- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Mobil flották
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nuada herceg
őstag
Ma nem lesz mobilearéna tévé?
Értem a csíziót.
-
Szpisti
addikt
válasz Avicularia #25185 üzenetére
Bocsánat, utánanéztem:
"Egy adatfolyam elvi csúcssebessége 20 MHz-en 75 Mbps, ami 40 MHz-en a duplájára, 150 Mbps-ra nő. Jelenleg egy, két, és újabban három adatfolyamos Wi-Fi routrek és adapterek vannak forgalomban, rendre 150, 300 és 450 Mbps-os elvi csúcssebességgel. Mobiltelefonoknál és olcsóbb notebookoknál az első, tehát 150 Mbps adatfolyam jellemző." forrás: [link]Tehát a One-ban csak egy stream van, ezért az "n" szabványban max. 150Mbit/s az elméleti sávszélesség, az is 40Mhz-en. A laptopotban viszon két stream-es MIMO-s wlan kari van, amivel a 300Mbit/s a max...
Az, hogy az 2.4 vagy 5Ghz-en megy, az csak a zavarás/interferencia (más wifik, bluetooth-ok, még a mikrohullámú sütők is) miatt érdekes, sávszélben nem.(A Samsung Galaxy S5-be is már két stream-es MIMO wlan chip került... Ezt nagyon nem reklámozták...)
-
Zirowe
nagyúr
válasz djembito #25198 üzenetére
Garancia megszűnik, készülék felrobban, ph-ról pesig bannolnak..
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
stilo18
addikt
Sziasztok!
Fülessel milyen a minősége a telefonnak?
Pl egy One X-hez vagy G2-höz képest!?#PS5#C9/QN95#Xiaomi13TPro#SSArctisPro+DAC#Aonic50
-
Avicularia
veterán
válasz Szpisti #25202 üzenetére
Így van ahogy írtad, viszont mind a one mind a tabletem ami egy lg gpad 8.3, 2.4Ghz-en csak 72Mbps-el csatlakozik, viszont 5 Ghz-en 150 Mbps-el mindkettő. Mikor NAS-ról másolok egy filmet a telefonra 5Ghz-es csatlakotáson, akkor 10 megabájt fölé is fel szokott menni a sebesség, míg 2.4 Ghz-en soha.
-
-
stilo18
addikt
válasz Ununqatrium #25206 üzenetére
És minőségre is komoly? Gondolom kicsit túlhúzott mélyekkel dolgozik...
Ami nem baj, mert én úgy szeretem...#PS5#C9/QN95#Xiaomi13TPro#SSArctisPro+DAC#Aonic50
-
Ununqatrium
aktív tag
válasz stilo18 #25207 üzenetére
Nem mondanám, hogy a mély tolakodik. A gyári fülhallgatóval olyan mélyeket produkál, hogy a szemem is kopog, de egyébként ha nem piszkálsz meg egy EQ-t (a gyári lejátszóban szokás szerint nincs), annyi mélyet tol, mint a nagy átlag. Van egy Desire-öm, minőségileg nem vettem észre különbséget, csupán jókora hangerőtöbbletet. Mondjuk a Beats Audio pont ez, nem más. A megnövelt dinamikatartomány süket szöveg. Kihangosítva tényleg ég és föld, de fül- vagy fejhallgatóval csupán plusz hangerőt ad, semmi többet.
[ Szerkesztve ]
Choose your destiny • http://africancichlids.webnode.hu
-
Nuada herceg
őstag
Tárgytalan.
Gulyopapa: javítottam, míg lehetett!
[ Szerkesztve ]
Értem a csíziót.
-
Gulyopapa
addikt
válasz Nuada herceg #25209 üzenetére
Hát ez télleg kurva off
-
stilo18
addikt
válasz Ununqatrium #25208 üzenetére
Anno nagyon tetszett a One X hangzása, szerintem ez is hasonló lesz...
2-3 hét már csak, plussz míg elmegy a G2, aztán már alig várom, hogy újra HTC-m legyen...#PS5#C9/QN95#Xiaomi13TPro#SSArctisPro+DAC#Aonic50
-
Draeko
csendes tag
nekem is Telekomos független, de nem egészen értem, ha már egyszer független (de nem developer) attól még a Telekomnak jóvá kell hagynia a frissítést? gyakorlatilag semmi köze nincs szolgáltatóhoz. így akkorra várható mire végre lesznek olyan drágák továbbengedni? Az előző telóval is 3 hónappal többet vártam hazai T-sként mint a Telenorosok egy frissítésre...
@istnag: "always"-re van kapcsolva az alvás közbeni wifi kezelés, ötletem sincs miért csinálja és a többi hibát nem is magyarázná. csak félek ha szervízbe adom rosszabb állapotban kapom vissza és semmit se csinálnak, reménykedtem hogy csak szoftveres és 4.4el jobb lesz (ha egyszer kijön nekem is)
-
Nuada herceg
őstag
Érdekes hír:
Viszont azért érdekes, mert pont ma olvastam külföldi oldalakon, hogy rengeteg panasz érkezik a Z2 melegedésére. Főleg ha 4k-ban vesznek fel az emberek...
A felhasználók elmondása szerint rövid videót tudnak csak felvenni, pár perceset, aztán túlmelegszik a telefon.
Gondolom lekapcsol vagy ilyesmi, kilép az alkalmazásból.Elég kellemetlen dolog.
Nem lehet az egekig emelni az órajeleket...
Értem a csíziót.
-
Nuada herceg
őstag
válasz kemcso #25215 üzenetére
Hát én akkor lehet nem értek a zenei minőséghez,
de én nagyon meg vagyok elégedve a gyári fülessel.
Szerintem nagyon is jól szól. Kényelmes, puhák a gumiharangok,
és jó a teljesítménye...Szerintem nem egy ezrest érhet a gyári füles.
Lehet hogy még kettőt is!Értem a csíziót.
-
kemcso
Ármester
válasz Nuada herceg #25216 üzenetére
Hallgass meg egy jobbat, és rájössz, hogy mekkora hibát követtél el a zene ellen, hogy eddig ezen hallgattad
Legyen 1,5e
-
Ununqatrium
aktív tag
válasz kemcso #25217 üzenetére
Azért az ezres túlzás. Van egy gyári Nokia WH-701 nevezetű fülesem. Na, az ezer forintos hang, jó szívvel. Hallgasd meg, sírva fakadsz. A MAX300 azért elviselhető gyári füles létére. A mélyei szerintem kellemesek, a közép is lenyelhető, a gondok a magas hangokkal vannak. Azok sajnos katasztrofálisak, tönkreteszi a teljes hangképet. Nyers, számomra erősen fülbántó, így valószínűleg sose fogom használni a cuccot. Az ezer forint viszont akkor is túlzás, vannak ennél rosszabbak, ahol minden tartomány erősen sántít.
[ Szerkesztve ]
Choose your destiny • http://africancichlids.webnode.hu
-
toeki
senior tag
válasz csiktor604 #25196 üzenetére
az milyen, hogy utángyártott HOX ?
-
porkiy
aktív tag
Sziasztok, ha naponta délután-este vagyok folyamatosan wifin érdemes felrakni valamilyen tűzfalat, blokkoló progit? Comodo-ról vélemény?
-
BenHans
addikt
Amerika kapitány hátterek a HTC-től. [link]
️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
p2pp
őstag
Sziasztok ! Bébi 67 vagyok a KLÓNNAL. A haverom lépett be mert elfelejtettem a jelszót.
Epic Citadel-el csináltam egy Benchmark tesztet.
Az eredmény a képen látható.
Valaki megtenné, hogy elvégzi ugyan ezt a tesztet és felteszi ide?Iphone 16 Pro 18.0 Huawei Watch GT3 Giga B450 Amd 5600G 2x8 3000 Vengeance 3x1T M.2 Nvme
-
Nightfall75
tag
válasz HUTCHDB #25228 üzenetére
Ja, az USA-ban... ott tavaly is 650 dollár volt a független M7. Nálunk ugyanez az ár van, csak euróban. De ha már álmodozunk, akkor inkább a dev edition kellene, ennek gyárilag nyitva a bootloadere és 32GB a belső tárhelye (a tavalyi dev edition M7 64 gigás volt).
[ Szerkesztve ]
-
p2pp
őstag
HTC ONE Bébi67 vagyok "Klón".
Videót Full HD-ban 3gp formátumban csinál!
Nálatok nem mp4 a kiterjesztése?
A Ram stimmel 2 GB, de a procik csak max 1.2GHz-en pörögnek!!!!
Tárhelyet 29-nek írja, de csak 16GB a szabad!!!Iphone 16 Pro 18.0 Huawei Watch GT3 Giga B450 Amd 5600G 2x8 3000 Vengeance 3x1T M.2 Nvme
-
NandorHUN
addikt
Egyébként annyira nem bíznék ezekben az adatokban, lehet hogy ez van leírva de lehet ez valójában kevesebb.... Ha láttál volna már One-t előtte akkor rögtön feltünt volna hogy 720p a képernyő nem 1080p. De ha kötöttél adásvételit (használt telónál mindig kell) akkor feljelentheted, polgári pert indithatsz. Én is igy vettem sajátomat, feltüntetve személyiszámokat, jogsi, lakcim, lakcimkártya azonositó stb... nem is basztak át, ha mégis ott a zsebemben a bizonyíték.
Mivel 70e ba..tak át ezért még lehet rendőrség is tenne valamit... főleg hogy ezek az emberek nem 1 vásárlóval csinálják meg ugyanezt.[ Szerkesztve ]
www.kamerapro.hu | FOTÓS TERMÉKEK SZÉLES VÁLASZTÉKA
-
csacsi67
addikt
válasz NandorHUN #25236 üzenetére
Sajna ezek az emberek tudják mit kell mondani.A magyar jog ismer egy olyat ,hogy önhiba. Másik dolog ami szintén gyakori ezek az emberek többet nem igen megtalálhatóak akik ilyennel foglalkoznak. Papirt mindenképpen irni kellett volna mert akkor pici esély még lenne ,ha valós adatokat adnak meg.De igy az esély 1:100 hoz.
-
Nuada herceg
őstag
2013 10 legjobb appja.
De a lényeg nem az, hanem a srác angolja....
Hát én nem bírtam végignézni.... Miért nem mondatta rá mással akkor a szöveget?
Nem azt mondja, hogy panoráma, hanem pana roma.Értem a csíziót.
-
bébi67
aktív tag
Köszi a teszteket.
Feljelentést megtettem !
Minden adat, ami az adásvételiben volt, hamis. Szerintem soha nem fogják meg őket.
Ha még egyszer használt készüléket vennék, akkor a következő képen járnék el:
-az eladó személyi igazolványát elkérném ( ha csaló, akkor már itt elszelel )
-adatokat én írnám be a szerződésbe ( nálam az eladó írta be a hamis adatait )
-kérnék valami számlát, vagy egyéb okmányt, ami a készülék eredetére utal ( ilyen nem volt )
-nem mennék egyedül
Köszi mindent, ne adjatok esélyt a csalóknak ! -
Badboys
őstag
Rendőrség? Ennyit érnek mint a kérdőjel,hangyányival sem többet. Kb. 1 hónapja ellopták a gyerek 2 napos vacsi új BB Z10 ét. Rendőrség följelentés stb. A napokban kijött a papír,hogy nyomozás megszüntetve mert a telefon értéke 20000 ft. Kőkemény vadbarmok.
A klónnal kapcsolatban meg csak annyit egy rothadt szemét volt,aki eladta. Viszont a vevő is hibás mert hagyta magát bepalizni. Amennyiben utána nézett volna látható,hogy 70 ben Onét venni hát nem tudom? Nekem biztos gyanús lett volna miért is ilyen árban adják?
Itt az oldalon volt nem kevésszer,hogy a Jó fogáson és az Apródon meg jelenő hirdetéseket fönntartással kell fogadni. Sajnos ott sok a csaló és az ilyen balekokra vadásznak. -
szegto
senior tag
válasz bébi67 #25239 üzenetére
Számla nélkül alapból nem vennék használtan telót.
Egyszer én is megszivtam..... Vettem egy Lumia 800-at mint független telefon.
Hibás lett, bevittem garanciáztatni. Ezzel nem is volt probléma mert megcsinálták....
A probléma abból adódott, hogy az egész rendszert újra húzták és mivel csak szoftveresen volt függetlenítve (ki lett próbálva és működött mind három szolgáltatói kártyával) így a függetlenítés is elszállt, tehát újra függő lett (telenor).
Tehát számla és garipapír nélkül nem ajánlom senkinek h bizniszeljen, az a + pár ezer amennyivel kevesebbe került ilyenkor igencsak kamatozik.... mint fent is írták az apród elég nagy kamu alkalmanként, tisztelet a kivételnek.... -
szegto
senior tag
Van arra mód, hogy az alkalmazás listában a kereső akkor is megjelenjen ha mondjuk az alkalmazás lista alján vagyok?
Van egy rakat alkalmazás és ha keresek vmit mindig fel kell görgetni hogy elő tudjam hozni a keresőt...
Vagy erre nem gondoltak a fejlesztők? -
kemcso
Ármester
válasz Ununqatrium #25218 üzenetére
Nem ahhoz hasonlítottam, hogy mennyi szarabb van nála, hanem hogy mennyiért kapsz vállalható minőségűt. És az kb 3e Ft. De még ez is messze a telefon képességei alatt van, kb egy 10-15e füles még simán jó mellé, de bizonyosokból még annál is drágább.
(#25226) saintex72 Kereslet-kínálat piac
Dehogy haragszom, csak mint írtam feljebb, jobbat érdemel az one... -
csiktor604
csendes tag
Klón vagy nagyon tákolt volt szoftveresen megegyezett de hardverrel voltak problémák attól függetlenül hogy vadonás újként vettem... Nem volt benne 3g a dokkolót be se lehetett kötni csak dísznek volt megnézte fórumrol egy szakértő azt mondta ilyet még nem látott pedig nem kevès hox volt már a kezébe.. a panel színe is eltèrt a normálistól kis csatik amik vannak a panelen azok eltèrtek az egyik ilyen volt a másik oly.... Aza kis alufólia sem volt benne ami felelős a hőeloszlásért.......
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest