- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Angwatt CS1 - akár jó is lehetne
- Yettel topik
- A Z Fold7 lesz végül a legvékonyabb hajlítható?
-
Mobilarena
HTC One S
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sátán44
addikt
válasz
Speeedfire #8471 üzenetére
-
válasz
Speeedfire #8375 üzenetére
Én is hasonlóval küzdök, esetleg beállítások/továbbiak cellán belüli adásokat kinyomhatod, és a mobilhálózatok beállításánál csak 2g-t bepipálod. nekem ez valamennyit segített.
-
Sátán44
addikt
válasz
Speeedfire #8373 üzenetére
Telót indítsd újra, ha régen volt.
-
Sátán44
addikt
válasz
Speeedfire #8371 üzenetére
Google helymeghatározást kapcsold ki egy időre és nézd meg úgy.
-
válasz
Speeedfire #8363 üzenetére
Ahogy nézem ez nem lenne jó telómhoz , mert enyém az Villec2. Meg Hboot-ot is downgrade-elni kéne , mivel 2,15-16-ot ír. Nekem meg 3.01 van. Vagy az nem baj?
-
Sátán44
addikt
válasz
Speeedfire #8329 üzenetére
TWRP 2.8.1.0 - Hátha ezzel sikerül.
-
Sátán44
addikt
válasz
Speeedfire #8327 üzenetére
hboots 2.15 and 2.16, új TWRP-el próbáltad?
-
kilozsul
aktív tag
válasz
Speeedfire #8226 üzenetére
Nem, nekem pont fordítva volt. A régi szíva az akksit úgy, hogy délután már töltenem kellett. A 3.2.1 óta olyan mint ha új telóm lenne, ebben a green módban simán két napot kihúz ha nem cseszegetem egész nap.
-
Janaboy
veterán
válasz
Speeedfire #8217 üzenetére
De azelobb irtad, h zuzza az akkut.. :-?
-
Janaboy
veterán
válasz
Speeedfire #8215 üzenetére
Az a baj, hogy min 4.3 kell
-
Janaboy
veterán
válasz
Speeedfire #8213 üzenetére
A viper az hanyas andro?
-
csokorrobin
csendes tag
válasz
Speeedfire #8196 üzenetére
Melyik kernelt használod. Valaki nem próbálta az ElementalX 7.0-át? Mi a véleményetek róla?
-
csokorrobin
csendes tag
válasz
Speeedfire #8194 üzenetére
Nagyon jó rom, én is ezt használom. Az akksi egy kicsit gyorsan merül és néha alig észrevehetően laggol a maximus romhoz képest, de szerintem mindennapi használatra tökéletes.
-
Sátán44
addikt
válasz
Speeedfire #8190 üzenetére
Stabilitással nem volt gond, szép és jó is volt. Érdemes kipróbálni.
-
Sátán44
addikt
válasz
Speeedfire #8188 üzenetére
Visszatértem a Viper 3.2.0-ra
Semmi nem vetekszik ezzel a spéci rommal. Nem volt rossz amúgy a Liberty sem, csak hiányoztak a Viperben megszokott testre szabhatóságok.
Nem OTA-n frissítettem, hanem TWRP-ből manuálisan.
-
bigrock
addikt
válasz
Speeedfire #8121 üzenetére
Én is kipróbálnám a ROM-ot, de 2.15-ös HBOOT-on vagyok (Viper ROM) ennek pedig 2.16 kell.
Lehetséges valahogy 2.16-ra frissíteni?
Köszi! -
Pori12
tag
válasz
Speeedfire #7924 üzenetére
Gyári ROM híján viszont muszáj keresgélni....
LeeDrOiD-ot próbált már valaki?
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1658158
Van esetleg tapasztalat?Elvileg itt vannak gyári romok is:
http://www.androidfilehost.com/?w=files&flid=2283
http://www.androidruu.com/?developer=VilleHa arra kerül sor, abban tudnátok segíteni, hogy melyik lenne amit fel lehet tenni független S4-esre? (Z520e)
Hálás köszönet!
-
Pori12
tag
válasz
Speeedfire #7922 üzenetére
Mondjuk a GPS-el vannak gondjaim. Nagyon könnyen eldobja a jelet, és a telo újraindítása után tudok csak újra navigálni.
Volt rá példa, hogy a mobil hálózatot is eldobta 1-2 alkalommal.
Van valami javaslatotok a megoldásra? -
Pori12
tag
válasz
Speeedfire #7920 üzenetére
Melyik?
-
Speeedfire
félisten
válasz
Speeedfire #7882 üzenetére
A beállítások->ki/be résznél az alvó mód kikapcsolása megoldotta a térerő gondot.
-
Sátán44
addikt
válasz
Speeedfire #7880 üzenetére
Akkor ott valami nem stimmel, mert nekem semmi gondom nincs, sőt az akku időm is nőtt. - [link]
-
bel19ve
tag
válasz
Speeedfire #7876 üzenetére
Nekem 2szer csinált olyat, hogy az alkalmazások egy sort feljebb csúsztak és így az időjárás/óra alatt is volt egy sor... Először újraindítottam, aztán a második alkalommal magától helyreállt. De ilyen még nem volt nekem
-
Sátán44
addikt
válasz
Speeedfire #7876 üzenetére
Wipe volt a végén?
-
Sátán44
addikt
válasz
Speeedfire #7874 üzenetére
Semmi probléma nem jelentkezett nálam. A 3.1.2 tetted fel?
-
karcsi3
tag
válasz
Speeedfire #7818 üzenetére
Nekem s4es telefonom van maximus rommal tetszik gyors ,de néhány dolog hiányzik nekem ugyh megnézem a magiot majd, ha a senseről lemondasz akkor ott van a cm például
-
fcbarca
őstag
válasz
Speeedfire #7755 üzenetére
de sok helyen írták,hogy majdnem a one x-el van egy kategóriába
-
fcbarca
őstag
válasz
Speeedfire #7753 üzenetére
s2 van nekem..
4.4 lesz rá hivatalosan? -
gilo22
csendes tag
válasz
Speeedfire #7699 üzenetére
de nekem még sose volt H se 3g pedig kéne vodafonos vok sokat nem mond de 500mb netem van
-
Naigen
aktív tag
válasz
Speeedfire #7259 üzenetére
Akkor a hiba az Ön készülékében van, ahogy mondani szokás. Nálam, ha vízszintesen kezdem, akkor az is lesz...
-
Naigen
aktív tag
válasz
Speeedfire #7253 üzenetére
A videót ajánlatos úgy elkezdeni, hogy a teló vízszintesen van. Ha függőlegesen kezded aztán fordítod az nem ok, mert csak az első módon leírtak szerint felvett videó jelenik meg mondjuk a pc-n is normál nézetben, a másik 90 fokkal el lesz forgatva. Én legalább is ezt tapasztaltam...
-
magellan14
tag
válasz
Speeedfire #7179 üzenetére
Meg gyűlt vele a bajom az tény,szerencsére volt Sátán44 kolléga olyan angyal h. a segitségemre sietett
Desire S-en már többször csináltam rom cserét,magam függetlenitettem és s-off-oltam is.
Ennél a készüléknél elég szépen bele futottam a sűrejébe,hiába követek egyszerre több fórumot,állnak rendelkezésemre leirások és videok...
Amit elkövettem hibákat: A feltelepitett rom és a flesselni való boot .img nem egyezett-bootlophoz vezetett,_ nem volt alternativ tervem , nem hagytam elég helyet a telefonon és kapkodtam.
Tanúlság:
1, A telefonon mindég legyen elég hely , baj esetére
2,Kell a 100% feltöltötség ,mert ha balul ül ki a romcsere, 12 óra matatás után már csak 40% marad belőle
3,MInden kisegitő program legyen meg,akár több változatban is!!(recovery-k, android tools ,boot.img, romok, leirások amiből csináljuk! ) + nem árt 1 otg kábel is
4, Sosem lehetünk elég felkészültek új romnál/új telefonnál-meglepetések vannak
5,Legyünk tisztában vele mire válalkoztunk. Menet közben softbick lesz a készülékünkbőn a romcsere folyamán,ha nem csináljuk végig az is marad. Ha pedig elrontjuk hardbrick-abban az esetben 7-15e ft hogy szervizben szétszedve a telefonunkat megprobálják feléleszteni az alaplapját- ha sikerül is ,sosem lesz már a régi
6,15 másodpercig tartva a power gombot, a telefon mindég kikapcsol,bármit is csinálKövetkező tervezett lépés a supercid,de valamiért nem akarja az igazságot igy az s-off várat magára.
-
Sátán44
addikt
válasz
Speeedfire #7181 üzenetére
Így van a rom backup is elveszett
Nem tudtam, hogy a full wipe itt ezt jelenti. Más romoknál nem csinálta. Csak a Maximus rom-nál kell S-off. Viper romoknál nem szükséges. Bootloader nyitva legyen, root, CWM és mehet fel az új rom.
-
Sátán44
addikt
válasz
Speeedfire #7179 üzenetére
Csak olvasva bonyolult
A Maximus rom-ra kicsit pipa vagyok, illetve magamra is. A Full wipe neki azt jelenti, hogy az sd-t is lepuculja. Így most az összes adatom és telefonszámom odaveszett, még szerencse, hogy legalább volt egy korábbi mentésem, sikerült visszamásolnom a tel számokat.
-
istnag
addikt
válasz
Speeedfire #7131 üzenetére
Én nem tudom,mert legtöbbször fülesen hallgatok zenét,ott meg ugye azzal veérlem.
-
istnag
addikt
válasz
Speeedfire #7129 üzenetére
Ez kimaradt az életemből.
-
istnag
addikt
válasz
Speeedfire #7125 üzenetére
Nem értem,hogy lehetett,hiszen azzal a hangerőt állítjuk és két funkció egyszerre "egy" gombra..
Ezzel nem azt mondom,hogy nem lehet,csak azt,hogy nem értem és szerintem nem is logikus.
-
magellan14
tag
válasz
Speeedfire #7125 üzenetére
Ha nem bánod,javaslom a Powerpro és a Poweramp programokat,ott még rázásra is beállithatod a számváltást.
-
istnag
addikt
válasz
Speeedfire #7074 üzenetére
Nekem még soha nem volt ilyen..
Tudom ezzel Te nem tudsz mit kezdeni.
-
istnag
addikt
válasz
Speeedfire #7067 üzenetére
Ezt biztos,hogy nem, ugyanis,ha a telefonod lefagy,akkor mit csinálnál vele? Itt nincs akksi ki/be
(#7069) Sátán44:
Igen S-OFF kell,de a Moonshine S-OFF nem bonyolult,bár azt nem tudom,hogy az minden telefonnál működik-e vagy sem. -
engusz
veterán
válasz
Speeedfire #6939 üzenetére
Régebben használtam (akkor még Wildfire-ön), de idővel beleuntam, mert nagyon sokat kellett hangolni a szokásaimnak megfelelően. A Battery Guru azért is volt annyira szimpatikus, mert nagyjából mindent magától csinálni, a háttérben. Egyszer beállítod, aztán el is felejtheted örökre
-
engusz
veterán
válasz
Speeedfire #6937 üzenetére
Sokszor nekem is, de jó lenne, ha időzítve vagy bizonyos eseményekhez (pl. éjjeli üresjárati szakasz) lenne kötve. Nem hiszem, hogy nehéz lenne megoldani
Azt reméltem, hogy a következő Android (4.2.2) és Sense (5.0) frissítéskor a HTC fejleszt ezen, de egy most frissült One X-ből kiindulva nem sok változás történt. Látszólag csak annyi, hogy a beállításokon belül lehet engedélyezni, hogy üresjáratban lekapcsolja a mobilnetet és a wifit is. De még mindig nem időzíthető vagy hangolható
-
engusz
veterán
válasz
Speeedfire #6935 üzenetére
Kb. 2 hét tanulás és némi állítgatás után nálam két napra nyúlt a készenléti idő. Ha pluszban bele tudna szólni a CPU órajelbe és a kijelző fényerejébe is, akkor még drámaibb lenne a hatása. Bár, előbbi lehet rendszerszintű (root) hozzáférést igényelne
-
engusz
veterán
válasz
Speeedfire #6933 üzenetére
Ha bekapcsolva hagyod a programban, hogy küldhet üzeneteket az értesítési sávra, akkor ott látható, hogy "tanuló" fázisban van. Ezt 1-3 napig így lesz. Feltérképezi a telefon és szoftverhasználati szokásaidat, aztán működésbe lép. Maga szabályozza az egyes alkalmazások működését (mikor frissíthet, hogyan futhat a háttérben, etc.), illetve kellő üresjárati idő után (tipikusan éjszaka) lelövi a wifit és az újabb verziók már a mobilnetet is, így spórolva a naftával
Nálam egész jól működik, bár manuálisan egy-két nem igen sűrűn használt programnál beállítottam, hogy csak akkor frissülhetnek adattal, ha megnyitom őket. Így biztosan nem garázdálkodnak a háttérben. Ezen kívül éjszakára mindig lelőtte a kapcsolatokat
Valamit nagyon jól csinál a program, mert egy idő után pontosan tudni fogja, hogy mikor, mennyit és milyen programot használsz. Valamivel előtte engedi őket kommunikálni, frissíteni, etc. Így amikor kézbe veszed a telót, akkor már minden előtted lesz, nem a bekapcsolás után kezdenek el dőlni az értesítések
-
Peterhappy
őstag
válasz
Speeedfire #6925 üzenetére
Köszönöm, este ránézek
-
Peterhappy
őstag
válasz
Speeedfire #6922 üzenetére
Addig ne is
Azt hiszem Rom Manager-rel lehet S-on mellett bűvészkedni, de nem tenném le rá a nagy esküt.
-
Peterhappy
őstag
válasz
Speeedfire #6920 üzenetére
Keress rá a "htc one s aio" kifejezésre, első találat; letölt, s-off, ésszel csináld, jó szórakozást.
-
Peterhappy
őstag
válasz
Speeedfire #6917 üzenetére
Az se baj, a villogás után megjelenik a szöveg is, közben már nyomhatod a hangerő le gombot, kikapcsol a telefon, akkor is (vagy egy pillanatra felengeded de utána nyomod tovább) és bent vagy.
Tapasztalat, most próbáltam ki, ha már arra jártam, véletlenül nyomtam is gyorsan egy factory reset-et hogy ****sza meg
-
Peterhappy
őstag
válasz
Speeedfire #6914 üzenetére
Hangerő + le! Anno téglásítottam egy One V-t, akkor utánaolvastam, ÁLLÍTÓLAG power+vol up kombóval téglásítani lehet a telót!!! (nem tudom, mennyire valós info).
A Vol down + power mindenesetre tuti.
-
Peterhappy
őstag
válasz
Speeedfire #6914 üzenetére
Szia,
Próbáld úgy, hogy hosszan kapcsolod ki a telefont (10mp< -ig nyomod a kikapcsolás gombot, semmi mást). Előbb az alsó gombsor fog villogni, majd a telefon ugatni, ne izgasson, csak nyomd a kikapcsolást.
Ezt követően nyomd a hangerőgombot folyamatosan, majd szintén hosszan (pár másodpercig) a bekapcsolás gombot, végül engedd fel a gombot és csak ezt követően a hangerőt.
-
enginev3.0
félisten
válasz
Speeedfire #6912 üzenetére
Nem a hangerő fel gomb kell?
-
Sátán44
addikt
válasz
Speeedfire #6910 üzenetére
Az akksinál gyors boot pipa ki és úgy próbáld.
-
enginev3.0
félisten
válasz
Speeedfire #6908 üzenetére
Ha van S-off akkor nem kell bl-t nyitni
Bemész a bootloaderbe és kiírja, hogy S-off, vagy S-on -
Sátán44
addikt
válasz
Speeedfire #6906 üzenetére
-
istnag
addikt
válasz
Speeedfire #6884 üzenetére
Hogy tudom windows drive-ként használni?
Android Jelly Bean alatt nem lehet a telefont tárolóhelyként csatlakoztatni,csak MTP eszközként.(mint a fényképezőgépek egyebek).
Az Intézőben/Sajátgépben egyébként ugyanúgy meg kell,hogy jelenjen,csak nem az lesz,hogy "x" meghajtó,hanem "Htc One S". természtesen a drivereknek rendben kell legyenek.
Total Commanderben pedig egy Media plugin kell hozzá és a ghálózatok közt lesz. (Ez nem 100%,nem használok TC-t) -
istnag
addikt
válasz
Speeedfire #6879 üzenetére
1. Leszeded a főképernyőről a widgetet.
2. Visszarakod,de úgy,hogy az legyen beállítva,hogy saját helyzet.
3. A főképernyőn rámész a widget időjárás részére.
4. Ott lesz egy "+" Hozzáadás, itt a keresőbe írd be,hogy Budapest,majd menj arra,hogy "további városok keresése online"
5. Itt megfogja találni a Budapestet és hozzátudod adni fixen, ha szeretnéd.(#6878) swagger55 :
A helyzet valósidejű frissítése is be van állítva? -
istnag
addikt
válasz
Speeedfire #6879 üzenetére
5259,5260,5261,5267 hsz.-ek innen:
[link] -
istnag
addikt
válasz
Speeedfire #6874 üzenetére
Leszeded a widgetet,majd újra kirakod,akkor megkérdezi,milyen várost használjon-kiválasztod és kész. (Ha nincs a listában a város,akkor bal felső + jelnél tudsz hozzáadni újat.)
Szerk.:
Keress rá arra,hogy Budapesta, itt a fórumban és meglesz a megoldás. -
Sátán44
addikt
válasz
Speeedfire #6867 üzenetére
-
gordonfreemN
addikt
válasz
Speeedfire #6841 üzenetére
Nem fogsz csalodni, nekem egy blade majd egy desire volt ezelott, es az one s sem okozott ilyen teren meglepetest.
-
gordonfreemN
addikt
válasz
Speeedfire #6838 üzenetére
En nemreg fogtam a kezemben egy S3-mat. Nekem az mar tenyleg nagy lenne mindennapi hasznalatra. Nem mondom, biztos vannak helyzetek, amikor jol jon a nagysaga, de vannak helyzetek, amikor nem celszeru. Mellette az one s egy telefonra emlekeztetett
Szoval szerintem a legformasabb telefon jelenleg, de ez izlesvilag kerdese is.
Teljesitmenyre sincs panasz, nem tudtam meg eddig megakasztani semmivel.
A kijelzoje nekem tetszik nagyon, persze ha nagyitoval nezed, akkor mar lathatoak a pentile matrix hibai, egyebkent nem.
Az akksi szokasos, le lehet fel nap alatt is szivatni, de nekem ment mar 2 es fel napig is minimalis hasznalat mellett.
Nekem S4-es, hs hibaval nem talalkoztam, kopp-kopp. -
Zaji
őstag
válasz
Speeedfire #6835 üzenetére
Én gyári ROM-mal használom. A fekete kicsit kényesebb a sérülésekre, azonnal látszik rajta.
Ennyi. Nem tudok róla mást elmondani, azt leszámítva, hogy még mindig jó érzéssel veszem kézbe. Egy minőségi készülék megfelelő teljesítménnyel. Persze hibát mindenben lehet találni....
Új hozzászólás Aktív témák
ma Noha papíron gyengébb nála, a HTC One S esetenként még a csúcsmodellnél is jobb teljesítményt nyújt, ráadásul igen szépre és vékonyra sikerült.
- Sorozatok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Projektor topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Acer Predator Helios 300 - 15,6"FHD IPS - i7-7700HQ - 8GB - 256GB SSD+1TB HDD - GTX 1060 6GB -MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest