Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Telekom mobilszolgáltatások
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
Új hozzászólás Aktív témák
-
engusz
veterán
válasz
C.Brigante #3097 üzenetére
Fénysebességgel rákérérdeznék náluk, hogy wtf. De előtte nézd meg a Vodás papírokat, arra rá van firkantva az eredeti S/N szám. Ha _esetleg_ nem egyezik a jelenlegivel, akkor lehet valami csavar a történetben.
-
juhasz.p
aktív tag
Mióta felraktam az új fözött romot (2.03.401.2 WWE) nincs hsdpa kapcsolatom csak 3G. Valaki tapasztalt hasonlót? (radió 1.09.25.23)
-
Jimmy66
senior tag
válasz
C.Brigante #3095 üzenetére
Ez tényleg érdekes...honnan szerezheti a voda a Diákat?
-
Jimmy66
senior tag
válasz
C.Brigante #3092 üzenetére
Mikor beírtad a serialt, a köv sorban felajánlja a fájl kiválasztást. Ott neked a 2.03.406.2 dobta ki?
-
Jimmy66
senior tag
Hali!
Mikor megveszed nézd meg a ROM verziót. ( Settings>System>Device Information )
Valszeg 1.93.4... lesz.
Az új ROM már kijött 2009.01.16.-án de még nem zökkenőmentes a frissítés, főleg a Vodás készülékek nem hajlandóak rá. Egy hónap múlva, mire megbarátkoztál a Diával már simán menni fog -
antalz
csendes tag
Sziasztok!
Vodánál szeretnék venni ilyen Pda-t mert lejárt az előfizetésem.
A most vásárolt diamondokhoz is a régebbi romot adják?
Van rá esély hogy kb 1 hónap múlva már lesznek frissebbek is?thx
-
Jimmy66
senior tag
válasz
Viktor0610 #3089 üzenetére
Köszönöm!
-
-
juhasz.p
aktív tag
válasz
drizzt1666 #3086 üzenetére
Nincs mit.
-
malev22
csendes tag
Aza a poén, hogy nekem se engedi a htc oldaláról(voda) letölteni a romot! de a sima htc touchomnak se engedi letölteni a romot persze a touchoz illőt,(kártyafüggetlen) ugyan ugy beírom oda is a s\n de semmi...valamit elkurhattak a htc-sek !!
-
engusz
veterán
válasz
C.Brigante #3082 üzenetére
Hmmm, ez érdekes. Egyértelműen a 12 karakteres S/N számot adtad meg te is, ami a készülék hátulján olvasható? HT-val kell kezdődnie.
-
juhasz.p
aktív tag
válasz
drizzt1666 #3070 üzenetére
Tessék.
-
Jimmy66
senior tag
Így van!
Nekem is ugyanezt csinálta ráadásul az ébresztés is elmaradt néha, gyanítom, hogy emiatt. Reggel 7.10-kor ránéztem és 10mp-ig csak az órát pörgette mire eltalálta a pontos időt. Arról nem beszélve, hogy a 7.00 órás ébresztést vagy elfelejtette vagy elkezdte a 7.10- es bekapcsoláskor.
Ma reggel nekem is ez tünt fel előszőr, hogy egyből a pontos időt mutatta...[ Szerkesztve ]
-
Jimmy66
senior tag
Milyen változásokat tapasztaltok?
Lehet, hogy csak beképzelem, de nekem sokkal összeszedettebb lett a Dia. Remélem nem azért mert nincs fennt a magyarítás.
-
KLIOS
aktív tag
Te melyik romot raktad fel? Én SONE v2.1-et tettem fel.
-
KLIOS
aktív tag
Én is főzött romot raktam fel, mert a gyári nem akart felmenni.
-
juhasz.p
aktív tag
Komolyan mondom ez egy vicc. Kiadnak nem is egy olyan frissítést amit nem lehet felrakni, az általuk gyártott gépek 90 %-ra.
Én felraktam egy fözött romot, ami a gyári 2.03... romon alapszik. -
Jimmy66
senior tag
Kezdem úgy érezni, hogy nagy szerencsém volt...
-
engusz
veterán
Kipróbáltam a WWE ROM-ot, de sajnos nem jártam sikerrel. Elkezdte a frissítést, át is lépett a telefon másik üzemmódba, elkezdődött a folyamat, de 2%-nál rögtön leállt ezzel a hibaüzenettel. (A fekete csík alatt egy igen hosszú kód van, gondoltam jobb nem közkincsé tenni. De az is lehet, hogy eltúlzom a jelentőségét.) Nagy volt az ijedtség, de aztán magától újraindult a telefon, s úgy fogadott minden, ahogy előtte volt.
-
Jimmy66
senior tag
Sziasztok! Most értem ismét haza!
Tehát. Sokat variáltam, hogy tudatlanul nekiálljak vagy nem, de a kiváncsiság győzött. Szépen végigcsináltam a procedurát (vista alól) és a 100% után kiírta, hogy ERROR: UPDATE ERROR. Hát mit mondjak, levert a víz! Színes képernyő semmire sem reagál, csináltam egy soft resetet, semmi. Na gondoltam, tégla. Újra összedugtam elindítottam és a végén kiírta: Congratulations!
Érdekesen jöttek vissza a cuccok! Fotók, zenék megvannak, internetbeállítás, e-mail, időjárás nincs. A magyarítás eltünt (ez nekem nagyon hiányzik, majd segítsetek mit lehet tenni). Végső esetben a gyorsban felrakatom. iGO ok!
Ja és a legszembetűnőbb, a hívásfogadás csúszkás lett!Lehet, hogy félreérthető, az időjárás meg a többi persze megvannak csak a korábbi beállításaim tüntek el. (Győr helyett Tokyo van)
[ Szerkesztve ]
-
-
juhasz.p
aktív tag
Azért érdekes, hogy egyik diám sorozatszáma sem jó ahhoz hogy a gyári romot letölthessem.
-
engusz
veterán
RUU_Diamond_HTC_WWE_2.03.405.2_Radio_Signed_Diamond_52.51.25.26_1.09.25.23_Ship
XDA-n fent volt korábban ez a verzió? Mintha újonnan került volna fel, nem emlékszem rá pontosan.
[ Szerkesztve ]
-
engusz
veterán
válasz
Viktor0610 #3036 üzenetére
Én is ebbe futottam bele, csak lustább voltam nálad, ezért nem írtam le.
-
-
juhasz.p
aktív tag
Invalid ID mindkettő.
-
nekem 1.93.479.3 WWE romom van erre mindenféle hardspl nélkül lehet már 2-es romot tenni?
-
LGA 911
tag
sziasztok!
nekem is gyorsboltos diám van de nekem sem fogadja el a serialom.
valószínűleg majd ha felkerül a worldwide honlapra ahol most még csak 1.93-as rom a legfrissebb akkor le tudom én is tölteni.nekem most WWE-EE rom-om van valószínűleg ha megjön a sima WWE akkor felrakják a kelet eu-s rom-ot is az összes WWE rom-al együtt.
jól gondolom?egyébként mi a különbség a europe és a WWE rom-ok között?
-
juhasz.p
aktív tag
Ez a rom nekem nem akart felmenni (WWE-ME_2.03.456.2). Pedig van fent hardspl.
Megpróbálom ezt felrakni.(HTC_Europe_2.03.401.2) -
Jimmy66
senior tag
Na, megvan!
ROM version: 2.03.401.2 WWE
ROM date: 12/23/08
Radio cersion: 1.09.25.23
Protocol version: 52.51.25.26H -
az enyémhez se jó a rom ....
-
Jimmy66
senior tag
Sziasztok!
Hát nekem lejött... Elfogadta a serialt, kiválasztottam a fájlt és a location-t és letöltöttem. Itt figyel a laptopon, de nem merek tovább lépni... Soha nem csináltam hasonlót sem! Elolvastam a readme-t, elég szájbarágósan leír mindent. Segítsetek, mit csinálhatok rosszul és mire figyeljek? Magyar marad a diám frissítés után és milyen adatok vesznek el?
-
KLIOS
aktív tag
válasz
Viktor0610 #3018 üzenetére
Fent van most is:
http://www.htc.com/europe/SupportViewNews.aspx?dl_id=483&news_id=44 -
engusz
veterán
válasz
Viktor0610 #3018 üzenetére
Hajnalban még fent volt.
Nem tudom miért szedhették le...
-
A hard resetet már a Trinitym esetén is javasolták.
Igazából csak egy plusz biztonság a frissítést követően.Jut eszembe! A HTC oldalán nem látok újabb ROM-verziót, csak az 1.93-ra frissítőt. Ti milyen verzióról beszéltek?
[ Szerkesztve ]
-
KLIOS
aktív tag
A magyarítást az Interwrite csinálja ha jól tudom. Itt egy link a cab fájlról:
http://www.megaupload.com/?d=SPZR2SWG
A végén hard reset kell!!!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Kicsi, gyönyörű, mindent tud, innovatív - viszont lassú. A HTC giroszkóppal ellátott készüléke megmutatja, a WM is lehet kezelhető.
- (nem csak) AMD FX / Ryzen tulajok OFF topikja
- Mesterséges intelligencia topik
- Óra topik
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Autós topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- iPhone 11 Pro 256GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 97%/p4115