- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- One mobilszolgáltatások
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Yettel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nikk
senior tag
Fut rajta hát. A játékok nagy részét is úgy írják meg, hogy mindenféle kijelzőn fussanak. A kisebb felbontás szokott baj lenni. A nagyobb nem igazán. Egyébként én írtam, hogy vannak rá portok: Transport tycoon, heroes 2.
Egyébként más játékokat is visz, fel kell hozzá rakni ScommVM-et és akkor olyan klasszikusok is kenji fognak, mint a hajdani, day of the tentacle, full throttle, sam and max stb...
Úgyhogy tessék nyugodtan megvenni, nem fogsz csalódni benne
-
feenty
aktív tag
Akkor leszel még bajban mikor kihúzod a sorszámot a t-nél, kiderül, hogy vannak még előtted 10-en.... aztán odasétálsz megkérdezni, hogy van-e még raktáron, hogy érdemes-e kivárnod azt a 10 embert.... Kinyögik, hogy igen, van még 1 db
Na az a 10 ember lesz a szemedben minden rossz okozója a világban
Én igy jártamVégig imádkoztam, hogy ne pont az "én" telóm kelljen nekik
-
scapegt
őstag
Én eddig 1 játékkal találkoztam ami nem futott teljes képernyős módban...bár én sem vagyok nagy játékos, de ezek fullos grafikával/méretben és akadásmentesen futnak a telón: bármelyik Angry Birds, Plants vs zombies, Greedy pigs, They need to be fed, Fieldrunners HD, Speedx 3D, Cut the rope (axxem ez is full kihasználta a kijelzőt, de Xaels a megmondhatója, én már letöröltem
). A Fieldrunnerst tudom ajánlani, nagyon aranyos kis tower defense játék, haláli effektekkel
nem is drága, 3 dollár mindössze. A Greedy pigs is aranyos, de az inkább olyan "csajos" kevés 18 pályával. Szóval nyugodj meg, szinte az összes játék kiválóan fut rajta, nem lesz ezzel gondod, de azzal számolj, ha folyton játszol vele, gyorsan lemerül. Én 6 óra alatt is lemerítettem már játékkal és netezéssel...
-
Xaels
félisten
Már egyszer ki lett vesézve, még azt hiszem pont te kérdezted és egészen eljutottunk odáig, hogy van Heroes port Android alá. De a keresés gombot sem ártana vagy a Guglit használni mielőtt teszed itt a sértődött kisgyereket.
Amúgy ha ennyire rá vagy pörögve a PSX4droid-ra akkor azt mondom vegyél egy Xperia Mini Prot kb. 60.000HUF függetlenül és egy PSP-t ami 30.000 körül mozog és akkor játszhatsz a PS-es játékokkal és még marad is pénzed amiből vehetsz nyalókát, hogy lenyugodj.
-
Nikk
senior tag
He? Minden játék fut rajta... Még azok is amik eredetileg csak Xperia play-re lettek kifejlesztve, pontosabban Tegra-ra vagy PowerVR-ra... Ez pedig nagy szó szerintem, hogy mindent képesek futtatni...
Egyébként én pl. most találtam heroes 2 portot... Kegyetlen jó nosztalgia...
-
Xaels
félisten
Bazd, ha játszani akarnánk akkor ebből a pénzből PSP-t vagy NDS-t vettünk volna egy nagy rakás játékkal meg kiegészítővel.
Amúgy fogod és feldobsz egy Super Nintendo emulátort és több ezer klasszikus játékból válogathatsz netszerte. Csak pár cím: Mortal Kombat, Street Fighter, Final Fantasy, Chrono Trigger, Donkey Kong, Super Mario World, Killer Instinct, Lost Vikings, Prince Of Persia és stb...
-
F-ECT$
titán
Döntsd el, hogy mi a fontos. A mobilarena összehasonlító teszt sem véletlenül nem hirdetett győztest.
-A SenseUI nagyon meggyőző, de a legtöbb szolgáltatására van widget/app.
-A kamera jobb, de ez így is csak egy mobilos kamera, egy 20e Ft-os gép jobb képeket csinál.
-A nagyobb kijelző mindenképp jobb ott, ahol nem 800x480-ra van optimalizálva az adott alkalmazás. A jövő is a qHD felbontásé. Viszont a képminősége nem olyan jó, mint az SGS II-nek.
-Flash videó lejátszásnál voltak gondjai a tesztben a HTC-nek, ez azért gondolom majd idővel javul. (Vagy már javult.) -
Gólya.
tag
Eddig úgy néz ki hogy T-mobilos nem egyedi szoftververziót kapott, tehát lehet frissíteni. (ha más szoft lenne akkor is lenne rá frissítés max egy kis csúszással).
Próbáld valahol megnézni mind2-t élőbe, mert elég nagyok
SZVSZ olvasd végig fórumot. Eddig nekem bevált!
Kijelző felbontása tényleg sokat dob rajta. Én nem akarok beszállni Samsung vs. HTC vitába
de a Legend után nekem csak alumíniumos teló kell
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos cigaretta 🔞
- Witcher topik
- Formula-1
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Milyen légkondit a lakásba?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Asztalos klub
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 Ultra / Kártyafüggetlen / 12/1024GB
- Samsung Galaxy Z Fold 5 (SM-F946B/DS) 512GB/12GB - Jégkék
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12GB RAM / 512GB ROM (Garancia 2026.04.10-ig)
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 32GB ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 8 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest