Hirdetés
- Mától kapható az EarFun Clip 2
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- MIUI / HyperOS topik
- iPhone topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- OnePlus Watch 4 néven újráz az Oppo Watch X3
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petester
senior tag
válasz
Avicularia
üzenetére
Számítottam rá, hogy gyenge lesz, de ennyire...
3G kikapcsolva, ezzel kezdtem. Már az előző telefonomnál se használtam.
Ami még elszomorít, hogy a zenelejátszás is nagyon eszi az akkut. Kb. fél óra alatt felére vitte az akkut...Zenelejátszót milyet használtok? A gyárival nem nagyon szimpatizálok... Van olyan, aminél meg tudom választani a könyvtárat, ahonnan szeretném a zenét hallgatni?
-
Petester
senior tag
Nektek mennyit megy egy töltéssel az akku?
Nem vagyok egy hardcore felhasználó, de fél napnál nem bírja tovább... 1,5 óra wlan, kevés beszéd, 0 perc BT, 3 óra készenlét és enni kér...
Garanciás ok lehet akku cserére?
Másik:
Látott már vki nagyobb akkut vastagabb hátlappal? Nagyon borzasztó? Inkább rááldoznám, ha ezen múlik, hogy egész nap töltés nélkül tudjam használni... -
Morden24
nagyúr
-
SpeaK
tag
Sziasztok vki felvenne msn en aki használ vmi GPS programot mondjuk IGO vagy vmi ami jo diamondon? mert kb 1 hete van meg es segitséget szertnék kerni
koszonom szepen spk.code@gmail.com -
válasz
Avicularia
üzenetére
Enyém szerencsémre független!
A kijelzőket + garban cserélik! -
-
BITBOYS
addikt
Sziasztok!
Ma rendeltem meg a címben szereplő kütyüt. Vodás lesz, remélem nem lesz korlátozva semmiben. Tényleg lassú ez a drágaság?
-
Avicularia
veterán
válasz
Mikespinner
üzenetére
Opera a belső memóba cachel,az tudja foglalni a helyet.
-
DaviD202
aktív tag
válasz
Mikespinner
üzenetére
Az internal storage a 4GB-os tárad.
Az installálásnál a másodikat kell kiválasztani.
A bluetoothot nem tom. Valami regedittel csak át lehet állítani más mappára
-
Mikespinner
csendes tag
válasz
DaviD202
üzenetére
Pontosan ezaz!!
Oda telepítettem mindent de a windows mappa foglal 52 mb-ot!!!
Olyasmire gondoltam mint a ccleaner v. sys cleaner...
Vagy még 1 kérdés:
ha bluetoothon kapok valamit azt miért nem tudom kiválasztani h melyik helyre mentse???
csak a belső tárba tudja??
Köszi... -
DaviD202
aktív tag
válasz
Mikespinner
üzenetére
miért nem telepítesz az internal storage-ba?
-
Mikespinner
csendes tag
Sziasztok...
Hát mit mondjak... pár hr-en túl vagyok de még élünk...
tökéletesen megy a diám, nem lassú, még a "jobbik" navi is 10pontos....
Azt mondja meg nekem valaki, mert már csak ez az egy problémám van:
Miért mászik tele a belső háttértároló??? ha pl. uninstall minden alk. program akkor is csak 22 mb a szabad??? és nem szeretnék megint resetelni....
nincs erre valami progi?
Köszi -
Morden24
nagyúr
Na, találok én remek kérdéseket...
Szóval kinek mi a véleménye erről a mobil vírusirtós dologról? Van ennek realitása, mennyire érdemes őket használni?
-
Morden24
nagyúr
válasz
Avicularia
üzenetére
Köszi, nem rossz, bár persze a legtöbb trekker nem ismeri fel a klienst, meg elég keményen fagyogat is, de azért mûködik (úgyis csak néha-néha akarok egy-egy sorozatrészt lekapni
)Szóval még egyszer THX!
-
Avicularia
veterán
válasz
Morden24
üzenetére
Nem próbáltam,de itt van egy:
WinMobile Torrent v2.1.15 -
Morden24
nagyúr
Újabb remek kérdés: tudtok valami klassz toorent klienst WM-re?
-
Morden24
nagyúr
válasz
Avicularia
üzenetére
Ó, sikerült, hálám, ha üldözni nem is fog, de azért... ööö kösz

(Simán korrupt volt a telepítő, ami lejött a rapidról, aztán amikor másodjára letöltöttem, na az is... de sikerült megoldani. Ez az új Oprea kategóriákkal gyorsabb, mint a 1522, és a képernyőkezelése is sokkal faszább. Egyszerűen istenes.)
Felraktam a Flash Lite 3.1-et is, bár továbbra is az a véleményem, hogy az egész Flash egy daganat, amit ki kéne vágni az internetből... de hát ilye ez a popszakma.
-
Morden24
nagyúr
válasz
Avicularia
üzenetére
Én vagyok a hülye, vagy nekem egyik sem települ? Te melyiket raktad fel?
Sorry, nem vagyok retardált, csak úgy tûnik, éppen p
eches szériám van... -
Avicularia
veterán
válasz
Avicularia
üzenetére
Egyébként hívtak a szervízből,hogy kicserélik a kijelzőt.
Vigyem be valamikor,és egy nap alatt meglesz.
e-care -
Avicularia
veterán
válasz
Morden24
üzenetére
Parancsolj
Opera 1938 -
Morden24
nagyúr
válasz
Avicularia
üzenetére
2x
-
Morden24
nagyúr
válasz
Avicularia
üzenetére
Nálam a 1522-es van. Ha megtalálod a linket, jutalmad egy képzeletbeli sör

-
Morden24
nagyúr
válasz
Avicularia
üzenetére
Ez egyébként nem igazán jó, mert ugyebár a régebbi Opera 9-ek a Windows mappába települnek (a Diamond-on is ott van), ez az új ketyere meg az Application Data-ba akar. Na most a gond az, hogy a régi Operát azt sem tudom, hogy lehetne lekaparni a Diáról, meg egyébként is jobban érezném magamat, ha csak simán update-elődne. Szóval úgy tűnik, ez afféle fuckover most éppen.
Vagy jön majd romfrissítéssel, vagy software update-el. Kicsit mondjuk bosszantó, hogy az Operában nincsen egy sima update menü.Más: Silverlight-ot sikerült valakinek felvarázsolnia az IE Mobile alá? Az MS azt mondja, hogy a Silverlight 1.0 tud települni mobil IE alá, ellenben még csak le sem tudom tölteni rá, merthogy nem jól jeleníti meg a Silverlight.net oldalt a cucc... cseles.
-
ALI_G
veterán
válasz
Avicularia
üzenetére
szóval garanciát elvileg ugyanúgy be tudom hajtani, ha ilyet veszek?
és így is 2 évre szól a garancia? -
ALI_G
veterán
válasz
Avicularia
üzenetére
és nekem van valami rizikóm, ha 0 perces használtat veszek?
gondolom ezek is bontatlan csomagolásban vannak, csak sejtésem szerint külföldön megveszik és behozzák...
de akkor garancia ezekre hogy érvényes? -
ALI_G
veterán
válasz
Avicularia
üzenetére
ajjaj, azért vannak itt problémák, pedig már árulom a PDA-mat meg a telefonomat, hogy vehessek ilyet....
ezek mit jelentenek?
Használt 0 perces (bruttó)**: 103 900 Ft.
Használt (bruttó)**: 84 900 Ft. -
gvidor
csendes tag
válasz
Avicularia
üzenetére
Nekem is sárgafoltos volt az első Diamondom. Voda 3 napos cserében kicserélte!
-
Avicularia
veterán
Tegnap este ,meg ma azt hittem szétvet az ideg
Este észrevettem egy frankón fehéren világító pixelhibát a gép közepétől kicsit feljebb és jobbra
Persze úgy világít az összes fekete háttéren mint a lámpa.Elvittem délelőtt a speedshopba,ahol közölték velem ,hogy a htc csak 5 azaz öt Forgó szemű Gonosz pixelhibától cserél.
Röhejes,hogy egy ekkora kijelzőn ennyi hiba megengedhető.
Mondjuk szerintem ennyi pénzért ne legyen rajta pixelhiba,a gyártó ne rám sózza a selejtjét.
Ez már a harmadik készülék ami kijelzőhibás nálam.
Első foltos képernyő,második bekapcsoláskor pixelhibás,harmadik 3 hét után pixelhibás.Aztán közölték,menjek el az e-care-be,ha ott adnak szakvéleményt,akkor kicserélik.
El is gurultam oda,ahol ugyanezt elmondta a szervízvezető,hozzátéve hogy magánemberként egyetért velem ,de nem tud mit csinálni ,ez az előírás.Közöltem hogy nem fogom hagyni magam,ha nem nyer megoldást a dolog,akkor belekezdek a jogi útba,ami ugye panaszkönyv,fogyvéd,békéltető testület,és bíróság.
Elkezdtem beírni a panaszkönyvbe a problémámat.
Erre hirtelen felmerült,hogy lehet kérni a htc-től egyedi elbírálást ,ami elvileg egy két napon belül megvan.
Mai nap úgy néz ki nem hívtak ,remélem hogy holnapra meglesz az elbírálás és bízom benne számomra pozitív eredménnyel.Semmiképpen nem fogom hagyni magam,ha nem hajlandók cserélni akkor mindenképpen jogi útra terelem a dolgot,nem tudom elfogadni hogy egy kb. 130K-s készüléken megengedhető akár egy pixelhiba is.
Nagyon csalódtam a htc-ben ,ez a készülék egy akkora fos hogy nem igaz.Elég régóta htc telefonjaim voltak (MDA2,MDA3,MDA Pro,HTC Kaiser,és most diamond)de most megfogadtam,többet nem veszek ettől a gyártótól semmit.
Picit beszélgettünk erről a típusról,és a vodás sárga kijelzősökkel kapcsolatban mondta ,hogy sajnos nincs már benne olyan potméter amivel lehetne állítani,és már egy csomóan hoztak vissza ilyet,amikben valszeg mindben kijelzőt kell cserélni.
-
Sza_Sa
senior tag
Na szóval, két hét vározás után nekem is megjött a Dia. Az enyém is vodás de attól függetlenül a pannonos kártyát is elfogadta! A telefon nagyon jó, műholdat is lát rendesen, minden szuper!
-
válasz
Atlantis
üzenetére
Nekem vodás igen. Van fennt egy telepített billentyűzet, most kikapcsolva töltöm, majd holnap megírom mi a neve.
papi77: a fórumon eddig egy ember említette, még friss gondolom, nem sokan próbálták, köztük én is.
Próbáld ki akármilyen kártyával, nekem a avodás teló megy t-mobileossal holnap próbálom majd pannonossal is.
-
Vodafone-os tulajoknak.
Úgy tűnik, hogy a vodafone-os Dia-k függetlenek. Már írták más fórumokon is, illetve ma próbáltam t-mobile-os kártyával, minden funkció működik. Lehet telefonálni, hívást fogadni, sms-ezni stb.
Atlantis:
Nekem 1.93 as rom van rajta és magyar. Van hozzá 101 gombos magyar billentyűzet is. Sms írásnál, magyar szavak vagy vannak benne, vagy maga tanulja, mert szokott felajánlani.
-
Morden24
nagyúr
Érzem, hogy ez egy hülye kérdés lesz, de inkább 5 percig legyek balfasz, mint egész életemben...
Naszóval, az Opera Mobile-t hogyan lehet upgrade-elni a legújabb verzióra? Mert ugyebár ha simán letöltöm az opera.com-ról, akkor ugyan feltelepíti, de csak a rendszerben található mellé.
Ez most olyan, hogy meg kell várni, ameddig a HTC kiadja software/rom upgrade képében, vagy én vagyok kardinálisan béna? -
Atlantis
veterán
Nálam minden gomb jól viselkedik.
-
Petester
senior tag
Köszönöm! Megoldódott, valószínű, hogy ez segített neki...
Mostmár kezdjük megszeretni egymást.
Ami jelenleg furcsa, hogy a hengerőszabályozás a zenelejátszóban nem valami kifinomult.Elofordult olyan nálatok, hogy a hívás befejezése, ill. a felette lévő visszalépés gomb lenyomásakor nem a dedikált műveletet hajtja végre, hanem a jobbra léptetést végzi?
-
Atlantis
veterán
válasz
Avicularia
üzenetére
Hja vagy úgy. Az enyém US Robotics.
-
Atlantis
veterán
válasz
Avicularia
üzenetére
Mi Gigabyte?
-
Atlantis
veterán
válasz
Avicularia
üzenetére
Nálam középen van a csúszka, mégis jó a Wi-Fi.
-
Avicularia
veterán
-
Petester
senior tag
Segítségeteket kérném!
2. napja én is, egyelőre boldogtalan tulaja vagyok ennek a ketyerének...
Nem tudom rávenni, hogy wifin keresztül tudjam használni. Se a mail, se az msn, se a net, semmi nem megy. Az msn próbál küzdeni, majd hibaüzenettel kb. 2 perc után megáll és közli, hogy nem sikerült csatlakozni hálózati akármik miatt.
A kommunikáció kezelőben lelőttem mindent (a gsm részt is), csak a wifi maradt, hogy véletlenül se mobilnetre menjen.
Most kezdeném a winmobile szakmát, ezért annyit kérdeznék, hogy kell e vmit állítanom, hogy a gsm rész helyett wifin keresse a net kapcsolatot vagy ez automatikusan kell állítania?
A másik, hogy megvan a kapcsolat a router és a Dia között, de néha ledobja és semmi kapcsolat. Majd megint megtalálja a routert és csatlakozik.
Köszi! -
Atlantis
veterán
Kár, hogy az 1.93-ashoz nincs magyar nyelv.
-
Morden24
nagyúr
válasz
Avicularia
üzenetére
Amikor vettem, nekem is 1.35-ös volt rajta. Nem mondom, hogy tömegkatasztrófa volt, de tényleg lassacskán csordogált a kütyü.
Aztán a rákövetkező rom-frissítés már helyretett szinte mindent, az 1.93-assal meg minden teljesen gördülékeny.Nem értem, minek kell dezinformációt terjeszteni...
-
RexpecT
addikt
A lassúcska TF3D miatt viszont nem különösem, csak simán ajánlott.
-
Morden24
nagyúr
válasz
Avicularia
üzenetére
Ö, balfasz voltam. Azt hittem, PC-s telepítő, kiindulva az exe-ből. Köszi
-
Morden24
nagyúr
válasz
Avicularia
üzenetére
Na igen, sajna ez az, ami nem működik x64-es Vistán
De azért köszi.A második kérdésre már másik topikban kaptam megoldást a MyMobiler progi képében

-
Morden24
nagyúr
Üdv!
Kérdésem a következő: tud-e valaki olyan progit WM6.1-re. ami a.) lementi az sms-eket b.) [és ez lenne a lényegesebb] ha rá van kötve a gépre a teló, akkor lehetne rajta keresztül sms-t írni
Szóval valami olyasmi desktop progit keresek, amin keresztül a teló sms/mms szolgáltatása működtethető (kb. mint Motorolánál a Phone Tools, ha valaki esetleg ismerné).
Előre kösz az ötleteket

-
Ez a szervíz merre található pontosan, nem vagyok pesti csak ezért kérdem.
Valami weblapjuk elérhetőségük van-e?Köszi!
-
Jelentem minden hibás kijelzős dia tulajnak,h + van a hiba oka!
Beszéltem a Szt.László utcai szervízben a mérnökkel elmondtam a hibát;szétszedett egy diát,és talált benne egy kotraszt állító ellenállást, vagy mit.
Azt mondta,h valószínűleg a gyártósoron ezt nem állították be megfelelő értékre!Tehát nem rom hiba!!!
Mondta,h vigyem be,és állítank rajta.Ha + nem hoz eredményt,akkor kijelző csere!
-
Atlantis
veterán
Kérdés, hogy a fényérzékelőre volt bízva a fényerő, vagy kézzel volt beállítva? Mert sokat számít. Nálam mondjuk ránézésre nincs baj ezzel, a fehér az fehér, de sokkal szebbnek tűnik, ha kézi állítással magasabb fényerőt állítok be, mintha a szenzorra van bízva.
-
Hát lehet azokra!
Nekem vodás van és sárgul oldalról, de szemből semmi gond. Lehet, hogy a lassan Amerikában megjelenő darabok miatt lett ilyen, nehogy el tudja olvasni az üzenetet a melletted ülő

Ez most garis hiba, vagy csak egyszerűen ilyen a kijelző az új szériákban, mert ha az, akkor viszem a vodához vissza!
-
tween
őstag
válasz
Avicularia
üzenetére
Hát ez elég elszomorító!
Mely darabokra igaz a "rosszabbik" kijelző?A függő darabokra? -
Megoldódott minden. Úgy tűnik kevés volt a töltés és azért nem találhatta meg a GPS vevőt. Most hogy rajt van a töltőn működik. Vannak műholdak is!
Házon belül olyan 6-7-et látott ablak mellett.
Köszönöm a választ! -
Atlantis
veterán
Azért ez előbb nem éppen ezt kérdezted. Ez így rendben van, az nem volt.
Én is foglalkoztam ezzel, de nem jöttem rá, hogy lehet bekapcsolni külön a GPS-t. Abban maradtunk, hogy aminek szüksége van rá, az majd bekapcsolja. Pl.: a rajta Goggle Maps is így tesz, működik is alapból rendesen, semmit nem állítgattam.
Viktor0610: Szégyen gyalázat, hogy egy tök alap sima telefon ezt kérés nélkül tudja, ezen meg ezzel is trükközni kell. Egyébként közben rájöttem, a hívásmegszakító gombot hosszan nyomva megszakítja az adatforgalmat, ha erre állítom. Nodeazér ez így akkor sem szép.

-
válasz
Atlantis
üzenetére
Atlantis:
Vannak erre programok, illetve azt hiszem, van olyan beállítás, amivel automatikusan megszakítja a GPRS-forgalmat.Plebi:
Nem értelek... A programok automatikusan használatba veszik a GPS-vevőt, mikor szükségük van rá, nem erre gondolsz?
Az, hogy milyen értékekkel működik, az a GPS-vevő gyári beálításain múlik -nálam (Kaiser) ezt a Start - Settings - System fül - Extrenal GPS ikonján való kattintás után, a Programs és a Hardware füleken tudod ellenőrizni. -
Akkor újra. A HTC diamond nevű készüléken, a benne lévő chipet, hogyan lehet működésre bírni, mert az itt lévő teszt alapján 20 csatornás vevő van benne. Kellene pl navis fényképezőhöz, meg gps es sebességmérő programhoz.
Egy deka warez nincs ebben se az elöbbiekben, csak a GPS vevőt akarom bekapcsolni, mint pl a mio a501 ben is van rá lehetőség, hogy ki/be kapcsold!
Köszi!
-
Atlantis
veterán
Arra sincs lehetőség, hogy automatikusan megszakítsa az adatkapcsolatot, miután nincs rá szükség? Eddig nem törődtem vele, de ha hagyom, hogy csatlakozva maradjon, akkor egyrészt még gyorsabban merül, másrészt néha generál adatforgalmat is.
papi77: Engem is érdekel a forrás. És mi számít mostani szériának?
-
Az igaz,h a mostani szériának rosszabb a kijelzője???
Mit tudtok erről? -
t-bali3
senior tag
Ugyan nem birtokolok ilyen készüléket, de az egyik kérdésedre tudok felelni.
A 2. kérdésedre a válasz az, hogy a magyar vodás változat semmiben nem különbözik a gyáritól, csak annyiban, h hálózatfüggő. Tehát Mo.-ra eddig csak eredeti menüs készülékek érkeztek, ugyan létezik vodás menü is, ha visszalapozol egy vagy két oldalt, mind a 3 (gyári, vodás, O2) menü változatot megtalálod, de ismétlem a Mo.-on kapható készülékek gyári menüvel rendelkezik.
Csak , hogy ennyivel is gyorsabban kapj választ legalább egy kérdésedre. -
LordTom
csendes tag
Üdv Mindenkinek!
1. Láttam, hogy a Diamondnak is mint a többi HTC's terméknek egyedi mini usb csatlakozója van, de egy kollegám régebbi modelljébe simán belemegy a normál mini usb csatlakozó is, így tudja töleni azzal is.
Kérdés; Diamondot is lehet tölteni más mini usb- usb kábellel, illetve töltővel?
2. Miben különbözik a vodás menü a normáltól? (fogtam már kézben pár percig vodásat, de nem találtam különbséget)
3. Mivel lehet lezárni a képernyőt ill. billentyűzárat mivel lehet bekapcsolni?
Előre is köszönöm a válaszokat

-
Atlantis
veterán
Elképzelhető, hogy valóban nem lehet fogadott SMS-t továbbítani vele, vagy én bénázok megint?

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Mától kapható az EarFun Clip 2
- Elektromos autók - motorok
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- VR topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kuponkunyeráló
- A Kindle-botrány röviden — a digitális tulajdon vége
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- iPhone 16 Pro 97% akku 2 év garancia
- Módosítva! Makulátlan Iphone 16 pro 128 Black gari 2027.12.24-ig részletek leírásban!
- Honor 400 Pro 12/512 GB
- ÚJ Bontatlan Apple iPhone 17 Pro 256GB Silver ! 1 ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- iPhone 12 PRO MAX 128GB grafit gyönyörű vadonatúj 100% os akkumlátor! KÁRTYAFÜGGETLEN!
- 276 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IAH10) - Intel Core U9 285H, RTX 5070 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo T495s Ryzen 7 pro 3700U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Formula Air Mesh G3 Adata 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Számítottam rá, hogy gyenge lesz, de ennyire...

koszonom szepen spk.code@gmail.com

eches szériám van...
e-care