- Nem nyílnak a Foldok?
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Yettel topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Egy óra, két rendszer
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Bátor75
tag
válasz
Anulu79 #5322 üzenetére
Tartó!
Én ilyet rendeltem:
Autós tartóMég nem jött meg, de ha nem jó sem fogok sokat bukni rajta. Van szélvédőre tapicskolhatóm is (gyorsboltban volt 3200 pénz). Eddig még mindig ilyen szélvédősek voltak és egyikkel sem volt semmi bajom.
Remélem ez is be fog válni, de ha esetleg nem lesz jó az autómba eladó lesz -
kokler
aktív tag
válasz
Anulu79 #5310 üzenetére
Én ebből vettem már 4 db-ot (5V, 2A), 2-őt még a Desire-hez 1,5 éve és tökéletes természetesen. Ezért a hatalmas árért meg pláne
Ugyanezt adják itthon nagykerben 2600+fáért garancia nélkülMostanában 1 hét alatt ideérnek Kínából a cuccok, ráadásul ingyenes szállítással általában.
-
zzola
titán
válasz
Anulu79 #5310 üzenetére
Töltőből bátran merem ajánlani ezt:
CC-C200 Original HTC KFZ Adapter für HTC Sensation
3000 forint alatt van postaköltséggel együtt. Én ilyet használok... -
rizso
addikt
válasz
Anulu79 #4771 üzenetére
Az a baj, hogy ugye a Wave-et a Sensation-nel, a Sensation-t pedig a Wave-vel vettem fel, és más-más a hangminőség is. Nyilván torzított egy kicsit a Wave max hangerőn, de úgy nem is tudnám nézni. Olyan 12/14-ig nagyon jó a hang, és még úgy is vagy 2-3-szor hangosabb a Sensation-nél...
-
Criton
veterán
válasz
Anulu79 #3978 üzenetére
Már hogy az SD kártyára rakja neked automatikusan?
Tudomásom szerint nem minden programot lehet oda telepíteni.Nekem most a Market reset után a legtöbb programot a telefonra rakta, és nem is tudom átrakni az SD kártyára.
Vannak programok amiket viszont automatikusan az SD kártyára rakott fel. -
-
kokler
aktív tag
válasz
Anulu79 #3834 üzenetére
Ahogy gondolod... A töltővel annyi csak a gondom, hogy ez valami noname cucc, amit én linkeltem az pedig gyári HTC potom áron és 2A-es kimenettel, ami viszont tényleg rendesen tölt. Sok autós töltőnél nincsen meg rendesen a töltőáram (vagy egyszerűen elmelegszik) és csak merül a telefon töltőn mondjuk navigáció közben. Egyébként meg szerintem 2-3 dollárt csak megér egy töltő
-
Joe1985
tag
-
Tibi09
tag
válasz
Anulu79 #3793 üzenetére
én ezt vettem, perfektül müködik, elégedett vagyok
az ára meg viccesen alacsony
-
Ákos97
aktív tag
válasz
Anulu79 #3786 üzenetére
De azért valamit lehetne böffenteni rá, nem mondd nekem hogy nem, mert így abban a hitben élek, hogy nem foglalkoztok velem.
Azért azt csak megtudod válaszolni, hogy a főképernyők lapozása laggol-e, vagy a böngészőben a flash tartalmak akadásmentesen lejátszódnak, vagy nem...
Szóval lécci -
scapegt
őstag
válasz
Anulu79 #3772 üzenetére
Valahol MAC Address szűrést kéne csinálnod és megadni a teló mac címét, meg biztos van valahol jelszavazás, de így látatlanban nehéz
kchris78: erről már beszéltünk elég sokat, valxeg független, mert Vodára utaló jel nincs, de nálunk a családban mindenki Vodás...kipróbálni nem tudom. Állítólag csak a T-nél függőek a Sensation-ök, de azok is csak mostanság lettek azok...szóval ez majdhogynem 1000%-ig független.
-
rizso
addikt
-
-
szasz1
tag
válasz
Anulu79 #2069 üzenetére
Telenor üzletben volt egy htc bőrtok olyan 3k fele, de szerintem nem ehhez való volt, picit kilógott belőle felfelé a teló, pár mm-t, ezen kívül meg csak Ebayen láttam, olyan htc bőrtokot ami ehhez való lenne hivatalosan is. Mondjuk jobban örülnék valami jó minőségű zokninak hozzá.
-
szasz1
tag
-
Nikk
senior tag
-
Nikk
senior tag
válasz
Anulu79 #2031 üzenetére
Fura, hogy miket mível egyeseknél ez a teló... Az, hogy nem kapcsolódik Sync-hez nekem is okozott némi gondot, de kb. 2 perc alatt megoldódott... Azt hiszem úgy dugtam rá a telót, hogy a Sync már futott... Meg eleve első rádugásnál a drivereket megpróbálja felrakni, de nem megy neki, mivel az Android drivert a HTC Sync pakolássza fel, tehát ezért kell először azt elindítani és csak utána rádugni a telót...
-
-
F-ECT$
titán
válasz
Anulu79 #1837 üzenetére
Elixir widget: mindenféle alap dolog kijelzésére és állítására jó. Pl jelzi, hogy be van-e kapcsolva az adatforgalom és 1 gombbal ki is tudod kapcsolni; vagy a wifi, vagy a gps; láthatod a futó alkalmazások számát, a proci terheltségét, az akku állapotát, stb, mindezt egy oldalnyi helyen.
Szerk: DroidWall: tűzfal, ha nem akarod, hogy mindenféle progi kimászkáljon a netre.
-
-
Erika10
tag
válasz
Anulu79 #1768 üzenetére
Köszi, a telefonokhoz valamennyi értek, de ezeket a szak zsargonokat, nem mindig értem.
Szóval az én dhd a szervizbe landolt egy csúnya perec után… így azon nem tudom meg nézni, hogy pontosan hogy is kell ezt beállítani… amit lehet szeretek a mem. kártyára menteni, hiszen azért van.. + azt hittem, hogy lesz egyezés a két teló között, de mindenbe bele csempésztek egy kicsi ujjat, meg egy kicsit más is.mumk1:
Akkor alapból nincs ilyen beállítás
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Egyedi ékszerdobozka
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest