nem nyúlok hozzá), akkor a tok szorossága miatt, mindenféle nem kívánt gomb nyomódik meg a (hívás miatt aktív) kijelzőn. Az egyik legdurvább az volt, mikor egy ilyen eset után, akaratomon kívül, valakit 15x hívtam fel egymás után...
Nézzék meg közelebbről! Mert minél közelebb hiszik magukat, annál kevesebbet fognak látni.
-
Morden24
nagyúr
Hát tudom, hogy nem így kéne működnie, pech, hogy éppen beszoptad a dolgot... Mondjuk megérne egy misét a HTC hozzáállása is ilyen téren (százsokK-s teló amúgy extramód csecse dobozában sem egy szaros törlő, sem egy nyamvadt tok, 10K-s [nem az itthoni nyerészkedős ár, anno néztem htc store-ban is neten, kb 8-ra jött ki ott is] dokkerhez kábelt csinálj magad, meg egyéb jópofa dolgok, pölö az, hogy ugye a kurva töltőhöz mindenképpen használni kell az USB kábelt, tehát már defaultban adhattak volna kettőt, de ez nagy elvárás ), de a gyorsbolt is azért elmehet a fenébe... evvan.
[ Szerkesztve ]
-
engusz
veterán
válasz Morden24 #2541 üzenetére
Nem vagyok túl boldog, amiért így alakultak a dolgok, de elfogadom a részvéted. Csak tudod, azé' ez így nem működik. Egy ekkora cég, ekkora árukészlettel, engedje meg már magának azt a luxust, hogy ha nem is azonnal, de a termék kikerülése után (vagy az első beérkező panaszt követően) pontosítja a nevet, leírást, képet. Akármi.
Ha nagyobb összegről lenne szó, akkor lehet balhéznék. De egyrészt ezért nem fogok, másrészt energiám se nagyon lenne rá. Annyit tettem, hogy jeleztem feléjük a hibát.
-
Morden24
nagyúr
Finoman jegyzem meg, hogy ez már a második ilyen húzása a gyorsboltéknak. A te általad is használt bőrtok termékleírása között szerepelt (talán most is szerepel), hogy Touch Diamond + Touch Pro készülékekhez. Na, hát már az extended akksis Dia sem fér bele, nemhogy az annál vagy 3-4mm-el vastagabb Pro.
Mellesleg részvétem, hogy bejött, amit mondtam
[ Szerkesztve ]
-
engusz
veterán
Megnézettem a CR-300 dobozát, tényleg nincs benne USB kábel. Jelentettem is a "gyorsboltnak", hogy eléggé megtévesztő a termék neve. Illetve az abban szereplő "+ szinkronizáló USB portra" rész. A kép ugyan csak illusztráció, de ott fejhallgató és töltő is látszódik. Azt gondolom, hogy a szöveg és a kép együttesen alkalmas a totális megtévesztésre. Kíváncsi vagyok, hogy mikorra javítják ki. (Persze, ha akarják.)
De azért rendeltem egy kábelt, mer' most "csak" 3000, s nem kérnek szállítási díjat sem. Asszem itt most véget is ért a Diamond kiegészítők vásárolgatása.
-
juhasz.p
aktív tag
Srácok, most már egy müködő képes (nem némettül beszélő!!!!!!!!!!!) diamond BOLDOG tulajdonosa vagyok!!!!!!
Morden24 nagyon köszönöm a segítséged. Nélküled még most is csak ülnék felette és nézném.
-
senior tag
válasz juhasz.p #2533 üzenetére
Abban ne bízzál, hogy mit dob ki! Tegyél fel egy főzött romot ahogy Morden24 is tette!
MacBook Air M2 , iPhone 12 , Watch , Apple TV , Pixel 7a , Pocket 3 és Action 2 , Nikon P900 , Htc G1 white , iPod classic , xDuoo X2 , HIFI WALKER H20 , 20db TWS monitor, One , RC Pilot
-
Morden24
nagyúr
válasz juhasz.p #2531 üzenetére
Touch Diamond QMR update for TMN only (operator in Portugal)
Amit fel akarsz erőltetni, az egy portugál szolgáltató cucca. Nem kéne szerintem...
Amúgy most az AZTOR HD1-et használom. Dutty romjait szokta még szeretni a nép, asszem nemrég jött ki új verzió.
[ Szerkesztve ]
-
juhasz.p
aktív tag
válasz Morden24 #2530 üzenetére
Te melyik romot használod?
Nekem ez nem akar felmenni.
Invalid model ID hibát hoz.HTC Touch Diamond_QMR_RUU_Diamond
_HTC_WWE_EastEurope_1.93.479.3_
Radio_Signed_Diamond_52.29.25.12_1.00.25.05_Ship.exeTermészetesen megosztom a tapasztalataimat.
[ Szerkesztve ]
-
Morden24
nagyúr
válasz juhasz.p #2525 üzenetére
Az nem jó, hogy valószínűleg a signed olinex-et raktad fel, aminek van egy listája, hogy mit is lehet felrakni rá.
Az unsigned olinexet tedd fel a telóra, én az 1.40-eset használom, bevált.
Asszem ezen a lapon az első kommentből kell neked az a link, ami NEM signed. Viszont óvatosan, csak szépen lassan, és mindent elolvasva. Ez is figyelmetlenség volt a részedről... ha valami nagyobbat baszol el, akkor viszlát Diamond.
[ Szerkesztve ]
-
juhasz.p
aktív tag
válasz Morden24 #2524 üzenetére
Szia,
kérdésem van. Az 1.30-as Olinex Hard-spl felment a készülékre, de sem a radiot sem a romot nem tudom rá feltenni, mert 0 % áll az update utána meg hibát hoz.
Szerinted mi nem jó?[ Szerkesztve ]
-
juhasz.p
aktív tag
Valaki ébren van?
-
Morden24
nagyúr
válasz Avicularia #2520 üzenetére
Egyébként a beállításokban a TF3D menüpontban lehet.
-
Avicularia
veterán
Tudja valaki ,hogy tudom visszaállítani a nagyikonos startmenüt?
Valami telepített progi elállította kisbetűsre és semelyik tweak progiban nem találtam opciót erre.
Vagy csak nem találtam megszerk:
SR után visszaállt rendesre[ Szerkesztve ]
-
Mela Kehes
addikt
Tudja vki, hogy amikor megnyitom a fotoalbumot, az albumok gombnál hogyan tudok könyvtárat törölni és feljebb hozni?
"Ha lehet menni akkor menjünk, ha meg tökölni kell akkor meg tököljünk."
-
WiZARD
addikt
funkcionálisan nem több mint az usb kábel számomra, így ilyet nem veszek
a gyári a szépsége miatt tetszene
de egy szobor/kép/stb tartós, telót meg dokkolóval együtt cserélem...Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. * phenomestraps.com *
-
desigo
senior tag
A fent említett 3000-es tok van nekem is.Szerintem annyit simán megér.
Minőségi érzete van.
A 10kt én is sokalltam a dokkolóért és vaterán siekerült hozzájutni 4000-ért
egy ehhez hasonlóhoz (annyi a különbség,hogy a képen ívelt az alja enyém meg sima) kábellel együtt.Nem a legszebb de teljesen jól funkcionál. -
juhasz.p
aktív tag
A nokia 8800-ás telefonomhoz adtak és használom is.
-
WiZARD
addikt
qrva jól néz ki a bölcső, de nincs szívem ennyiért venni egy funkcionálisan tök lényegtelen cuccot, egy telefonhoz, amit max 1 évente úgyis cserélek...
mondjuk szerintem elvárható lenne hogy a készülékhez gyárilag járjon bölcső, és tok is. persze tudom, álomvilágban élek.Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. * phenomestraps.com *
-
Morden24
nagyúr
Én is ezt rendeltem (hadd mondjam el megint, ezt is 10K-ért ), és nincsen benne usb-kábel. Igaz, az enyémnek a végére senki nem írta, hogy "új verzió", szóval hátha neked van igazad.
Speciel az asztali töltő + szinkronizáló USB portra frázist értelmezhetem úgy is, hogy a bölcső két dologra használható: töltésre és szinkronizálásra, és ezeket a funkciókat USB-porton keresztül biztosítja. Merthogy szerintem a bölcső = asztali töltő & szinkronizáló, nem pedig a csomag tartalma egy asztali töltő és egy kábel. De hátha nincsen igazam
-
engusz
veterán
válasz Morden24 #2504 üzenetére
Most az egyszer remélem, hogy nincs igazad. Így rendeltem pár hete: "Bölcső, HTC Touch Diamond, Viva, Jade, Touch Pro, S740, Pharos asztali töltő + szinkronizáló USB portra, gyári CR-G300 (új verzió)" Ha ezek után tényleg nincs benne (nem tudom, mert nem bontottam ki, legyen "meglepetés"), akkor szerintem jogosan reklamálhatok majd. Ha csak a "szinkronizálós USB portra" valami teljesen mást jelent, mint amire asszociálok.
-
-
Peet210
őstag
engusz, Morden24
Én is ezt a bőr tokot néztem csak eddig nem mertem bevállalni, de akkor lehet meg is rendelem.
Remélem a fóliát nem fogja bántani.
A bölcsőn még gondolkodom, csak ezzel is az a baj, hogy 2db kellene belőle .Today's record, is tomorrow's motivation
Új hozzászólás Aktív témák
- iKing.Hu - Google Pixel 9 Pro XL - Hazel - Használt, szép állapotban - 2027. 08. 26-ig
- iKing.Hu Honor Magic 6 Pro - Black - Használt, újszerű állapotban - 2027. 09. 30-ig Bizti
- Samsung Galaxy A16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 16 pro max 256 gb. 2025.10.25 ig garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest