-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
KajmiHTC
újonc
válasz
KajmiHTC #31645 üzenetére
Sajnos elkiabáltam... Egy következő tárcsázásnál lefagyott a telefon (most először mióta megvan) és hibaüzenetet akart küldeni, majd ez többször előfordult. Ismét nem hallok és hallanak telefonálásnál, illetve mikor a hiba után 11%-on elővettem és bár beállítást akartam ellenőrizni pár mp alatt leesett az akksi szint 2%-ra, majd 1-2 percen belül lemerült. A hibaüzenetes probléma azóta teljesen eltűnt, de a telefonálás még mindig nem működik. Egyetért valaki velem abban, hogy ez tuti szoftver hiba?
-
KajmiHTC
újonc
Megcsináltam a teszteket mindent rendben talált, egyelőre itt járok, továbbra se javult a helyzet. Jó lenne, ha nem kéne szervizbe küldeni egy ilyen hülyeség miatt!
Elnézést bénaságomért, a factory resetet hogyan is csinálom?
Agony: Én is elég sok és sokféle újraindításon túl vagyok már, tegnap este szoftverfrissítést is csináltam, de nem változott. Amiről beszéltek frissítésről viszont nem tudom, hogy micsoda, én ilyesmit nem csináltam rajta a délelőtt folyamán amikor elromlott.
-
KajmiHTC
újonc
Sziasztok!
Lassan másfél éves HTC One telefonom van, eddig nem igazán volt vele problémám. A mai nap folyamán felhívtak miközben a gyári fülhallgatóm be volt dugva a telefonba, majd kihúztam és felvettem. Se nem hallottam, se nem hallottak a másik oldalon és azóta több ismerősömmel is megpróbáltam, úgy néz ki nálam van a gond. A hang működik minden másnál, tehát nem hangszóró probléma és a mikrofonom is működik videofelvételnél, tehát csak a hívás közben van a gond. Próbáltam a fülhallgatót bedugva is, de úgy sem volt változás.
Ehhez kapcsolódó beállítást sajnos nem találtam, de gyanítom, hogy szoftver probléma lehet.
Esetleg találkozott már valaki ilyen problémával, vagy tud rá bármilyen megoldást? (A hozzászólásokat egy ideig böngésztem, de nem találtam hasonlót)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 512GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy S23 256GB (garis)
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- iPhone 12 Kék 128GB
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest