Hirdetés
-
Mobilarena
HTC One S
Új hozzászólás Aktív témák
-
Navaze
tag
Azt mondja a Htc hogy, nem létezik ilyen file. Mert nem a root mutyi gari vesztéssel jár.
Viszont találtam infót arról, hogy bizonyos romokról (maximus) sikerült visza állni menüből frissítéssel. Van itt olyan akinek sikerült visza rakni a gyári romot valahogy? Mert ahogy olvasgattam ilyen 70% hogy kukás lesz a teló. :S -
AXisBOLD
addikt
sziasztok!
megbízható hely, ahol a készüléket megvehetem?
a hibák, amiket olvastam az összefoglalóban gyakoriak?
S4 még kapható valahol?
-
Mustanggt
csendes tag
Tud vki olyan sense 5-ös romot amin műkszik a bluetooth és az iránytű is? Zen romot kipróbáltam, kjó, gyors, csak a fent említettek hiányoznak :/
-
válasz
_Flood_
üzenetére
1. Tartsd folyamatosan, hosszan lenyomva a vol-down gombot (10mp)
2. a vol down elengedése nélkül nyomd le a power gombot és tartsd folyamatosan lenyomva (mindkét gombot).A gombsor egy idő után elkezd villogni, eközben ne engedd fel a gombokat, majd ha a villogás alábbhagyott, engedd fel a power gombot.
Ha így sem jutsz be a bootloaderbe akkor sehogy, az tényleg szerviz.
(lehet hogy az első lépés ilyenkor nem is fontos, de én mindig így csinálom és működik) -
_Flood_
aktív tag
válasz
Peterhappy
üzenetére
Sajnos semmi nem működik, bármilyen billentyű kombinációval próbálom, csak nem akar elindulni. Azt hiszem szerviz lesz ebből, hiszen semmi rosszat nem tettem, csak frissíteni próbáltam. Tényleg nem értem mi lehet a nyűgje.
-
Bootloaderben, fastboot usb mellett tudsz ruu-t telepíteni!
Tartsd folyamatosan lenyomva a volume-down gombot majd pár másodperc múlva nyomd le a power gombot is (vol-t ne engedd fel!), bent vagy a bootloaderben, ha akkor rákötöd a gépre, a fastboot felirat fastboot usb-re változik (lehet hogy előtte kell fel-le sétálgatni a menüben). Akkor látni fogja a RUU install a telefont és tudsz telepíteni.
Flood ötlete is jó, ha bent vagy a bootloaderben, esetleg reinstall helyett próbálkozz meg előbb a factory reset-tel.
-
_Flood_
aktív tag
Segítsetek kérlek!
A feleségem mobilját frissítettem RUU-val, mert nem talált frissítést az éteren keresztül és a 4.0-ás droid volt rajta. Sikeresen lezajlott az update, de azóta nem tudom bekapcsolni. Mit lehet tenni? Nagyon remélem, hogy nem rontottam el véglegesen.... -
_Flood_
aktív tag
Honnan tölthetőek a gyári RUU-k?
-
istnag
addikt
Letöltöd a Htc One S Toolkitet. Ha van egy kis alap angolod,akkor simán menni fog.
Kell a visszazáráshoz az unlock.bin fájl,amit a HTC küldött,mikor ki lett nyitva.
Amikor a visszazárás megvan,onnan a RUU-t már csak futtatni kell gépen,egy sima exe fájl és mondja mit csinálj.RUU frissítés:
-összefoglaló-
Letöltéskor mindenképp figyelni kell, hogy a telefon:
S3 (Ville C2)
S4 (Ville)
Ellenőrizni kell továbbá, hogy a telefonodnak megfelelő e a RUU CID szám alján is. Ezt a következőképpen tudod kideríteni:
- Töltsd le ezt az alkalmazást: CID Getter
-Indítsd el és a legfelső sorban ki fogja írni a CID számodat. Jegyezd meg!
-A letöltött RUU exe fájlt futtasd, majd” TC-vel, vagy intézővel elnavigálsz a c:\users\felhasznáóneved\appdata\local\temp\ mappába.
Ezen belül megkeresed a legfrissebb mappát. Azon belül van egy rom.zip. Azt megnyitva egy txt fájlban vannak felsorolva a CID számok. Ha a köztük lévő egyezik a telefonod számával, akkor mehet a frissítés.”
- Innentől kezdve már sima ügy, kövesd amit a program mond és kész is -
Navaze
tag
Sziasztok. Nem sokat értek a rom csereberéhes de lenne egy kérdésem. Most ilyen berhardgh féle stock rom van a telómon amit nem én raktam fel, és szeretném visza varázsoltatni gyárira. Eddig ketten küldtek el az utolsó próbálkozó közölte hogy ha ezt a romot le szedi, tönkre megy a teló.
Ezek szerint nek tudom visza csináltatni az eredeti állapotra. Vagy van itt aki csinált ilyet? A segítséget elöre is kösz mert kasu vagyok a témához. -
Pampipapi
tag
Sziasztok!
Néhány hete van S3 procis one S-em stock rom-mal, megosztanék néhány tapasztalatot hátha valakinek segítek vele, illetve én is várok segítséget.
Szeretem a telefont, de inkább a rendellenes dolgokat írom le, az hasznosabb:
-beszélgetés közben többször előfordul, hogy rövid időre "megszakad" a hang amit én hallok, talán térerő függő, de ahol más telefon tökéletes ott ez már csinálja. Nem túl zavaró egyébként.
-aktiv wifi kapcsolat mellett előfordulhat, hogy a bluetooth nem műkődik rendesen, ha a router 2,4 GHz-en üzemel. Ilyenkor a Wifi-t ki szoktam kapcsolni.
-a random restartok érzésem szerint app-ok telepítése után jöhet inkább elő és a power gomb nyomva tartásos restart segít (ez nem biztos, de egyik nap többször ujraindult, a restart óta egyszer sem)
-a Wifi direct funkció alapból nem működött a HOS és egy Galaxy Tab között, sok app-ot próbáltam, de csak a Wifi Shoot vált be
-ha a gyors rendszerindítás be van kapcsolva, akkor bekapcsoláskor nem indul el "rendesen" a telefon, csak miután 15-ször felvillan a gombok világítása. Több S3 procisat próbáltam, mindegyik ezt csinálja. Ez mitől lehet? S4 is ezt csinálja? Nem nagy gond ez sem, csak nem értem... -
Mustanggt
csendes tag
Sziasztok!
Úgynézki megválok szeretett s4es procis venom soft-os üvdöskémtől felfele váltás miatt... Mielőtt meghirdetem, gondoltam megkérdezem van-e itt érdeklődő aki pont ilyet keres, megvenné és hasonlóan szeretné mint én :-) -
szomjas
csendes tag
válasz
magellan14
üzenetére
van fenn egy poweramp is,de azzal is ez a hiba.

-
szomjas
csendes tag
sziasztok!
egy kis segítségre lenne szükségem.
van egy one s-m olyan gondom van,hogy zene hallgatás közben jön egy hívás és a teló onnantól kezdve átvált monora,a csengetésnél kihúzom a fülest(ami egy xears füles)akkor is monoravált.Gyáribeálítással lehet csak helyre hozni,de minden egyes zene hallgatásnál bejövő híváskor átvált monora.Tud rá valaki valamit mondanimég egy olyan gondom is lenne,hogy nem megy körbe a háttérkép.
válaszokat előre is köszönöm
. -
opi064
tag
válasz
magellan14
üzenetére
igen, igen, Neked is köszi mindent!
-
magellan14
tag
Képekre QuickPic, videóra Mx Player amit használok,ki lehet kapcsolni a szemetelést és eddig szépen muzsikált minden.Mivel ezeket az apokat bárki irhatja sürűn hagyhatnak maguk után szemetet,ha nem találsz a show thumbnails (azaz csak megmutatás) opción kivül kikapcsolást,vagy cache letiltást és kell a hely , tanácsolom hogy nézz másik progi után.Reméllem tudtam segiteni valamit

-
opi064
tag
Még annyit, hogy találtam a beállítások-tárolás-szabadítson fel helyet- : "az alkalmazások gyorsítótárainak kiürítésével..." Na ezt nem találom, hogy hol lehet.
-
opi064
tag
válasz
magellan14
üzenetére
illetve ott az Astro médialejátszója, lehet, az gyártja a thumbokat? Van a menüjében egy olyan, hogy "show thumbnails" pipa ki-be.
-
opi064
tag
válasz
magellan14
üzenetére
Köszi, az alap gyári médiakezelőm van...
-
opi064
tag
válasz
magellan14
üzenetére
Köszi szépen, ha leírnád kicsit szájbarágósan, hogy hol kapcsolom ki, megköszönném....és ha kikapcsolom, akkor nem fog másolatokat készíteni?
-
magellan14
tag
-
opi064
tag
Sziasztok! Előrebocsájtom, hogy nem vagyok sem android, sem a telefon működésének szakértője, csupán felhasználószintü tulaj vagyok. Egy kérdésem lenne: Azt vettem észre, mióta feltettem az Astro fájlmenedzsert, hogy a telón a már letörölt összes képem ott van, kicsinyített formában, de összességében azért feleslegesen sok helyet foglal. A pc-re dugva a telót, az egész thumbnail mappát (2 is van belőle) kidobtam, pontosabban a tartalmát. Aztán újra az Astroval megnézve, minden ugyanott volt. Mármint a letörölt képeim másolatai. Ez így ok? Mit tanácsoltok, mit kéne ezzel kezdeni.
-
magellan14
tag
Valahogy az a furcsa gondolkodásmódjuk folyamatos kudarcokat visz véghez,a rosz cégpolitikán ,a rosz promo -kamányon keresztül az árazásig. Annyira mellé tudnak löni amikor tele vannak a face oldalak/közöségek a felhasználok elvárásaikat. Ilyen felesleges faxágokra pazarolják a drága ,igyis már csökkenö energiaforrásaikat http://www.htc.com/uk/accessories/htc-mini-plus/
Nem bizok én az ota frissitésban, legjobb esetben is mint a Desire S majd kapunk egy ruu frissitést ,jobbik esetben egy-két kisebb hibával,rosszbaikban pedig sajnálkozást,maximum.Elméletileg egy hónapon bellül eldöl. -
engusz
veterán
válasz
magellan14
üzenetére
Hát, legyen megerősítés a HTC részéről is. Szerintem ki kell adniuk a frissítést, nincsenek abban a helyzetben, hogy kihagyhassanak egy ekkora ziccert
-
magellan14
tag
Semmi meglepő, de keserű szájiz az van ... https://twitter.com/LlabTooFeR/status/373061233466802176
-
gaborgyula
tag
Frissítés: A remény hal meg utoljára.

Más: mostanában (szerintem az utolsó frissítés óta) rendszeresen leáll a Swype a telefonomon és gyári billentyűzet jön elő. Másnak is van hasonló problémája?
Appok:
Nem teljesen közkeletű, sőt sok helyen azt írják, hogy nincs is Magyarországon jól működő turista navigáció androidra, pedig nem túl bonyolultan összehozható.
1. Navitel navigáció (fizetős) de csak az alap program kell, navitel térképek nem kellenek.
2. Turistautak térképek letölthetőek pl. a http://peter68.com/navitel/ oldalról (ez nem hivatalos oldal a magyar naviteles közösség hozta összeg)
3. Szintén a http://peter68.com/navitel/ hu oldalról letölthetők sminkek amelyek meg tudják jeleníteni a turistautak térkép információitFontos hogy nem minden smink verzió működik megfelelően a HOS-on és figyelni kell arra hogy a program és a smink verziója azonos legyen. Sok bosszúságtól megkíméli magát az ember ha kikapcsolja a Navitel automatikus frissítését a Playen és a applikációban is
Ha valakit jobban érdekel szívesen segítek.
-
engusz
veterán
One X-re tényleg megérkezett, játszottam vele egy kicsit, nekem egyértelműen jobban tetszik az új Sense felület és megoldások. Talán gyorsabb is lett a kütyü, de lehet csak placebó
Kíváncsi leszek, hogy mi lesz a One S esetében a forgatókönyv. Szinte kizártnak tartom, hogy a HTC elbaltázná, és csak az S4-es típusokra érkezne a frissítés. Egyszerűen nem teheti meg, mert már akkor kivívta a nap haragját, amikor "elfelejtette" külön névvel jelölni a különböző belsővel szerelt One S-eket
-
mumk1
addikt
Tud valaki ajánlani üzletet, ahol még lehet kapni S4-es változatot? Köszönöm.
-
magellan14
tag
Kis leirás tőlem is:
Rendszerkarbantartás:
All-In-One Toolbox-tartalmaz egy info oldalt ahol szinte mindent láthatunk a telefonunkról,process kill,startup manager, sok apró más segitség, takaritás,rendezés szempontjából
Clean Master- törlés után fenmaradó adatmaradékok,üres könyvtárak eltüntetésére kiválló
B-folders- jelszóval védett jelszó tároló
Battery Booster-sporolhatunk töltötséget vele a telefon funkcioinak letiltásával ,a programbol szinte mindent letiltottam csak a telefon hőfokát és a töltötségi szintett mutatja a bal felsö sarokban
Chrome - Operában csalódtam,a gyáritól nem m1ek falnak igy beérem ezzel amég nem találok jobbat
Clone Yourself -mint a neve is mondja,érdekes pár kép elkészitésére
DiskUsage-nagyon szipen megmutatja vizuálissan,blokkoba lebontva mire van elhasználva a tárhely
GPS Data+ -segit gyorsabban jelet találnia a navigációnak,ezzel kapcsolatos infok tárháza
MeteoEarth-idöjárás elörejelző 3d-ben érdemes vetni rá 1 pillantást
Mx Player pro - alapból minden videót ezzel nézek
NetSchedule - puritán kinézet,de pont akkor kapcsol benetet mindent és ki ahogy beállitom
Quickpic- alapértelmü képnézegetöm,lehet benne jelszóval rejtett fájlokat/képeket létrehozni
Realcalk- okositott számológép
Smart Tools - a neve is mondja
Solid Explorer - elég szimpatikus ,felhasználóbarát fájlkezelő
Swiftkey-ismeri mindenki,szeressem,mert megszoktam
Tasker- fent van ,de még nem tudtam elszánni magam h. beállitgassam
TeamViewer- távirányitós progi
Total Commander - ismeri mindenki - tud wifin keresztül is másolgatni
TuneIn Radio pro- internet radio
Winamp pro -zenére
WomanLog - hogy idö elött ne legyen gyerek
Ezekkel volt már dolgom és megtartottam őket:
szöveg scennelésre: handy scanner pro, camscanner , abbyy
Network signal info - szoktam vele ingyen netet vadászni
3g Watchdog pro- adatforgaolom figyelésre
Barcode scanner+ -nagyon ritkán használtam
Battery Indicator pro - mutatja a töltötségi szintet+widget -
engusz
veterán
válasz
Speeedfire
üzenetére
Régebben használtam (akkor még Wildfire-ön), de idővel beleuntam, mert nagyon sokat kellett hangolni a szokásaimnak megfelelően. A Battery Guru azért is volt annyira szimpatikus, mert nagyjából mindent magától csinálni, a háttérben. Egyszer beállítod, aztán el is felejtheted örökre
-
engusz
veterán
válasz
Speeedfire
üzenetére
Sokszor nekem is, de jó lenne, ha időzítve vagy bizonyos eseményekhez (pl. éjjeli üresjárati szakasz) lenne kötve. Nem hiszem, hogy nehéz lenne megoldani
Azt reméltem, hogy a következő Android (4.2.2) és Sense (5.0) frissítéskor a HTC fejleszt ezen, de egy most frissült One X-ből kiindulva nem sok változás történt. Látszólag csak annyi, hogy a beállításokon belül lehet engedélyezni, hogy üresjáratban lekapcsolja a mobilnetet és a wifit is. De még mindig nem időzíthető vagy hangolható
-
engusz
veterán
válasz
Speeedfire
üzenetére
Kb. 2 hét tanulás és némi állítgatás után nálam két napra nyúlt a készenléti idő. Ha pluszban bele tudna szólni a CPU órajelbe és a kijelző fényerejébe is, akkor még drámaibb lenne a hatása. Bár, előbbi lehet rendszerszintű (root) hozzáférést igényelne
-
engusz
veterán
válasz
Speeedfire
üzenetére
Ha bekapcsolva hagyod a programban, hogy küldhet üzeneteket az értesítési sávra, akkor ott látható, hogy "tanuló" fázisban van. Ezt 1-3 napig így lesz. Feltérképezi a telefon és szoftverhasználati szokásaidat, aztán működésbe lép. Maga szabályozza az egyes alkalmazások működését (mikor frissíthet, hogyan futhat a háttérben, etc.), illetve kellő üresjárati idő után (tipikusan éjszaka) lelövi a wifit és az újabb verziók már a mobilnetet is, így spórolva a naftával
Nálam egész jól működik, bár manuálisan egy-két nem igen sűrűn használt programnál beállítottam, hogy csak akkor frissülhetnek adattal, ha megnyitom őket. Így biztosan nem garázdálkodnak a háttérben. Ezen kívül éjszakára mindig lelőtte a kapcsolatokat
Valamit nagyon jól csinál a program, mert egy idő után pontosan tudni fogja, hogy mikor, mennyit és milyen programot használsz. Valamivel előtte engedi őket kommunikálni, frissíteni, etc. Így amikor kézbe veszed a telót, akkor már minden előtted lesz, nem a bekapcsolás után kezdenek el dőlni az értesítések
-
-
-
-
engusz
veterán
válasz
Peterhappy
üzenetére
A Libra felülete nemrég újult meg, valamivel letisztultabb lett, használható és gyors. E mellett még az tetszik benne, hogy emlékeztet, nehogy elfelejtsd megmérni magad: hajnali ötkor tesz az értesítési sávba egy üzenetet, amire rábökve egyből a súlybevitel jön elő
-
-
engusz
veterán
válasz
Peterhappy
üzenetére
Chrome, mert tabokat és jelszavakat is szinkronizál az asztali verzióval
7x7, vigyázz, amilyen egyszerű játék, annyira komoly függőség alakulhat ki

Dropbox és Google Drive a fájlok megosztására
Koin, a bevételek és kiadások monitorozására
Köpönyeg, a pontosabb lokális időjárás előrejelzés miatt
Libra, testsúly monitorozás
Pocket, korábban "read it later", ennek segítségével gyűjtöm azokat a híreket/cikkeket, amiket csak később tudok elolvasni
Silence, időzíthető események, melyek segítségével a különböző hangerők változtatható és a wifi/bt/internet is kapcsolható
Snapdragon™ BatteryGuru, ha szükséges a hosszabb akkumulátor idő, akkor jó hasznát veszem
Alkalmanként használt: BpMenetrend, Cocktail Flow, Endomondo, Event Counter, Package Buddy, ParkolóÓra, Total Commander
-
válasz
Speeedfire
üzenetére
Köszönöm, este ránézek

-
Speeedfire
félisten
válasz
Peterhappy
üzenetére
Én a colornote helyett most váltottam a google keep-re, szerintem érdemes megnézni.

-
válasz
magellan14
üzenetére
Szia,
Remek ötlet, én kíváncsian várnám mások hozzászólását.
Sajnos én kétlem hogy sok vizet kavarnék, jelenleg gyári rom ketyeg és csupán pár app dolgozik a telefonon (nem is igazán használom ki szegénykémet).
Böngésző: Dolphin browser + jetpack
Sokat próbáltam, három különböző telefonon, mindig itt lyukadtam ki, tényleg gyors, tényleg kezelhető, engem meggyőzött. Főként lassabb telefonon a JavaScript kikapcsolásával még fürgébb.Ezek mellé megy még a ColorNote (jegyzettömb + to do list), Budapesti Menetrend, AnkiDroid és valamilyen angol-magyar szótár. A ColorNote nekem nagyon bevált, számomra a legkezelhetőbb to do program, a BM pedig most azt mondanám, talán az eddigi legjobb "bkv-s app".
GMail ugyebár alap. Próbáltam teljes Google-szinkronizáltságban élni (Google Notes, Chrome stb), de elhasaltam, a Google Notes nekem nem jött be, túl puritán, a Chrome szintén nem vált be.
Szoktam feldobni valamilyen taskkillert és launchert (Apex, Halo), ezek most nincsenek (ahogy említettem, most nyomtam sikeresen egy FR-t...) és lehet, hogy nem is lesznek.
Illetve egy időben használtam drinkwater alkalmazásokat (végigpróbáltam párat), jópofa volt, szerintem tényleg több folyadékot vittem be akkortájt a szervezetembe, mint most

SUM: Dolphint, ColorNotet mindenképp ajánlom minimum próbára, ha valaki lelkesen nyelvet tanul(na), az nézzen rá az AnkiDroidra, ha esetleg nem ismeri. Hirtelen ennyi jutott eszembe.
-
válasz
Speeedfire
üzenetére
Addig ne is
Azt hiszem Rom Manager-rel lehet S-on mellett bűvészkedni, de nem tenném le rá a nagy esküt. -
Speeedfire
félisten
válasz
Peterhappy
üzenetére
Néztem már, de amíg garis nem szeretném ezt bejátszani.

-
válasz
Speeedfire
üzenetére
Keress rá a "htc one s aio" kifejezésre, első találat; letölt, s-off, ésszel csináld, jó szórakozást.
-
Speeedfire
félisten
válasz
Peterhappy
üzenetére
Uhh, csak összejött. Viszont S-ON.

-
magellan14
tag
Mit szolnátok,ha tartanánk egy kis diszkurzust arról hogy ki milyen appot használ ?
- mit tart fontosnak és milyen elönyöket lát az általa preferált segédprogramokban,elsösorban a HoS felhasználhatoságának ,felhasználhatói élmény érdekében
-mit ajánlana más tulajoknak -
válasz
Speeedfire
üzenetére
Az se baj, a villogás után megjelenik a szöveg is, közben már nyomhatod a hangerő le gombot, kikapcsol a telefon, akkor is (vagy egy pillanatra felengeded de utána nyomod tovább) és bent vagy.
Tapasztalat, most próbáltam ki, ha már arra jártam, véletlenül nyomtam is gyorsan egy factory reset-et hogy ****sza meg

-
Speeedfire
félisten
válasz
Peterhappy
üzenetére
Lehet én vagyok a béna, de így sem megy. Villogtak a gombok, majd simán újraindult a telefon.

-
válasz
Speeedfire
üzenetére
Hangerő + le! Anno téglásítottam egy One V-t, akkor utánaolvastam, ÁLLÍTÓLAG power+vol up kombóval téglásítani lehet a telót!!! (nem tudom, mennyire valós info).
A Vol down + power mindenesetre tuti.
-
válasz
Speeedfire
üzenetére
Szia,
Próbáld úgy, hogy hosszan kapcsolod ki a telefont (10mp< -ig nyomod a kikapcsolás gombot, semmi mást). Előbb az alsó gombsor fog villogni, majd a telefon ugatni, ne izgasson, csak nyomd a kikapcsolást.
Ezt követően nyomd a hangerőgombot folyamatosan, majd szintén hosszan (pár másodpercig) a bekapcsolás gombot, végül engedd fel a gombot és csak ezt követően a hangerőt.
-
Speeedfire
félisten
válasz
enginev3.0
üzenetére
Próbáltam úgy is, de nem akar menni.

-
enginev3.0
félisten
válasz
Speeedfire
üzenetére
Nem a hangerő fel gomb kell?
-
Sátán44
addikt
válasz
Speeedfire
üzenetére
Az akksinál gyors boot pipa ki és úgy próbáld.
-
Speeedfire
félisten
válasz
enginev3.0
üzenetére
Ezt hogy lehet megnézni? Próbáltam a power + hangerő le gombokat de nem jött be. Csak kiírta a bal alsó sarokba a telefon, hogy biztonságos mód.

-
enginev3.0
félisten
válasz
Speeedfire
üzenetére
Ha van S-off akkor nem kell bl-t nyitni
Bemész a bootloaderbe és kiírja, hogy S-off, vagy S-on -
Sátán44
addikt
válasz
Speeedfire
üzenetére
-
Speeedfire
félisten
válasz
enginev3.0
üzenetére
Mi az az S-off és hogy lehet ezt megnézni?
-
mumuss
aktív tag
válasz
gordonfreemN
üzenetére
A bootloader nyitva van. Akkor nem gondoltam még hogy el őrölt adnom. De igaz, nem olcsó árát irtam. De mivel senki nem is írt, ezért boltban kell eladnom sajnos.
-
gordonfreemN
addikt
válasz
enginev3.0
üzenetére
Szoval ez egy fontos info lenne, ezert irtam hogy nagy esellyel.
-
enginev3.0
félisten
válasz
gordonfreemN
üzenetére
S4 verziónál van S-off, tehát ha nincs bl nyitva akkor van gari
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Viszont találtam infót arról, hogy bizonyos romokról (maximus) sikerült visza állni menüből frissítéssel. Van itt olyan akinek sikerült visza rakni a gyári romot valahogy? Mert ahogy olvasgattam ilyen 70% hogy kukás lesz a teló. :S

Köszi.