- iPhone topik
- Bluetooth-headsetekről általában
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- iOS alkalmazások
-
Mobilarena
HTC One S
Új hozzászólás Aktív témák
-
gordonfreemN
addikt
Na, vettem egy új routert a probléma megmaradt. 40MHz-en a wifi nulla egész öt Mbps, 20MHz-en 5Mbps.
Szóval a teló szar, de a nyomorult HTC nem akarta cserélni a SOC-ot mert akkor imei is változott volna vagy ki tudja miért. Van valami módszer amivel úgy taccsra vágom a telót, hogy biztosan cserélik? Már csak azért is, mert ilyen bumburnyákok, hogy 3-4 hónapig dekkol náluk a teló és nem tesznek vele semmit, csak ráírják, hogy ok. Addig meg veszek valami értelmesebb telefont. -
gordonfreemN
addikt
válasz
gordonfreemN #8080 üzenetére
a telefon életében nem esett még le, max 30centi magasságról szőnyegre lecsúszott, szóval semmi esés. Ezen kívül semmi. Amikor megvettem még úgy emlékszem, jó volt (de csak halovány emlék, lehet csak behaluzom) de érdekes, mit találtam egy hónapja sem volt meg és már baj volt vele:
[link]
Csak itt még a net nem túnt fel, ettől független a wifi gyenge volt.tehát kezdetektől ilyen lehet.
Gondolkozok, hogy kicserélem benne a SOC-ot, de nem találok ebay-en.
-
gordonfreemN
addikt
Na összességében itt tartunk.
Szervíz szerint a telefon Wi-Fi OK. 2X IS! Majd 4 hónapig nem volt nálam a teló...
Itthon, ha 40MHz-re teszes a sávszélt vagy autóra, akkor behal, alig 0.7mega a letöltés.
20MHz-en már jobb a helyzet, 5 körül van és néha felmegy 10-re is.
Ugyanez a teló rokonoknál, barátoknál is szörnyű letöltési sebességeket produkál. De azt nem tudom náluk milyen router milyen beállításokkal van, azt tudom, hogy a net mindenhol több mint 20mega...
Itthon egy iphone 4 N-es wifi-vel 15megát produkált. Egy másik szintén 10-15megát.
Egy xperia sp 30-at.
Úgyhogy valaki ha átlátja és megtenné, összerakhatná a képet, mert én már teljesen fonalat vesztettem. Sajnos igazi alternatíva híján nehéz lépés lenne, de így elképzelhető, hogy megválok a telótól. -
gordonfreemN
addikt
S-Off-al kapod meg a jogot ahhoz, hogy costum recovery-t tudj feltenni, magyarul a root kezdete. De ehhez a bootloadert nyitni kell, az s-off csak utana megy. Legalabb is nekem ez jott le, de desire-nel nem igy volt
Ott s-off csak olyan romokhoz kellett, ami modositja a particios tablat. Tehat eleg volt a root-hoz a bootloader nyitas.
Azran lehet itt is igy van, majd kijavitanak, ha nem. -
gordonfreemN
addikt
válasz
umfrider #7888 üzenetére
Nem sajnos, én ugy 70km-r lakom a bolttól, mivel felénk még csak hírből sem volt tavaly nyáron már one s.
Amúgy hihetetlen, hogy ilyen gondja van és nem tudják megcsinálni. Próbáltam egyszer már úgy is, hogy USBn a gépről osztottam netet a telóra és úgy sem volt meg a sebesség, valószínűleg valami hálózati eszköz gondja lehet a gyökereknél, ha a wifi is szar meg ez is. Ilyen esetben hiába keresem fel a HTC-t, nem fognak segíteni? -
gordonfreemN
addikt
Gariba visszaküldtem a telefont, mivel nálam, tesóméknál és haveréknál is 0,7Mbps-t produkált letöltési sebességnek. A garipapíron rajta, hogy a hibát detektálták és javítva, kipróbálom itthon, erre ugyanaz. Most ez már tényleg f@sza. Mehetek megint fel, megint 4ezeré tankolni, biztosíték meg kiment...
-
gordonfreemN
addikt
Sziasztok!
Felhívtam ma az újmobilok.hu-t, jeleztem nekik, hogy a telefon garis lesz.
Mondta a szervízes, hogy a HTC kivonult magayországról emiatt külföldre küldik javításra a telefont. Ezért a javítási idő 6-8 hétre rúg. Csere telefont meg nem adna. Na elmennek a büdös p....
Szóval a kérdésem az, hogy:"c) A javításról:
A javítási idő az átvételtől számított max. 30 munkanap. A javítási idő alatt cserekészüléket biztosítani nem tudunk. A javításhoz csak új alkatrész használható fel. A javítás következtében a termék értéke, használhatósága az azonos ideig rendeltetésszerűen használt termékekhez képest nem csökkenheti.
Ha a javítás során kiderül, hogy a bejelentett hiba nem hardver eredetű (helytelen kezelés, vírus okozta), úgy cégünk fenntartja a jogot magának, hogy a mindenkori rezsióradíjat számítsa fel.
Javításhoz általában a komplett alapgépet kell a szervizbe behozni (Eredeti csomagolásban, tartozékokkal. Cégünkkel történő előzetes egyeztetés alapján ettől el lehet térni.)"Ilyen esetben verhetem-e az asztalt, kérhetek e másik telefont vagy határidős javítást mindenképp?
-
gordonfreemN
addikt
Sziasztok!
Lehetseges valahogyan a gyari 4.1.1- es szoftverrol ugyanerre a szofterverziora frissitsek?
A lenyeg, egy szoftvercseret kellene vegrehajtanom garivesztes nelkul.
koszike -
gordonfreemN
addikt
válasz
umfrider #7697 üzenetére
Heló!
Nem tudom, mindössze annyi tapasztalatom van, amennyit itt jeleztem.
A teló S4-es, és sok helyen van nekem is csak E, de viszont sok helyen meg H vagy 3G. Ezt úgy tudnád leellenőrizni, ha lenne épp ott egy másik okosteló.
Feltéve, hogy a WCDMA/GSM beállításokon már túl vagy. -
gordonfreemN
addikt
Amúgy amióta visszaállítottam a telót gyári állapotra, azóta az akksi igen jól bírja.
Eddig nagyon merült, estét már alig bírta ki, most viszont, két napot is elmenne, ha nem nyomkodnám több órát.
Van benne vagy fél óra telefonbeszélgetés, meg 3g folyamatosan megy, 54%-on van és reggel 6kor vettem le töltőről. Semmilyen energitakarék vagy batteryguru. -
gordonfreemN
addikt
válasz
gordonfreemN #7676 üzenetére
Na eddig tartott...
Wifit ki be es 5 mega a letoltes...
-
gordonfreemN
addikt
-
gordonfreemN
addikt
Úgy néz ki, a routert b@szogatva van változás.
Ha állítgatom, hogy 20 v 40MHz széles legyen a sáv, illetve hogy BGN vagy N meg hogy auto csatorna legyen vagy fix, néha sikerül elkapni és akkor 5megával is tölt le a 30-ból -
gordonfreemN
addikt
A reset megtortent, de tovabbra sem jo... Kivagyok
-
gordonfreemN
addikt
Sziasztok!
Kezd a hocipom tele lenni a telo wifi-jevel. 30megas netnel fel megat tud letolteni, ez enyhen szolva keves. Mar tobb honapja fenn all a problema, csak eddig nem foglalkoztatott...
Lenne otletetek mitol lehet? -
gordonfreemN
addikt
Mas is eszrevette mar, hogy a facebook alkalmazasok feher hattere mintha villodzna? De egyeb feher feluletnel ezt nem latni.
jaa, lehet csak a fenyerzeklo baszaxik velem?
-
gordonfreemN
addikt
Agyalt már rajta valaki, hogy médialejátszót TV-hez, hogyan lehet belőle varázsolni.
Mert az egyik oldalon ott a pár ezer ft-os MHL kábel, de ekkor a telefon belső tárhelyére kell tennünk a tartalmat.
Ami fullHD esetében jó esetben is meghaladja a 10GB-ot.
Ha esetleg a HD media link-et vesszük meg hozzá súlyos ezrekért, akkor pedig OTG-n csatlakoztathatunk hozzá külső tárhelyet, de csak FAT32 és az is csak 4GB-ig kezeli a tartalmakat.
Akkor most ezt a dolgot könyveljem el úgy, hogy hiába tud FHD képet kiküldeni a telefon, azt kihasználni nem igazán lehet?
Talán ez lesz az első negatívum vele szemben? -
gordonfreemN
addikt
Megint kínlódás van...
A PC-n megvan a normál sebesség (30M), a telefonon mérve viszont csak 0,5. Tapasztalt már ilyet valaki? -
gordonfreemN
addikt
válasz
magellan14 #7569 üzenetére
Köszöntem a válaszokat!
-
gordonfreemN
addikt
Sziasztok!
Tegnap jól megszívtam, na jó azért annyira nem,
Szóval, a helyzet az volt, hogy éjszaka jöttünk haza Budáról és kellett volna a navigáció.
A teló bemondta az unalmast. Igaz nem volt már mobilnetem, csak visszalassítva, de nem tudom a sima google térképhez igényli-e az internetkapcsolatot, vagy csak a GPS is elég?
De ez sem volt sajnos, mert nem talált GPS jelet és hát körbe körbe vitt szegényke én meg a másdik körnél már agybajt akartam kapni. Le volt maradva a pozíció is az utvonaltól.
Mit gondoltok, ez inkább programhiba és nézzek másik navigációt, vagy csak az volt a gond hogy valami miatt nem talált GPS jelet (ez mondjuk érdekes), vagy a mobilnet hiánya? -
gordonfreemN
addikt
válasz
szuladam #7541 üzenetére
Hm, ezt majd megnézem, érdekes.
Amúgy visszatérve a fentebbi problémakörre, valaki tudna ajánlani megoldást arra, hogy ha kiköldeném a képet egy mezei monitorra az MHL kábellel és böngészni szeretnék a telegfonnal, akkor a böngésző ne a szokáso módon jelenjen meg, ahogyan telefonon? Azaz ne kelljen már az 1440*900-as monitoron görgetni, hanem teljes képernyőn legyen ott a böngészőablak, ahogyan normál esetben asztalin is. -
gordonfreemN
addikt
válasz
gordonfreemN #7519 üzenetére
Kedves urak, de tolakodnak a megoldásokkal
Valóban nincs másnak MHL kábel, hogy leírná a tapasztalatokat? -
gordonfreemN
addikt
Helóka!
Ma megérkezett egy MHL kábel, a TV-re ráis toltam gyorsba, kipróbáltam.
Több kérdés is felmerült:
rácsatlakozni illetve lecsatlakozni hogyan kell ilyen esetben? Lecsatlakozásnál ugyanis csak simán lehuztam a telefonról az MHL kábelt (miközben a kép kint volt) és a teló lefagyott kétszer is próbáltam.
Van-é olyan böngésző, vagy megoldás amivel a böngészés így kiküldve a kéet nem görgetős lesz, hanem teljes képernyős, mintha gépen neteznék?
A telo érezhetően belassult, laggolt kissé a kép kiküldését követően. Ez normális, illetve lehet amiatt van ez, mert 2 helyen jeleníti meg a képet? -
gordonfreemN
addikt
-
gordonfreemN
addikt
Hali!
Valaki sejti, miért lehet, hogy ha játszok egyet az asphalt-tal vagy a real racing-gel, akkor kilépés után az ikonok olyan nehezen akarnak visszatérni, mintha belassulna a telefon. Normális lehet ez?
Másik kérdésem a direct wifi. Valaki használta már ezt PC és a telefon közötti közvetlen kapcsolatra?
-
gordonfreemN
addikt
válasz
gordonfreemN #7387 üzenetére
Még valami: a telefon viszont otthoni wifivel és tp-link routerrel jól működik.
Ez a bosszantó, itt meg a szülőknél nem megy, viszont minden más OK, a laptop, az iphone stb. -
gordonfreemN
addikt
válasz
gordonfreemN #7386 üzenetére
Vagyis tudtam, de nagyon nehezen egyszer sikerült rámenni.
Most megvolt az fw frissítés is. A DHCP sem látja a routerből a telefont, pedig a telo rajta van látszólag.
Holott a telefonnak meg van IP-je, pedig azt elvileg a DHCP ossza ki neki, nem?No ami érdekes: ha a telefon wifi beállításaiban a DLNA auto IP-t nem pipálom ki, akkor nem tud csatlakozni a telefon, vagy az
ip cím lekérdezésnél vagy a hitelesítésnél áll, illetve ez a kettő váltogatja egymást. -
gordonfreemN
addikt
sziasztok!
Már az agyamra megy, mi okozhatja azt, hogy a TL-WR740N routerhez nem tud normálisan csatlakozni, illetve sehogy sem az one s. Már próbáltam a routert resetelni és újra beállítani is.
HA nagy nehezen sikerül túljutnia a hitelesítésen, akkor meg internetelérés nincs. Pedig minden más működik WiFin. -
gordonfreemN
addikt
Sziasztok!
Van valami különleges igénye a telefonnak a BT-s egér billentyűzetre vagy mindenevő, bármilyen akár bóvli billentyűzettel is menni fog?
-
gordonfreemN
addikt
válasz
gordonfreemN #7261 üzenetére
Na, meg ekkora pitsa megoldast, de csak megoldottam
-
gordonfreemN
addikt
válasz
magellan14 #7021 üzenetére
Köszi!
-
gordonfreemN
addikt
válasz
magellan14 #7019 üzenetére
Latom megy a tema,akkor irnek rola bovebben:
Az asztali gep lan-on csatlakozik a routerhez, minden mas wifin. Az elozo telefonom, ami desire volt, azzal semmi gond nem volt ugyanebben az alkalmazasban. -
gordonfreemN
addikt
válasz
magellan14 #7017 üzenetére
Internet szóba se került az előzményekben, nem tudom hogy hogyan merült egyáltalán fel???
-
gordonfreemN
addikt
-
gordonfreemN
addikt
válasz
enginev3.0 #6901 üzenetére
Szoval ez egy fontos info lenne, ezert irtam hogy nagy esellyel.
-
gordonfreemN
addikt
Hello!
Ez egy eleg hulye megkereses, elso sorban a forumban tilos hirdetni.
A kovetkezo, jomagam egy honapja vettem 77ezerert 1+2 ev garival az S4-est. Ma mar nehany ezressel olcsobban is meg lehet venni.
Azt mar nem is mondom, hogy senkit nem erdekel szoftveresen milyen allapotban van, hiszen a garancia jo esellyel megszunt a telefonra, mivel rootoltad. -
gordonfreemN
addikt
Sziasztok!
Uj problemaba futottam bele. Adott egy 2 antennas Thomson router es modem egyben. Mindenkinek megy flottul minden, 3 iphone es 3 laptop gond nelkul wifizik, a kapcsolat nekem is megvan, de surun eldobalja a kapcsolatot, illetve a sebessegnek csak toredeke van meg, ami nagyon zavaroan lassu netet jelent. -
gordonfreemN
addikt
válasz
gordonfreemN #6854 üzenetére
Nos, nekem mindegy hogy soha vagy mindig beállítás, akkor is kilövi a wifit alvó módban.
-
gordonfreemN
addikt
válasz
gaborgyula #6847 üzenetére
Nekem itthon folyamat 2 egyseg a terero es a hibaval nem talalkoztam meg, kopp-kopp
-
gordonfreemN
addikt
válasz
Speeedfire #6841 üzenetére
Nem fogsz csalodni, nekem egy blade majd egy desire volt ezelott, es az one s sem okozott ilyen teren meglepetest.
-
gordonfreemN
addikt
válasz
Speeedfire #6838 üzenetére
En nemreg fogtam a kezemben egy S3-mat. Nekem az mar tenyleg nagy lenne mindennapi hasznalatra. Nem mondom, biztos vannak helyzetek, amikor jol jon a nagysaga, de vannak helyzetek, amikor nem celszeru. Mellette az one s egy telefonra emlekeztetett
Szoval szerintem a legformasabb telefon jelenleg, de ez izlesvilag kerdese is.
Teljesitmenyre sincs panasz, nem tudtam meg eddig megakasztani semmivel.
A kijelzoje nekem tetszik nagyon, persze ha nagyitoval nezed, akkor mar lathatoak a pentile matrix hibai, egyebkent nem.
Az akksi szokasos, le lehet fel nap alatt is szivatni, de nekem ment mar 2 es fel napig is minimalis hasznalat mellett.
Nekem S4-es, hs hibaval nem talalkoztam, kopp-kopp. -
gordonfreemN
addikt
válasz
gordonfreemN #6786 üzenetére
Egyébként ez milyen feature és mióta létezik ez?
-
gordonfreemN
addikt
Észrevettem egy érdekességet.
Telefont rádugtam a gépre. Választottam az internetmegosztást USB-n, azaz a telefon modemként használódik. Elsőre nem talált drivert, majd jelezte egy virtuális meghajtóban, mintha bennt lenne a HTC driver lemez és onnan telepítette szépen magának a drivert.Na most akkor én ennyire maradi vagyok, hogy egy ilyen lépés meglepetést okoz?
-
gordonfreemN
addikt
Sziasztok!
Használnám ezt a wifi file transfer-t, ahogy tettem ezt eddig is sikeresen a desire-vel, de az one s-el olyan, mintha csigabúgatás menne a gép és a telefon között.
Kb 2x meg tudnék reggelizni...
Mi lehet a probléma, ennyire lassú lenne a wifi ennél a teléónál? Pedig a gyári adatok szerint még gyorsabbnak kéne lennie. -
gordonfreemN
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
ma Noha papíron gyengébb nála, a HTC One S esetenként még a csúcsmodellnél is jobb teljesítményt nyújt, ráadásul igen szépre és vékonyra sikerült.
- EA Sports WRC '23
- iPhone topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Bluetooth-headsetekről általában
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Windows 11
- iPhone-t használók OFF topikja
- További aktív témák...
- Sennheiser Momentum True Wireless 3 (2222132) (ELKELT)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T510 - i5-520M I 8GB I 160GB I 15,6" HD+ I Nvidia I Cam I W10 I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- Bomba ár! Dell Latitude 5290 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest