Hirdetés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Megint Samsung-gyártott Snapdragonról pletykálnak
- iPhone topik
- Két új Poco C-széria mobil érkezett
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
-
Mobilarena
HTC One S
Új hozzászólás Aktív témák
-
ulmikukac
tag
válasz
gordonfreemN
üzenetére
A gyári visszaállítás nem jó? Vagy nem pont erre gondolsz?
-
gordonfreemN
addikt
Sziasztok!
Lehetseges valahogyan a gyari 4.1.1- es szoftverrol ugyanerre a szofterverziora frissitsek?
A lenyeg, egy szoftvercseret kellene vegrehajtanom garivesztes nelkul.
koszike -
B4l!nt
aktív tag
Sziasztok!
Egy kis segítség kellene. Szeretném rootolni a telefont, de amikor futtatom a "fastboot oem get_identifier_token" parancsot, akkor az alábbi üzenetet kapom: "Waiting for device"
Mi lehet a probléma?
A telefon bootloaderben a "fastboot usb" módban van. Az lehet probléma, hogy nem gyári HTC kábellal próbálom?Köszi
-
karcsi3
tag
Sziasztok!
Maximuson azt vhogy meg lehet oldani hogy az akksinál egy százalékot írjon csak ki a status baron ne egy ikon és benne százalék mert sense 5 toolboxba nem látok ilyen megoldást aztán lehet vak vagyok ? -
karcsi3
tag
Sziasztok!
Hova kéne másolnom a romot (maximus) hogy lássam twrp-n belül mert más a particionálás és gépen keresztül átmásoltam Downloadba a zipet de twrp install from zipnél vagy nem biztos h ez a pontos neve nem találom :S meg így magiót se tudom kipróbálni :S -
Naigen
aktív tag
válasz
fcbarca
üzenetére
Nekem pont az tetszett benne, hogy diszkrét a led, nem világítja be a szobát. S4 minire váltottam, na azon annyira diszkrét, hogy konkrétan nincs is led
Ez viszont már nem tetszik. Ezen a NoLed -et használom, nekem bejön. Van ingyenes verziója is, igaz nem az érintőgombokat villogtatja. -
fcbarca
őstag
TWRP recoveryvel miért nem teszi fel a CM 11 nightlyt?
-
Sátán44
addikt
-
gilo22
csendes tag
Hello!
Az lenne a kérdésem hogy ez a rom http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2531065 mennyire jó?? Érdemes feltenni?? + ebbe a romba lehet jó lenne a hálózatom mert még mindig nem tudom megoldást, hogy erősebb internet hálózatom legyen ( mert csak E )!!! -
fcbarca
őstag
ja és, HBOOT-2.16.0000
mennie kell a CM 11-nek? -
Naigen
aktív tag
válasz
fcbarca
üzenetére
Kikapcsolt állapotban power + hangerő le. A boot menüben látod legfelül, hogy unlocked, vagy sem.
Bár, ha custom rom van rajta, csak nem zárta vissza az emberke
Ha nyitva van sztem nem árt elkérni a Unlock_code.bin fájlt, amivel kinyitotta, hátha vmiért vissza kell zárni, ha jól tévedek enélkül nem megy.
-
fcbarca
őstag
és van rajta recovery is

csak letöltöm a CM 11-et és rárakom full wipe-al,fog menni? -
-
umfrider
senior tag
-
fcbarca
őstag
válasz
Speeedfire
üzenetére
de sok helyen írták,hogy majdnem a one x-el van egy kategóriába
-
fcbarca
őstag
válasz
Speeedfire
üzenetére
s2 van nekem..
4.4 lesz rá hivatalosan? -
fcbarca
őstag
sziasztok,One s veri az s2-t?megéri elcserélni egy s2-re?
-
umfrider
senior tag
Képernyőképet hogyan is tudok menteni? Elfelejtettem :\
-
mexel
veterán
Sziasztok! Csak egy gyors kérdésem lenne. A HTC telefonok sima micro usb kábellel tölthetők? Vagy speciális végük van nem szabvány? ( volt ehy htc tabletom az nem szabvány usb volt, de nem tudom ezen változtattak-e)
Előre is köszönöm a választ. -
umfrider
senior tag
Tudtok esetleg olyan jó PC remote programot, amivel tudok kezelni két monitort is?
-
gergo5991
őstag
sziasztok, mennyire jó ez a telefon? mediamark.de oldalon, most ehhez ingyen adnak beats fülhallgatót, gondoltam így csak megéri megvenni
[link] -
dokee78
félisten
Mennyi eredményt hoz a legfrissebb gyári ROMal az Antutu?
-
gilo22
csendes tag
hy na kipróbáltam egy másik kártyával a dolgot és azzal is csak E jel erősségem volt bármit állítottam.
A kérdés a következő most vigyem szervizbe és elszáll a garanciám vagy van más megoldás annó valami rádió cserét írtatok nekem de én azt nem merem egyedül megcsinálni! -
kilozsul
aktív tag
válasz
Sátán44
üzenetére
Na próbálkoztam. A helyzet mégis csak az, hogy maradt a probléma. Az tévesztett meg, hogy fixen wcdma-ra volt állítva a telóm, és valószínűleg a lefedettség erősödött csak az eddig problémás helyeken. Átkapcsoltam vegyes üzemmódba, és a probléma ismét jelentkezett az erősebben árnyékolt helyeken (liftben, komolyabb vasbeton szerkezetek alatt)

-
szoja
tag
Eladósorba került a One S-em (szürke/kék, francia import, S4 SoC), ha valakit érdekelne, keressen privátban.
-
bel19ve
tag
A 4x4-s widgetek nem varázsolhatók vissza Sense5 alá? Nagyon bejött a naptáras és az időjárásos is

-
gilo22
csendes tag
hát mit hogy kéne beállítani?? csak mert a hálózati mód gsm/wcdma van és ha átállítom akkor valamiért elmegy a térerőm a szolgáltatóm vodafone HU szóval tényleg nem értem, most vagy a teló szar vagy a mikor a simkártyát levágták hogy beleférjen a telefonba megsérűlt vagy régi p és mivel root meg miegymás volt a már a telefonon gari elszállt
-
Sátán44
addikt
Érdekelne, hogy akinél jelentkezett korábban a home screen button probléma, annak a Sense 5-nél is előjött?
-
istnag
addikt
válasz
bel19ve
üzenetére
A faceplam S-off -hoz kell a SuperCID. [link]
Pontosan azt csinálod,ami ode le van írva,akkor lesz Hboot 2.16 meg TWRp is.Angol megy egy kicsit remélem,akkor nem lesz gond.
Nekem a Magio annyira nem jött be,de ugyanarra épül mindkettő,úgyhogy mindegy.
Ezzel a kernellel használtam:
[link]
viszont a wifi speciális beállításoknál NE állítsd be,hogy a "Legjobb wifi teljesítmény",mert az folyamatosan ébren tartja a telót. A wifinek egyébként mindegy,simán is ugyanolyan jó. -
bel19ve
tag
Nagyon szépen köszi. Még egy pár kérdés mielőtt nekiállok.
Akkor ha jól értem csak ezt feltelepítem és lesz hboot 2.16 meg TWRP?
SuperCID kell, mert ha nem azt nem csinálnám meg.Ez után fel tudom rakni a Magio-t, vagy ez is ugyan olyan jó, ne variáljak?
Még egyszer nagyon köszi

-
istnag
addikt
Sátánnak hiányoztak a Viper extrái. Szerintem a Sense 5 mindent visz,sosem cseréltem volna le,ha nem ment volna tönkre a telefonom. Egyébként a volt egy bug,hogy neteztél mobilneten és egyszercsak fogta lement a hálózet e-re,majd g-re és megszűnt. nálam elég sokszor csinálta. A topkijában erről nem olvastam csak pár embernél.
Ami még pozitívum a Sense5 toolbox működik szépen.
Ha váltasz,akkor mindneképp számíts arra,hogy a visszatérés nagyon macerás. -
istnag
addikt
válasz
bel19ve
üzenetére
Ha felrakod a Maximust,azzal felmegy a hboot 2.16 is:
[link]Viszont nagyon fontos,hogy ki ne hagyj egy lépést sem.
DO BACKUP OF YOUR INTERNAL SD CARD, DURING INSTALLATION IT WILL BУ ERASED
THIS IS ROM ONLY WORKS ON S4 DEVICES. DO NOT TRY TO INSTALL IT ON S3 DEVICE
Your device must have s-off without s-off you WON'T BE ABLE TO RUN ROM.
Download ROM and put it on internal sdcard.
Put device in fastboot mode (Power + Volume Down)
Enter Recovery.
Find in Recovery "Choose zip from sdcard" choose appropriate zip file.
Proceed steps that Aroma installer gives.
After install finish you MUST reboot device in fastboot mode.
Now it's time to install 4.2.2 capable firmware.
Download Install package.rar (Archive stored in same folder as rom)
(Note that fastboot.exe not capable yet with Windows 8.1, you need Windows XP/Vista/7/8)
Connect device to PC and make sure you see lines Fastboot USB.
Extract Install package in any place on your PC.
Open folder, run Command Prompt, type there
1.fastboot oem rebootRUU
2.fastboot flash zip firmware.zip
If you get an error
FAILED (remote: 90 hboot pre-update! please flush image again immediately)
type command once again
fastboot flash zip firmware.zip
fastboot flash recovery TWRP2.6.1.0.img
fastboot rebootMake sure that installation was successful and press enter to reboot device.
Device will boot in system, wait till you can see device on PC and copy ROM on internal SD card once again.
Repeat ROM installation with Aroma installer, do wipe during install.
Congratulations, you have device with fully working Android 4.2.2 and Sense 5.0 -
gilo22
csendes tag
Gordon de ha én ezt WCDMA/GSM állítgatom elmegy a térerőm valamiért szóval csak WCDMA/GSM ebben van térerőm
-
bel19ve
tag
Sziasztok
Bocsi a zavarásért, de hboot 2.16-t hogy tudok a telóra varázsolni? Sehol sem találok egy normális leírást? Tudnátok linkelni, vagy leírni hogy mi a menete? Köszi előre is

Még annyit, hogy régebben kérdeztem mi kell a MagioRomhoz és írtátok, hogy SuperCID, S-off:
Na nekem az S-off már megvan, ez a SuperCID szerintem nincs, Kell az is, vagy a nélkül is menni fog? -
umfrider
senior tag
válasz
gordonfreemN
üzenetére
Én gondoltam csak a battery stats-ot állítom vissza, hogy ne vésszen el minden beállítás.
Viszont, ha itt tartunk. Akkor csak és kizárólag a felhasználói beállításokat írja felül a telefon visszaállítása? Vagy az alkalmazások is megbolygatja? Bocs, nálam ez örök kérdés. -
Naigen
aktív tag
válasz
gordonfreemN
üzenetére
Nálam is megoldotta, de vmiért visszatért
Majd kiderítem mi az, mert mindig ugyan az tartja ébren. Amúgy 2 nap elketyeg simán a telóm.umfrider: nem kell S-OFF, csak CWM/TWRP Recovery (ezekhez meg ugye bootloader nyitás )
-
umfrider
senior tag
válasz
gordonfreemN
üzenetére
Hülye kérdés. Nem vagyok rootolva. Nem emlékszem már Incredible S-en hogy is volt. Recovrybe csak akkor enged belépni, ha s-off van, illetve clear battery stats...!?
-
gordonfreemN
addikt
válasz
umfrider
üzenetére
Heló!
Nem tudom, mindössze annyi tapasztalatom van, amennyit itt jeleztem.
A teló S4-es, és sok helyen van nekem is csak E, de viszont sok helyen meg H vagy 3G. Ezt úgy tudnád leellenőrizni, ha lenne épp ott egy másik okosteló.
Feltéve, hogy a WCDMA/GSM beállításokon már túl vagy.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gitáros topic
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Filmvilág
- Battlefield-film készülhet - Michael B. Jordan is képben van
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Google Pixel 9 Pro XL 16/256gb
- iPhone 13 Pro / 128GB / Silver / Gyári kártyafüggetlen (055)
- iPhone 13 Pro Max / 128GB / Alpine Green / Gyári kártyafüggetlen (056)
- iPhone 14 Pro Max / 256GB / Silver / Gyári kártyafüggetlen / eSIM only (216A)
- iPhone 14 Pro Max / 128GB / Space Black / Gyári kártyafüggetlen / eSIM only (223A)
- 27% - GAMING PC! i5-12400F / RTX 4060 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe / B760 / 650w! BeszámítOK
- AKCIÓ! Lenovo Ideapad Gaming 3 15ACH6 notebook - R7 5800HS 16GB DDR4 1012GB SSD RTX 3050 4GB
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U904 - i5-4G I 10GB I 500GB I 14" QHD+ I Cam I W10 I Gari!
- Dell Inspiron 5441 Snapdragon X Plus / 16GB 512SSD/ AI PC Brutál akkuidő
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Próbáld ki a free-t, nincs mit veszíteni.