-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steve1207
veterán
-
KajmiHTC
újonc
válasz
KajmiHTC #31645 üzenetére
Sajnos elkiabáltam... Egy következő tárcsázásnál lefagyott a telefon (most először mióta megvan) és hibaüzenetet akart küldeni, majd ez többször előfordult. Ismét nem hallok és hallanak telefonálásnál, illetve mikor a hiba után 11%-on elővettem és bár beállítást akartam ellenőrizni pár mp alatt leesett az akksi szint 2%-ra, majd 1-2 percen belül lemerült. A hibaüzenetes probléma azóta teljesen eltűnt, de a telefonálás még mindig nem működik. Egyetért valaki velem abban, hogy ez tuti szoftver hiba?
-
Agony
aktív tag
válasz
KajmiHTC #31615 üzenetére
Nekem is pont ugyanezt produkálta, miután felment a mai OTA frissítés. Telefonálásnál se bejövő, se kimenő hang, de egyébként a rendszerhangok és a hangszóró is működött más alkalmazásoknál. 3x-4x újraindítottam először gyors boottal, aztán gyors boot nélkül és szerencsére észhez tért... de nem tudom mi okozta!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Drón topik
- lezso6: Nem látszik a kurzor Chrome alatt a beviteli mezőkben?
- Hobby rádiós topik
- Reklámblokkolók topikja
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Spórolós topik
- FOTÓS beárazás
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- További aktív témák...
- IPhone 16 Plus 128GB One függő 2025.12.17. Apple jótállás
- IPhone 12 64GB gyári független szép új akku!!
- IPhone 12 128GB gyári független gyári 99%-os akku
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB desert titanium sivatagi titán független Apple 3 év garancia
- újszerű iPhone 16 Pro 256GB white titanium fehér titán iStyle független Apple 3 év garancia
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- ASUS ROG GL552VW - 15.6"FHD IPS - i7 i7-6700HQ - 8GB - 128GB SSD + 1TB HDD - GTX 960 4GB -
- Mini PC, tiny PC HP Fujitsu Esprimo i5-7500T
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest