- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Yettel topik
- Carl Pei megmondta nagyjából, hogy mennyi lesz a Phone (3)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Netfone
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena
HTC One S
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bathalsar
aktív tag
válasz
Pampipapi #7306 üzenetére
Ezek voltak:
1) home screen bug: érdekes módon csak telefonhívások után
2) gyenge GPS: nehezen talált műholdalt, aztán pedig rendre elvesztette őket
3) nem látta az 5 GHz-es Wi-Fi-t
4) tetején (az élén) kopó burkolatTermészetesen próbáltam gyári visszaállítást is, többször is, úgy is fennálltak a hibák, nem jelentett megoldást a szoftveres radír
-
qrta89
csendes tag
válasz
Pampipapi #6669 üzenetére
Ugyanez volt nekem is. 3 napon belül visszavittem, kértem, hogy cseréljenek. Mondták, hogy ok, max két nap és szólnak. Eltelt két nap plusz egy hétvége és semmi. Felhívtam őket, hogy mi van. Ekkor jött a szöveg, hogy a beszállító szerint nem hibás, csak akkor cserélik ha a független szerviz is hibásnak véli. Persze ez csak a 8. munkanapon túl derült volna ki, ezt meg nem akartam megvárni, valahogy nem bíztam a függetlenségükben. Ezért álltam el. Most még várom, hogy visszafizessek az árát, 30 napjuk van rá ugye.
Amúgy meg törvény szerint kötelességük 3 napon belül cserélni, feltéve, hogy tényleg hibás, szóval ez kamu duma hogy azért nem cserélik mert hasznaltad...
Annyi, hogy ha később bizonyítják, hogy tényleg nem volt hibás, akkor az ebből adódó költségek téged terhelnek. Emiatt álltam el a vásárlástól. Szóval érdemes megfontolni a dolgot! -
qrta89
csendes tag
válasz
Pampipapi #6661 üzenetére
Hát ha ezt tudom, hogy csak ennyi volt a gond, akkor nem vittem volna vissza... :S Mondjuk én soha nem vártam meg 15 villogást, úgy voltam vele, hogy ez tuti nem normális, cseréljék ki, amíg lehet...
És ezen kívül Nektek mást hibát nem produkált? Mert attól tartottam, hogy lesz ennek egyéb negatív következménye is.
-
qrta89
csendes tag
válasz
Pampipapi #6614 üzenetére
Nekem is ez volt az enyémmel. Vásárlás utáni harmadik munkanapon derült ki. Csak bekapcs gomb hangerő le kombinációval tudtam bekapcsolni. Persze többször is próbáltam ki-be kapcsolni. Egyszer jó volt, egyszer nem. Vissza is vittem cserére. A beszállító azonban nem ismerte el a hibát, így elküldték "független" szakértőhöz véleményeztetni. Ők persze elhúzták az időt a válasszal. Nem fért volna bele a 8 munkanapba az eredmény, így elálltam a vásárlástól.
Neked megoldódott azóta a probléma?
Én azóta vettem egy xperia sp-t, de az az igazság, hogy a htc jobban bejött. Megfordult a fejemben, hogy megpróbálok egy másik one s-t, de félek a túl sok hibától, amit itt is lehet olvasni... :S -
magellan14
tag
válasz
Pampipapi #6574 üzenetére
Pár kép
https://www.dropbox.com/sh/jpsz17hg8n4clkn/fljNWxJJNp
Mindamellett tisztában vagyok vele hogy a telefon használati cikk,igyekszem megörizni.Tokból is gyakran kiszedem,nézegetem ,csak tapogatom a kis műremeket.
A régi Desire S telefonon 1 darab ütés van,a haveroknak köszönve két év alatt.Ezen még annyit sem szeretnék látni. -
válasz
Pampipapi #6574 üzenetére
Nem tudom hova tenni ezt a szín-tok mizériát?! Aki vesz rá szilikon tokot, kombi törhetetlen tokot, annak miért számít, hogy fekete vagy szürke, és melyik kopik jobban?? Akkor nem azért költesz rá egy rakás pénzt, hogy ne sérüljön még véletlenül sem? Részemről soha nem csúfítanám el a telefonomat egy strapa tokkal! De szerintem egy karcálló üveg kijelzőre még a fólia is felesleges! Azért vettem meg ezt, a vitán felül legszebb telefont (akkor még nem volt HTC ONE), mert gyönyörködni akarok a szépségében! Élvezem, hogy vékony, hogy fémes tapintatú, hogy minőségi és nem gyűjti az ujjlenyomatot! Nekem tökéletes! Ha szilikont vagy műanyagot akarnék tapizni, akkor samsung-ot, LG-t vettem volna! Szerintem egy igényes Golla tok, a gyári HTC bőrtok sokkal többet ér, mint egy ronda szilikon. Tény, ha balf@rk vagyok és telefonálás közben kiesik a kezemből, nem védi szilikon, de én vállalom ezt a rizikót, mintsem hogy soha ne lássam a telefont, csak a szilikont, és ráunjak úgy, hogy nem is élvezhettem a minőségét. A szilikon tok szerintem csak a második tulajdonosnak éri meg, ha az első tulaj használta, mert akkor "karcmentesebb" a telefon.
-
magellan14
tag
válasz
Pampipapi #6570 üzenetére
Szia! Nekem harmadik hete van ilyen telefonom.Pont a vedlés miatt vettem szürkét.
Még a boltban rákerült a kijelzövédő fólia(550ft)+egy Teracell szilikon-müanyag tok a sérülések elkerülése végett.
A szilikonos toknak az oldala fekete szilikon a hátuja pedig kemény,kopogós müanyag,jól is áll neki. Valószinüsitem hogy bármennyit is szedegettem le volna atokot , a sim kátyás váltogatás miatt az mindég balról jobra történik igy valószinüleg már lekapartam volna a felső iv széléröl a festéket...
A fekete tokban pedig csak egy szürke keret látszik a fekete képernyö és a tok között illetve hátul a kameránál és a hangszoronál.szerintem pöpec és még jobban tetszik mintha full fekete lenne az eglsz.ha kell tehetek fel róla képet is.
Sok sikert a vásárláshoz,és ne feledd már ott letesztelni alapossan mielött kifizeted!
Új hozzászólás Aktív témák
ma Noha papíron gyengébb nála, a HTC One S esetenként még a csúcsmodellnél is jobb teljesítményt nyújt, ráadásul igen szépre és vékonyra sikerült.
- Vivo x200 Pro 16/512GB (Új)
- Apple iPhone 15 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB/12 Dual Sim Független Black 2026 februárig garanciális
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Akku: 84%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Akku: 85%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad T540P - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! MacBook PRO 13" Late 2016 2TB - i7 I 8GB I 500GB SSD I OS X Monterey I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest