- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Samsung Galaxy S24 FE - később
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steve1207
veterán
-
KajmiHTC
újonc
válasz
KajmiHTC #31645 üzenetére
Sajnos elkiabáltam... Egy következő tárcsázásnál lefagyott a telefon (most először mióta megvan) és hibaüzenetet akart küldeni, majd ez többször előfordult. Ismét nem hallok és hallanak telefonálásnál, illetve mikor a hiba után 11%-on elővettem és bár beállítást akartam ellenőrizni pár mp alatt leesett az akksi szint 2%-ra, majd 1-2 percen belül lemerült. A hibaüzenetes probléma azóta teljesen eltűnt, de a telefonálás még mindig nem működik. Egyetért valaki velem abban, hogy ez tuti szoftver hiba?
-
Agony
aktív tag
válasz
KajmiHTC #31615 üzenetére
Nekem is pont ugyanezt produkálta, miután felment a mai OTA frissítés. Telefonálásnál se bejövő, se kimenő hang, de egyébként a rendszerhangok és a hangszóró is működött más alkalmazásoknál. 3x-4x újraindítottam először gyors boottal, aztán gyors boot nélkül és szerencsére észhez tért... de nem tudom mi okozta!
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 16GB RAM 512GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest