Hirdetés
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Yettel topik
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Mától kapható az EarFun Clip 2
- Májusban már megérkezhet a Xiaomi 17T
Új hozzászólás Aktív témák
-
CSIPÁSKANDÚR
tag
Sziasztok.Régóta olvasom a hozzászólásokat mert az én fogam is fáj egy ilyen készülékre.Ma megláttam a Voda oldalán végre.Mint (kiemelt) ügyfél,felhivtam őket hogy vásármányoznék egy ilyen készüléket csak sajnos az általuk megadott specifikációk nem egyeznek egyetlen más oldal adatival sem.De főleg nem a gyártó honlapján megadott adatokkal.
Itt: http://www.htc.com/www/product.aspx?id=46286
Hosszas zenehallgatás után közölték hogy sajnos ezeket az infókat,amiket leírtak, ők a gyártótól kapták és helyesek.Megköszönten de ezek után még két másik emberrel is beszéltem a Vodánál mert az elsőnek nem volt túl meggyőző a hangja.Igaz a következő kettőnek sem de ők is azt mondták mint az első.Felhivtam három boltot is hogy megtudjam,tényleg más-e a Vodás Diamond mint a többi de azt mondták hogy ha most rendelnének,akkor is csak 2 hét múlva kapnak a készülékből.Amit viszont biztosra mondtak az ügyfélszolgálaton azt megpróbálhatnám összefoglalni de ezt meg itt láthatjátok.Előljáróban csak annyit hogy Vodá-éknál elméletileg bővithető sd kártyás lesz (ez jó!!!!!!!!!!) viszont talán a legrosszabb hir,amit megerősitettek hogy tuti a Live-os menű .Ezek után a Voda specifikációi itt:
http://prog.vodafone.hu/keszulekek/keszulek_hu.asp?mid=327Amennyiben ezek mégsem igy lennének nem engem okoljatok (ha lesz miért) ,én csak megpróbáltam a dolgok után járni...........................

-
HoTDoG
tag
Én is a Diamond-on és az iPhone-on gondolkozok...
A Diamond jobban tetszik, nincs annyi embernek, nem olyan korlátolt szoftveresen. Úgy tudom már működik rajta az iGO. Viszont nagyon lassú a menüje, de ezen már javítottak új firmware-ekkel. A wifi-jét sem dícsérik, jobban mondva szinte használhatatlan. De amiben nálam elbukott az az akksi teljesítménye... Egyesek 9-16 órát emlegetnek átlag használat mellett, míg egy iPhone 2-3 napig bírja ugyanolyan használattal. Ezzel én nem tudok megbékélni. Nincs kedvem minden éjszaka feldugni a töltőre, vagy azon izgulni, hogy mikor merül le egy buliban. Lehet hozzá rendelni nagyobb teljesítményű akksit, de egyrészt vastagabb lesz a teló, másrészt az utángyártott cuccok olyanok is...
Kérdeztem pár GSM boltost, és mindenhol azt mondták, hogy az iPhone sokkal jobban tartja az árát, ugyanúgy lesznek rá jó GPS szoftverek, és sokkal stabilabb a a rendszere.Szóval jobban bejön külsőleg a Diamond, jobban tetszik a TouchFlo menü, de a winmo pár hülyesége és legfőképp az akksiidő miatt fogok az iPhone mellett dönteni.
-
klepto
addikt
Én is ma fedeztem fel ezt a telefont a Voda árlistáján.
Azonban kissé sokallom az árát. Na nem a listaárhoz, hanem inkább a konkurens modellekhez, és az iPhone-hoz képest.
Nem drága ezért a telóért előfizuval az a bizonyos 70K-s ár?
Nincs egy picit túlárazva ez a gép alapjáraton?
Ha belefeccölöm ezt a rakás manit, mit kapok a pénzemért, és ha később le akarom majd cserélni, mennyit fog érni, a tizedét?
Szoftverek terén, hogy áll a masina? Minden mobil winre írt progi elfut rajta?
És a játékok?
Az, hogy nem bővíthető, mennyire lesz később zavaróan súlyos hiányosság?
Sikerült már valakinek az IGO8-at, vagy bármelyik másik navi szoftvert életre hívni a gépen? Ha igen, hogy állja meg a helyét navigáció szempontjából?
Mennyivel butább ez a gép, az átlagos pocket pc-khez képest?
Kárlek segítsetek!
Érdemes ezt megvéve újabb 2 évre elköteleződnöm a Vodánál, vagy keressek ennél is jobb, és hasonló árú gépet függetlenül, esetleg ha van rá keret, inkább irány a T, és az iPhon?
-
törölt tag
válasz
Avicularia
üzenetére
A vastagság miatt kizárva.

-
törölt tag
Azt senki sem tudja mennyi zenét bírhat?
Gondolom 4 óránál semmiképp sem többet.
-
törölt tag
Hello!
Kb hány óra zenét bír ki egy töltéssel?
Kb hány óra játékot bír ki egy töltéssel?
Ezek a szimpla kérdéseim.
Jaaa, ezzel gondolom hagyományos játékokat nem is lehet játszani, csak a beípítettel, ugye?
Amúgy gyári füles mijen?
Vodánál 70K-ért lehet kapni!
-
Atlantis
veterán
válasz
Viktor0610
üzenetére
Alakul ez. Még a végén szeretni fogom ezt kis "dögöt".

Egyébként amitől tartottam, hogy térerő-gondok lehetnek, az abszolút nincs. Legnagyobb meglepetésemre jobb térerő van ugyanazokon a helyeken rajta, mint a 6131-en és messze jobb, mint a k850-en. A GPRS/3G váltást is remekül bírja, nincsenek hívásmegszakadások, mint a k850-nel voltak.
-
-
Atlantis
veterán
válasz
Viktor0610
üzenetére
Kösz, reméljük működni fog.
-
-
-
simii
tag
TouchFlo 3D gyorsítások (magyar nyelvű romhoz is jó):
Nekem működik, érezhetően gyorsab lett a gép

-
simii
tag
válasz
Atlantis
üzenetére
Alapjáraton nem 70, hanem 160 karakteres az üzi. Akkor vált hetvenre, ha szimbólumot szúrsz be, ahol sajnos a magyar ékezetes betűk is megtalálhatók. (Én csak a "phone keypad"-ot használom, qwerty alatt nem tudom mi a helyzet). De ami a lényeg: Nem mindegyik szimbólum beírásakor vált, vannak olyan "é", "á", stb karakterek amikor megmarad a 160 karakter. Csak ki kell próbálni melyek azok(mindegyikből van egy) és akkor már csak meg szokni hogy azt használd, nekem 2nap alatt sikerült
-
Atlantis
veterán
Melyik programmal lehet azt megtenni, hogy a gépen elkészítem a névjegyeket és utána áttehetem a Diamondra. Outlook kizárva, nem akarom, hogy összekutyuljon valamit az e-mail címjegyzékemben.
-
Atlantis
veterán
válasz
Avicularia
üzenetére
Kár azért a magyar nyelvért, nekem egyelőre hiányozna...Néha még magyarul sem értem, mit hogyan.
Egyébként rájöttem, a kaisersimfix trükkjére, a híváslistát törölni kell teljesen telepítés előtt, nekem legalábbis csak így lett jó. Az okát nem értem...
-
Gubro
senior tag
válasz
Atlantis
üzenetére
Bocha egy egész cikket szentelt a beállításoknak: [Katt ide]
-
Atlantis
veterán
Esetleg #369-re valaki?
MMS-t Pannon-hoz hogy a búbánatba kell beállítani? Pannon oldalán lévő beállításokkal nem akar sikerülni.
-
Valaki tudja,h melyik a legfrissebb ROM a diára?
ill,h a ROM-ban van magyar nyelv,vagy csak magyarosítás érhető el? -
Atlantis
veterán
Van rá lehetőség, hogy az ékezetes karaktereket jól kezelje SMS-ekben, e-mailekben? Előbbinél, hogy ne 70 karakter legyen egy SMS, utóbbinál pedig hogy megérkezéskor is megmaradjanak az ékezetek. Ennél nincs valami karakterkódolásos beállítás?
-
Atlantis
veterán
Kösz a válaszokat, majd valami lesz...Ezzel a készülékkel hosszabb lesz az ismerkedési fázis, mint az eddigiekkel...

-
-
Atlantis
veterán
SMS-hez sem lehet alapból saját MP3 hangot beállítani? Tudom, ez apróság, de érdekel. Hívásokhoz be tudom állítani a saját hangjaimat, de üzenetekhez meg nem.

-
Gubro
senior tag
válasz
Avicularia
üzenetére
és ez jó diamondra is?
-
Atlantis
veterán
válasz
Avicularia
üzenetére
Merthogy ez mit csinál?
-
Atlantis
veterán
Hogy lehet rávenni a Diamond-ot, hogy a SIM kártyámon lévő kontaktokat ne mutassa?
-
simii
tag
válasz
Atlantis
üzenetére
Én nem hallok háttérzajt. Az viszont nagyon pozitív hogy a hangerőt lehet tolni nagyon... Samsungnál pl. ha BT-n volt a zene a lejátszón le volt tiltva a hangerő csak a fülesen lehetett állítani. Na itt ez nem így van
Szerintem érdemes tenned egy próbát valamelyik üzletben (XXL Gsm-ben nagyon rendesek, ott vettem amugy) hogy párosítod és meghallgatod milyen vele a zene, én hiába írok bármit, lehet neked más a "megfelelő" mint nekem. -
HXY
addikt
A gyári leírásában mekkora SAR érték szerepel?
-
simii
tag
válasz
Atlantis
üzenetére
Kipróbáltam amit kértél, de sajna semmi. Átküldtem a zenét a DS980-ra, audiobooster kéri a vezetékest, füles be, el is indult, zene maradt sztereó bluetoothon. Hiába állítgattam a EQ-t, semmi változás. Majd kipróbáltam a fülesen, kikapcsoltam a DS980-at, ott ahogy állítgattam szépen tette is a dolgát.. Mintha A2DP-n csak egy hangszín lenne, az audiobooster nincs hatással rá. Egyébként ez is bőven elegendő, a basszusok nagyon szépen szólnak, szerintem nem észrevehető a különbség egy SE-hez képest. (megabass nélkül)
-
simii
tag
válasz
verser233
üzenetére
Felismeri, Start/Beállítások/Kapcsolatok/Bluetooth/Új eszköz hozzáadása, DS980-nál pedig bekapcsolásnál hosszan nyomva tartani tovább a bekapcsoló gombot míg meg nem jelenik a kijelzőjén a párosítás ikon. A Diamond kéri a kódot, ami 4 vagy 5 vagy 6 db 0. (már nem emlékszem mi a DS980 kódja, de a használati utmutatóban benne van). Utána automata az egész ha bekapcsolod a Diamondon a Bluetooth-t, szó nélkül azonnal párosodik a DS980-al
-
simii
tag
válasz
Atlantis
üzenetére
EQ-t használnám, de sajnos a Diamond beépített hangszínszabályzója (audiobooster) sajna akkor is vezetékes fejhallgató csatlakoztatásért sipákol amikor sztereó bluetooth-on megy a zene... A rádiónál még megértem hogy kell a vezeték antennaként, de hogy egy hangszínszabályzó miért kéri?! Fene se tudja.. Lehet hogy más EQ progival orvosolni lehetne a problémát, de a beépített nem használható A2DP-n.

-
-
halucihaluci
csendes tag
Szerintem aki zene telefont akar az ne diamondot vegyen, mert nem lehet hozzá jó fülest kapni(nemtom a gyári mennyire jó), ha átalakítóval használod az meg nem az igazi szerintem, romlik a minőség. Szóval érdemes beszerezni eyg mp-3 lejátszót mellé, de nem akarok beleszólni, ez csak az én véleményem. Pl egy ipod shuffle, ami olyna kicsit, hogy észre sem veszi az ember hogy ott van, és elérhető áron adják. Illetve, ha navigációt is akartok rá tenni, és zenét/filmet is akkor már a 4gb-s belső memória szűkös lesz.
-
simii
tag
Bár szerintem a Samsung E950-nél a mem.kártya kezeléssel lehet probléma, mert nemcsak a zenéket, hanem a fotókat, videókat, mindent marha lassan nyitott meg..

-
simii
tag
válasz
Atlantis
üzenetére
Tökéletesen szól, előtte Sony Ericsson illetve Samsung mobiljaim voltak, hangzás terén szinte semmi különbség nincs! A Diamond tökéletesen kezeli a DS980-at, ami nagyon tetszik hogy ha egyszer párosítod vele, utána már annyi dolgod sincs hogy "átküld" a zenét a sztereó fülesre, mert ha mindkét eszköz be van kapcsolva (DS980 és a Diamondon a Bluetooth) és nyomsz egy Play gombot, automota a füles kezd megszólalni. (A Samsungoknál pl. hiába kapcsolod be a bluetooth-t, a külső hangszórón kezdi megszólaltatni a zenét, mindig utáltam még egy parancsot adni neki hogy küldd át légyszi a sztereó fülesre, ha már egyszer bekapcsoltam... Napi szinten sok időt elvesz). Miközben szól a zene minden zökkenőmentes, nem szaggat nem akadozik a menü, a számváltás is azonnali (nem ugy mint szegény Samsung E950-nél, ahol 10 (!) másodperceket kell várni
). Ami még plusz jól néz ki, hogyha a fülesről váltasz számot, akkor is működik az albumok közti animációs váltás. Ami hátrány lehet, hogy az aktuális zeneszámot nem jelzi ki DS980, ezt ugye csak SE telefonokkal tudja, de a hívó fél nevét/számát mutatja. -
Petester
senior tag
válasz
halucihaluci
üzenetére
Direkt emiatt raktam offba, előttem szóló által jelzett pixelhibáról.
Mivel minden terméknél előfordul, nem kimondottan a Diomondra.
És mivel viszonylag friss termék, akadhatnak az elején problémák.
Amúgy kérdésednél maradva nincs infóm Diamond esetében hibáról. Bocs, ha félreérthető voltam. -
Petester
senior tag
Köszönöm a tájékoztatást és csigavér!

Pro vásárlásán gondolkodom, de csak év végi jutalom után. Addigra remélem a hibás hardverek javulnak.
Gondolom a Diamond és a Pro kijelzője detto ugyanaz. -
glofiish
csendes tag
válasz
Avicularia
üzenetére
Nem azért van a fórum, hogy segítsünk egymásnak? Miért fáj, hogy itt vagy ott válaszolok rá? Olvasta a pixelhibát van kérdése, akkor most félóráig keresgessen a fórumon, hogy esetleg van e róla topik? Vagy talán nehezedre esik olvasni, és most haragszol, hogy fél óra alatt kibetűzted mi van oda írva és nem az ami téged érdekel? Ha kötözködni akarsz menny el egy edzőterembe, ott kötöszködhetsz.
-
Avicularia
veterán
válasz
Petester
üzenetére
Itt az aktuális topik:
Pixelhibák -
glofiish
csendes tag
válasz
Petester
üzenetére
A szakzsargon szerint van dead pixel, és hotpixel. A dead pixel, az amikor csak fehéren világít, azért mert ugye az lcd nem csinál semmit azon a ponton, és a fehér háttérvilágítást látod csak. Illetve van a hotpixel, amikor az az adott pont valamiért túl érzékenyen reagál a jelekre, és ilyen piros, kék egyéb szinű árnyalatú mindig, szóval az a pont ami szines de eltér attól aminek lennie kellene ott. Én erről a két féle pixelhibáról tudok.
-
Petester
senior tag
válasz
Avicularia
üzenetére
Lehet láma kérdés, de én még csak egyszer találkoztam pixelhibával, de ő speciel fehér pixel volt a színes világban...
Vagy több féle pixelhiba van? -
glofiish
csendes tag
Üdv.
Valaki tudna nekem segíteni a diamond romjának 1.37 ről 1.93 ra történő frissítésében?
-
Avicularia
veterán
Megint megszívtam
Elmentem venni megint a diamondot,ez meg pixelhibás volt.Gyorsboltból volt,de állítólag így nem veszi vissza a speedshop.
Így nem is hoztal el a kereskedőtől.Nagyon aprók a pixelek,de a párom fehér háttér előtt kiszúrta a fekete pontot,nagyon rá van állva a szeme.
Már több pixelhibát kiszúrt különböző készülékeken,mindig viszem magammal tft-t tartalmazó eszköz vásárlásához.
-
verser233
senior tag
Azt nem tudná valaki megmondani esetleg, hogy egy Sony Ericsson Ds-980-as bluethooth headsettel tud-e együtt dolgozni a Diamond?

Köszi előre is
-
róland
veterán
válasz
Viktor0610
üzenetére
Én voltam eltévedve. Igazából az zavart meg, hogy a Corecodecs még mindig fenntartja a BetaPlayer oldalt, s ráadásul az új logót szerepelteti ott is.

-
-
róland
veterán
válasz
Viktor0610
üzenetére
S a Beta Player megjelent már?
-
-
Morden24
nagyúr
válasz
Viktor0610
üzenetére
Hm, a Core-al csak az a baj, hogy trial-t nem találok, látatlanban meg fizessen nekik 30 dollárt a nyavalya.

-
-
Morden24
nagyúr
válasz
Avicularia
üzenetére
Csak a TCPMP-t... sorry, félreértettelek.
Akkor majd megpróbálom a The Core-t, és visszajelzek, mi a szitu vele
-
Morden24
nagyúr
válasz
Avicularia
üzenetére
A probléma az, hogy telepítés után, ha indítanád, dob egy hibaüzenetet meg egy crash.txt file-t, és ennyi.
De igazság szerint olvastam is róla erre-arra, hogy a TCPMP bugzik Diamond alatt. -
Morden24
nagyúr
válasz
Avicularia
üzenetére
Ami iszonyatosan nem akar elindulni. Ezért írtam, hogy azt ne

-
róland
veterán
válasz
Avicularia
üzenetére
Lásd: [link]!
-
joey04
titán
válasz
Avicularia
üzenetére
Érdekes mert a cím ez: HTC Touch Diamond WM 6.1 magyarítással
de:
ROM frissítéssel magyarítjuk, tehát egy hivatalos magyar ROM kerül rá.
SS InterWrite Pro 9.5 (9.5.3.367) van rajta. Több nyelvből lehet választani cseh, bolgár, magyar, román, görög és angol
akkor ez mégsem rendes "magyar" ROM.
-
Avicularia
veterán
Lehet rosszul tudom,de magyar nyelvűhez (nem magyarításoshoz) magyar nyelvű ROM kellene.
Na most ilyet szvsz még nem csináltak.
Olyan van( a kaiserem is ilyen) hogy első bekapcsoláskor ,illetve HR után lehet választani,hogy milyen nyelv telepedjen fel,de ez szvsz csak egy language extender,a ROM ettől még az eredeti marad. -
Morden24
nagyúr
Tud valaki videolejátszó software-t, ami sok formátumot megeszik és NEM a TCPMP?
-
joey04
titán
-
Már lehet kapni a teljes magyar nyelvűt is(nem a magyarosításost
) -
joey04
titán
Az új gyári romból a tf3dből az mit jelent hogy kiszedték az animációt?pl a képek lapozásánál nincs vagy a homenál vagy mit jelent ez pontosan?és ha így van fel lehet tenni külön úgy hallottam.mi igaz ezekből?
-
joey04
titán
Köszi az infókat akkor marad az angol!
Speedshopnál azt mondták 2-3 hét az új, erősebb akksi és 13k lesz. -
Morden24
nagyúr
Egy külön felrakható magyarítás jött ki nem sokkal a készülék debütje után, ami duplán élmény volt, mivel az első hivatalos ROM elég lassú volt, a magyarítás (ami egyébként is részleges volt csak) meg még egy lapáttal rátett, és igazából k*rva irritáló volt (személy szerint már a boltban töröltettem a sunyiba, mondjuk én egyébként is angollal használom).
Most ígérgetnek valami teljesen komplett dolgot, teljes fordítást, és állítólag a vasat sem nagyon fogja vissza. -
joey04
titán
Köszi!
Olvastam a speedshop féle Diamond blogon hogy van magyarítás pontosabban magyar rom(azt olvastam hogy előbbi miatt belassul,utóbbi esetben viszont nem)aztán írta hogy valami bele van gyárilag "égetve" a romba.ettől most akkor lassul vagy sem?ja és a friss gyári romot feltéve elszáll a magyarítás.ez hogy működik egyébként?jó esetben minden rom magyarul is megjelenik egy készülékre,vagy csak angol nyelven és kicsit később magyarul(itt most magyar romról beszélek nem magyarításról!)és a magyarítás hogy megy?egyszer megcsinálják és az jó minden romhoz vagy mindegyikhez külön kell?ez mennyivel lassítja egyébként a készüléket?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- LEGO klub
- Yettel topik
- BestBuy topik
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elemlámpa, zseblámpa
- Ubuntu Linux
- További aktív témák...
- iPhone 16 Pro 97% akku 2 év garancia
- Makulátlan! Iphone 16 pro 128 Black gari 2027.12.24-ig részletek leírásban!
- Honor 400 Pro 12/512 GB
- ÚJ Bontatlan Apple iPhone 17 Pro 256GB Silver ! 1 ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- iPhone 12 PRO MAX 128GB grafit gyönyörű vadonatúj 100% os akkumlátor! KÁRTYAFÜGGETLEN!
- MacBook Pro 14" 2023 M3 Pro 36GB RAM, 11 core CPU, 14 core GPU, 512GB SSD, Space Black 27% Áfa 0458A
- LG UltraGear 24GS60F-B IPS Monitor! 1920x1080 / 180Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- AKCIÓ! Intel Core i7 6700 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 4 db Lenovo LOQ (17IRX10) - Intel Core i7-13700HX, RTX 5060
- Asus STRIX Gaming PC! 7800X3D / RoG RTX 5070 TI / 32GB 7600MHz / SSD 1TB / 850w Gold! BeszámítOK!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest