- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- iPhone topik
- Xiaomi 12X – kicsi a bors és hűvös
- Kordában fogja tartani az S25 a Snapdragon 8 Elite őserejét
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabs
tag
Hamarosan a Vodafone-nál is: [link]
-
Bekeny003
tag
Ja és a navival kapcsolatban meg annyit, h nekem a gyári 1.35ös rom van rajta és a TomTom simán felment. Házon belül, ablaknál 6 műholdat látott elég jó erőséggel... No comment
-
ehehe
csendes tag
Düdv!
Tetszik ez a telefon, de ha választani kéne htc-sek közül akkor inkább a touch pro (fent említett okok miatt).
De akkor is xperia x1-et veszek!!!
A 65k-ról meg annyit, hogy teljesen és tökéletesen mindegy. Ugyanis színtévesztő vagyok .
Aki másnak verme kerész annak fütye lütyme tyütyü!!!
-
papi77
addikt
válasz Viktor0610 #186 üzenetére
De a diamond akkor is PDA ,ha ez a "mobilrajongók oldala" !
Egyébként ma kipróbáltam az XXLgsm-nél.
Kicsit még várok,h kiforrjon a dolog,és utána lecserélem rá a t650-et[ Szerkesztve ]
Az első: NOKIA 1611
-
btz
addikt
Remélem már nem sokáig lesznek "mobiltelefonok". Mármint olyan értelemben, hogy áttszakad a gát mobilteló-okosteló-pda között. Vagy ha akarok merészebb lenni laptop és mobil között.
ⓑⓣⓩ
-
MODERÁTOR
-
btz
addikt
Mi van veletek emberek? Mi ez a punnyadás? A PDA Mániában már a 687. hozzászólás van! Nem győzom olvasni
ⓑⓣⓩ
-
papi77
addikt
Állítólag az új EU rommal sokkal gyorsabb a gép!
Lehet,h +éri egy kicsit várni,és jövő hónapban +venni.
Habár az akkuval semmit nem tudnak csinálni.Az első: NOKIA 1611
-
Alukard
senior tag
GPS probléma... hát igen... kicsiny hazán nem igazán támogatja az aGPS -t...
Akk... az kicsi ez tény...
ROM, Registry buherálás... hát igen... még nem láttam HTC készüléket ahol nem kellett volna vagy nem lett volna rá lehetőség
Lassú... a TC után miért is nem lepődöm meg [link]
Gyorsan pusztuló ház... hát erre van esély... de visszalépésnek tartanám a TChez képest ha igaz... bár a TC O2es variánsa is eléggé gyorsan kopik....Nem védeni akarom a Diamondot, mert számomra a HTC iránt érzett ellenszenv megtestesitője.... már csak azért is mert amikor az MSM 7200 chipsetü készülékekhez drivereket követeltünk a HTC közölte velünk, hogy vegyük meg a köv készüléket ami már le tud játszani 320x240es videót WMPval...
https://blackfyre.ninja
-
btz
addikt
A legtöbb hiba ROM frissítéssel orvosolható. A lassúságán a TouchFLO leállításával segíthetünk, helyette van sok hasonló . A többi számomra nem olyan nagy probléma. Tölteni mindennap tudom. Igaz én nem is ilyet szándékozom venni hanem Touch Pro -t, de az majdnem hasonló készülék, és ez a készülék jó kiinduló alap
[ Szerkesztve ]
ⓑⓣⓩ
-
majom2
senior tag
válasz Viktor0610 #177 üzenetére
dióhéjban: gps problémák, gyenge akku, folyamatos ROM és registry buherátorkodás h használhatóbb legyen, lassú, tul gyorsan amortizálódó készülékház, stb.
de inkább olvassátok el itt. -
MODERÁTOR
-
btz
addikt
Én végig olvastam mind a 600 hozzászólást a PDAMániában. Annyira rémisztő hozzászólást nem láttam, amitől azt mondanám a készüléknek, hogy szevasz.
ⓑⓣⓩ
-
majom2
senior tag
!
nem akarom az ördögöt a falra festeni, de 2x is gondolja meg aki ilyet akar. egy másik fórumban (pdamania) elég durva dolgok vannak. akit érdekel arrafelé nézelődjön.[ Szerkesztve ]
-
btz
addikt
A HTC Thouch Pro-t várom. Aztán meg az XPERIÁT.Aztán meg az Androidfont. Mindíg lessz mit várni.
ⓑⓣⓩ
-
Bekeny003
tag
Tudja valaki hogy az angol verzióra hogyan, miként lehet majd rátenni a magyar nyelvet?
-
papi77
addikt
válasz kopaszkukac #167 üzenetére
az lehet,de másban viszont még nincs kiforrva a w6.1!
-
papi77
addikt
válasz kopaszkukac #165 üzenetére
Csak az a baj,h ebbe is a win 6.1 megy,és a diamondba is az okoz problémákat!
A win 6.0 sokkal jobb most még!Az első: NOKIA 1611
-
papi77
addikt
válasz kopaszkukac #163 üzenetére
A diamond kűlsőre nagyon bejön,csakhát...még várok!
-
papi77
addikt
válasz kopaszkukac #157 üzenetére
Én + a touch cruise-n gondolkodom.
Na majd még meglátom!Az első: NOKIA 1611
-
kopaszkukac
tag
hát lehet hogy pont az igo miatt nem fogom megvenni ezt a telót pedig amúgy nagyon bejön az egész
lehet hogy i900 lesz helyette, hacsak nem abban is elkúrnak valamit
-
rlazol
veterán
Sziasztok,
Ha a micro USB csatin keresztól ráköt a user egy SD olvasót, akkor megy az nav'n'go 8?
köszi
Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
BloodRay
veterán
Ezt eléggé eltalálták HTC-sek.
"A gép pentium 4-es. Mit mondjak még róla?! Leírom mégegyszer. PENTIUM 4." -► Henky83
-
MODERÁTOR
-
Alukard
senior tag
Jogos... az átalg felbontás (320x240) és a relatíve nagy kijelző miatt nem igazán indokolt a nagyobb színmélység, de eléggé úgy fest, hogy a HTC rendszeresíti a 640x480as felbontást az új készülékeknél és ott már eléggé jól látható a színek hiánya... és eléggé hiányérzetet tudok okozni az emberben... főleg amikor a munkatársa előveszi azt a gány ki SE Kxxx -t és a kép szebben néz ki rajta...
-
moonman
titán
-
Alukard
senior tag
végeredményben mégse... pedíg sztem mind a memória mind a proci elég alatta már (hacsak a diamondot nézzük most), nem beszélve arról, hogy vannak már kijelzők amik kompenzálnák a 24 bit energia igényét... (másik fele, hogy laza 3 éves a cikk, és a fejlesztők sem malmoztak menet közben...)
Ha maga a WM 1 kis tuningolás után le tudja kezelni az 1 dolog, de jelenlegi állapotában nem. ennyi.https://blackfyre.ninja
-
-
moonman
titán
"a WM a mai napig nem tud 65k színnél többet lekezelni... "
ezt még hányszor kell belinkelni, hogy detud detud detud?
-
Alukard
senior tag
vicces, hogy a KS20ast hozod föl...
A Diamondnak több a rendelkezésre álló "belső" memóriája, és az összes MSM 7200 -es chipsettel készített HTC készüléknek ugyan annyi mint a KS20é (ezalól csak a Sedna kivétel)...
A diamondot 1el késöbbi Qualcomm chipset hajtra (MSM 7200A...)...
Ugyan az a M$ WM hajtja (jó, 6 vs 6.1, de lényegen nem változtat)... szóval szoftveres funkcióit nézve a 2 megegyezik...A kijelző fejlettségre meg csak annyit, hogy nem ártana ha WMes készülékekhez is eljutna mert ősidők óta gyarkorlatilag ugyan azt a kijelzőt használját és a WM a mai napig nem tud 65k színnél többet lekezelni... 1 OLED, vagy szines eInk kijelző jobb lenne beléjük, de erről még csak hírből sem hallott a PDA piac...
3.2es kamera... naja... minek nagyobb? én a 3asommal is lazán fényképezem a ZHkat/vizsgákat gond nélkül... az előadás anyagát meg jobb helyeken le lehet tölteni vagy a tanártól elkérni... az 5 MPs kamera meg minek? jó indulattal is csak digitális fókusz van... (optikaival elég ronda lenne)...
A gyenge GPS teljesítmény miatt találták ki az aGPS -t ami ebben a készülékben benne is van... itthon persze ne is álmodjunk ilyenekről...
Persze csináltak már 900 mAh -snál nagyobb akksit is... személy szerint én is kevésnek érzem... de ez van...
Ami viszont a diamond mellett szól az a VGA felbontás, és a kismillió meglepőmód eléggé használható HTC progi...
-
energon
tag
az lg ks 62 maciroppancsba kerül, de még ezek is külföldi importok, szóval a magyarítás szerintem úgy lett utólag telepítve. de annak annyi memóriája van mint állat, szóval nincs vele gond.
nem tudom miért nem tudják itt egyesek felfogni, hogy nem maga a készülék a lassú. valaki már írta, vagy talán a tesztben is benne volt, hogy a menüszerkezetbe, váltásokba MESTERSÉGES késleltetés van beállítva. szerintem nem hülyeség, jobban követhető, így is lehet elég gyorsan lapozni ha akarsz.. más dolog hogy van hogy tényleg várni kell a gépre betöltéseknél meg ha több program fut párhuzamosan. ez a hátránya a kis memóriának. a htc valamiért mindíg kis memóriával látja el a cuccait, nézzétek meg az lg ks20-asát, abban kisebb proci van és ugyanennyi memória mégis jobban kihasználja... lényeg hogy az sosem fut ki a memóriából. nem egy kategória a két készülék de hardware-esen az jobban ott van, nem értem miért. nem is a párhuzamba állítás volt a célom, csak a memóriahiány kapcsán jutottam el ide.
szerény véleményem szerint a kijelzők már olyan fejlettek, hogy azokat most nem kéne fejleszteni, hanem erősebb proci meg több memória kéne ezekbe e gépekbe. elérhetőek, léteznek (lásd lgbe is be van építve és hugyér-sz@rér árulják). a 3ik generációs gpseket sem kéne kispórolni mert beleférne, egy5-8 megapixeles kameráról nem is beszélve. mind beleférne. mind létezik, de csak nem hozzák össze... addig ilyen félfapados megoldásokkal próbálkoznak és mindíg hiányérzete van az embernek. mert valljuk be őszíntén, mire elég egy ilyen 3,2-es kamera ? jó, nem tájat akarok vele fotózni, de ez jóformán még egy dokumentum lefényképezésére is kevés... egy előadáson meg lehetetlen vállalkozás a kivetítőt lefotózni... első generációs gps jóformán használhatatlan autóban...gyalog is kínos használni... 900 mAh-es akkumulátor ? vicc. 2500-öset is gyártanak már....
na jó, bocsánat a kifakadásom miatt, de én ennyiért tuti nem venném meg, 2x annyiba kerül mint egy ks20-as... valóban ér ez annyit ? valóban kihasználnád minden adottságát a a mindennapokban ? ezeket a kérdéseket tegye fel az akit el akar csábítani a fekete gyémánt....[ Szerkesztve ]
-
plus44
veterán
Engem csak a memórikártya helyének a hiánya aggaszt. Ha az nem lenne már venném is. De ahogy már mondtátok ehhez a géphez IGO8 kell és kész. Úgy lenne a tuti, de így.....
“This is where the road crashed into the ocean...”
-
ALI_G
veterán
ezt is adhatnák 90-ért mint az LG KS20-at
bár inkább annyi, hogy nem én vagyok a célközönség -
plus44
veterán
Köszi a választ!! Am. term. nem mindenkinek kell a magyar nyelv ( már ha tud valamicskét angolul), de azért az mégis csak kézenfekvőbb lenne. Az viszont, hogy belassítja ..még ennél is jobban....na az gáz. Egyébként jó kis készülék, már régóta nézegetek a HTC háza táján és nem mondanék nemet neki, bár még megvárom a QWERTY-s változatot is, hátha!!
“This is where the road crashed into the ocean...”
-
ALI_G
veterán
válasz Viktor0610 #134 üzenetére
és ha nekem nem kell a magyarítás?
Esetleg ez úgy lesz majd megoldható, hogy amikor először bekapcsolom települ, vagy a kapott CD-re rakják rá és első alkalommal step-by-step kell telepíteni? -
ALI_G
veterán
ilyet még nem is láttam:
Nagyon hasznos dolog, hogy bejövő hívás esetén elég kijelzővel lefelé az asztalra tennünk a gépet, ami így el is némul. Sokszor használtam. -
Alukard
senior tag
válasz Viktor0610 #134 üzenetére
Szerintem is csak a standard magyarítás lesz
olyan nehéz lenne megcsinálni magyarul is? (bár nekem a hátam közepére sem kéne, de főleg nem ilyen gány megoldásban...)https://blackfyre.ninja
-
MODERÁTOR
-
plus44
veterán
Sziasztok!!
Először is üdv mindenkinek új vagyok ( vagyis csak most regeztem, de már régóta olvasom a teszteket és a fórumot) .
Másodszor pedig az lenne a kérédsem hogy magyar menü van benne,vagy esetleg lehet ráfabrikálni egyet??
Előre is kössz a választ!!
Üdv: Dávid“This is where the road crashed into the ocean...”
-
Dr. Akula
félisten
És azt hogy kell? Ez a sz@r automatikusan BT cuccot akar keresni, semmi beállítási lehetőség nincs. Valahol olvastam hogy a GPS keresés közben a Letiltás gombot megnyomva felugrik egy GPS egység választós menü, de nekem nem. Csak egy üzenet hogy nincs "csatlakozás csak Garmin GPS eszközhöz megengedett". De kiválasztani azt nem lehet semmit.
[ Szerkesztve ]
-
Alukard
senior tag
válasz Dr. Akula #125 üzenetére
Esetleg ha beállítod a COM, és Baud értékeket a Garmin Mobil XTben hogy hol is keresse akkor talán van rá esély hogy működni is fog...
(Voltak hasonló gondok a Polarisnál is...)Nekem korábban 1 Hermes-em vol és nagyon szerettem a billentyűzetét... a vastagságát már nem annyira...
[ Szerkesztve ]
-
Dr. Akula
félisten
Állítólag ebben a cuccban kéne lennie egy beépített GPS egységnek. Ez miből derül ki hogy van is ilyen? Semmiféle beállításnál, információs lapon nem láttam feltűntetve. Jobb híján Garmin Mobil XT-t akarnék rárarkni, az meg nem talál semmilyen GPS-t a cuccban, állandóan BT-s eszközt akar keresgélni, amit meg nem talál. Pedig vmi külföldi fórumon olvastam hogy működött a csávónak Diamondon. Hogy lehet elővarázsolni a beépített GPS egységet?
-
oalex
senior tag
Nálam egyenlőre Sansung i900 ra ál a zászló, a Diamond nem gyözött meg, pedig nagyon vártam. Remélem az i900 nem lesz úgyan ilyen csalódás.
!!!Légy jó mindhalálig!!!
-
btz
addikt
Hülyeség várni,én azt mondom. Van aki arra vár, hogy majd jön újabb hardver. Minek vár??? Kijön a tegra? Jön az Android? Kit érdekel? Kint van? Nincs kint. Addig meg jó ez is. Valaki mások véleményére vár? Ha ezren mondják, hogy jó, kb ugyan ennyien lesznek, akik azt mondják hogy sz....r. Igaz egy pár hasznos és tanulságos tesztből sokat lehet levonni, de hogy állandóan azt várjam mikor veszem meg? Hülyeség.
Helyes eljárás: Megveszem, három napig nyúzom. Kétórákat dumálok vele, 6 órát netezek vele. Beutazom a fél órszágot, miközben a tájat nem, de aGPS-t egész idő alatt nézem. Aztán vagy 1000 képet összefotózok vele. Ki be tologatom a keyboardot(Itt most nem a Diamondról beszélek). Elviszem diszkóba, 5ször ráhányok, reggel ,kimosom, és ha szar, a kétéves garanciáérrt vissza dobom úgy ahogy van az üzletbe.. Ha pedig úgy gondolom, hogy ez nekem megfelel, megtartom. Nincs veszteni valóm. Ennyi.
[ Szerkesztve ]
ⓑⓣⓩ
-
úúútálatos
tag
Az Olaszoknál már csak 104!
http://www.arukereso.hu/pda-c3576/htc-touch-diamond-p24969398.html
Káromkodtok itt össze-vissza! Az IGO-t tegye má rá valaki és akkor engem is érdekel a gépezet!
Nekem nagyon tetszik, de egy xenon vakut azért belespajcerolhattak volna még! -
-
Dr. Akula
félisten
Ha valaki kíváncsi, hogy mik is a bajok a Diamondal javaslom nézzen körbe az XDA-DEV -en... lehet találni 1-2 elgondolkodtató finomságot.
Mint pl? Ott is mindenki csak találgat miért nem megy az iGo8, konkrétumot senki se tud. Még annyit se hogy az integrált memória vagy a win 6.1 hibája.
-
Alukard
senior tag
Nekem személy szerint nem tetszik a HTC politikája a már kiadott készülékkel kapcsolatban, és öszintén remélem, hogy 1x kiadnak 1 olyan készüleket is amivel nincsenek komolyabb gondok... A Polarissal/Kaiserrel és még jópár készülékkel igencsak csőbehúzták a népet, főleg hogy érdembeli támogatás sincs a kiadás dátuma után....
Ha valaki kíváncsi, hogy mik is a bajok a Diamondal javaslom nézzen körbe az XDA-DEV -en... lehet találni 1-2 elgondolkodtató finomságot...
Amúgy meg Manila ide-vagy-oda WM6.1 az összes örökletes gondjával, bajával együtt...Rezi: Igen, van a beépített ICS, és wifi routerként is használható.
[ Szerkesztve ]
-
Rezi
tag
Tudja valaki, hogy a Diamond használható modemként PC-vel összekötve ?
-
Badb0y
addikt
Magyar nyelvet utólagosan nem lehet beletenni ? Nem tudja véletlenül valaki hogyan?
Minőségi laptopok https://notebookokhu.business.site/
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 11
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Disney+
- Subaru topik
- Bundle topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CES 2025: beharangozta az RDNA 4-et az AMD
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Külpolitika
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- IPhone 12 mini gyári független megkímélt gyári akku 94%
- Samsung Galaxy Note 8 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 7 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest