Hirdetés
- Sony Xperia 5 IV - házon belüli siker
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- VoLTE/VoWiFi
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Yettel topik
- Redmi Note 11 és 11S - biztos alapra jobb építeni
-
Mobilarena
HTC One S
Új hozzászólás Aktív témák
-
Seirei
tag
Közben valakinek megjött már a rendelt készüléke ettől a bizonyos Joseph Smith alaktól?

-
jacis
nagyúr
Sziasztok Srácok,
Ma eldöntöttem, hogy eladom a telóm.
Sajnos nem tudok megbarátkozni a 4,3-as kijelzővel. Nagyon sajnálom mert nagyon szuper teló, de egy évig használtam 4,65-ös kijelzőt és rá kellett jönnöm, hogy onnan már nincs visszaút
Maga a HTC már másodjára bizonyított nálam ezért sztem egy one xl váltja majd az s-em. Ha valaki s4-es procival keres most telót privátban írjon.
Az első hsz.-t ettől függetlenűl befelyezem. -
Tigyi78
tag
nekem gyári, telenoros a telcsim, 4.0.4-ről frissítenék, ezt a FR-et érdemes megcsinálni? de akkor gondolom minden adat elveszik a telcsimről.
-
h65535
tag
-
istnag
addikt
válasz
bbalika81
üzenetére
Elméletileg február közepéig megérkezik mindegyik CID-re a JB. Szerintem az már nem sok idő.

Ha mindenképp frissíteni akarsz,akkor inkább RUU val csináld,de figyelj,mert minden adat el fog veszni. Azt (RUU-t) gépről kell futatni és sokkal biztonságosabb is,amúgy azt sem tudom,hogy az általad felvázolt módszer működne-e,szerintem nem.
-
bbalika81
aktív tag
Mivel még a 4.0.4-et sem kaptam meg gondoltam felteszem az OTA update-et recovery-ből.
Teljesen gyári a telefonom.
Innen töltöttem leCsinálhatok ezzel nagy bajt???
hangerő le+power-el ugye belépek, ott a recovery, majd hangerő fel+power és ott az update sd-t választom...
Végül is ha hivatalos, és jó a cid-hez akkor baj nem lehet ugye?
-
Cilindrik
aktív tag
JB frissítés után valaki boldogult már file másolással MAC-en (10.6)? HTC Sync nem működik
-
ulmikukac
tag
Valaki próbálta már S3 jelly beannel az OTG funkciót? Ez ugye belekerült?
Ha igen, milyen kábellel? Szeretnék venni, de nem tudom melyik kompatibilis. -
bbalika81
aktív tag
Akinél S3-ra meg jött a 4.1, előtte a 4.0.4 is megérkezett? Vagy van akinek 4.0.3-ra egyből 4.1 érkezett?
Azért érdekelne mert nekem htc_102-es cidem van, s3-as procival, es nem hogy 4.1 nem jott nekem, de még a 4.0.4-et sem kaptam meg

Pedig ha jól tudom ez a cid gyári német független, és itthon meg már szolgaltatois készülékek is megkapták a frissitest......

-
DokiBaxxi
őstag
Nektek mennyit fogyaszt a telefon tétlenség közben?
Nekem azt írja, 23%, az nem sok kicsit?
ill. a Wi-Fi 58% az ennyinek kell, hogy legyen? -
istnag
addikt
Ma több,mint 360 óra után,újra kellett indítanom a telefont.
Sajnos felesleges volt,mert router csere lesz.
-
h65535
tag
Kérdés hozzáértőkhöz.
Ha mégis azt mondom, hogy a S3-on nem jön be a 4.1.1, akkor vissza tudom RUU-val downgrade-elni 4.0.4-re??? -
h65535
tag
T-Mobilos S3-ra is megjött a 4.1.1. Érdemes feltenni? Hülye kérdés...
A Mass Storage miatt érdekel, mert a 4.0.4 alatt mint meghajtó nekem jobban bejön, mint a Samsungos és OneX-es (JB) folderes szarakodás
( -
desigo
senior tag
Vodánál vásárolt (2012.07) S3-asra is megérkezett a 4.1.1
Értesítő sávban nagyon zavaró az energiatakarékos funkció ki/be kapcsoló. -
Jim-Y
veterán
-
Tigyi78
tag
sziasztok, jelenleg 4.0.4-em van, S3-as a telefon, látom, hogy megjött a 4.1.1 frissítés. ez megoldja a home screen button problémát?
-
Tudtok nekem olyanba segíteni hogy garilevél nélkül érvényesíthető IMEI alapján a garancia?
Sürgős!!!
Köszi! -
Fionella
tag
Sátán44 , istnag
Előtte sajna elmaradt a data/factory reset, de most utólag megcsinálom.
Ez már a többedik frissítésem, (előtte HERO-m volt), de még soha nem volt zűröm. Nem tudom, most mi okozta. -
Fionella
tag
Mennyi idő alatt végez a telepítéssel? Kezd gyanús lenni, hogy lassan 40 perce se kép, se hang. Ez normális?
-
Memmaao
addikt
Ti hogy látjátok, akku merülés merre mozdult jb mellett? Nekem ingadozó térerõ esetén látványosan gyorsabban merül. eddig két napot bírt, most egy napot.
-
Sátán44
addikt
válasz
drnroll
üzenetére
Általam készített Viper videók.
Én az ICS-t ajánlanám, sokkal kiforrottabb.
-
drnroll
csendes tag
Hasznàlható àllapotban van a viper
JB romja vagy inkàbb mèg az ICS vàltozatot èrdemes felrakni? -
engusz
veterán
Ide is megérkezett a frissítés: z560, (Villec C2, S3), CID HTC__032
-
istnag
addikt
(#4831) szata.68 :
Programok:
(#4827) KDOG:

nem tudsz meggyőzni,kiemelem a lényeget:
"Ha nem gyárit veszel,hanem egy "sima" BT -os fejegységet,akkor meg kell bontani a középkonzolt, keret kell,meg minden egyéb cucc. (ezt ki lehet hozni olcsóbban valószínű,mint 26 eFt,de az autódat meg kell bontani.)
Én pl nem bontanám meg a középkonzolt."
-
szata.68
senior tag
Ti milyen programokat használtok/raktatok fel?
-
szuladam
aktív tag
-
Al Capone
tag
Nos hát igen, "italszolgáltatás"-sal nem lehet telefont árulni, főleg nem úgy, ahogy a faszi akarja...
Megnézném a '12-es beszámolóját, mert a '11-es eléggé hát öö semmitmondó. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Mellesleg mindenki kapott a gépháztól üzenetet, vagy most csak azért kaptam, mert szóbajött ez a "fura" eladó aprón?! Úgy gondolom nem sértettünk meg semmit a fórumon.

-
KDOG
tag
2400 forint a keret fiat bravoba
egy lapos csavarhúzóval én beszerelem + 500 huf egy ISO csati, ha nem az van az autóban.
A bT fejegység minősége és használhatósága is mindenképpen jobb lesz.
És akkor csak tartó kell.Az, hogy antennának a kocsi vezetékhálozatát használja (másra nem tudok gondolni, mi lehet extra...) az szerintem pont nem jó, de még a szivargyújtó sem, ugyanis ismerem a bravo-t (unokatesomat én beszéltem rá egyre pl.), az sem hiányos generátor zajból... tehát az autó generátorának elektromos "zaját" képes összeszedni, és gyorsításkor sípolás várható, még ha csak halk is,.... sok mindentől függ. De egy BT fejegységnél ezektől nagy mértékben mentesülsz, ráadásúl zenét akár az USB csatlakozón keresztül is hallgathatsz pendrive segítségével.
Hidd el, sokkal jobban jársz.
(végigjártam már ezt az utat
) -
mola027
csendes tag
válasz
tomson67
üzenetére
Tudom, hogy "Kovács" Szentgotthárdi. bocs ha nem voltam világos.
Az újabb hirdető ("Egresi Tibor"), akiről beszéltem:
HTC One S Z520e - Független - Magyar menü - 2 Év Garancia - Zalaegerszeg
-J ó napot kívánok!
Azt szeretném megtudni, hogy htc desire xet nem forgalmaz esetleg?- Megoldható a típus beszerzése.
- Az nagyon jó lenne! :-)))
Kb mikorra és mennyibe kerülne? Ahogy látom nem túl drágák azok a telfonok amiket árul. és lehet színből választani?- A mobilok külföldről érkeznek 5-8 munkanapon belül magyarországra.
Jelenleg egy éttermet vezetek Zalaegerszegben, mely a Kazán Kortárs Art Kft. tulajdonában áll, itt tudjuk kiállítani a rá érvényes garanciát. Bővíteni szeretném az értékesítési köröm mobiltelefonok árusításával.
A készülékek függetlenek, minden gyári tartozékukkal kerülnek értékesírésre-és szállításra, bontatlan dobozban.
Bevezető szakaszában folyik egyelőre a dolog, Nagy-Britanniai leányvállalattal állunk kapcsolatban, melytől rendeljuk ÁFA mentesen a készülékekeket, ezért ennyi az áruk. Csak saját futárral kézbesítem előre utalás után.A cégnév végülis stimmel.
-
Toika
tag
válasz
drnroll
üzenetére
Köszönöm az infókat!
Böngészve a korábbi hozzászólásokat az S3-as és az S4-es proci is felhasználó élményben tudja kb ugyanazt. A különbség a szintetikus tesztekben van csak? Vagy érdemes inkább az S4-est beszerezni? Az S4-esek legálisan kerülnek Magyarországra, vagy ott már valami trükközés van?
Tudnátok adni tippeket, hogy mire figyeljek oda vásárláskor?
Köszi! -
tomson67
tag
-
mola027
csendes tag
válasz
tomson67
üzenetére
Említettem korábban, hogy szerintem(!) ez a "Kovács József" először "Tóth Csaba" névvel és Zalaegerszeg hellyel regisztrált. "Tóth Csaba" azóta eltűnt az Apródról, de (gondolom véletlen egybeesés) ő is azt írta, hogy vendéglátással foglalkozik.
Neked azt írja, hogy 18-a után lesz itthon. A korábbi érdeklődőknél még 8-a volt.
"Tóth Csaba" (iamarthun@gmail.com) is bevállalta a személyes találkozót velem. Az írta még januárban egy szerdai napon, hogy "pénteken reggel önnél kezdek". Ahhoz képest, hogy címet nem adtam meg neki csak telszámot. Aztán nem jelentkezett, hogy egyeztessünk, akkor csütörtökön írtam neki pár üzenetet apródon, hogy na akkor hol és mikor. Azóta nem jelentkezett.
Tegnap regisztrált "Egresi Tibor" is, aki szintén Zalaegerszegi. Meg is kérdem tőle milyen portékája van.
Lehet, hogy a csávó nem árul semmit, csak baromira magányos és így legalább levelezhet valakivel.

-
istnag
addikt
válasz
tomson67
üzenetére
A 0 s ÁFA miatt már bukik is a dolog,ugyanis a gsm boltok is így hozzák be a készülékeket,amelyeket aztán bolti garanciával árulják,mivel a gyári gari már nem jár. ő mégis 0 ás áfával gyári garit ad...itt már bukta is van,mert ilyen nincs. Mondom a gsm boltok is csináljak,csak ott bolti gari van ilyenkor.
-
tomson67
tag
válasz
greggggg
üzenetére
Venni lehet, hogy tudok, csak nem törvényesen... Hát, igen, gondoltam, hogy túl szép lenne ez így. Most kérem tőle az adatokat, utána szerintem Kovács urat nem fogjuk látni többé az Apródon. Szélhámosok és csalók, gyülekezőhelye van ott.
Al Capone: Hát igen, a gariztatás. Ilyen készülékeknél már nem két fillér, ha nekem kéne állnom.
(Marad a PartNero
) -
Al Capone
tag
válasz
tomson67
üzenetére
Kérj tőle egy cégnevet, akkor már többet tudhatnánk. Egyébként a leírtak alapján ÁFA csalás van az ügyletben, én így inkább nem vennék telót, mert ha netán gariztatni kellene a készüléket, ki tudja mi derülne ki. Bár az is igaz, h ennyi pénzért meg végülis megéri mondjuk pl munkatelefonnak, amire nem kell úgy vigyázni.
Gregg, én is így gondolom, csak hamarabb leírtad..

-
tomson67
tag
Megosztom Kovács Józseffel folytatott mai beszélgetésem: (Apród)
"Üzeneted:.
Üdv! Utánvétes vásárlással megvehető a telefon?Dátum: ma, 04:47 santacannavaro@gmail.comFelhasználó hirdetései .
Üdv ! Természetesen megoldható.Dátum: ma, 09:17 Üzeneted:.
Képeket kérhetnék róla, és a papírjairól? Garancia hová szól? Ha esetleg személyesen szeretném megnézni,hol tudunk összefutni?Dátum: ma, 12:24 santacannavaro@gmail.comFelhasználó hirdetései .
Szólok a futáromnak, bontson egy dobozt és akkor küldöm a képeket.
Minden HTC-kel foglalkozó szervíznek el kell fogadnia a készüléket, világgarancia van rá.
Személyesen 18-a után lényegében bárhol, addig külföldön tartózkodom. De természetesen utánvétes vásárlásnál is kibontható a csomag, kipróbálható a készülék, idő van rá, saját futárom szállít.Dátum: ma, 14:10 Üzeneted:
Miért ilyen olcsó az ár? Szinte féláron van....Milyen cég ez saját futárral? Mondjuk a one x érdekel jobban, most látom, hogy az is van hirdetve...de az olcsó ár mindig gyanús. A HTC One X-re is "világgarancia" van?Dátum: ma, 14:27 santacannavaro@gmail.comFelhasználó hirdetései .
Nem árulok zsákbamacskát, azért tudom ilyen kedvező áron adni, mert a magyarországi forgalmazó nullperces használt készülékként értékesíti felém, így nem kell ÁFÁ-t fizetnie. Minden HTC telefonra amit értékesítek, világgarancia van. Vendéglátással és rendezvényszervezéssel foglalkozik a cégem, az a fő profil, a telefonértékesítés csak kiegészítő egyenlőre.
Dátum: ma, 15:00 Üzeneted:.
Amennyiben ez így van, akkor utánvéttel majd érdekelni fog a dolog, amennyiben átvételkor tényleg megnézhetem, kipróbálhatom a terméket, mert dummyt nem szeretnék venni.
Gondolom dobozában vannak a telefonok és gyári tartozékaival vannak, garanciapapírral együtt?Dátum: ma, 15:05 santacannavaro@gmail.comFelhasználó hirdetései .
Így van, ezért van lehetőség a kipróbálásra is, a garanciapapírt meg a számlát a helyszínen állítja ki a futár."
Nem tudom, hogy az érvei mennyire helytállóak az olcsóság mellett. Ennek ellenére simán lehet, hogy teljesen illegális a dolog, mert honnan tudjam, hogy valódi cég van-e a számla mögött....

"Lényegében bárhol.."összefutni elég merész kijelentés... -
-
Memmaao
addikt
Aki vacilált a jb-en, bátran ajánlom! Én csináltam előtte és utána factory resetet es tökéletes. Én még a pinch zoom roccenest sem tapasztalom . Látványosan gyorsabb, mint ics. Azt az egy dolgot nem értem, hogy a mozgó háttér jb-ben miért nincs már benne? Az az egy hiányzik nekem. Windows intéző nekem most lényegesen gyorsabban masol fel zenét, mint eddig. Lehet eddig volt nagyon lassú?
-
mumuss
aktív tag
Tasker működő verzióról tud valaki? Mert nekem volt fent egy, de sajnos nem tudom melyik verzió, és ami még van, az nem működik. APK fájlt honnan tudok kimásolni Hard reset előtt?
-
mumuss
aktív tag
Na, most állok neki a teljes visszaállításnak. Remélem nem lesz gondom, és mindent vissza tudok állítani
-
Toika
tag
Sziasztok!
A jelenlegi Galaxy S telefonomrol érdemes-e One S-re valtani?
Amit szeretnek: ismét ket évig jo hw alap, stabil működés, jo kamera, max 4.3 átmérő, szép kép.
A mostani uj top telefonok 4.7 alatt mar nem jönnek, ami számomra mar túl nagy es kényelmetlen. Ezen kivül mennyivel jobb a 4 mag a 2 magnál? Van ra szükség bárhol?
Sw támogatásban mennyire jo a Htc? Fozott romok mennyire vannak, van-e rajuk szukseg, vagy mar az eredeti sw is jol mukodik ezen a telon?
-
mola027
csendes tag
Újabb hirdetés a már említett oldalon:
HTC One S Z520e - Magyar menü - 2 Év Garancia
Zalaegerszeg Listázva: 2013. február 2., 22:34, hirdetés azonosítója: 12459167
64 990 Ft -
szuladam
aktív tag
akinek volt screen gomb hibája, milyen megoldással lehetett orvosolni? csak szervíz?
-
Memmaao
addikt
Lehet, hogy már agyonkérdezett dolog, de ha felrakom a JB-t, a windows intéző és a TC továbbra is látni fogja a telefont? Magyar nyelv csak morelocal2-vel? Írtak itt sok rosszat a jb-ről, de mivel ICS alatt nem működik a gyári bt autós kihangosítóm és sony xperia p-vel is ics után sz@ródott el a dolog, így kíváncsi vagyok, hátha jb-nel menni fog.
Csináltam telepítés előtt is fact.resetet, utána gondolom így már felesleges lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen processzort vegyek?
- Sony Xperia 5 IV - házon belüli siker
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Nem tetszik a PC-gyártóknak az Xbox új iránya?
- PlayStation 5
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- OpenMediaVault
- Synology NAS
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Laptop 5 i5-1245U 16 GB RAM 2256X1504 érintőkijelző Garancia
- Samsung Galaxy A25 5G 128GB/6GB/Számlával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple Watch Space Black rozsdamentes acél szíj
- Nothing Phone (1) / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Sajnos felesleges volt,mert router csere lesz.

akkor sem szedném ki az a rádiót onnan.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)