- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Az IFA-n már ott lehetnek a Samsung újdonságai
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- A Bugatti Veyron megleckéztetésére készül a Dreame első villanyautója
- Szuper Szigettel futott be a HyperOS 3
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
tabu3x
tag
Nem olvastam végig mind a - jelen állás szerint - 6502 hsz-t, szóval lehet, hogy már volt téma.
A cikk egyes megállapításai mellett nem lehet elmenni, ki is emeltem:"A kamerás hazardírozás viszont nem feltétlenül érte meg, az Ultrapixel technológia nem váltotta be teljes mértékben a hozzá fűzött reményeket. Gyenge fényviszonyok mellett tényleg érezteti hatását, ám egyéb esetben inkább alulmarad a riválisokkal szemben."
Nem tudom, megnézte-e valaki a tesztképeket egy rendesen kalibrált monitoron, side-by-side, avagy nem.
Azt gondolom, hogy nem.
Nálam ugyanis egyértelműn látszódik, hogy az összehasonlításban szereplő, "hagyományos" koncepciójú Sony képeihez képest nagyságrendekkel jobb a HTC One képminősége. Sokkal teltebbek a színek, sokkal jobban állt be a fehéregyensúly, sokkal jobb mikrokontraszt, kromatikus aberráció pedig egyáltalán nem látható (a Sony képe a faágak körül atomlila). Nem a rendszertáblát kell nézni, hogy olvasható-e (4 megapixel akkor sem versenyezhet egy 8-38 MP képpel ebből a szempontból, ha azt leskálázzák), hanem mondjuk a fatörzs erezetét, vagy a leveleket.
A szerkesztőségi képek esetében pedig megint csak rossz példa a viszonylag homogén dobozok kinagyítása, mert ott nincsen részlet, amit meg lehetne jeleníteni. Bármilyen más részletet választva itt is egyértelmű, hogy a HTC képei állva hagyják a Sony képeit, már ami a minőséget illeti.Csak ennyit akartam:-)
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3277, 100% Akkumulátor
- SzoftverPremium.hu
- Magic Trackpad legújabb fajta, lightning csatlakozóval
- Emlékezetes gamer élmény, amit megvásárolhatsz VAGY akár ki is bérelhetsz! Akár rèszletre is!
- Csere-Beszámítás! Macbook Air 15 M2! 8/256 8C+10C. Mint az új! 99% Akkumulátor!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest